Donger Reborn
کاربر سایت
فصل سوم Castlevania از سمت Netflix به تعداد 10 قسمت تایید شد
کارهای دیگه شینکای (کارگردان Garden of Words) رو دیدین؟ اگه نه سراغ اونا میتونین برین. البته آثارش معمولا یه المانهای ماورایی یا فانتزی دارن؛ ولی 5 Centimeters per Second مثلا هست که واقعگراست (و تلخ). دیگه انیمه From Up on Poppy Hill پیشنهاد میشه که واقعگراست اونم و البته شخصیتهای اصلیش نوجوون هستن؛ کار بیشیله پیلهایه و با اینکه یه کلیشههایی داره دلنشین دراومده. و... ا چرا انیمههای دیگه تو این حالوهوا یادم نمیادانیمه سیتمایی رومانتیک توی سبک Garden of words و یا Wind rises از دوستان انیمه باز کسی پیشنهاد میده چند تا ؟
ممنونم
سلام. دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن، ولی تا اون موقع که برسن بگم که اگه با شوخیهای تند مشکلی ندارین امتحانش پیشنهاد میشه. یکی از عزیزان تاپیک که چند وقت پیش خیلی از کمدیش تعریف میکرد. شخصا دو-سه قسمت دیدم که کموبیش راضی بودم؛ ولی در نهایت بهخاطر جنس بعضی شوخیهاش و یکی هم حس ترحم/حرص خوردن برای شخصیت دختر اصلی انیمه (چقدر آدم میتونه بدبخت باشه. هعی!) گذاشتم کنار فعلا.سلام
aho girl چجوریاس؟
ارزش دیدن داره؟
سوال اول و سوم که هیچی. جواب مفصل بهش داده شد.دوستان سه تا پرسش:
1.این ادامه The Heroic Legend of Arslan چی شد؟خیلی جذاب بود
2.سازنده های Death Note چیزای سطح بالای دیگه ای هم ساختن؟
3.اگه کسی یه چند تا انیمه تو مایه های Prison School سراغ داره معرفی کنه سپاسگزار میشیم.
یعنی لوفی اعصاب معصاب همه چی رو گزاشت کنار و این چپتر افتاد به جون کایدو و تا تونست زد!
گرچه کایدو تهش وان شات کرد رفت
لاو هم که...هیچی الان باید لوفی رو تلپورت کنه و تا جا داره در برن! اینجا جای ایستادن نیست! نقشه مقشه ها هم که گند خورد بهش!
و تاما.... مرده؟ رد خون و این چیزا ... با اینکه همچنان تو مانگاها نمیشه مطمئن بود کسی مرده، اما با این حال بوی مردن میده اودا هم اعصاب معصابش خط خطی شده بچه 7-8ساله رو زد ترکوند
@Fratos
پستت پاک میشه یحتمل ، توی عنوان اسپویل، اسم مانگا و شماره چپتر رو باید بنویسی
یعنی لوفی اعصاب معصاب همه چی رو گزاشت کنار و این چپتر افتاد به جون کایدو و تا تونست زد!
گرچه کایدو تهش وان شات کرد رفت
لاو هم که...هیچی الان باید لوفی رو تلپورت کنه و تا جا داره در برن! اینجا جای ایستادن نیست! نقشه مقشه ها هم که گند خورد بهش!
