black clover EP 35: این قسمت بی نظیر بود یکی از بهترین قسمت های این فصل بود چدر انیمیشن های مبارزه بی نظیر بود قشنگ هایپ شدم سر مبارزه ها
جدا نمیفهمم چرا این همه هیت میورزن به این انیمه مظلوم نمیگم شاهکاره ولی به جزء این که خیلی اروم پیش میره انیمه تا اینجا عالی بوده
-------------------------------
Boku no Hero Academia EP 9: کل انیمه یه طرف اون 2 دقیقه اخر یه طرف. این اهنگی که واسه AFO ساختن فوق العاده بود
------------------------------
-----------------------------
این هفته دومین مانگای اندریت شونن چامپ یعنی kimetsu no yaiba انیمه اش بلاخره تایید شد اولی هم act-age
انیمه هم توسط Ufotable ساخته میشه که از همین الان انتظار مشکلات تو ساخت انیمه رو داشته باشین مخصوصا اینکه دارن رو heaven feel و touken ranbu هم کار میکنن
ولی جدا از این خیلی خوشحال شدم که ufo انیمه رو میسازه مخصوصا اینکه یکی از پر مبارزه ترین مانگاهای چامپ
یه تریلر هم منتشر شده که pre animated و میشه گفت 90% انیمه میره واسه 2019
مهمتر از همه برین مانگاش رو بخونین
جدا نمیفهمم چرا این همه هیت میورزن به این انیمه مظلوم نمیگم شاهکاره ولی به جزء این که خیلی اروم پیش میره انیمه تا اینجا عالی بوده
-------------------------------
Boku no Hero Academia EP 9: کل انیمه یه طرف اون 2 دقیقه اخر یه طرف. این اهنگی که واسه AFO ساختن فوق العاده بود
------------------------------
هنوز هم داره خوب پیش میره ولی اگه یکی مانگا رو نخونه عمرا چیزی از بعضی شخصیت ها بفهمه مثلا الان توکا قشنگ یه روباته که یکی میگه اصلا نقش این چیه تو RE ؟ صحنه دیدار سوکیاما و توکا رو حذف کردن که اون صحنه واسه شخصیت توکا و اینکه بفهمیم چقدر بزرگ شده خیلی حیاتی بود و اینکه بفهمیم اصلا چرا کافه RE رو باز کرده کلا حرکت بدی بود که اونجا رو انیمه نکردن از اون طرف سوکیاما عالی بود و اینکه بدجور منتظر قسمت بعدیم
-----------------------------
این هفته دومین مانگای اندریت شونن چامپ یعنی kimetsu no yaiba انیمه اش بلاخره تایید شد اولی هم act-age
انیمه هم توسط Ufotable ساخته میشه که از همین الان انتظار مشکلات تو ساخت انیمه رو داشته باشین مخصوصا اینکه دارن رو heaven feel و touken ranbu هم کار میکنن
ولی جدا از این خیلی خوشحال شدم که ufo انیمه رو میسازه مخصوصا اینکه یکی از پر مبارزه ترین مانگاهای چامپ
یه تریلر هم منتشر شده که pre animated و میشه گفت 90% انیمه میره واسه 2019
مهمتر از همه برین مانگاش رو بخونین
آخرین ویرایش: