Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
0l8y_the_incredibles_2.jpg

فردا انتظار شدیدا طولانی ۱۴ ساله بالاخره به پایان میرسه ! و ما ارزو به دل نمیمیریم و بازم این عزیزان شگفت انگیز رو میبینیم !

اون موقع یه بچه ۱۶ ساله بودم !

آخرین ویرایش:
vsvz_screenshot_20180615-164423.png

خوب نمرات انیمیشن منتشر شد و متای خوبی هم گرفته! نسخه اول ۹۰ گرفته بود که خوب معیار مناسبی برای سنجش نیست چه استاندارد های منتقدین اون موقع و چه سایت های پرت و پلای جدیدی که به متا پیوستن تفاوت زیادی رو ایجاد میکنه!

92
IGN
David Griffin
Brad Bird’s strong script and direction elevate this animated adventure to new heights. Instead of trying to copy or parody the superhero films of the past 14 years, Incredibles 2 embraces what made its first outing so memorable: The Parr family and their willingness to work together in the face of seemingly insurmountable odds

خاک تو سرم
لایت و ریوک سر از گیم در آوردن
Jump Force :|
الان ریوک و لایت بیان با لوفی و ناروتو و گوکو و ... مبارزه کنن :| :| :| :|
احتمالا به این صورت باشه که لایت یه جای می ایسته و ریوک به جاش اتک میده:دی

چه طراحی های تو دیواری داره بازی:| من نمیدونم چرا سل شید نمیسازن بازی های انیمه ای رو:|

احتمالا به این صورت باشه که لایت یه جای می ایسته و ریوک به جاش اتک میده:D

چه طراحی های تو دیواری داره بازی:| من نمیدونم چرا سل شید نمیسازن بازی های انیمه ای رو:|

تایید شده که کارکتر های Death Note قابل بازی نیستند و فقط در روند داستانی نقش دارن [-o<
کلا بی خیال Death Note بشن من خیلی ممنون می شم، بزارن به خاطره ها بپیونده :x

از سل شید متنفرم :|
طراحی ها رو چی کار داری، گیم پلی خوبی داره و کلا عوام رو هم هدف قرار داده
در کل به هر دو Spike Chunsoft و Bandai Namco چشم بسته اعتماد دارم \m/

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
تایید شده که کارکتر های Death Note قابل بازی نیستند و فقط در روند داستانی نقش دارن [-o<

طراحی ها رو چی کار داری، گرافیکش از Xenoverse 2 که به مراتب بهتره، گیم پلی خوبی هم داره و کلا عوام رو هم هدف قرار داده
سل شید فیت انیمه ست اصلا! :|
آخه این گرافیک چیه که بهش بخوایم اعتماد هم کنیم، هیچ حسی از انیمه انتقال نمیده:| من نمیدونم چجوری میشه لوفی و زورو و ناروتو رو انقدر بد طراحی کرد آخه:|
اون برنینگ بلاد که خودش فاجعه بود، در مقابل این خدایی میکنه طراحیش:))

• Like

طراحی ها رو چی کار داری، گیم پلی خوبی داره و کلا عوام رو هم هدف قرار داده

سل شید میلیون ها بار بیشتر به یه بازی انیمه ای میخوره تا آرت استایل الان بازی که آشغاله

و گیم پلی هم یه دور بازی کردن ازش دیدی؟ خیلی خیلی شباهت به J-Stars داره که زباله ای بیش نیست و شاید جز بدترین بازیای انیمه ای باشه و خیلی خیلی چیزای رو اعصاب داره بازی برای مثال هر ضربه یا تکنیکی که میزنن هی زاویه دوربین سریع پشت سر هم عوض میشه یا هی پشت سر هم صحنه آهسته میشه تصویر خیلی خیلی رو مخه

این حرکت تا حدیش آره سینمایی میشه و باحاله ولی اینا تو بازی سر هر تکنیک و حرکت این کار رو گذاشتن بکنه که خیلی رو اعصابه

و در آخر بگم اعتمادت اشتباهه 3:

سل شید میلیون ها بار بیشتر به یه بازی انیمه ای میخوره تا آرت استایل الان بازی که آشغاله

و گیم پلی هم یه دور بازی کردن ازش دیدی؟ خیلی خیلی شباهت به J-Stars داره که زباله ای بیش نیست و شاید جز بدترین بازیای انیمه ای باشه و خیلی خیلی چیزای رو اعصاب داره بازی برای مثال هر ضربه یا تکنیکی که میزنن هی زاویه دوربین سریع پشت سر هم عوض میشه یا هی پشت سر هم صحنه آهسته میشه تصویر خیلی خیلی رو مخه

این حرکت تا حدیش آره سینمایی میشه و باحاله ولی اینا تو بازی سر هر تکنیک و حرکت این کار رو گذاشتن بکنه که خیلی رو اعصابه

و در آخر بگم اعتمادت اشتباهه 3:
بابا اینقدر طراحی تو دیواره که آدم اصن به فکر کردن درباره ی گیم پلی نمیرسه :D

سلام
تریلر Ghost of Tsushima رو دیدم برام این سوال پیش اومد که ژاپنی ها که توی تاریخشون حمله مغول ها (چین)، جنگ های با کره، جنگ با روسیه و ... رو دارن چرا همش چسبیدن به وقایع مربوط به سکیگاهارا؟ حالا بازم با اومدن این بازی و انیمه Golden Kamui (که برای اولین بار بود که من متوجه شدم که نژاد های دیگه ای هم مثل آینوها توی ژاپن وجود داشتن) یکمی امیدوار شدم که بازم از این سنت شکنی ها ببینیم و مثل سریال ها و فیلم های داخلی نباشه که از دوران معاصر اونورتر نمیرن (یا اگه میرن هم مثل اون سریال شاهنامه میشه که اسرائیل و آمریکا و فجر اسلامم رو قر و قاطیش کردن:-")

• Like
قسمت جدید boku no hero academia در حدی بود که به نظر من حتی مبارزه naruto-pain جلوش رنگ می باخت :-"
امیدوارم با همین فرمون جلو بره :D

یه بار دیگه مبارزه ناروتو و پین رو ببین نظرت برمیگرده 3:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or