Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
عزیز من داریم راجع به استاد میازاکی حرف میزنیم نه هن*تای کش. استاد کاملا حال و هوای عرفانی داره نگاهش به همه چیز ماورای تصوره و از درک و بینش خیلی از ما انسان ها فراتر رفته(کلمه انسان کامل برازنده ایشون هست) ^:)^،
من شخصا کشته مرده پیشبند کارشم:-"
منم منظورم نگاه فانتزی-عرفانی استاد بود :D

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
شبیه انیمه ناروتو می شه معرفی کنید
Bleach ببین. البته می تونی لیست قسمت های فیلرش رو سرچ کنی و اون ها رو نبینی.
توی کارهای جدیدتر Boku no Hero و در مرتبه بعدی Black Clover شباهت هایی دارن.
ادامه ناروتو با نام بوروتو هم هست که خودم البته ندیدم :دی

اگر اکشن بودن و یه مقدار داستان دراماتیک منظورته، انیمه زیاد پیدا میشه.

این DArling in the Franxx چقدر باحاله. خیلی ایده تکراری و خزی داره اما از استایل ارتش و شخصیت هاش خوشم امد.
ایده تکراری و خز؟ منظورت evangelion و akame ga kill و gurren lagann,
نمیدونم شاید من فن سرسخت این انیمه باشم و از رو احساس و نظر شخصی حرف بزنم(راجه به این این انیمه بحث زیاد کردم دیگه نمیخوام بحث اضافه کنم) .. یک نگاهی به دیالوگ ها و کاراکترا بنداز و بعدش کمی به البوم vol. 1 انیمه گوش بده.. کمی ایده ها و صحنه ها به انیمه های نامبرده شبیه هست ولی خز مناسب این انیمه نیست! یک نگاهی به فن بیس این انیمه بنداز بد نیست.
پ. ن:یادت باشه darling in the franxx special episode 1 و 2 رو هم ببینی... بیشتر جنبه گپ و گفتگو با عوامل استودیو هستش

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t
Bleach ببین. البته می تونی لیست قسمت های فیلرش رو سرچ کنی و اون ها رو نبینی.
توی کارهای جدیدتر Boku no Hero و در مرتبه بعدی Black Clover شباهت هایی دارن.
ادامه ناروتو با نام بوروتو هم هست که خودم البته ندیدم :D

اگر اکشن بودن و یه مقدار داستان دراماتیک منظورته، انیمه زیاد پیدا میشه.
Bleach را دیدم در مورد دو تای دیگر چون هنوز کلا انیمه اش تمام نشده نگاه می کنم من معمولا انیمه هایی را که کلا قسمت هاش تمام شده و دیگر ساخته نمی شود را نگاه می کنم اره مثل ناروتو داستان جالبی داشته باشه و درش مبارزه باشه اگر از جادو هم استفاده کنند که چه بهتر اگر سراغ داری چند تا معرفی می کنی مرسی

• Like
چرا کسی نگفت وان پیس :|
بورو وان پیس ببین حال کن :D
چون کسی که طرفدار ناروتو هست، ذهنش رو اغشته به one peace نمیکنه:-":D

Bleach را دیدم در مورد دو تای دیگر چون هنوز کلا انیمه اش تمام نشده نگاه می کنم من معمولا انیمه هایی را که کلا قسمت هاش تمام شده و دیگر ساخته نمی شود را نگاه می کنم اره مثل ناروتو داستان جالبی داشته باشه و درش مبارزه باشه اگر از جادو هم استفاده کنند که چه بهتر اگر سراغ داری چند تا معرفی می کنی مرسی
البته جادو نیست! Chakra power که از ninshou گرفته شده... بخوام توضیح بدم تقریبا اسپویل بوجود میاد
به چند نفر توصیه کردم به شما هم میگم، تو قید و بند سبک و شبیه بودن انیمه نباش... تمام انیمه های خوب هر فصل رو بشین ببین!
انیمه هم چند تایی پیشنهاد میدم البته شاید دیده باشی
Dragon balls
Samurai 7
The legend of korra
Bakugan battle brawlers
Samurai champloo
Cowboy bebop
Kill la kill

