ر ضمن موافق نیستم باهات فقط هوکن نیست که ابرقدرته یه ژنرال بود که اسمشم یادم نیست با یه ژنرال پیرمرد رو در رو شد کل سپاه طرف نتونستن رو طرف خط بندازن اخرشم زد پیرمردرو کشت ژانرالا کلا تو لول غیرانسانی هستن دقیقا مطابق کاراکترایی که از سبک شونن انتظار میره
اون واسه همون آرک های اوّل داستانه...
که دوک هیو مستقیم میره تو دل دشمن...اونم باز تک به همه نبود...این که یه جوخه سواره از بغل یا پشت به عقبه ی سپاه بزنن و درو کنن تا تهش چیزیه که بازم با شخصیت های دیگه استفاده میشه...اتفاقاً شیوه موثریه
و در نهایت این که اغراق تو ژنرال ها هست خب طبیعیه...الان دکتر سنگی هم مانگای شونن خفنیه که رو کاربرد علم تمرکز داره...یا تقریباً کل کست Assassination Classroom به غیر از خود کورو سنسه آدم های عادی اند...ولی تا تهش میدونیم یه جاهایی در حق شخصیت ها کلی اغراق شده و همچین پیشرفت هایی غیر ممکنه واسه اون دانش آموزا
من میگم کینگدام به سوپر پاور نمیچرخه مبارزات اش...
کل آرک نبرد ائتلافی(نمیدونم خوندی یا نه تا اون جاش رو) سه تا مبارزه سنگین تک به تک داشتیم که زور نتیجه رو تعیین کنه.
و چیزی که در مورد کینگدام تو اون آرک دوست دارم اینه که تو دو تا از این سه تا فایت یکی از طرفین کامل میمیرن
و بعد کل ادامه ی آرک به اون بزرگی رو کامل استراتژی های یکی از یکی عجیب تر تشکیل میده!!!
و چیزی که در مورد کینگدام تو اون آرک دوست دارم اینه که تو دو تا از این سه تا فایت یکی از طرفین کامل میمیرن
و بعد کل ادامه ی آرک به اون بزرگی رو کامل استراتژی های یکی از یکی عجیب تر تشکیل میده!!!
من ایناش رو دوست دارم وگرنه اگه مشکل مون اغراق شخصیت هاست ببوسیم شونن رو بریم کنار (کلا مانگا رو بذاریم کنار)
Last edited by a moderator: