Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
منظورم اینه دیگه :D http://forums.animworld.net/thread81584-29.html
رفت به رحمت خدا؟ چی شد؟

الان وان پانج من رو از کجا بگیرم؟
هیچی....خسته شدن فروم رو بستن....

لینک دانلود انیمه رو میخوای...که ریخته توی اینترنت...ولی اگه دنبال زیرنویس هاش هستی...زیرنویس 12قسمت + 6قسمت OVA رو برات آپلود کردم
دوستان زیرنویس انیمه Soul Eater رو دارید هماهنگ با نسخه 720 ش از تک انیمه دانلودش کردم ولی زیرنویسها از هر جا گرفتم هماهنگ نیستش

زیرنویس این 4 قسمت اول که آپلود کردم رو چک کن...ببین هماهنگه؟

Attachments

احمد داداش یک سر بیا خونمون یا مسجد محله(کلیسا این دور و بر نیست) رو سرت اب توبه بریزم. ...باشه؟:-? این حرف رو جایی نگو!اگر خواستی میتونی با مبارزات باروتو مقایسه کنی... حتی نمیشه این مبارزه رو با مبارزه zabuza و haku، ناروتو ساسکه کاکاشی مقایسه کرد. :-j

بیخیال :|:D
برا من که رفته جزو مبارزات انیمه ای که هیچوقت یادم نمیره...
حالا یکی ممکنه از هیرو آکادمیا خوشش نیاد که اون نظر شخصیشه ولی برای من الان جایگاه allmight از جیراییا هم بالاتره :D
خلاصه توبه اینا نداریم. در حال حاظر boku no hero academia تا جایی که اومده از بهترین شونن های موجوده به نظر منB-)
--------------------
این قسمت خیلی تاثیر گذار بوده انگار.... دکو و میدوریا یه نفرن ها:D
بدبخت باکوگو رو قربانی کردی این وسط:-"
@Akiba

آخرین ویرایش:
بیخیال :|:D
برا من که رفته جزو مبارزات انیمه ای که هیچوقت یادم نمیره...
حالا یکی ممکنه از هیرو آکادمیا خوشش نیاد که اون نظر شخصیشه ولی برای من الان جایگاه allmight از جیراییا هم بالاتره :D
خلاصه توبه اینا نداریم. در حال حاظر boku no hero academia تا جایی که اومده از بهترین شونن های موجوده به نظر منB-)
--------------------
@Akiba
یک نوشته و پست از من نقل و قول کن که گفتم بده!
من کلی از این انیمه تعریف کردم و منکر عالی بودن این انیمه نیستم... واقعا بعضی از قسمتاش amazing بود.. نه فقط عنصر Shonen بلکه تمام المان های این انیمه عالی و استاندارد هست.. .
ولی قضیه مقایسه کردن این انیمه با naruto حالم رو بهم میزنه.... چه کاریه این مقایسه ها؟ ... Boku no hero academia رو ببینید و لذت ببرید... Naruto یک انیمه legendry و epic بود و چندین و و چند سال هم طرفدارای پروپاقرص پیدا کرد و تمام شد!

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
@Akiba
=)) =)) =))
تو اون حال و هوا اسم خودم رو فراموش نکردم شانس اوردم:-"
فوق العاده بود این قسمت! وحشتناک!!!! >:)
هرکی هم مخالف فوق خفن بودنه این قسمته و جزو خفن ترین یسمت های عمرش نیست بره دوباره این رو ببینه>:) جواب نگرفت، باز هم و باز هم و باز هم ببینه تا وقتی بهش ایمان اورد:))

دارم آرک نبرد ائتلافی Kingdom رو اگه اشتباه نکنم برا بار چهارم میخونم
.
.
.
هیجان اش از قسمت آخر Boku no Hero Academia بیشتره :دی
جمع کنید این مسخره بازی بهترین شونن تاریخ و این حرفا رو :دی

ولی خب از حق نگذریم به شدّت قسمت آخر BNHA خفن بود...:o
با این که مانگا رو خونده بودم ولی این قدر تک تک سکانس ها رو عالی تو انیمه در آورده بودن که انگار دفعه ی اوّلم بود و همون جوری هیجان داشتم(باز به آرک نبرد ائتلافی نمیرسه :> )

====

من خودم رو این جا پاره هم کنم هیچ کدومتون Kingdom رو استارت نمیزنید...:-@
این دفعه که آنگویینگ کردم با یه پست بلند بالا خدمت میرسم ;;)

خلیلsan یعنی سر darling هیچی نگو... از دیشب سوزش گرفتم(یک تیکش که قلبم وایساد گفتم همه چی تمومه:-s) ... فقط دستم به نیشیگوری برسه...
Community از دیشب ترکیده غوغایی شده... یکی از شعار ها اینه nishigoori stop directing more anime.... یک عکس از قسمت 24 روی میز نیشیگوری بود توی darling special episode 2 اون رو دیدی خلیل؟ نمیدونم چرا اون عکس رو از قصد نشون داد و اصلا اون مال قسمت 24 بود؟ یا سکانس24 من متوجه نشدم! :(
من که از خدامه این وسط یکی بمیره....کلاً دوس ندارم این دوتا بهم برسن....حالا نیای بگی چرا...فلانه، اینطور بد میشه....دیگه سلیقمه ... :D همه تو تاپیک میدونن که سلیقم کلاً تو دیواره :D

SP1 رو بخاطر دوبلورهاش دیدم...وقتی دیدم SP2 کارگردانش داره حرف میزنه...دیگه نگاش نکردم D:

من خودم رو این جا پاره هم کنم هیچ کدومتون Kingdom رو استارت نمیزنید...:-@
این دفعه که آنگویینگ کردم با یه پست بلند بالا خدمت میرسم ;;)

اقا... یه جوریه....دوتا مشکل دارم باهاش...یکی اینکه داستان اون چینی هستش، که هیچ با چینی ها و داستان هاشون...کنار نمیام.
حالا اگه مورد اول کنار بیام....این فاز نیمه 3D Anime بودن...انیمه خیلی رو اعصابم بودش...وقتی یه تبلیغ ازش دیدم....بیخالش شدم (":

آخرین ویرایش:
یک نوشته و پست از من نقل و قول کن که گفتم بده!
من کلی از این انیمه تعریف کردم و منکر عالی بودن این انیمه نیستم... واقعا بعضی از قسمتاش amazing بود.. نه فقط عنصر Shonen بلکه تمام المان های این انیمه عالی و استاندارد هست.. .
ولی قضیه مقایسه کردن این انیمه با naruto حالم رو بهم میزنه.... چه کاریه این مقایسه ها؟ ... Boku no hero academia رو ببینید و لذت ببرید... Naruto یک انیمه legendry و epic بود و چندین و و چند سال هم طرفدارای پروپاقرص پیدا کرد و تمام شد!
چه حرفیه می زنی :| مگه کسی حالا به ناروتو فحش داده :-" این قضیه مقایسه همه جا و همیشه هست نمی شه بگی آقا مقایسه نکنید چون فلان انیمه خیلی نوستالژیکه یا گولاخه یا ...
بعد هم من خودم گفتم از فن های ناروتو هستم (مرگ بر وان پیس :D:D) ولی نمی شه بگیم هیچ چیز به پای ناروتو نمی رسه دیگه هیچ وقت ...

• Like
هیچی....خسته شدن فروم رو بستن....

لینک دانلود انیمه رو میخوای...که ریخته توی اینترنت...ولی اگه دنبال زیرنویس هاش هستی...زیرنویس 12قسمت + 6قسمت OVA رو برات آپلود کردم

زیرنویس این 4 قسمت اول که آپلود کردم رو چک کن...ببین هماهنگه؟

اقا دستت درد نکنه فکر میکنم هماهنگ هستش فقط فونتش چیه فونتش رو نمیتونم فارسی کنم
و زیر نویس فیلم over lord 2 رو هم دارید

• Like
اقا دستت درد نکنه فکر میکنم هماهنگ هستش فقط فونتش چیه فونتش رو نمیتونم فارسی کنم
و زیر نویس فیلم over lord 2 رو هم دارید

اینکه فارسی ـش درست برات نشون داده نمیشه....برمیگرده به تنظیمات ویندوز و یا Player ـت.... Encoding زیرنویس ANSI هستش....برات UTF-8 ـش کردم....که دیگه نباید مشکلی داشته باشی.

یه چیزی رو هم بگم...ظاهراً زیرنویس اصلی با نسخه ی TV هماهنگ هستش...و یه سری میان پرداه های اضافه تر داره....بعضی از اوقات میبینی که یه سری دیالوگ (زیرنویس) میاد و میره....(معمولاً وسط انیمه) که این مربوط میشه به همون میان پرده ها که تو نسخه بلوری نیستش...فرصت نکردم این خطها رو حذف کنم.

برای مابقی زیرنویس ها....من هنوز خودم انیمه رو استارت نزدم..یه 2سالی هست که تو آرشیوم خوابیده....این قسمت ها رو همینطوری الکی پلکی تنظیم کردم :D
برای منم می‌فرستی رفیق

My Anime List (official)
AW Manga (Official)

این دوتا کانال تگرامی مال دنیای انیمه هستش
توی اولی بیشتر مانگای آرشیوی هستش....توی دومی مانگای به روز

Attachments

My Hero Academia
دیشب نشستم 4 قسمت آخر آکادمی هیرو رو پشت سر هم دیدم و شدیدا چسبید:x
مبارزات خیلی خوب بود سطح قدرت هر دو طرف خیلی زیاد بود و هردفعه از شدت خفنیت خون دماغ میشدم>:)
مبارزات خیلی خوب بود، رو نمایی از آل فور وان هم بی نظیر بود... اهدافش، صداگذاریش، دیالوگ هاش، قدرتش همه و همه در بهترین سطح ممکن بود... اینکه دکو و دوستاش الکی نپریدن وسط و جنگولک بازی دربیارن خیلی خوب و منطقی بود و واقعا تفاوت سطح قدرتشون رو نشون داد:D
کلا همه چیز این قسمت عالی بود به جز نبود مرگ و میر توی انیمه... حتی انیمه های شونن آبدوغ خیاری هم هرچند وقت یه بار یه شخصیتی رو به کشتن میدن ولی الان آل فور وان اومد و زد وسط شکم اون یارو جین پوشه تونل درست کرد بعد خیلی شیک و مجلسی زنده مونده:| وقتی قراره شخصیت منفیت بیاد ولی کسی نمیره که فایده نداره... باز صد رحمت به قبلی ها که دو سه نفر رو مصدوم میکردن:-"
تا الان فقط 49 قسمت از آکادمی هیرو بیشتر نگذشته ولی به نظرم کاملا حقشه گه جزو شونن های بزرگ قرارش بدیم:x
==============
کسی از دوستان ترجمه ی مانگا وان پیس(دو آرک اخیر)، هایکو، و Promised Neverland رو نداره؟:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or