متاسفانه هنوز شروع به دیدنش نکردم! ولی برای فن های این انیمه چه سال هایی گذشت(صبر ایوب که میگن همینه! )بشر فول متال پنیک (لعنتی نمیشه پنیکش رو نگفت همه با الکمیست اشتباه میگیرن ) چقدر عالیه ! فصل به فصل بهتر شد و به تکامل رسید! واقعا هم داستان بهتر شده هم مبارزات به کمک cg خیلی خوب شده !
و هیجان و استرس خوبی منتقل میکنه ! خشونت هم تو این دوره که خودتون میدونید وضعیت سانسور و غیره رو ترکوندن و کاملا مناسب یه داستان نظامیه ! نه اغراق شده است و نه فانتزی ! خشونته !
........
قبل عرضه نگران بودم چی ازش در میاد ! ولی خوشحالم برای یکی از محبوب ترین انیمه های عمرم همچین دنباله خوبی ساختن
ما فنای انیمه های کیوتو عادت داریم ! از همین الانم جز منتظران k-on 3. هستیم درحال مناجات و راز و نیاز !متاسفانه هنوز شروع به دیدنش نکردم! ولی برای فن های این انیمه چه سال هایی گذشت(صبر ایوب که میگن همینه! )
امشب هم قسمت مهمی از darling قراره پخش بشه...از چند تا منبع غیر معتبر خوندم قراره 46 دقیقه باشه!
عمر گوهری گرانبهاست!ما فنای انیمه های کیوتو عادت داریم ! از همین الانم جز منتظران k-on 3. هستیم درحال مناجات و راز و نیاز !
البته امیدورام این قضیه مانگاکا درست نباشه ! البته کمی حق بهش میدم که کیوتو انیمیشن با هنرش یه انیمه ساخت که کلا مانگا محو شد ! ولی اگه واقعا نزاره فصل بعدی،ازش،بسازن میتونه بره به جهنم
من گزاشتم همش جمع شه همش رو با هم ببینم ! اصلا دوست ندارم از اینجا به بعد تو کف بعدش چی میشه بمونمعمر گوهری گرانبهاست!
مازیار یکم تو تئوری سازی راجع به darling تجدید نظر کن! من با دیدن این قسمت مغزم سوت کشید... در عین حال که به نکته های خوبی اشاره کرد از طرف دیگه دوباره سوال مطرح شد! ولی hype به شدت رفت بالا.....
"کیه که از پیژامه بدش بیاد" "هیچ چیز تا ابد باقی نمی ماند، از جمله والدین، پول جوانی، اُتاقتون، لباستون، من، تو، و انیمه گینتاما"انیم ورد چی شد؟؟
کسی خبری ازش داره؟؟
اصلا جرا یه دفعه رفتن؟؟
حرفت بدجور من رو بفکر فرو برد"کیه که از پیژامه بدش بیاد" "هیچ چیز تا ابد باقی نمی ماند، از جمله والدین، پول جوانی، اُتاقتون، لباستون، من، تو، و انیمه گینتاما"
جمله مال من نیست.
ولی هرچیزی که یه روز شروع میشه به صورت طبیعی یک روز هم تموم میشه از جمله AW
"کیه که از پیژامه بدش بیاد" "هیچ چیز تا ابد باقی نمی ماند، از جمله والدین، پول جوانی، اُتاقتون، لباستون، من، تو، و انیمه گینتاما"
جمله مال من نیست.
ولی هرچیزی که یه روز شروع میشه به صورت طبیعی یک روز هم تموم میشه از جمله AW
کل آلبومش حدود یکسالِ که در ژاپن منتشر شده و خیلی عالی هست بقیه track ها رو می شه تو youtube پیدا کردپسر عجب پروژه ی غیر منتظره ای
نمیدونم چند نفر اینجا اهل موسیقی متال هستن، به هر حال گروه دوست داشتنی اپیکا، آهنگای Attack on Titan رو کاور کرده و قراره به عنوان آلبوم بیاد بیرون اینم یه نمونه، همون اوپنینگ خفن و معروف...
"Crimson Bow and Arrow" from the covers EP, EPICA VS. Attack On Titan songs
watch?v=bX3dwi_yuSA
میگه Nos rapti sumus aut tamen raptores? مثل اینکه لاتینِ(با توجه به google translate:d)با اون جمله اولش که هیجوقت نمیفهمم چی میگه ولی حس حماسی ای میده لاکردار
سلام
من یه چند سالی هست که مانگا نخوندم. مانگا مثل برسرک یا شیگورای که طراحی پر جزئیات و داستان قشنگ(جدی باشه) میشه معرفی کنید؟ لطفا یه چیزی بگین که تموم شده باشه، نه مثل همین برسرک که چک کردم هنوز داره سالی چند تا میاد و آدمو پیر میکنه تا تموم بشه.
این انیمه ورلد کجا رفته؟ تعطیل شده؟
با تشکر