Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
حتما و حتما مانگاش رو هم بخون:D کلا خوندن مانگاش رو به همه توصیه می‌کنم، به خصوص به کسایی که از مانگایی مثل یوتسوبا (Yotsuba) خوششون اومده. هینتا ماتسوری یه جورایی ورژن بزرگسالانه‌ی یوتسوبا هستش. به نظر من مانگاش به شکل مشخصی از انیمه‌اش بهتره. هر شش دقیقه‌‌ از یک قسمتِ انیمه، تقریبا یک چپتر از مانگا رو پوشش میده و خوب، اون یک چپتر مانگا حداقل 40 صفحه داره! طبیعتا تبدیل کردن یک چپتر چهل صفحه‌ای به شش دقیقه باعث حذفِ یکسری جذئیات هم میشه. به غیر از اون، بعضی از چپترهای مانگا رو، که اتفاقا خیلی هم با نمک‌اند، متاسفانه به انیمه تبدیل نکردند :((
اوکی، حتما میزارمش توی لیستم:D

راستی از کجا مانگای انگلیسی دانلود میکنی؟ این اواخر که انیم ورلد و باتوتو بسته شدن من به جز از سایت های آنلاین از جای دیگه ای مانگاها رو دنبال نکردم که اونجوری هم زیاد به به صرفه نیست:-"

اوکی، حتما میزارمش توی لیستم:D

راستی از کجا مانگای انگلیسی دانلود میکنی؟ این اواخر که انیم ورلد و باتوتو بسته شدن من به جز از سایت های آنلاین از جای دیگه ای مانگاها رو دنبال نکردم که اونجوری هم زیاد به به صرفه نیست:-"

من از هیچ جا دانلود نمی کنم:D ولی قریب به اکثریت گروه های ترجمه بعد از مرحوم شدن باتوتو به mangadex مهاجرت کردند. کیفیت اسکن هاش خیلی خوبه. من از همین جا می خونم:D

• Like
Reactions: m.a.t and ce7en44
دوستانی که مانگای وان پیس رو دنبال میکنن منتظر یه چپتر خفن تو این هفته باشند اگه اسپویل هایی که ازش اومده درست باشه :D

انیمه های این فصل رو هم میخواستم بیام نظرم رو بگم ولی سرما خوردم فعلآ حال تایپ کردن ندارم این یکی دو جمله رو هم به عشق وان پیس نوشتم B-)
:fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream:

پودر شدیم بعد از چپتر از حجم خفنیت :|

حتما و حتما مانگاش رو هم بخون:D کلا خوندن مانگاش رو به همه توصیه می‌کنم، به خصوص به کسایی که از مانگایی مثل یوتسوبا (Yotsuba) خوششون اومده. هینتا ماتسوری یه جورایی ورژن بزرگسالانه‌ی یوتسوبا هستش. به نظر من مانگاش به شکل مشخصی از انیمه‌اش بهتره. هر شش دقیقه‌‌ از یک قسمتِ انیمه، تقریبا یک چپتر از مانگا رو پوشش میده و خوب، اون یک چپتر مانگا حداقل 40 صفحه داره! طبیعتا تبدیل کردن یک چپتر چهل صفحه‌ای به شش دقیقه باعث حذفِ یکسری جذئیات هم میشه. به غیر از اون، بعضی از چپترهای مانگا رو، که اتفاقا خیلی هم با نمک‌اند، متاسفانه به انیمه تبدیل نکردند :((
وقتی اسم Yotsubato که میاد کلّاً گارد من میاد پایین
برم مانگاشو بخونم :دی

انصافا چطور yotsubato می خونید؟:|
به نظر من توهین به جامعه بشری و تمام موجودات هوشمنده :-":D

DearestSpiffyAlpaca-size_restricted.gif

قدیمی تر ها را هم داری که بدی ممنون می شوم ( تمام نسخه ها باشه که چه بهتر )
داداش...بعید میدونم که بشه زیرنویس Lupin III فصل اول تا سوم رو گیر اوردش....چون این سه فصل مربوط میشه به دهه 70تا80 میلادی....حتی پیدا کردن لینک دانلودش هم سخته...
بعد فقط به نظرم یه فن قدیمی Lupin میتونه نگاش کنه....چون خیلی قدیمی ـه....یه چندباری تو شبکه Animax ژاپن نگاش کردم...خیلی دلچسب من نبودش.

ولی میتونی از سری Lupin III Mine Fujiko to Iu Onna که سال 2012 امدش رو نگاه کردن رو شروع کنی...(13قسمته، خیلی قشنگه)...فاصله ی فصل 3 که دهه ی 80 امده تا Mine Fujiko که 2012 امدش...یه دریا OVA و اسپیشال و فیلم امده...که تک و توک و انگشت شمار زیرنویس فارسی شدن.

بعد از Mine Fujiko میتونی سری فصل 4 رو نگا کنی که 2015 امدش. 24 قسمته بنام Lupin III: Part IV (TV 2015) و یا بنام های Lupin Sansei 2015 یا Lupin the Third 2015 هم معروفه، رو نگا کنی.
الان هم که سری فصل 5 ـش با نام Lupin III Part V داره هفتگی پخش میشه.

ما بین Mine Fujiko و فصل 4و5 هم میتونی اول فیلم Lupin the IIIrd Chikemuri no Ishikawa Goemon و بعدش Lupin the Third Jigen`s Gravestone رو هم میتونی نگا کنی.
اگه هم Conan رو میشناسی...میتونی فیلم Lupin III vs Detective Conan رو هم هر وقت که خواستی نگا کنی...قشنگه.

امیدوارم که برات پیچیده نشده باشه :D

درباره ی زیرنویس ها
زیرنویس فارسی Mine Fujiko و اون فیلم هایی رو که گفتم دارم....(آپلود کردم برات)....زیرنویس فصل 5 رو هم که تا جایی که امده، گذاشتم برات...فقط متاسفانه زیرنویس فصل 4 رو کامل ندارم..ناقص دارمش..ولی میدونم که بچه های دنیای انیمه زیرنویس رو کامل کردن...ولی خوب تو هیچ سایت و فرومی زیرنویس ها رو پیدا نکردم....:-s

P.S
حالا اگه کسی از دوستان زیرنویس فصل 4 ـه 24قسمتی رو داره...بزاره ما هم استفاده کنیم D:

Attachments

آخرین ویرایش:
اخطار :
Lupin III : Mine Fujiko رو با هدفون ببینید، و جوری ببینید که کسی از پشت سرتون یهو نیاد سراغتون:-" مخصوصا اول قسمت 4یا5 :-"

@Police _ 110
خلیل دمت گرم، منم همیشه برام سوال بود لوپین رو از کجا شروع کنم، حالا فهمیدم چه کنم >:) تو اون سری مینه فوجیکو از کاراکترهاش خیلی خوشم اومد ولی خوب انقدر سری قدیمیی بود واقعا آدم میموند چه کنه:دی

اخطار :
Lupin III : Mine Fujiko رو با هدفون ببینید، و جوری ببینید که کسی از پشت سرتون یهو نیاد سراغتون:-" مخصوصا اول قسمت 4یا5 :-"

@Police _ 110
خلیل دمت گرم، منم همیشه برام سوال بود لوپین رو از کجا شروع کنم، حالا فهمیدم چه کنم >:) تو اون سری مینه فوجیکو از کاراکترهاش خیلی خوشم اومد ولی خوب انقدر سری قدیمیی بود واقعا آدم میموند چه کنه:D

منم فوجیکو-چان رو خیلی دوس دارم...الخصوص دوبلور سری جدیدش که شده میوکی ساواشیرو-سان.....کارش حرف نداره، یکی از س**ی ترین دوبلورهای ژاپنی هست که تو عمرم...صداش رو شنیدم..
حسابی هم پر کاره، از صدای سگ و گربه، بچه ی شیرخواره صحبت کرده تا شخصیت های بزرگ و خفن..

++++++++++++++++++++

Captain Tsubasa - E10
میخوام بدونم خدایش کسی تو این تاپیک هس که از دیدن این سری Captain Tsubasa داره لذت می بره؟

Yowamushi Pedal - Glory Line - E22
جون ـتون بالا بیاد...خسته شدم، هی فلش بک میزنن.....این مسیر 100متر باقی مونده هم انگار نمیخواد تموم بشه...هر چی میرن تموم نمیشه.
بعد دیگه قدرت هاشون رو دیگه خیلی تخیلی نکردن؟ دیگه انیمه از حالت طبیعی، کلاً خارج شده...هر چند قبلش هم طبیعی نبودن...ولی دیگه خیلی زیاده روی کردن.
نمیدونم تو تاپیک کسی هنوز نگاش میکنه؟

Amanchu Advance - E09
خدا رو شکر بالاخره این ارک نورلند و اون پیتر تموم شد....هیچ خوشم نیومد از این چند قسمت....دوست دارم هر چه زودتر برگرده رو همون فاز اصلی خودش.

Boku no Hero Academia - E47
یا خدا....عجب چیزی بودش...مو به تن آدم سیخ میشه وقتی....همه چیز انیمه رو بهترین حالتش داره ساخته میشه.

Boruto - Naruto Next Generations - E61
ای بابا...تازه داشتم امیدوار میشدم...این که دوباره برگشت سر همون موضوع فیلم که ):

Golden Kamuy - E09
انیمه ـش یه دنیا ضعف داره...ولی فقط برای دیدن هفتگی بدرد میخوره.

Megalo Box - E10
جوووووووو \m/

Nanatsu no Taizai - Imashime no Fukkatsu - E19
بنظرم این چند قسمت اخر....انیمه افت کرده....دیگه اون حس و حال قبلش رو نداره.

Steins Gate 0 - E09
چقدر خوبه که تا اخر تابستون اشتین-گیت نگا میکنم :D

One Piece - E839
:-&

Last edited by a moderator:
کسی زیر نویس فارسی انیمه Detective Conan را داره بهم بده با تشکر

جدا الان می خوای بشینی 900+ قسمت Case Closed رو بببینی؟ :| (بعید هم بدونم زیرنویس همش باشه، حتی بعید بدونم زیرنویس 50% اشم باشه)
باور کن گزینه های خیلی بهتری هست، به خودت رحم کن :D

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
جدا الان می خوای بشینی 900+ قسمت Case Closed رو بببینی؟ :| (بعید هم بدونم زیرنویس همش باشه، حتی بعید بدونم زیرنویس 50% اشم باشه)
باور کن گزینه های خیلی بهتری هست، به خودت رحم کن :D
گزینه ه ای بهتر را معرفی می کنی با تشکر

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or