Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بشر فول متال پنیک (لعنتی نمیشه پنیکش رو نگفت همه با الکمیست اشتباه میگیرن ) چقدر عالیه ! فصل به فصل بهتر شد و به تکامل رسید! واقعا هم داستان بهتر شده هم مبارزات به کمک cg خیلی خوب شده !
و هیجان و استرس خوبی منتقل میکنه ! خشونت هم تو این دوره که خودتون میدونید وضعیت سانسور و غیره رو ترکوندن و کاملا مناسب یه داستان نظامیه ! نه اغراق شده است و نه فانتزی ! خشونته !
........
قبل عرضه نگران بودم چی ازش در میاد ! ولی خوشحالم برای یکی از محبوب ترین انیمه های عمرم همچین دنباله خوبی ساختن

بشر فول متال پنیک (لعنتی نمیشه پنیکش رو نگفت همه با الکمیست اشتباه میگیرن ) چقدر عالیه ! فصل به فصل بهتر شد و به تکامل رسید! واقعا هم داستان بهتر شده هم مبارزات به کمک cg خیلی خوب شده !
و هیجان و استرس خوبی منتقل میکنه ! خشونت هم تو این دوره که خودتون میدونید وضعیت سانسور و غیره رو ترکوندن و کاملا مناسب یه داستان نظامیه ! نه اغراق شده است و نه فانتزی ! خشونته !
........
قبل عرضه نگران بودم چی ازش در میاد ! ولی خوشحالم برای یکی از محبوب ترین انیمه های عمرم همچین دنباله خوبی ساختن
متاسفانه هنوز شروع به دیدنش نکردم! :|ولی برای فن های این انیمه چه سال هایی گذشت(صبر ایوب که میگن همینه! )
امشب هم قسمت مهمی از darling قراره پخش بشه...از چند تا منبع غیر معتبر خوندم قراره 46 دقیقه باشه! :-??

• Like
Reactions: m.a.t
خوب خوب، این قسمت darling in the franxx هم دیدم. واقعا میشه فهمید چرا استودیو trigger این اسم رو رو خودش گذاشته، به موقع تلنگر به بیننده ها میزنه..
2 تا مطلب هست یکی راجع به dr werner frank و تئوری هایی که همه تا الان دادن
ما تو این قسمت دیدیم که dr frank از کجا شروع کرد و به وضوح گفت که من آتئیست(علم پرست) هستم! و چه چیز هایی رو تو راه علم فدا کرد تا به اهدافی جدید برسه... ماگما! ماده ای که زندگی بشر رو متحول کرد از انرژی تا دست بردن تو dna انسان
و طول عمر انسان... ولی سوالی پیش اومد تو ذهن اکثر بیننده ها بعد قسمت 19... الان dr franxx واقعا پشیمونه؟یعنی فهمیده آتئیست بودن کافی نیست و چه چیزایی از دست داده!
اولین چیزی که من رو تحت تاثیر قرار داد اولین حمله klaxeur بود که با کلی بمب اتم تونستن از بین ببرنش و همین شد دنیا به اون شکل در اومد..
در رابطه با 02 هنوز شک دارم clone و ازمایشگاهی باشه!
شرط میبندم او چیزی که ما دیدیم 02 نیست.. چون اگر به قیافه dr نگاه کنید هنوز تقریبا جوون بود ولی وقتی ما بچگی های 02 رو دیدیم dr خیلی پیر تر شده بود....
و معلومه از 02 میخوان به عنوان سلاح فوقالعاده مخرب استفاده کنن!
احمق بازی hiro هم جای حرف داره! اون طور که با papa و ape حرف زد فکر نکنم بعد از ماموریت اگر زنده برگردن، papa اینارو زنده بزاره

• Like
متاسفانه هنوز شروع به دیدنش نکردم! :|ولی برای فن های این انیمه چه سال هایی گذشت(صبر ایوب که میگن همینه! )
امشب هم قسمت مهمی از darling قراره پخش بشه...از چند تا منبع غیر معتبر خوندم قراره 46 دقیقه باشه! :-??
ما فنای انیمه های کیوتو عادت داریم ! از همین الانم جز منتظران k-on 3. هستیم درحال مناجات و راز و نیاز !
البته امیدورام این قضیه مانگاکا درست نباشه ! البته کمی حق بهش میدم که کیوتو انیمیشن با هنرش یه انیمه ساخت که کلا مانگا محو شد ! ولی اگه واقعا نزاره فصل بعدی،ازش،بسازن میتونه بره به جهنم

• Like
ما فنای انیمه های کیوتو عادت داریم ! از همین الانم جز منتظران k-on 3. هستیم درحال مناجات و راز و نیاز !
البته امیدورام این قضیه مانگاکا درست نباشه ! البته کمی حق بهش میدم که کیوتو انیمیشن با هنرش یه انیمه ساخت که کلا مانگا محو شد ! ولی اگه واقعا نزاره فصل بعدی،ازش،بسازن میتونه بره به جهنم
عمر گوهری گرانبهاست!
مازیار یکم تو تئوری سازی راجع به darling تجدید نظر کن! من با دیدن این قسمت مغزم سوت کشید... در عین حال که به نکته های خوبی اشاره کرد از طرف دیگه دوباره سوال مطرح شد! ولی hype به شدت رفت بالا.....

• Like
عمر گوهری گرانبهاست!
مازیار یکم تو تئوری سازی راجع به darling تجدید نظر کن! من با دیدن این قسمت مغزم سوت کشید... در عین حال که به نکته های خوبی اشاره کرد از طرف دیگه دوباره سوال مطرح شد! ولی hype به شدت رفت بالا.....
من گزاشتم همش جمع شه همش رو با هم ببینم ! اصلا دوست ندارم از اینجا به بعد تو کف بعدش چی میشه بمونم

• Like
انیم ورد چی شد؟؟
کسی خبری ازش داره؟؟
اصلا جرا یه دفعه رفتن؟؟#-o
"کیه که از پیژامه بدش بیاد" "هیچ چیز تا ابد باقی نمی ماند، از جمله والدین، پول جوانی، اُتاقتون، لباستون، من، تو، و انیمه گینتاما"
جمله مال من نیست.
ولی هرچیزی که یه روز شروع میشه به صورت طبیعی یک روز هم تموم میشه از جمله AW:دی

"کیه که از پیژامه بدش بیاد" "هیچ چیز تا ابد باقی نمی ماند، از جمله والدین، پول جوانی، اُتاقتون، لباستون، من، تو، و انیمه گینتاما"
جمله مال من نیست.
ولی هرچیزی که یه روز شروع میشه به صورت طبیعی یک روز هم تموم میشه از جمله AW:D
حرفت بدجور من رو بفکر فرو برد
من حاظرم والدین، پول، اتاق مجهز، لباس رنگی و مارک، دوست و اشنا همه و همه رو بدم تا 100 سالگی بتونم سالم و سرحال انیمه ببینم و بازی کنم در کنارش پول هم به اندازه گذر عمر داشته باشم. .
به مزخرفات immortality و عمر چند برابری هم اعتقاد ندارم، ادمی که نتونه تو 100 سال زندگیش به درک درستی از خواسته هاش برسه همون بهتر که زندگی و دنیای فانی رو ترک کنه!
البته همه چیز روزی تموم میشه اینو با از دست دادن اولین عزیز زندگیم فهمیدم، انسان چیه واقعا؟ به یک نفس بنده؟ 2 تا چیز eternal و ابدی هست، زمان و کائنات! 2 تا چیز ترسناک و دلهره اور که اغلب اوقات بیرحمی میکنه! تقدیر، سرنوشت یا هرچیزی که اعتقاد داری رو بدجور پیچ و تاب میده

• Like
جمله مال من نیست.
ولی هرچیزی که یه روز شروع میشه به صورت طبیعی یک روز هم تموم میشه از جمله AW:D

گینتاما :(

پسر عجب پروژه ی غیر منتظره ای:دی
نمیدونم چند نفر اینجا اهل موسیقی متال هستن، به هر حال گروه دوست داشتنی اپیکا، آهنگای Attack on Titan رو کاور کرده و قراره به عنوان آلبوم بیاد بیرون:دی اینم یه نمونه، همون اوپنینگ خفن و معروف... با اون جمله اولش که هیجوقت نمیفهمم چی میگه ولی حس حماسی ای میده لاکردار:|:دی

"Crimson Bow and Arrow" from the covers EP, EPICA VS. Attack On Titan songs\m/:x
watch?v=bX3dwi_yuSA

پسر عجب پروژه ی غیر منتظره ای:D
نمیدونم چند نفر اینجا اهل موسیقی متال هستن، به هر حال گروه دوست داشتنی اپیکا، آهنگای Attack on Titan رو کاور کرده و قراره به عنوان آلبوم بیاد بیرون:D اینم یه نمونه، همون اوپنینگ خفن و معروف...

"Crimson Bow and Arrow" from the covers EP, EPICA VS. Attack On Titan songs\m/:x
watch?v=bX3dwi_yuSA
کل آلبومش حدود یکسالِ که در ژاپن منتشر شده:D و خیلی عالی هست:D بقیه track ها رو می شه تو youtube پیدا کرد:D
با اون جمله اولش که هیجوقت نمیفهمم چی میگه ولی حس حماسی ای میده لاکردار:|:D
میگه Nos rapti sumus aut tamen raptores? مثل اینکه لاتینِ(با توجه به google translate:d)

آخرین ویرایش:
دقت کردید اودا چقدر به چیزهای ایرانی علاقه نشون میده ؟! اون از مقبره های هخامنشی ! یکی دو چپتر پیشم کارکتر کشیده بود دقیقا به شکل این سبک نقاشی های خودمون
rgpd_farzandekhak_15121203.jpg

• Like
Reactions: m.a.t and Sarvior
سلام
من یه چند سالی هست که مانگا نخوندم. مانگا مثل برسرک یا شیگورای که طراحی پر جزئیات و داستان قشنگ(جدی باشه) میشه معرفی کنید؟ لطفا یه چیزی بگین که تموم شده باشه، نه مثل همین برسرک که چک کردم هنوز داره سالی چند تا میاد و آدمو پیر میکنه تا تموم بشه.
این انیمه ورلد کجا رفته؟ تعطیل شده؟
با تشکر

Battle Angel Alita

• Like
Reactions: shayan720 and m.a.t

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or