Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اقا لینک بوکو رو بدید فقط تعریف نکنید ! عجیبه هیچ جا از جاهایی که انیمه میگرفتم نذاشتن هنوز
مازیار از سایت های ایرانی میاری؟
برو توی nyaa.si قسمت خاک بر سری هاش، همه چیز به روز هست دیگه.....

++++++++++++

Darling in the FranXX - E21
holy moly :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t and zack fair
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

پودر شدم! :(( :(( :((
خداااااااا بود! خدا!!!! :(( هرچی در مورد این قسمت بگم کم گفتم! :((
خیلی وقت بود تبدیل به ابر بهاری،اونم با این وضع نشده بودم! :(( ، دقیقا از دقیقه ی 10 که دکو و میدوریا با هم دادن زدن شروع شد،تا آخرش من چنین وضعی داشتم :(( از هیجانم که کلا رو ویبره! موها سیخ! اصلا یه وضعیتی !!! :((

این قسمت از اونایی بود که تو یک انیمه ی بلند هم جمعا شاید 5تا مثلش پیدا نشه! و در مجموع هم خیلی خیلی کم میشه از این چنین قسمت هایی دید! :(

هعی...هعی...قسمت 49 هیرو آکادمی،این قسمت باید تو حافظه ثبت بشه و بارها و بارها و بارها ببینمش! :(

مازیار از سایت های ایرانی میاری؟
برو توی nyaa.si قسمت خاک بر سری هاش، همه چیز به روز هست دیگه.....

++++++++++++

Darling in the FranXX - E21
holy moly :D
خلیلsan یعنی سر darling هیچی نگو... از دیشب سوزش گرفتم(یک تیکش که قلبم وایساد گفتم همه چی تمومه:-s) ... فقط دستم به نیشیگوری برسه...
Community از دیشب ترکیده غوغایی شده... یکی از شعار ها اینه nishigoori stop directing more anime.... یک عکس از قسمت 24 روی میز نیشیگوری بود توی darling special episode 2 اون رو دیدی خلیل؟ نمیدونم چرا اون عکس رو از قصد نشون داد و اصلا اون مال قسمت 24 بود؟ یا سکانس24 من متوجه نشدم! :(

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
قسمت جدید boku no hero academia در حدی بود که به نظر من حتی مبارزه naruto-pain جلوش رنگ می باخت :-"
امیدوارم با همین فرمون جلو بره :D
احمد داداش یک سر بیا خونمون یا مسجد محله(کلیسا این دور و بر نیست) رو سرت اب توبه بریزم. ...باشه؟:-? این حرف رو جایی نگو!اگر خواستی میتونی با مبارزات باروتو مقایسه کنی... حتی نمیشه این مبارزه رو با مبارزه zabuza و haku، ناروتو ساسکه کاکاشی مقایسه کرد. :-j
اقا لینک بوکو رو بدید فقط تعریف نکنید ! عجیبه هیچ جا از جاهایی که انیمه میگرفتم نذاشتن هنوز
پسر تو چرا از سایتای ایرانی میگیری دیشب چند تا اپلودر خوب نسخهgig 1.5 هم گذاشته بودن... اگر هنوز میخوای بهم پیام بده برات لینم مستقیم کنم
پ. ن:پلتفرم بازی kill la kill ؟

آخرین ویرایش:
احمد داداش یک سر بیا خونمون یا مسجد محله(کلیسا این دور و بر نیست) رو سرت اب توبه بریزم. ...باشه؟:-? این حرف رو جایی نگو!اگر خواستی میتونی با مبارزات باروتو مقایسه کنی... حتی نمیشه این مبارزه رو با مبارزه zabuza و haku، ناروتو ساسکه کاکاشی مقایسه کرد. :-j
:| :| :|
ولش کن، هیچی نگم بهتره:|

دوستان زیرنویس انیمه Soul Eater رو دارید هماهنگ با نسخه 720 ش از تک انیمه دانلودش کردم ولی زیرنویسها از هر جا گرفتم هماهنگ نیستش

من یادم هر چی نسخه تو نت بود دان کردم با هیچ کدوم هماهنگ نبود اخرشم بدونه زیرنویس دیدم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or