Donger Reborn
کاربر سایت
گزینه ه ای بهتر را معرفی می کنی با تشکر
بگو چه سبک هایی دوست داری، هم من هم دوستان بهت معرفی می کنن
گزینه ه ای بهتر را معرفی می کنی با تشکر
تو سبک همین انیمه Detective Conanبگو چه سبک هایی دوست داری، هم من هم دوستان بهت معرفی می کنن
سلام.Yowamushi Pedal - Glory Line - E22
جون ـتون بالا بیاد...خسته شدم، هی فلش بک میزنن.....این مسیر 100متر باقی مونده هم انگار نمیخواد تموم بشه...هر چی میرن تموم نمیشه.
بعد دیگه قدرت هاشون رو دیگه خیلی ت**ی تخیلی نکردن؟ دیگه انیمه از حالت طبیعی، کلاً خارج شده...هر چند قبلش هم طبیعی نبودن...ولی دیگه خیلی زیاده روی کردن.
نمیدونم تو تاپیک کسی هنوز نگاش میکنه؟
من چندبار وسوسه شدم که برم سراغش، بخصوص اینکه 24قسمتی ـه...ولی خوب از اونجایی که خیلی فن انیمه های سبک موسیقی نیستم و استدیوی سازنده انیمه هم خیلی شاخ نبودش و کارنامه ی مهمی نداشت...هر سری بیخالش شدمکسی پیانو رو نگاه نمیکنه ؟ ببینیم اگه کار خوبیست شروعش کنیم
از لوپین رفتی سراغ کونان {0_o}کسی زیر نویس فارسی انیمه Detective Conan را داره بهم بده با تشکر
بعد از قسمت 14 که "تک انیمه" زیرنویس فارسی میکرد...دیگه بقیه ـش زیرنویس نشده.سلام.
داداش زیرنویس انگلیسی میبینی یا فارسی؟
من تا 14 بیشتر گیر نیوردم فارسی ، اگه فارسی داری بقیشو یه زحمت بکش بزار ...
ممنون.
Monogatari Seriesتو سبک همین انیمه Detective Conan
اقا گناه داره، میخوای سر به بیابون بذارهMonogatari Series
نخندید...ته مایه اش همین حلّ پرونده و این چیزاست خب
نسخه جدید مانگای k-on قراره 9جولای منتشر شه !
جدا روی اعصابه این قضیه که چند نسخه جدید از مانگا اومده دریغ از یه قسمت انیمه !
خودم که نمیخونم مانگا رو ولی تا اونجا که اطلاع دا م با کارکتر های متفاوت داستان مینویسه نه با همونا ! مثلا یکی از سری ها با خواهر کوچیکه یویی و همکلاسیاش و ازوسا چان بودمگه آخرش اینا نرفتن دانشگاه
بشین gosick ببین انصافا خوبهتو سبک همین انیمه Detective Conan
درباره ی زیرنویس ها
زیرنویس فارسی Mine Fujiko و اون فیلم هایی رو که گفتم دارم....(آپلود کردم برات)....زیرنویس فصل 5 رو هم که تا جایی که امده، گذاشتم برات...فقط متاسفانه زیرنویس فصل 4 رو کامل ندارم..ناقص دارمش..ولی میدونم که بچه های دنیای انیمه زیرنویس رو کامل کردن...ولی خوب تو هیچ سایت و فرومی زیرنویس ها رو پیدا نکردم....
P.S
حالا اگه کسی از دوستان زیرنویس فصل 4 ـه 24قسمتی رو داره...بزاره ما هم استفاده کنیم D:
اقا لطفا لطفا این قسمت رو بدید...خواهشا این قسمت 23 مخصوصSG رو به ما هم بدید با زیرنویس تا فصل دوم رو شروع کنیم...
اقا لطفا لطفا این قسمت رو بدید...
حالا خوبه انیمه گمنامی نخواستم
steins gate