سبکش فایتینگ میخوره باشه ! اگه تو. E3 معرفی میشد برای من مگاتن e3 بود! فقط اومیدوارم بازی،موبایلی نباشه
مازیار از سایت های ایرانی میاری؟اقا لینک بوکو رو بدید فقط تعریف نکنید ! عجیبه هیچ جا از جاهایی که انیمه میگرفتم نذاشتن هنوز
خلیلsan یعنی سر darling هیچی نگو... از دیشب سوزش گرفتم(یک تیکش که قلبم وایساد گفتم همه چی تمومه) ... فقط دستم به نیشیگوری برسه...مازیار از سایت های ایرانی میاری؟
برو توی nyaa.si قسمت خاک بر سری هاش، همه چیز به روز هست دیگه.....
++++++++++++
Darling in the FranXX - E21
holy moly
احمد داداش یک سر بیا خونمون یا مسجد محله(کلیسا این دور و بر نیست) رو سرت اب توبه بریزم. ...باشه؟ این حرف رو جایی نگو!اگر خواستی میتونی با مبارزات باروتو مقایسه کنی... حتی نمیشه این مبارزه رو با مبارزه zabuza و haku، ناروتو ساسکه کاکاشی مقایسه کرد.قسمت جدید boku no hero academia در حدی بود که به نظر من حتی مبارزه naruto-pain جلوش رنگ می باخت
امیدوارم با همین فرمون جلو بره
پسر تو چرا از سایتای ایرانی میگیری دیشب چند تا اپلودر خوب نسخهgig 1.5 هم گذاشته بودن... اگر هنوز میخوای بهم پیام بده برات لینم مستقیم کنماقا لینک بوکو رو بدید فقط تعریف نکنید ! عجیبه هیچ جا از جاهایی که انیمه میگرفتم نذاشتن هنوز
جان؟کدوم anime world? همونی که به رحمت خدا رفت؟سلام
انیمه ورلد برای من باز نمیشه!. اتفاقی نیافتاده که؟
منظورم اینه دیگه http://forums.animworld.net/thread81584-29.htmlجان؟کدوم anime world? همونی که به رحمت خدا رفت؟
انیمه one punch man رو میخوای؟ صبر کن لینک مستقیم کنم تا شب لینک ها رو تقدیم میکنم... فقط 1080 bluray میخوای دیگه؟منظورم اینه دیگه http://forums.animworld.net/thread81584-29.html
رفت به رحمت خدا؟ چی شد؟
الان وان پانج من رو از کجا بگیرم؟
احمد داداش یک سر بیا خونمون یا مسجد محله(کلیسا این دور و بر نیست) رو سرت اب توبه بریزم. ...باشه؟ این حرف رو جایی نگو!اگر خواستی میتونی با مبارزات باروتو مقایسه کنی... حتی نمیشه این مبارزه رو با مبارزه zabuza و haku، ناروتو ساسکه کاکاشی مقایسه کرد.
عجب تو کلا چیزی گفتی دیگه! مگر میشه امیر اکیبا تیکه ننداخته از چیزی رد بشه... بگو عزیزم میشنوم
ولش کن، هیچی نگم بهتره
دوستان زیرنویس انیمه Soul Eater رو دارید هماهنگ با نسخه 720 ش از تک انیمه دانلودش کردم ولی زیرنویسها از هر جا گرفتم هماهنگ نیستش