مانگاکای فیری تیل خدایی روش میشه سری جدیدش(؟؟؟!!!؟؟؟) رو شروع کنه؟
مانگاکای فیری تیل خدایی روش میشه سری جدیدش(؟؟؟!!!؟؟؟) رو شروع کنه؟
چرا نشه؟مانگاکای فیری تیل خدایی روش میشه سری جدیدش(؟؟؟!!!؟؟؟) رو شروع کنه؟
کجای کاری سید؟گمونم دنباله ی معنوی فیری تیله
وگرنه هیچ جوره این همه شباهت تو کتم نمیره
موشکلی با ساخت سری جدید ندارم و دمش هم گرم به کارش ادامه میده!چرا نشه؟
مانگاش خوب فروخته. انیمه هم ازش ساختن و خودش هم طرفدار داره.
هرچند منم فری تیل رو دوست نداشتم اما نسبت به خیلی کارهای دیگه ای که هر روز منتشر میشن، چندان چیز داغونی نیست
کجای کاری سید؟
مانگای قبلیش رو دیدی؟ (قبل از فری تیل)
Rave Master رو سرچ کن. دقیقاً عین فری تیل و این جدیده است.
Rave master مانگاش رو نخوندم ولی انیمه اش یه اشغال به تمام معنا بود که بار هر بد بختی فقط۲۱ قسمتش رو تونستم تحمل کنم ! این من فن دو اتیشه ماشیما میگه ! تو فیری تیل خیلی پیشرفت کرد !چرا نشه؟
مانگاش خوب فروخته. انیمه هم ازش ساختن و خودش هم طرفدار داره.
هرچند منم فری تیل رو دوست نداشتم اما نسبت به خیلی کارهای دیگه ای که هر روز منتشر میشن، چندان چیز داغونی نیست
کجای کاری سید؟
مانگای قبلیش رو دیدی؟ (قبل از فری تیل)
Rave Master رو سرچ کن. دقیقاً عین فری تیل و این جدیده است.
چرا روش نشه ؟! تقریبا ۷۰ میلیون فروخته ! جز ۲۵ مانگای پرفروش تاریخه ! الان که کلی مانگا یا انیمه هاشون متوقف میشه یا انیمه های فصلی ۱۳ قسمتی میشن ! سه فصل انیمه بلند با حداقل وقفه گرفته ! کلی هم فن داره !مانگاکای فیری تیل خدایی روش میشه سری جدیدش(؟؟؟!!!؟؟؟) رو شروع کنه؟
یه پست بالاتر رو بخون ببین چرا نوشتم روش نشه!Rave master مانگاش رو نخوندم ولی انیمه اش یه اشغال به تمام معنا بود که بار هر بد بختی فقط۲۱ قسمتش رو تونستم تحمل کنم ! این من فن دو اتیشه ماشیما میگه ! تو فیری تیل خیلی پیشرفت کرد !
چرا روش نشه ؟! تقریبا ۷۰ میلیون فروخته ! جز ۲۵ مانگای پرفروش تاریخه ! الان که کلی مانگا یا انیمه هاشون متوقف میشه یا انیمه های فصلی ۱۳ قسمتی میشن ! سه فصل انیمه بلند با حداقل وقفه گرفته ! کلی هم فن داره !
Popularity خود انیمه و کارکترا هم تو انیمه لیست و انیمه پلنت موجوده !
......
On June 27, 2018 the new series by Hiro Mashima begins!"
خیلی زود تر از انتظار شروع میشه ! میگم تو نت من فقط دو تا کانسپت ارت دیدم ! چیز دیگه ای اومده که من ندیدم ! ؟؟؟؟
حالا بزارید بیاد ! طرح نهایی منتشر شه !صفحه رنگی بیاد ! ببینیم چی کار کرده ! شاید اصلا داستان واقعا با فیری تیل مرتبط باشه! موقع فی ی تیل هم همین رو میگفتن که طراحی هاش کپیه ! ولی هم طراخیش رو انقدر تکامل داد و هم انقدر کارکتر متنوع کشید که ملت اون انتقادای شروع فیری تیل رو فراموش کردن !یه پست بالاتر رو بخون ببین چرا نوشتم روش نشه!
کسی نگفت کارش بده(حتی اگر بگیم و اعتقاد داشته باشیم بده، کسی اینجا بهش اشاره ای نکرد!) ولی این وضعیت طراحی کاراکترهاش دیگه به شدت مسخره ست!
مثل اینه مثلا اودا بیاد بعد از وان پیس یه مانگا دیگه شروع کنه، باز یه بنده خدا کلاه حصیری، با زخم زیر چشم به سبک لوفی داشته باشه!
یه استاد با سه تا زخم رو چشمش داشته باشه، عینا یوی مثل نامی با خصوصیات ظاهری کاملا 100% مشابه، از رنگ و رو گرفته تا تیپ، و ... بشن کاراکترهای اصلیش!
میومد نسل بعدیه FT معرفی میکرد نمیگفتم روش میشه یا نه، ولی الان به شدت انسان پرروییه
انیمه هایی همچون silent voice ,your name سراغ ندارید به ما معرفی کنید دوستان؟ سریالی یا سینمایی فرقی نمیکنه و تو مایه های اون دوتا باشن.با تشکر
s***t از دست دادم بگم......Boku no Pico
انیمه هایی همچون silent voice ,your name سراغ ندارید به ما معرفی کنید دوستان؟ سریالی یا سینمایی فرقی نمیکنه و تو مایه های اون دوتا باشن.با تشکر
Boku no Pico