Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آنو... میناسان... یه سوالی داشتم... کسی اینجا دورارارا رو دیده؟!
میدونین... من وقتی شروع کردم فصل سومشو ببینم، متوجه شدم که انگار فصل دومش قسمت 13 هم داره... درسته؟ اگه سی دیده میشه کمک کنه؟! من کلا سر از این آوا های انیمه ای درنمیارم.....
تونیکاکو تاسوکتهههه!!!
اریگاتو ^^
DRRR فصل سوم نداره که!!! کلا دو فصله...
فصل اولش 25 قسمته + 1 قسمت اضافه که توی دیسک هاش ریلیز شده بین قسمت 12 و 13 اه
فصل دومشم هر سه First, Second, Thir Cour هر کدوم 12 قسمتن و 3 تا هم OVA داره
OVA اه First بین 4و5 اه، OVA اه Second بعد از 12 اه، OVA اه Third قبل از همه قسمت 1 اه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t and zack fair
آنو... میناسان... یه سوالی داشتم... کسی اینجا دورارارا رو دیده؟!
میدونین... من وقتی شروع کردم فصل سومشو ببینم، متوجه شدم که انگار فصل دومش قسمت 13 هم داره... درسته؟ اگه سی دیده میشه کمک کنه؟! من کلا سر از این آوا های انیمه ای درنمیارم.....
تونیکاکو تاسوکتهههه!!!
اریگاتو ^^

سری Durarara اینطوری هستش
Durarara!! سال 2010 با 25قسمت....قسمت 25 توی بلوری هستش (قسمت 12.5 هم حساب نکنیم)
Durarara!!x2 Shou ابتدای سال 2015 با 12 قسمت
Durarara!!×2 Ten اواسط سال 2015 با 12 قسمت
Durarara!!×2 Ketsu سال 2016 با 12 قسمت
Durarara!!×2 Ten Gaiden! این هم یه OVA تک قسمتی

P.S
Durarara رو هنوز ندیدم D:

واقعا megalo box خيلي خوب بود با اينكه آخرشو بنظرم خوب كار نكردن ولي خيلي خوش ساخت بود
دركل فصل خيلي خوبي واسه انيمه بازارو رد كرديم
اميدوارم بازم شاهد انيمه هاي قوي ولي جديد باشيم
دركل هايپ attack on titan گرفته بدم گرفته
فقط اميدوارم داستان اين فصل سريعتر بره جلو

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
Island Ep 01:
هارم پارتی، میستری (مثلاً)، لولیکون، سراسر کلیشه:D اگه یه درصد هم احتمال داشت ویژوال ناولش رو بخونم با دیدن این انیمه همون یه درصد هم از بین رفت:D

Hane Bado! Ep 01:
خو من زیاد اهل انیمه های ورزشی نیستم ولی قسمت اول این انیمه رو امتحان کردم و راضی کننده بود. مدیون هستین اگه فکر کنین به خاطر چیز دیگه ای بوده:D

انیمه برتر این فصل رو من پیشاپیش Island معرفی میکنم :D
شدید باهات موافقم... از الان طرفدارش شدم! تا اخر فصل حمایت میشود:D! از اون انیمه هایی هست که تو anime community میترکونه و همه راجع بهش حرف میزنن... I hope that happens

پ. ن: بعد از 4 روز از شوک darling in the franxx در اومدم زبون باز کردم:-SS... فقط بگم goodgame well played! shi*ty nishigoori

پ. ن2 :اقایون قراره فصل جدیدی از love, chunibyo & other delusions adaptations ساخته بشه؟ یا چیز دیگه ای؟

Darling Franxx این هفته خنده دار ترین قسمتش بود.
زرو تو هم یهو خشک می شه سر از مریخ در می یاره بعد به صورت غول پیلکر تو خلا هم حرف می زنه هم گریه می کنه. =)) اون یکی میتسورو و کوکورو هم که لابو لابو. puke :))
اصلا این دوتا رو که بردن آزمایشگاه حافظه شونو پاک کردند نفهمیدند حامله شده سقطش کنند؟ =))

Darling Franxx این هفته خنده دار ترین قسمتش بود.
زرو تو هم یهو خشک می شه سر از مریخ در می یاره بعد به صورت غول پیلکر تو خلا هم حرف می زنه هم گریه می کنه. =)) اون یکی میتسورو و کوکورو هم که لابو لابو. puke :))
اصلا این دوتا رو که بردن آزمایشگاه حافظه شونو پاک کردند نفهمیدند حامله شده سقطش کنند؟ =))
عزیز دل بحث رو باز نکن بزار سر بسته بمونه بهتره... کار نیشیگوری piece of sh*t همینه تا 70 درصد انیمه رو خوب میاد بعدش گند میزنه وسط انیمه یا گند میزنه به چیزی که بیننده ها میخوان!(یک سری از صحنه ها واقعا غیر منطقی و چرت بود واقعا هیچ هدفی جزء بازی با اعصاب fan ها نداشت ) جدیدا سر و ته انیمه رو هم میبنده به هم.. خدا میدونه انیمه به فصل 2 کشیده میشه یا با انیمه movie داستان رو جمع میکنه... یا قسمت بعد تموم میشه!

عزیز دل بحث رو باز نکن بزار سر بسته بمونه بهتره... کار نیشیگوری piece of sh*t همینه تا 70 درصد انیمه رو خوب میاد بعدش گند میزنه وسط انیمه یا گند میزنه به چیزی که بیننده ها میخوان!(یک سری از صحنه ها واقعا غیر منطقی و چرت بود واقعا هیچ هدفی جزء بازی با اعصاب fan ها نداشت ) جدیدا سر و ته انیمه رو هم میبنده به هم.. خدا میدونه انیمه به فصل 2 کشیده میشه یا با انیمه movie داستان رو جمع میکنه... یا قسمت بعد تموم میشه!

با شخصیت نیشیگوری آشنایی نداشتم اما در مورد این سری 70 درصد و اینا هم نبوده, خوباش در حد چند صحنه کوتاه و پراکنده بود که گفتی بعد گند خورد توش.

نظرم در مورد یه سری از انیمه های فصل گذشته (بهار)

Golden Kamuy
با تمام تو در و دیوار بودن انیمه....انیمه ی بدی برای دیدن هفتگی نبودش...اگه انیمه ی قدیمی بودش یا ندیده بودش...عمراً سمت ـش میرفتم.
حداقل خوبه که برای فصل دوم هم تاییدش کردن.

Megalo Box
خوب بودش ولی
هیچ از پایان ـش خوشم نیومد...بخصوص مبارزه ی آخرش...هیچ حسی رو انتقال نمیکرد..الکی 13تا راند بزن بزن کردن....
فعلاً تنها چیزی که دارم باهاش حال میکنم...OST های انیمه هستش.

Lupin III Part V - E12
چقدر خوبه این انیمه......

Steins Gate 0 - E12
خدایش هفتگی دیدنش، جون آدم رو به لب ـش میرسونه....با یه دنیا سوال که هفته به هفته...هی داره بیشتر میشه.
فقط این قسمت چرا اینطوری شد؟!
اقا....من دقیق یادم نیس...5سال پیش فیلم Steins;Gate - Fuka Ryouiki no Deja vu رو دیدم...ولی، خود "کریستینا" مگه تو زمان سفر نکرد رفت پیش "اوکابه" زمانی که نوجوان بودش (همون زمان مرگ مادربزرگ "مایوشی" که بارون می آمد) تو ایستگاه مترو براش سر بسته از آیندش تعریف میکنه...
الان چرا تو این قسمت(بعد از ED انیمه)، اینجا "کاگاری" بودش؟؟

Amanchu Advance
به غیر از اون ارک چرت never land .... بقیه ی انیمه عالی بودش..خیلی کیف داد، از اون دست انیمه های هستش که خودم هم تعجب میکنم با این سلیقه ی داغون تو دیوارم، چطور fan این انیمه شدم.......امیدوارم که فصل سوم ـش رو درست کنن D:

