Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من چندبار وسوسه شدم که برم سراغش، بخصوص اینکه 24قسمتی ـه...ولی خوب از اونجایی که خیلی فن انیمه های سبک موسیقی نیستم و استدیوی سازنده انیمه هم خیلی شاخ نبودش و کارنامه ی مهمی نداشت...هر سری بیخالش شدم :D

از لوپین رفتی سراغ کونان {0_o}

همونطور که گفتن، زیرنویس ـش کامل نیس...تا اونجا که یادم میاد 1چهارم اخر انیمه رو زیرنوی فاسی کردن...(شاید هم خیلی کمتر)...قسمت های ابتدایی انیمه زیرنویس درست حسابی هم نداشت
بعد چه کاریه چرا یه هو دست گذاشتی روی طولانی ترین انیمه موجود :|

یه لیست از انیمه هایی که دیدی بده و بگو از چیا خوشت امده....بهتر بشه پیشنهاد داد.

بعد از قسمت 14 که "تک انیمه" زیرنویس فارسی میکرد...دیگه بقیه ـش زیرنویس نشده.
من همون انگلیسی نگا میکنم....بیشن نگا کن...اصلاً دیالوگ هاش سنگین نیس، خیلی ساده و رون هست.

اگه ژاپنی ـت رو تقویت کنی...راحت میتونی انیمه رو RAW نگا کنی (بدون زیرنویس انگلیسی).....خواستی تقویت کنی، چندتا پیشنهاد بدم.
حالا پیانو رو یه ۳ قسمت ببین ، شاید خوشت آمد :D
انیمه nil admirari no tenbin هم بدک بنظر نمیومد یه قسمت دیدم ولی خو گرافیکش یطوریه :-"

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
تمام پشمام الان ریخته بعد دیدن این قسمت هیرو اکادمی ! عجب چیزی شد ! رسما بعد این قسمت برای بهترین شونن شد با اختلاف حتی بهتر از وان پیس ! کف و خون قاطی کردم !
اما به نظر م هنوز جای کار داره اگه میخواد جز بهترین ها بشه ! مثلا یکی از چیزایی که ازش انتظار دارم. زاویه دوربین رو بچرخونه ! جامعه قهرمانی رو از دید تبهکار ها هم نشون بده ! نه هذیون های شیگاراکی و چرندیات استین ! و نه شعار های قشنگ قهرمان ها !
دقیقا بره تو جامعشون ! مثلا یه دله دزد یا یه قاچاقچی ! چطور زیر سایه وحشتی که المایت و سایر ابر قهرمان ها براشون ایجاد کردن زندگی میکنن! لزومی نداره ولی کیفیت اثر رو شدید بالا میبره!
....

قسمت ۸ فول متال هم که شت زد تو اعصابمون!
بدم میاد از این کارا ! کلا ار مرگ های بی دلیل و منطق خصوصا اونایی که اصلا تاثیر ی در جریان داستان ندارن خوشم نمیاد

Last edited by a moderator:
  • Like
نمیدونم اطلاع دارید یا نه ولی بچه های انیمه ورلد تو قسمت مانگا هم دوباره کارشون رو شروع کردن و ترجمه مانگاها رو میذارن البته فکر کنم تازه شروع کردن
یه چیزایی شنیده بودم دارن آماده میشن، دمشون گرم:x :x :x
خیلی منتظر برگشت دوباره ی سایتیم!:( با اینکه زیرنویس ها میرسه، ولی نبود سایت خیلی سخته:( واقعا نیازه سایته انیمه ای!

برگ ریزون بود این قسمت Darling :D
ولی خیلی یهویی داستان رو دارن جمعش می کنن پتانسیلش بیشتر از این حرفاس...
احمد سری darling پتانسیل یک فصل 12 قسمتی ترو تمیز رو داره! چه دیدی شاید فصل اول رو طوری تموم کردن که راهی برای فصل 2 بمونه!

• Like
Reactions: XsmokeX
تمام پشمام الان ریخته بعد دیدن این قسمت هیرو اکادمی ! عجب چیزی شد ! رسما بعد این قسمت برای بهترین شونن شد با اختلاف حتی بهتر از وان پیس ! کف و خون قاطی کردم !
اما به نظر م هنوز جای کار داره اگه میخواد جز بهترین ها بشه ! مثلا یکی از چیزایی که ازش انتظار دارم. زاویه دوربین رو بچرخونه ! جامعه قهرمانی رو از دید تبهکار ها هم نشون بده ! نه هذیون های شیگاراکی و چرندیات استین ! و نه شعار های قشنگ قهرمان ها !
دقیقا بره تو جامعشون ! مثلا یه دله دزد یا یه قاچاقچی ! چطور زیر سایه وحشتی که المایت و سایر ابر قهرمان ها براشون ایجاد کردن زندگی میکنن! لزومی نداره ولی کیفیت اثر رو شدید بالا میبره!
....

قسمت ۸ فول متال هم که شت زد تو اعصابمون!
بدم میاد از این کارا ! کلا ار مرگ های بی دلیل و منطق خصوصا اونایی که اصلا تاثیر ی در جریان داستان ندارن خوشم نمیاد
هدفم از این پست الزاماً این نیست که جواب شما رو بدم

خواستم فقط یادآوری بشه برای رفقا که یه انیمه ای وجود داره به اسم Fullmetal Alchemist که تا این لحظه بهترین انیمه شونن تاریخه (حداقل از نظر من:دی) و دقیقاً همه چیزهایی که بوکو نو هیرو داره توش به شکل بهتری هست و همه اون چیزهایی که بوکو باید داشته باشه و نداره در اون به بهترین شکل ممکن خودش وجود داره.

از جنگ و تجاوز جغرافیایی تا تبعیض، فقز، دزدی، مسائل نژادی، چرخوندن زاویه دوربین به سمت آدم بدهای داستان. سویه تاریک علم (به بدترین و چندش آورترین شکل خودش:دی)

خلاصه جا داره چند وقت یک بار FMA رو از نو دید و کف و خون قاطی کرد.

نمیدونم اطلاع دارید یا نه ولی بچه های انیمه ورلد تو قسمت مانگا هم دوباره کارشون رو شروع کردن و ترجمه مانگاها رو میذارن البته فکر کنم تازه شروع کردن
خدا خیرشون بده انشالله
تو تلگرام یا تو سایت میزارن؟

• Like
خاک تو سرم
لایت و ریوک سر از گیم در آوردن
Jump Force :|
الان ریوک و لایت بیان با لوفی و ناروتو و گوکو و ... مبارزه کنن :| :| :| :|
کاری نداره که لایت قشنگ دفترچه رو میکوبنه فرق سرشون:D نهایتا اوضاع خیلی سخت شد اسمشونو تو دث نوت مینویسه تموم میشه میره:D:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or