vaan 2
کاربر سایت
فردا انتظار شدیدا طولانی ۱۴ ساله بالاخره به پایان میرسه ! و ما ارزو به دل نمیمیریم و بازم این عزیزان شگفت انگیز رو میبینیم !
اون موقع یه بچه ۱۶ ساله بودم !
آخرین ویرایش:
الان Fate/Extra تموم کردم به این نتیجه رسیدم کلا Shaft دیگه هیچ انیمه ی اکشنی نباید بسازه. برا اعتبار خودشون بهتره
احتمالا به این صورت باشه که لایت یه جای می ایسته و ریوک به جاش اتک میدهخاک تو سرم
لایت و ریوک سر از گیم در آوردن
Jump Force
الان ریوک و لایت بیان با لوفی و ناروتو و گوکو و ... مبارزه کنن
احتمالا به این صورت باشه که لایت یه جای می ایسته و ریوک به جاش اتک میده
چه طراحی های تو دیواری داره بازی من نمیدونم چرا سل شید نمیسازن بازی های انیمه ای رو
سل شید فیت انیمه ست اصلا!تایید شده که کارکتر های Death Note قابل بازی نیستند و فقط در روند داستانی نقش دارن
کلا بی خیال Death Note بشن من خیلی ممنون می شم، بزارن به خاطره ها بپیونده
از سل شید متنفرم
طراحی ها رو چی کار داری، گرافیکش از Xenoverse 2 که به مراتب بهتره، گیم پلی خوبی هم داره و کلا عوام رو هم هدف قرار داده
در کل به هر دو Spike Chunsoft و Bandai Namco چشم بسته اعتماد دارم
تایید شده که کارکتر های Death Note قابل بازی نیستند و فقط در روند داستانی نقش دارن
کلا بی خیال Death Note بشن من خیلی ممنون می شم، بزارن به خاطره ها بپیونده
از سل شید متنفرم
طراحی ها رو چی کار داری، گیم پلی خوبی داره و کلا عوام رو هم هدف قرار داده
در کل به هر دو Spike Chunsoft و Bandai Namco چشم بسته اعتماد دارم
بابا اینقدر طراحی تو دیواره که آدم اصن به فکر کردن درباره ی گیم پلی نمیرسهسل شید میلیون ها بار بیشتر به یه بازی انیمه ای میخوره تا آرت استایل الان بازی که آشغاله
و گیم پلی هم یه دور بازی کردن ازش دیدی؟ خیلی خیلی شباهت به J-Stars داره که زباله ای بیش نیست و شاید جز بدترین بازیای انیمه ای باشه و خیلی خیلی چیزای رو اعصاب داره بازی برای مثال هر ضربه یا تکنیکی که میزنن هی زاویه دوربین سریع پشت سر هم عوض میشه یا هی پشت سر هم صحنه آهسته میشه تصویر خیلی خیلی رو مخه
این حرکت تا حدیش آره سینمایی میشه و باحاله ولی اینا تو بازی سر هر تکنیک و حرکت این کار رو گذاشتن بکنه که خیلی رو اعصابه
و در آخر بگم اعتمادت اشتباهه 3:
سکیگاهار
قسمت جدید boku no hero academia در حدی بود که به نظر من حتی مبارزه naruto-pain جلوش رنگ می باخت
امیدوارم با همین فرمون جلو بره