Darling in the FranXX - E23
قشنگ همون سیستم Order Tengen Toppa Gurren Lagann رو دارن پیاده میکنن....
تو گورن لاگان اینطوره که یه سری آدم بازمانده یکجا جمع شدن و سال هاس که دارن با یه موجود اهریمنی که هدفش نابودی بشر هستش...مبارزه میکنن...
بعد از کلی جنگ و بزن بزن..و شکست دشمن ـشون...انسان ها متوجه دشمن بزرگتی میشن که از فضا امده...و این دشمنی که شکستش دادن، داشته با اون فضایی مبارزه میکرده و به نوعی داشته از اینها محافظت میکرده، بعد ادم ها با کمک همون دشمن ای که شکست ـشون دادن....میرن تو فضا و جنگ دیگه ای در میگیره.

باید گفت خاک تو سرتون Darling in the FranXX هم دقیقاً داره همین میشه.....
شخصیت ها هم کپی شده، اونجا "سیمون" بودش اینجا...این پسره تن لشه....اونجا "نیا" بودش که دختر دشمن ـشون بود، اینجا 02 که از روی DNA کیریو ها ساخته شده.

درباره ی این قسمت 23 هم چیزی نگم سنگین تره :D

Nanatsu no Taizai - Imashime no Fukkatsu
فقط دو سوم ابتدایی انیمه خیلی خوب و رو اوج بودش....بعد از اون یه اوف شدید داشت....پایان این فصلش رو هم که کلاً دوست نداشتم...کلاً گند زد به تمام فصل زمستون ـش

Boku no Hero Academia - E51
ای بابا....نگو که قراره دوباره بره تو فاز زندگی روزمره ی مدرسه ای )":

Boruto - Naruto Next Generations - E63
ای خداااااااا...کی این ارک تموم میشه

One Piece - E843
مثل همیشه :-& الکی الکی 300گیگ خورده ای از هاردم رو گرفته...با این وضعیت $ مگه میشه برای آرشیو هارد خرید.

خوب ظاهراً قشنگ میخوان بالانس رو رعایت کنن....روز اول رو که مدرسه ی "هاکونه" برد که خواست جبران باخت سال پیش ـشون رو کنه...
روز دوم هم میدوسوجی-کون بُرد...که واقعاً هم حقش بود...بدبخت کلی نقشه کشید و تلاش کرد....دیگه واقعاً زشت بودش که امسال برنده نشه..

روز سوم (فصل 5 ای اگه در کار باشه) هم که دیگه معلومه...مدرسه "شوکو" برنده میشه...البته بازم به نظرم اصلاً حقشون نیس...یه مشت دوچرخه سوار داغون دارن....بخصوص این سال اولی که تازه عضو تیمشون شده....چیه اخه این...بجاش اون سال سومی بدخت رو میذاشتن...حداقل یه چیزی بارش بود.

+++++++++++++++++++

از بین انیمه های تابستون فقط و فقط Hanebado رو دیدم....نظرم:

Hanebado - E01
:D

فکر بد هم نکنید :Punish:

++++++++++++++++++++++++++++++++

Ai no Wakakusa Monogatari.jpg

Ai no Wakakusa Monogatari

یه فرصتی پیش امد و با هزار بدبختی لینک های با کیفیت RAW زبون اصلی Ai no Wakakusa Monogatari (همون زنان کوچک خودمون) رو پیدا کردم... و یه کله نگاش کردم
عاقا یعنی احساس کردم که به خاطرات کودک ـیم....تجاوز شده....ایران بین 1/4 تا 1/3 داستان رو کلاً سانسور کرده بود...یه سری از شخصیت ها در حالی که بودن...نبودن :|

فک کن...13 قسمت انیمه رو یکجا حذف کردن، روابط شخصیت ها رو کلاً حذف و یا تغییر دادن...حتی برادر به برادر رو هم رحم نکردن.
چند قسمت اخر انیمه رو هم که کلاً پخش نکردن....به ساده ترین چیزها هم گیر دادن :-t...رسماً انیمه رو کرده بودن عنیمه

حالا که اینطوره میرم بقیه ی انیمه های دوارن دهه ی 60 به جز هنا در مزرعه که ازش بدم میاد...بقیه رو میارم.

