Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
مانگاکای فیری تیل خدایی روش میشه سری جدیدش(؟؟؟!!!؟؟؟) رو شروع کنه؟ :))
چرا نشه؟
مانگاش خوب فروخته. انیمه هم ازش ساختن و خودش هم طرفدار داره.
هرچند منم فری تیل رو دوست نداشتم اما نسبت به خیلی کارهای دیگه ای که هر روز منتشر میشن، چندان چیز داغونی نیست:دی
گمونم دنباله ی معنوی فیری تیله =))=))=))=))
وگرنه هیچ جوره این همه شباهت تو کتم نمیره
کجای کاری سید؟
مانگای قبلیش رو دیدی؟ (قبل از فری تیل)
Rave Master رو سرچ کن. دقیقاً عین فری تیل و این جدیده است.

خالق كارتون فوتباليست ها اقاي تاكاهيشي و اينيستا

01305825.png

و سؤال اصلي اينه كه ...
ايا اينيستا ميتونه دروازه تيم شاهين رو باز كنه ؟
در قسمت بعد خواهيم ديد :D

چرا نشه؟
هرچند منم فری تیل رو دوست نداشتم اما نسبت به خیلی کارهای دیگه ای که هر روز منتشر میشن، چندان چیز داغونی نیست:D

کجای کاری سید؟
موشکلی با ساخت سری جدید ندارم و دمش هم گرم به کارش ادامه میده!
اما خدایی یه چیزی بسازی که تو نگاه اول، ناتسو/گری ، لوسی ، ارزا ، هپی ، جوویا و اون آدمک برفیه رو ببینی خیلی حرفه دیگه:))
یعنی میگفتن نسل دوم FT هست، یا یه چی تو این مایه ها قابل درک تر بود تا یک کار جدید(؟؟؟!!!؟؟؟)
کاش فقط آرت استایل مشابه بود(که ایراد نیست، بالاخره سبک رو نمیشه تغییر داد که!) ولی این رسما کپیه دیگه:دی

چرا نشه؟
هرچند منم فری تیل رو دوست نداشتم اما نسبت به خیلی کارهای دیگه ای که هر روز منتشر میشن، چندان چیز داغونی نیست:D

کجای کاری سید؟
Rave master مانگاش رو نخوندم ولی انیمه اش یه اشغال به تمام معنا بود که بار هر بد بختی فقط۲۱ قسمتش رو تونستم تحمل کنم ! این من فن دو اتیشه ماشیما میگه ! تو فیری تیل خیلی پیشرفت کرد !

مانگاکای فیری تیل خدایی روش میشه سری جدیدش(؟؟؟!!!؟؟؟) رو شروع کنه؟ :))
چرا روش نشه ؟! تقریبا ۷۰ میلیون فروخته ! جز ۲۵ مانگای پرفروش تاریخه ! الان که کلی مانگا یا انیمه هاشون متوقف میشه یا انیمه های فصلی ۱۳ قسمتی میشن ! سه فصل انیمه بلند با حداقل وقفه گرفته ! کلی هم فن داره !

Popularity خود انیمه و کارکترا هم تو انیمه لیست و انیمه پلنت موجوده !

......‌‌
On June 27, 2018 the new series by Hiro Mashima begins!"

خیلی زود تر از انتظار شروع میشه ! میگم تو نت من فقط دو تا کانسپت ارت دیدم ! چیز دیگه ای اومده که من ندیدم ! ؟؟؟؟

Rave master مانگاش رو نخوندم ولی انیمه اش یه اشغال به تمام معنا بود که بار هر بد بختی فقط۲۱ قسمتش رو تونستم تحمل کنم ! این من فن دو اتیشه ماشیما میگه ! تو فیری تیل خیلی پیشرفت کرد !

چرا روش نشه ؟! تقریبا ۷۰ میلیون فروخته ! جز ۲۵ مانگای پرفروش تاریخه ! الان که کلی مانگا یا انیمه هاشون متوقف میشه یا انیمه های فصلی ۱۳ قسمتی میشن ! سه فصل انیمه بلند با حداقل وقفه گرفته ! کلی هم فن داره !

Popularity خود انیمه و کارکترا هم تو انیمه لیست و انیمه پلنت موجوده !

......‌‌
On June 27, 2018 the new series by Hiro Mashima begins!"

خیلی زود تر از انتظار شروع میشه ! میگم تو نت من فقط دو تا کانسپت ارت دیدم ! چیز دیگه ای اومده که من ندیدم ! ؟؟؟؟
یه پست بالاتر رو بخون ببین چرا نوشتم روش نشه!
کسی نگفت کارش بده(حتی اگر بگیم و اعتقاد داشته باشیم بده، کسی اینجا بهش اشاره ای نکرد!) ولی این وضعیت طراحی کاراکترهاش دیگه به شدت مسخره ست!:|
مثل اینه مثلا اودا بیاد بعد از وان پیس یه مانگا دیگه شروع کنه، باز یه بنده خدا کلاه حصیری، با زخم زیر چشم به سبک لوفی داشته باشه!
یه استاد با سه تا زخم رو چشمش داشته باشه، عینا یوی مثل نامی با خصوصیات ظاهری کاملا 100% مشابه، از رنگ و رو گرفته تا تیپ، و ... بشن کاراکترهای اصلیش!:|

میومد نسل بعدیه FT معرفی میکرد نمیگفتم روش میشه یا نه، ولی الان به شدت انسان پرروییه:))

یه پست بالاتر رو بخون ببین چرا نوشتم روش نشه!
کسی نگفت کارش بده(حتی اگر بگیم و اعتقاد داشته باشیم بده، کسی اینجا بهش اشاره ای نکرد!) ولی این وضعیت طراحی کاراکترهاش دیگه به شدت مسخره ست!:|
مثل اینه مثلا اودا بیاد بعد از وان پیس یه مانگا دیگه شروع کنه، باز یه بنده خدا کلاه حصیری، با زخم زیر چشم به سبک لوفی داشته باشه!
یه استاد با سه تا زخم رو چشمش داشته باشه، عینا یوی مثل نامی با خصوصیات ظاهری کاملا 100% مشابه، از رنگ و رو گرفته تا تیپ، و ... بشن کاراکترهای اصلیش!:|

میومد نسل بعدیه FT معرفی میکرد نمیگفتم روش میشه یا نه، ولی الان به شدت انسان پرروییه:))
حالا بزارید بیاد ! طرح نهایی منتشر شه !صفحه رنگی بیاد ! ببینیم چی کار کرده ! شاید اصلا داستان واقعا با فیری تیل مرتبط باشه! موقع فی ی تیل هم همین رو میگفتن که طراحی هاش کپیه ! ولی هم طراخیش رو انقدر تکامل داد و هم انقدر کارکتر متنوع کشید که ملت اون انتقادای شروع فیری تیل رو فراموش کردن !

......

tfxi_screenshot_20180530-121231.png
سنسی دیترویت بازی میکنه ! حسابی هم تحت تاثیر قرار گرفته !
......
ولی اعلامیه انتشار مانگا بدون اسم مانگا خیلی مسخره بود !
.....
حالا این رو ولش در مورد وان پیس
یعنی من فقط فکر میکنم که قراره بلای خیلی بدی سر هیئت فیشمن و شیراهوشی بیاد ! اژدهاهای اسمانی بارها ثابت کردن به هیچ قید و بندی پایبند نیستن و مارینم چشمش رو روی جنایاتشون میبنده

15276965737800678-750x500.png

«ملوان زبل» (معروف به چشم برجسته= PopEye) دوباره برمی گردد. وبسایت ورایتی گزارش داده که مجموعه تلویزیونی جدیدی بر اساس این شخصیت کارتونی برای شبکه یوتیوب ساخته می شود.

این مجموعه انیمیشن توسط شرکت «وایلد برین» (WildBran) ساخته می شود و داستان هایی از شخصیت ملوان زبل و پسرش و ماجراجویی هایش را به تصویر خواهد کشید.

این اولین مجموعه تلویزیونی از ملوان زبل خواهد بود که بعد از نزدیک 15 سال ساخته می شود. آخرین بار در سال 2004، یک برنامه تلویزیونی ویژه به نام (Popeye’s Voyage: The Quest For Poppy) برای شبکه فاکس روی آنتن رفت.

ملوان زبل در داستان‌های پویانمایی، عاشق دخترخانمی به نام آلیو است و با ملوان قوی‌هیکل و بدریختی به نام بلوتو رقابت دارد. هر بار که این فرد قوی‌هیکل مزاحم آنان می‌شود، ملوان زبل با خوردن اسفناج او را به دور پرتاب می‌کند و شکست می‌دهد.

ملوان زبل همیشه پیپی به دهان دارد و خلقیات او شبیه ملوانها است و با خوردن اسفناج قدرت می‌گیرد.

منبع : TV Series Finale

مثل اینکه کرانچی رول اسم مانگای جدید ماشیما فاش کرده

Eden's zero

در مورد کارکترا هم شخصیت اصلی خیلی شبیه گری شده تا ناتسو ! مین فیمیل هم میشه گفت شبیه ترکیب میراجین و کارلا شده تا لوسی ، وجود پلو (دماغ هویجی) برام قطعی بود چون تو همه کارای ماشیما بوده و هست و خواهد بود ، ولی هپی اصلا انتظارش رو نداشتم ! از قلادش میشه فهمید گربه مین فیمیله

احتمالا داستان مانگا مدرن باشه ! و تکنولوژی توش دخیله !
A sci-fi fantasy( fairy tail)

شخصیت اصلی هم به نظر میاد تعمیر کار باشه !

تمش جالب میزنه !
...........
هر چی مینویسه این دفعه رو بی خیال این فرندشیپ پاور بشه و تمرکزش رو بزاره رو ابیلیتی کارکترا !

مورد دیگه هم اینکه کارکترا از همون اول سوپر نوا نباشن (تو فیری تیل از همین اول اعضای فیری تیل قویترین کارکترای داستان بودن ) و از صفر یا یک شروع کنن ! نه ۹۰-۹۵ ! اگه این دو تا رو عملی کنه میتونم بگم
Hype is real

........
کی کیشیموتو و کوبو کار بعدیشون رو شروع میکنن ؟ کوبو بدبخت فکر کنم افسردگی گرفته باشه !! حتی نزاشتن داستانش رو اونطور که میخواد تموم کنه !
امیدوارم حداقل کوبو. کار بعدیش تو جامپ نباشه ادیتوراش قاسم الجبارین هستن !حتی شایعه هاش بود تاثیر گزاریشون روی روایت داستان بیشتر از خود مانگاکاست !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: linkorn90 and m.a.t

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or