Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اقا من این طراحی کاراکتر های JoJo رو میبینیم همش فکر میکنم این g*yن :|

اشتباهت این جاست دیگه...تو این انیمه همه فقط به مادر شخصیّت اصلی چشم محبّت دارند :> (Kakyoin Flashbacks)
کسی به هم دیگه نظر نداره
مخصوصاً این پارت که از یه جاییش به بعد یه پرنسسی رو هم با خودشون این ور و اون ور میبرن

Traps ain't g@y
مورد قبول واقع نمیشه:-"

اشتباهت این جاست دیگه...تو این انیمه همه فقط به مادر شخصیّت اصلی چشم محبّت دارند :> (Kakyoin Flashbacks)
کسی به هم دیگه نظر نداره
مخصوصاً این پارت که از یه جاییش به بعد یه پرنسسی رو هم با خودشون این ور و اون ور میبرن
دارید وارد فاز اسپویل میشیدا :-"

Megalo Box - E12
اوف......عجب قستمی بودش، خیلی حال داد، الخصوص آهنگ rap ـش خیلی قشنگ بودش، 2بار گوشش کردم D: هیجان قسمت اخر رو خیلی بالا بردش
موسیقیش عالیه این مگالوباکس. رپ این قسمت و قسمت قبل رو بیست بار گوش دادم حداقل. الان نگاه کردم ost هاش یه هفته دیگه میان کامل.

Megalo Box - E12
اوف......عجب قستمی بودش، خیلی حال داد، الخصوص آهنگ rap ـش خیلی قشنگ بودش، 2بار گوشش کردم D: هیجان قسمت اخر رو خیلی بالا بردش
Megalo Box OST - Joe vs. Yuri [LYRICS] [EXTENDED] - Episode 12 Rap
Artist:coma-chi
با لایریک انگلیسی!
باورم نمیشه یک دختر اینطوری رپ کنه:-SS
حقیقتا vers هایی که میگه هم عالیه
بشین یکبار دیگه گوش بده بشه 3دفعه!تا 3 نشه بازی نشه:D

موسیقیش عالیه این مگالوباکس. رپ این قسمت و قسمت قبل رو بیست بار گوش دادم حداقل. الان نگاه کردم ost هاش یه هفته دیگه میان کامل.
واقعا تمام مدت داشتم head میزدم(im hiphop fan) ! این ost ارزش سنت به سنت هزینه رو داره.. امیدوارم زود تر به itunes هم راه پیدا کنه..

آخرین ویرایش:
Fate/stay night: Heaven's Feel
Fate-stay_night_Heaven%27s_Feel_Poster.jpg

واقعاً غافلگیر شدم، بعد از مدت ها بلاخره یه انیمه خوب از سری فیت دیدم:D به این نتیجه رسیدم که سری فیت اگه کلاً بیخیال داستان و شخصیت پردازی بشن و فقط روی فضاسازی تمرکز کنن به نتایج بهتری دست پیدا میکنن. خوشبختانه این بار شیرو و سیبر هم زیاد سخنرانی نکردن و ارزش فیلم رو پایین نیاوردن (البته اگه به کل لال میشدن خیلی بهتر میشد:>) اکشن و گرافیک و صداگذاری هم خیلی خوب بودن، البته این چند مورد همیشه توی سری فیت رعایت میشده و همینم یکی از دلایلی هست که من همیشه یه فرصت دوباره بهش میدم. خلاصه اینکه از این فیلم راضی بودم و منتظر ببینم در ادامه اش چی میشه:D

خیلی عجیب که امروز از کاستاندا بسیار شنیدم و تصادفا شب اپیزود یکِ موشیشی رو دیدم. (به عقیده او که تصادفی نیست)
از اتصال تمام تعاریف داخل انیمه از موشی ها و ادراکات با تعالیم دن خوان و کاستاندا و شمن باوری شوکه شدم که مو به مو تمام عنصر هاش در پلان ها مشخص بود.

آخرین ویرایش:
سلام کسی زیرنویسی ک ادیت شده نوراگامی باشه نداره؟ من کلی تلاش کردم تا زیرنویس رو هماهنگ با فیلم کنم اما نتونستم انلاینم نمیتونم ببینم لطفا کمکم کنید T T

• Like
Reactions: zack fair
سلام کسی زیرنویسی ک ادیت شده نوراگامی باشه نداره؟ من کلی تلاش کردم تا زیرنویس رو هماهنگ با فیلم کنم اما نتونستم انلاینم نمیتونم ببینم لطفا کمکم کنید T T
Noragami فیلم نداره!! دوتا فصل 12، 13 قسمتی هستش.
اگه نسخه بلوری دانلود کردی و با زیرنویس هماهنگ نیس....نسخه web رو دانلود کن (کار فن-ساب [HorribleSubs])، چون زیرنویس رو از روی نسخه web زدن...
بعید میدونم کسی هم با بلوری هماهنگش کرده باشه....

ویرایش: فصل اول، زیرنویس ای که گذاشتم، هماهنگ با نسخه HDTV کار فن-ساب [FFF] هستش.... زیرنویس فصل دوم با همون [HorribleSubs] نسخه web، هماهنگ هستش.

Attachments

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• InfeR

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or