NoctisSasuke
کاربر سایت
اقا من این طراحی کاراکتر های JoJo رو میبینیم همش فکر میکنم این g*yن
مورد قبول واقع نمیشه
دارید وارد فاز اسپویل میشیدااشتباهت این جاست دیگه...تو این انیمه همه فقط به مادر شخصیّت اصلی چشم محبّت دارند (Kakyoin Flashbacks)
کسی به هم دیگه نظر نداره
مخصوصاً این پارت که از یه جاییش به بعد یه پرنسسی رو هم با خودشون این ور و اون ور میبرن
موسیقیش عالیه این مگالوباکس. رپ این قسمت و قسمت قبل رو بیست بار گوش دادم حداقل. الان نگاه کردم ost هاش یه هفته دیگه میان کامل.Megalo Box - E12
اوف......عجب قستمی بودش، خیلی حال داد، الخصوص آهنگ rap ـش خیلی قشنگ بودش، 2بار گوشش کردم D: هیجان قسمت اخر رو خیلی بالا بردش
Megalo Box OST - Joe vs. Yuri [LYRICS] [EXTENDED] - Episode 12 RapMegalo Box - E12
اوف......عجب قستمی بودش، خیلی حال داد، الخصوص آهنگ rap ـش خیلی قشنگ بودش، 2بار گوشش کردم D: هیجان قسمت اخر رو خیلی بالا بردش
واقعا تمام مدت داشتم head میزدم(im hiphop fan) ! این ost ارزش سنت به سنت هزینه رو داره.. امیدوارم زود تر به itunes هم راه پیدا کنه..موسیقیش عالیه این مگالوباکس. رپ این قسمت و قسمت قبل رو بیست بار گوش دادم حداقل. الان نگاه کردم ost هاش یه هفته دیگه میان کامل.
Noragami فیلم نداره!! دوتا فصل 12، 13 قسمتی هستش.سلام کسی زیرنویسی ک ادیت شده نوراگامی باشه نداره؟ من کلی تلاش کردم تا زیرنویس رو هماهنگ با فیلم کنم اما نتونستم انلاینم نمیتونم ببینم لطفا کمکم کنید T T