خیلی دوست دارم Robin Hood (همون کماندار نوجوان) رو نگا کنم....اخرش رو اصلاً یادم نیس...ندیدم.
عربی اون رو هم، اون زمان کامل ندیدم....

49379l.jpg

Last edited by a moderator:
Ai no Wakakusa Monogatari

یه فرصتی پیش امد و با هزار بدبختی لینک های با کیفیت RAW زبون اصلی Ai no Wakakusa Monogatari (همون زنان کوچک خودمون) رو پیدا کردم... و یه کله نگاش کردم
عاقا یعنی احساس کردم که به خاطرات کودک ـیم....تجاوز شده....ایران بین 1/4 تا 1/3 داستان رو کلاً سانسور کرده بود...یه سری از شخصیت ها در حالی که بودن...نبودن :|

فک کن...13 قسمت انیمه رو یکجا حذف کردن، روابط شخصیت ها رو کلاً حذف و یا تغییر دادن...حتی برادر به برادر رو هم رحم نکردن.
چند قسمت اخر انیمه رو هم که کلاً پخش نکردن....به ساده ترین چیزها هم گیر دادن :-t...رسماً انیمه رو کرده بودن عنیمه

حالا که اینطوره میرم بقیه ی انیمه های دوارن دهه ی 60 به جز هنا ج^%$#@* در مزرعه که ازش بدم میاد...بقیه رو میارم.

خیلی دوست دارم Robin Hood (همون کماندار نوجوان) رو نگا کنم....اخرش رو اصلاً یادم نیس...ندیدم.
عربی اون رو هم، اون زمان کامل ندیدم....
این دو تا انیمه، زیرنویس فارسی براش پیدا میشه بشینیم ببینیم؟ :دی
دلم تنگشونه
به زور تیکه تیکه یادمه چی بود و اینا :|

• Like
Reactions: zack fair
فصل دوم ناناتسو چه مشکلی داره؟ من امروز استارت فصل دوم رو دارم میزنم همه میگن تا یه جاییش خوبه بعد گند میزنه درواقع مشکلش چیه؟ حذفیات داره؟

و اینکه تا چه قسمتیش خوبه و از کجا گند زده میشه بهش که تا اونجا ببینم بقیش رو برم مانگا

با تشکر D:

• Like
فصل دوم ناناتسو چه مشکلی داره؟ من امروز استارت فصل دوم رو دارم میزنم همه میگن تا یه جاییش خوبه بعد گند میزنه درواقع مشکلش چیه؟ حذفیات داره؟

و اینکه تا چه قسمتیش خوبه و از کجا گند زده میشه بهش که تا اونجا ببینم بقیش رو برم مانگا

با تشکر D:
نمیدونم مشکل از داستانه یا انیمه ، ولی دشمن هایی که به نظر میاد تو یک سطح وحشتناکی هستن ، چند قسمت آخر انیمه تو سه سوت... :| یه چیزی مثل پایان مانگای بلیچ! مبارزه ای که انتظار چند قسمت بزن بزن و جون کندن داری...هیچ که هیچ:|

نمیدونم مشکل از داستانه یا انیمه ، ولی دشمن هایی که به نظر میاد تو یک سطح وحشتناکی هستن ، چند قسمت آخر انیمه تو سه سوت... :| یه چیزی مثل پایان مانگای بلیچ! مبارزه ای که انتظار چند قسمت بزن بزن و جون کندن داری...هیچ که هیچ:|

یعنی احتمالا هرچیزی میگفتی غیر حذفیات میگفتم مشکلی ندارم و میبینم ولی این مثال آخرای بلیچ رو آوردی به صورت ناخوداگاه متنفر شدم از دیدنش XD

• Like
یعنی احتمالا هرچیزی میگفتی غیر حذفیات میگفتم مشکلی ندارم و میبینم ولی این مثال آخرای بلیچ رو آوردی به صورت ناخوداگاه متنفر شدم از دیدنش XD
من خودم مانگا رو نخوندم، ولی میگن اونجا شرایط خیلیییی متفاوت و بهتره! احتمالا بعدا میرم سراغش!

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or