سیستم اکثریت انیمه ها همینطور هستش...
تو این چند سالی که انیمه دیدن رو شروع کردم شخصیت اصلی هیچ اثری برام به اندازه AoT لوس/بی مزه/حال بهم زن/دری وری گو/چرند/بی خاصیت و بد صدا نبوده : | یعنی هر اندازه که شخصیت های دیگه رو قوی ساختن"انگار یادشون رفته که بابا نقش اصلی یی هم وجود داره!
نمیدونم اشکال از مانگاشه تیم سازندس چه دردیه که یکی از بهترین انیمه هایی رو که دیدم با یه پارازیت همیشگی زجرآور روبه رو کرده و کیفیت تمام داستانُ تحت تاثیر خودش قرار داده!
این "ارن" هم رو اعصابه، آدم دوس داره با مشت بزنتش...
یعنی بدترین حرکت ممکنه بودش که اصلاً انتظارش رو نمیرفت.Fairy Tail Final Season - E07
جااااااان؟
اصلا انتظار همچین چیزی رو نداشتم بابا بیخیال
خب با این وضعیت قشنگ آخر انیمه معلوم شد میخواد چه اتفاقی بیوفته
من نگاش نکردم ولی Inuyasha باید خیلی قشنگ باشه....سلام
دوستان انیمه InuYasha خوب هستش دانلود کنم کسی زیرنویس فیلمهاش رو داره ؟
و انیمه Garo
برای یکی از دوستام آورده بودمش که اونم برای خواهرش میخواست، تا آخرش رو دید.....و لذت برد.
متاسفانه زیرنویس فیلم هاش رو ندارم
Garo سری اولش رو ندیدم....ولی سری دومش Garo - Vanishing Line تا نصفه نگا کردم...قشنگ جایی که داستان داشت جالب میشود، سرم کلی کار ریخت مجبور شدم درآپ ـش کنم...تا الان هم بلاتکلیف تو On-hold هام مونده )":
قسمت 9 و 11 از Natsume Yuujinchou Go از DeadFish رو کسی داره؟ لینک و تورنتاش کار نمی دن.
عجب سلیقه ی عجیبی داری.... DeadFish
تمام لینک های animetosho که ازش هست پاک شده...چند جا رو دیگه نگا کردم، از DeadFish نداشتن.....تورنت ـش هم صفر صفر ـه....حتی از توی XDCC خود DeadFish هم پاک شده.
فقط از BakedFish تو XDCC خود DeadFish موجود هستش...خواستی برو یه نگا بنداز irc://irc.rizon.net:6667/[deadfish]
P.S
تورنت های قسمت 9 11 رو گذاشتم تو Seedbox ـم...شاید تا صبح دانلود شدن...اگه شد، برات ریموت آپلودش میکنم.
مثلاً طراحی و انیمیشن های وان پیس از انیمه ناروتو خیلی بهتر بود و هیچ افتی که نداشت هیچ همیشه رو به پیشرفت بوده
والا ما فقط و فقط مانگای وان پیس رو میخونیم که قیافه نحس اون انیمه "آشغال" رو نبینیم...حیف وان پیس که اون انیمه نصیب اش میشه
در این toei animation تخته بشه انیمه بی افته دست یه استودیوی پدر مادر دار دیگه