اخطار :
Lupin III : Mine Fujiko رو با هدفون ببینید، و جوری ببینید که کسی از پشت سرتون یهو نیاد سراغتون
مخصوصا اول قسمت 4یا5
@Police _ 110
خلیل دمت گرم، منم همیشه برام سوال بود لوپین رو از کجا شروع کنم، حالا فهمیدم چه کنم
تو اون سری مینه فوجیکو از کاراکترهاش خیلی خوشم اومد ولی خوب انقدر سری قدیمیی بود واقعا آدم میموند چه کنه
منم فوجیکو-چان رو خیلی دوس دارم...الخصوص دوبلور سری جدیدش که شده میوکی ساواشیرو-سان.....کارش حرف نداره، یکی از س**ی ترین دوبلورهای ژاپنی هست که تو عمرم...صداش رو شنیدم..
حسابی هم پر کاره، از صدای سگ و گربه، بچه ی شیرخواره صحبت کرده تا شخصیت های بزرگ و خفن..
++++++++++++++++++++
Captain Tsubasa - E10
میخوام بدونم خدایش کسی تو این تاپیک هس که از دیدن این سری Captain Tsubasa داره لذت می بره؟
Yowamushi Pedal - Glory Line - E22
جون ـتون بالا بیاد...خسته شدم، هی فلش بک میزنن.....این مسیر 100متر باقی مونده هم انگار نمیخواد تموم بشه...هر چی میرن تموم نمیشه.
بعد دیگه قدرت هاشون رو دیگه خیلی تخیلی نکردن؟ دیگه انیمه از حالت طبیعی، کلاً خارج شده...هر چند قبلش هم طبیعی نبودن...ولی دیگه خیلی زیاده روی کردن.
نمیدونم تو تاپیک کسی هنوز نگاش میکنه؟
Amanchu Advance - E09
خدا رو شکر بالاخره این ارک نورلند و اون پیتر تموم شد....هیچ خوشم نیومد از این چند قسمت....دوست دارم هر چه زودتر برگرده رو همون فاز اصلی خودش.
Boku no Hero Academia - E47
یا خدا....عجب چیزی بودش...مو به تن آدم سیخ میشه وقتی....همه چیز انیمه رو بهترین حالتش داره ساخته میشه.
Boruto - Naruto Next Generations - E61
ای بابا...تازه داشتم امیدوار میشدم...این که دوباره برگشت سر همون موضوع فیلم که ):
Golden Kamuy - E09
انیمه ـش یه دنیا ضعف داره...ولی فقط برای دیدن هفتگی بدرد میخوره.
Megalo Box - E10
جوووووووو
Nanatsu no Taizai - Imashime no Fukkatsu - E19
بنظرم این چند قسمت اخر....انیمه افت کرده....دیگه اون حس و حال قبلش رو نداره.
Steins Gate 0 - E09
چقدر خوبه که تا اخر تابستون اشتین-گیت نگا میکنم
One Piece - E839