آخرین ویرایش:
ایده تکراری و خز؟ منظورت evangelion و akame ga kill و gurren lagann,
نمیدونم شاید من فن سرسخت این انیمه باشم و از رو احساس و نظر شخصی حرف بزنم(راجه به این این انیمه بحث زیاد کردم دیگه نمیخوام بحث اضافه کنم) .. یک نگاهی به دیالوگ ها و کاراکترا بنداز و بعدش کمی به البوم vol. 1 انیمه گوش بده.. کمی ایده ها و صحنه ها به انیمه های نامبرده شبیه هست ولی خز مناسب این انیمه نیست! یک نگاهی به فن بیس این انیمه بنداز بد نیست.
پ. ن:یادت باشه darling in the franxx special episode 1 و 2 رو هم ببینی... بیشتر جنبه گپ و گفتگو با عوامل استودیو هستش

خود انیمه رو که دارم میگم خیلی دوست دارم، ایده اش رو میگم خز شده. خز شده هم یعنی قبلا تو انیمه و فیلم های دیگه دیدیم. نه اینکه باز بده! حتی خیلی از ایده هاش شبیه Pacific Rime هست. کلا شخصا ایده جدیدی و بترکونی توش نمیبینم و همونطور که گفتم بسیار تکراریه (کلاژی از یه سری انیمه دیگه) اما در کل خیلی پرداخت خوبی داره. کلا دوستش دارم شدید. الان وسطاشم.

• Like
خود انیمه رو که دارم میگم خیلی دوست دارم، ایده اش رو میگم خز شده. خز شده هم یعنی قبلا تو انیمه و فیلم های دیگه دیدیم. نه اینکه باز بده! حتی خیلی از ایده هاش شبیه Pacific Rime هست. کلا شخصا ایده جدیدی و بترکونی توش نمیبینم و همونطور که گفتم بسیار تکراریه (کلاژی از یه سری انیمه دیگه) اما در کل خیلی پرداخت خوبی داره. کلا دوستش دارم شدید. الان وسطاشم.
البته ایده شبیه evangelion+guilty crown+akamega kill هستش،همه هم تو فضای مجازی میگن معجونی از این 3 تا انیمه هست
ببین حرفت رو قبول دارم، فقط نگاه بنداز به تاریخچه انیمه ها تو این چند سال، هر فصل چند تا انیمه ریلیز میشه! طبیعتا یک سری المان ها عادی میشه بین انیمه ها(همین حرف شما که میگی کلاژی از انیمه های دیگه) برای مثال شما تو یک کشور دیگه تو خونه با دستگاه مدرن و شیک قهوه درست میکنی بعد با فنجون شکیل و گرون توی بالکن رو به فضای سبز قهوه رو میل میکنی، از این طرف من با قهوه جوش روی گاز قهوه درست میکنم و یک لیوان دم دستی رو بر میدارم و میرم تو بالکنی که جلوش کلی ساختمونه!
نفس کار یکیه، قهوه خوردن تو بالکن! ولی تفاوت لذت بردن از قهوه چقدر متغیره! منظورم اینه الان ایده بترکون فوقالعاده کمه،توی همون ایده های بترکون هم مجبورن المان های تکراری و روتین استفاده کنن ولی شاخ و برگ دادن و طراوت بخشیدن به تکرار ها باعث تجربه بهتر و نوین تری میشه

چون کسی که طرفدار ناروتو هست، ذهنش رو اغشته به one peace نمیکنه:-":D
ما طرفدار ناروتو هستیم، ذهنمون که هیچ، روحمون هم به وان پیس آغشته ست!

100% وان پیس پیشنهاد میشه، ولی خو...تموم نشده:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• M0RSHED
  • Jaw

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or