mehdi88
کاربر سایت
کلا از اول تا اخر ایراد گرفتی که! انقدر اون کلمه fairy tail مهم بود اونم خواستی گوشزد کنی
مکا خالص نداریم مگه من گفتم داریم؟ مکا اورجینال یعنی پایبند به ریشه های این سبک... من نمیگم انیمه مکا ساخته میشه دقیقا مثل دهه 80 یا 90 باشه چون تو این دوره زمونه تقریبا دور از انتظار و سلیقه عمومیه، چه از لحاظ روند دیالوگ و داستان سرایی تا گرافیک وطراحی صحنه و طراحی کاراکتر
درضمن من گفتم مکا منظورم این نیست که تنها gener انیمه مکا باشه! یا شما بد برداشت میکنی یا دوس داری بکوبی!حرف من اینه مکا باید به ریشه ها پایبند باشه نه این که انیمه به سبک مکا ریلیز بشه 4 تا 5 سبک دیگه هم چنگی بندازه و روی انیمه تاثیر بزاره
عزیز آدم وقتی از چیزی اطلاع نداره سرشو میندازه پایین چیزی نمیگه نمیاد آسمون ریسمون ببافه که مثلا حرفشو منطقی نشون بده !
مکا اورجینال ، مکا خالص ، پایبندی به ریشه ها و ... دیگه چه صیغه ایه ؟ از خودت یه چیزایی در میاری میچسبونی به صنعت انیمه و فیلم و سریال
پونزده ساله شب و روز کارم فیلم دیدنه و نقد خوندن تا حالا این چیزایی که تو میگی رو نشنیدم
یعنی چی میگی مکا با ژانر دیگه ای مخلوط نشه ؟ اصلا مگه میشه چنین چیزی ؟ تمام آثار سینمایی و سریال ها و ... یه ژانر به عنوان ژانر اصلی دارن و درون مایه کار و چندتا خرده ژانر به عنوان شاخ و برگ کار
مثلا شما یه کار میبینی زده : drama , mystery , tragedy این یعنی پایه اصلی کار درامه و اون دوتای دیگه شاخ و برگن حالا ممکنه نسبتشون برابر هم باشه لزوما ژانر اصلی غلبه نداره
حالا اینکه میگی مکا اورجینال یعنی چی ؟ یعنی فقط مکا باشه ؟ فقط مکا باشه میشه چندتا رباتو بزار 360 درجه ازشون فیلم بگیر ! این رباتا باهم درگیر بشن ظبیعتا اکشن هم به ژانر اضافه میشه ! کمی روابط انسانی بیاد وسط درام هم اضافه میشه !
اصلا کار تک ژانری هیچ معنی نمیده و خیلی مضحک میشه چنین کاری
مورد دیگه اینکه مکا خیلی پرطرفداره اینکه شما نمیبینی یا تو این فروم کسی اسم نمیبره به معنی این نیست کسی نمیبینه ! من شخصا اکثر کارای مکارو دیدم چیز عجیب غریبیم نیستن کلی کار خوب و عالی بینشون هست کلی زباله ام داخلشون پیدا میشه
این گاندام اورفان بلادم که فرشاد معرفی کرد جز کارای واقعا عالی به حساب میاد نه فقط تو ژانر مکا بلکه به عنوان یه سریال در نظر بگیری هم عالیه