linkorn90
کاربر سایت
تولدش مبارک، صداش دوست داشتنیهامروز تولد Natsuki Hanae هست
ایشون صدا پیشه کارتر هایی مثل Tai در Digimon Adventure Tri و Kaneki در Tokyo Ghoul هستند
تولدش مبارک، صداش دوست داشتنیهامروز تولد Natsuki Hanae هست
ایشون صدا پیشه کارتر هایی مثل Tai در Digimon Adventure Tri و Kaneki در Tokyo Ghoul هستند
منتظر نسخه flac گرفته شده از disk فیزیکی یا نسخه digital خریده شده از سایتای معتبرمساندترک مگالو باکس اومد. برید دانلود کنید
در کل هرچی بیشتر بهتر، چندسال سابقه انیمه بینیبرای شروع گینتاما باید چه انیمه هایی رو دیده باشم تا شوخی هاشو متوجه بشم؟
به نظرم زیاد لازم نیست فقط از اول سری گینتاما شروع کن! (سری اولش کمی حوصله سر بره-ولی بعدش عالی می شه) ولی همون بالا بچه ها گفتن دراگون بال و بلیچ و ....برای شروع گینتاما باید چه انیمه هایی رو دیده باشم تا شوخی هاشو متوجه بشم؟
گینتاما انقدر سری و ova وonaو special و movie داره،ادم بخواد شروع کنه گیج میشه از کجا شروع کنهدر کل هرچی بیشتر بهتر، چندسال سابقه انیمه بینی
البته بعید میدونم کسی اینجا باشه که همه انیمه های اسم برده شده تو گینتاما رو دیده باشه، ولی به طور کلی بلیچ و دراگون بال گل سر سبدشون هست!
کلا اشارات گینتاما به انیمه ها ختم نمیشه و یه آرک Star Warsی و چند قسمت Saw و ... هم داشت!
کلا زمین و زمان رو به سخره میگیرن، هرچی بیشتر اطلاع داشته باشی، بیشتر بهت حال میده
در راستای حرف امیر بگم، گینتاما بهkfc هم رحم نکرد!برای شروع گینتاما باید چه انیمه هایی رو دیده باشم تا شوخی هاشو متوجه بشم؟
در کل هرچی بیشتر بهتر، چندسال سابقه انیمه بینی
البته بعید میدونم کسی اینجا باشه که همه انیمه های اسم برده شده تو گینتاما رو دیده باشه، ولی به طور کلی بلیچ و دراگون بال گل سر سبدشون هست!
کلا اشارات گینتاما به انیمه ها ختم نمیشه و یه آرک Star Warsی و چند قسمت Saw و ... هم داشت!
کلا زمین و زمان رو به سخره میگیرن، هرچی بیشتر اطلاع داشته باشی، بیشتر بهت حال میده
گینتاما به خودی خود بهترین کمدی ممکنه. یعنی پارودی هاش رو نفهمی بازم خنده داره.نه بلیچ دیدم نه دراگون بال
اون اقایی که پست من رو پاک کرد و بهم تذکر داد! هیچ لینک دانلودی نذاشته بودم عزیز من یکم دقت کن، اون پست جنبه معرفی بهتر megalo box ost رو داشت(نوشته بودم به زودی) .. . در ضمن فکر نکنم لینک دانلود مستقیم شده مشکلی داشته باشه!(جالبه مال دیگران حذف نمیشه)
مثل این میمونه که من انیمه تبدیل کنم و لینکش رو بزارم تو تاپیک و حذف بشه!
ممنون خلیل san متوجه شدم، فکر میکردم لینک مستقیم توی تاپیک ایرادی نداره....پیام های خصوصی ـتون رو چک کنید.
خاک تو سرت...
خوب چیکار کنم از اینجور چرت و پرت های آمریکایی بدم میاد و خندم نمیگیره...
خیلی سردن...
حالا جاش اینجا نیست ولی خیلی ها How I Met Ur Mother و Big Bang Theory رو میگن خنده دار ولی خوب من اصلا نمیپسندم...
حالا بگذریم فرشاد تو هنوز هم بعد از چند سال فقط میایی منو زایه کنی !؟
^___^
Otaku Rival که میگن همینه هااااا...
خخخخخخ...
- - -ویرایش - - -
درود علی جان...
خخخخ..
البته ناکامای عزیزمون کامل جواب دادن ولی خوب منم بگم :
بشین
Dragon Ball
Dragon Ball Kai
Dragon Ball Super که در حال پخشه ببین...
حال کن و تمام...
همین...
Kai همون بازسازی Z هست که خوشگول تر شده و فیلر های چرت برداشته شده...
و GT هم وللش که الکی ساختنش و سازنده اصلی اونو حساب نکرده...
فیلم هاشم هیچکدوم رو ندیدی مهم نیست...
ولی فعلا برس به هفتگی Super تا فیلم های خوبش رو بگم بت...
قسمت ارزش دیدن...
علی ببین اینطوری نمیشه گفت DB یطورایی Legacy انیمه های شونن هست و صدالبته ارزش داره...
بشین ببین و این سوالارو نپرس...
(___(
یک search ساده میزدی متوجه میشدی! بهترین منبع سایت nyaa هست برای دانلود... توصیه من به شما بشین تمام dragon ball ها رو به ترتیب ببین..... باز نتونستی پیدا کنی خبر بده فایل های تورنت رو در اختیارت قرار بدمسلام میشه بگین از کچا میتونم دراگون بالو دان کنم؟؟