و تاما.... مرده؟ رد خون و این چیزا ... با اینکه همچنان تو مانگاها نمیشه مطمئن بود کسی مرده، اما با این حال بوی مردن میده اودا هم اعصاب معصابش خط خطی شده بچه 7-8ساله رو زد ترکوند
@Fratos
پستت پاک میشه یحتمل ، توی عنوان اسپویل، اسم مانگا و شماره چپتر رو باید بنویسی
عجب!بچه 8-9 ساله رو زد تو تولّدش ترکوند
From Up on Poppy Hill
کارهای دیگه شینکای (کارگردان Garden of Words) رو دیدین؟ اگه نه سراغ اونا میتونین برین. البته آثارش معمولا یه المانهای ماورایی یا فانتزی دارن؛ ولی 5 Centimeters per Second مثلا هست که واقعگراست (و تلخ). دیگه انیمه From Up on Poppy Hill پیشنهاد میشه که واقعگراست اونم و البته شخصیتهای اصلیش نوجوون هستن؛ کار بیشیله پیلهایه و با اینکه یه کلیشههایی داره دلنشین دراومده. و... ا چرا انیمههای دیگه تو این حالوهوا یادم نمیاد
اختلاف قدرتشون خیلی زیاده یا لوفی یه پاور اپ خیلی خفن باید داشته باشه که احتمالا براش یه تایم اسکیپ داشته باشیم یا هم که هر کسی رو میشناسیم باید بیاد کنار لوفی بجنگه برای کایدو ولی بنظرم اول برمیگردن کار بیگ مام رو تموم کنن بعدش دوباره برگردن برای شکست دادن کایدو
حالا مثل اونا .... Koe no Katachi از این نظر که واقعیه خوبه(و کلا هم خوبه ) احتمالا بپسندیاینا رو دیدم مرسی
بازم اگه کسی هست پاسخ بده :
انیمه سیتمایی رومانتیک توی سبک Garden of words و یا Wind rises از دوستان انیمه باز کسی پیشنهاد میده چند تا ؟
ممنونم
حیف که به لیستم توی مال دسترسی ندارم وگرنه چند تا انیمه خوب برات معرفی میکردم. فعلاً همینایی که نوشتی کارهای خیلی خوبی به نظرم سر فرصت همشون رو ببین تا کم کم خودت دستت بیاد که به چه سبکی علاقه داری. فقط با دیدن لیستی که گذاشتی یادم اومد که خودم هم اکثر انیمه های اولی که دیدم همینا بودن و برای اینکه پستم خالی از لطف نباشه یه انیمه هم معرفی میکنم که جزو واجباته ولی کمتر کی معرفیش میکنه و اونم Shinsekai Yori هستسلام دوستان. من در دنیای انیمه تازه کار هستم. میخواستم اگر امکانش هست یه چندتا از دوستان حرفه ای و قدیمی یکم راهنماییم کنن.(مخصوصا در مورد انمیه های طولانی)
انیمه هایی که دیدم. (به ترتیبی که دوست داشتم نوشتم.)
حالا دوستان لطفا در مورد اونایی که ندیدم راهنمایی کنن مخصوصا انیمه های بلند مثل : One Piece و Gintama و Naruto و Detective Conan و Bleach و Dragon Ball و Fairy Tail کدوم رو اول ببینم کدوم رو اصلا نبینم. (کل انیمه هایی که من دیدم به اندازه یه One Piece هم نمیشه. واقعا درود بر اون کسایی که چندتا از اینا رو دیدن، چون واقعا کار خیلی سختی به نظر میاد. )
- Fullmetal ALchemist BrotherHood (این که حکم Game of Thrones و The Lord of The Rings رو داره برام. )
- Code Geass (چه پایان بندی داشت. )
- One Punch Man (واقعا از نظر طنز بینظیر بود. )
- Steins Gate (عجب داستان پیچیده و جذابی داره. )
- Psycho Pass (واقعا عالی بود.)
- Parasyte - the maxim
- Cowboy Bebop (چی ساختن اون زمان. )
- OVERLORD (دنیاشو دوست دارم. )
- Death Note (نمیدونم چرا انقدر تو ایران معروف و محبوبه حقیقتا به سختی جزو 20 تای اول هم میتونه باشه مخصوصا که یک سوم پایانی در حد فاجعه بود. )
- Fate Series (مخصوصا Zero خیلی خوب بود.)
- Attack on Titan (چون هنوز تموم نشده یکم جایگاهش پایینه قطعا باید بالاتر از Death Note بره قرار بگیره. بین انیمه هایی که دیدم از همه شروع طوفانی تری داره. )
- Tokyo Ghoul (حیف که فصل های جدید یکم افت کرده. )
- Rainbow (فکر کنم برا سنم مناسب نبود. بزرگسالا باید ببینن(بالای 30)، خیلی فضاش سنگین بود. )
- Himouto! Umaru-chan (واقعا شخصیت های بامزه ای داره. )
- elfen lied (بد نبود.)
- The Future Diary (هیجان داشت ولی یه جوری بود خیلی حال نداد.)
- Shiki
- Captain Tsubasa (خاطرات کودکی هنوز هم نسخه 2018 رو دارم میبینم. )
- Digimon (فقط فصل اولشو حوصلم گرفت ببینم. )
لطفا چندتا هم انیمه های کوتاه (نهایت 40-50 قسمتی) هم که خودتون دیدید و خوب بودن رو هم بهم معرفی کنید.
یک تعدادی انیمه معروف رو هم زدم دانلود : (No Game No Life , Re:Zero , Another , Hellsing Ultimate , Samurai Champloo , Noragami , Megalo Box , Kill la Kill , Black Lagoon , Your Lie In April , Soul Eater , Black Bullet , Akame ga Kill , Claymore , Drifters) اگر نظری در موردشون دارید بهم بگید مثلا اگر ارزش دیدن ندارن بگید که وقت سرشون تلف نکنم.
ممنون.