linkorn90
کاربر سایت
من بعد جرات کردن دیدن قسمت 20 darling in the franxx واقعا باید بگمwow wow wow... واقعا true mecha... داستان به جایی ختم شد که هیچ بنی بشری فکرش رو نمیکرد.... Amazing...
حالا پیانو رو یه ۳ قسمت ببین ، شاید خوشت آمدمن چندبار وسوسه شدم که برم سراغش، بخصوص اینکه 24قسمتی ـه...ولی خوب از اونجایی که خیلی فن انیمه های سبک موسیقی نیستم و استدیوی سازنده انیمه هم خیلی شاخ نبودش و کارنامه ی مهمی نداشت...هر سری بیخالش شدم
از لوپین رفتی سراغ کونان {0_o}
همونطور که گفتن، زیرنویس ـش کامل نیس...تا اونجا که یادم میاد 1چهارم اخر انیمه رو زیرنوی فاسی کردن...(شاید هم خیلی کمتر)...قسمت های ابتدایی انیمه زیرنویس درست حسابی هم نداشت
بعد چه کاریه چرا یه هو دست گذاشتی روی طولانی ترین انیمه موجود
یه لیست از انیمه هایی که دیدی بده و بگو از چیا خوشت امده....بهتر بشه پیشنهاد داد.
بعد از قسمت 14 که "تک انیمه" زیرنویس فارسی میکرد...دیگه بقیه ـش زیرنویس نشده.
من همون انگلیسی نگا میکنم....بیشن نگا کن...اصلاً دیالوگ هاش سنگین نیس، خیلی ساده و رون هست.
اگه ژاپنی ـت رو تقویت کنی...راحت میتونی انیمه رو RAW نگا کنی (بدون زیرنویس انگلیسی).....خواستی تقویت کنی، چندتا پیشنهاد بدم.
خیلی خوبه Gintama و Usagi drop رو باهم قاطی کنی حاصلش میشه اینبشینید جای این شرو ورا این فصل Hinamatsuri ببینید.... جواهر فصله...(در کنار Megalo Box البته)
یه چیزایی شنیده بودم دارن آماده میشن، دمشون گرمنمیدونم اطلاع دارید یا نه ولی بچه های انیمه ورلد تو قسمت مانگا هم دوباره کارشون رو شروع کردن و ترجمه مانگاها رو میذارن البته فکر کنم تازه شروع کردن
احمد سری darling پتانسیل یک فصل 12 قسمتی ترو تمیز رو داره! چه دیدی شاید فصل اول رو طوری تموم کردن که راهی برای فصل 2 بمونه!برگ ریزون بود این قسمت Darling
ولی خیلی یهویی داستان رو دارن جمعش می کنن پتانسیلش بیشتر از این حرفاس...
هدفم از این پست الزاماً این نیست که جواب شما رو بدمتمام پشمام الان ریخته بعد دیدن این قسمت هیرو اکادمی ! عجب چیزی شد ! رسما بعد این قسمت برای بهترین شونن شد با اختلاف حتی بهتر از وان پیس ! کف و خون قاطی کردم !
اما به نظر م هنوز جای کار داره اگه میخواد جز بهترین ها بشه ! مثلا یکی از چیزایی که ازش انتظار دارم. زاویه دوربین رو بچرخونه ! جامعه قهرمانی رو از دید تبهکار ها هم نشون بده ! نه هذیون های شیگاراکی و چرندیات استین ! و نه شعار های قشنگ قهرمان ها !
دقیقا بره تو جامعشون ! مثلا یه دله دزد یا یه قاچاقچی ! چطور زیر سایه وحشتی که المایت و سایر ابر قهرمان ها براشون ایجاد کردن زندگی میکنن! لزومی نداره ولی کیفیت اثر رو شدید بالا میبره!
....
قسمت ۸ فول متال هم که شت زد تو اعصابمون!بدم میاد از این کارا ! کلا ار مرگ های بی دلیل و منطق خصوصا اونایی که اصلا تاثیر ی در جریان داستان ندارن خوشم نمیاد
خدا خیرشون بده انشاللهنمیدونم اطلاع دارید یا نه ولی بچه های انیمه ورلد تو قسمت مانگا هم دوباره کارشون رو شروع کردن و ترجمه مانگاها رو میذارن البته فکر کنم تازه شروع کردن
خدا خیرشون بده انشالله
تو تلگرام یا تو سایت میزارن؟
کاری نداره که لایت قشنگ دفترچه رو میکوبنه فرق سرشون نهایتا اوضاع خیلی سخت شد اسمشونو تو دث نوت مینویسه تموم میشه میرهخاک تو سرم
لایت و ریوک سر از گیم در آوردن
Jump Force
الان ریوک و لایت بیان با لوفی و ناروتو و گوکو و ... مبارزه کنن