با دانش اینکه میدونستم چیه چند وقت پیش دیدمشWTF
آقا اینو نبینی ها
با دانش اینکه میدونستم چیه چند وقت پیش دیدمشWTF
آقا اینو نبینی ها
این دیگه تهش بوداولشو دیدم فکر کردم ترنسلیت رد داده به ترکی ترجمه کرده
این دیگه تهش بود
پ. ن:واقعا چطور تونستین boku no picco رو ببینید!.. و چطور انقدر پیشنهاد میدید در تعجبم! وجدانی میگم کاری با شرع و مسائل اعتقاد و اینطور حرفا ندارم...یادم میاد تا چند روز حالت تهوع داشتم و تا مدت ها افکارم بهم ریخته بود. .... انقدر به خودتون و سلول های خاکستری مغزتون فشار نیارید سر همچین انیمه هایی.... دنیا قشنگ تر از این چیزاست
تموم شد مانگاش؟با نهایت تاسف و تأثر بازنشسته شدن محمد کلی دنیای اوتاکو ها ماکنوچی ایپپو کبیر که مطمئنم خیلیامون باهاش خاطره داریم رو به عموم اوتاکوهای عزیز تسلیت میگم باشد که اخریش باشه
نمیدونم هنوز خبری از تموم شدن مانگا نیستتموم شد مانگاش؟
این فلان فلان شده ها نمیخوان ادانه انینه رو بسازن؟ تو کفیم
اتفاقا من چند سالی بود هی میخواستم بگیرم بالاخره دیشب گرفتمشاین دیگه تهش بود
................................
پ. ن:واقعا چطور تونستین boku no picco رو ببینید!.. و چطور انقدر پیشنهاد میدید در تعجبم! وجدانی میگم کاری با شرع و مسائل اعتقاد و اینطور حرفا ندارم...یادم میاد تا چند روز حالت تهوع داشتم و تا مدت ها افکارم بهم ریخته بود. .... انقدر به خودتون و سلول های خاکستری مغزتون فشار نیارید سر همچین انیمه هایی.... دنیا قشنگ تر از این چیزاست
دوستانی که اخبار انیمه ای دنبال میکنن لطفا به بنده بگن که برای انیمه Prison School فصل دومی وجود خواهد داشت یا خیر؟
فصل اولش رو با ریلیز Wailyn و حجم 19.2 گیگ گرفتم ولی داستانش یجوری تموم شد که آدم رو منتظر فصل دوم گذاشت.
سلام. دوستان کسی زیرنویس فصل دوم 3-gatsu_no_Lion رو داره؟
عزیز من داریم راجع به استاد میازاکی حرف میزنیم نه هن*تای کش. استاد کاملا حال و هوای عرفانی داره نگاهش به همه چیز ماورای تصوره و از درک و بینش خیلی از ما انسان ها فراتر رفته(کلمه انسان کامل برازنده ایشون هست) ،View attachment 88497 View attachment 88498
هم دنیای کارتوناش و هم دنیای خودش چقدر زیباست
View attachment 88500 View attachment 88499
در مورد ماشینش هم مثل کارتوناش حرف میزنه. میگه وقتی رفتم فیلم the lovers رو دیدم از همه چی بیشتر ماشین غراضه اون فیلم به چشمم اومد."من میخواستم یه ماشین عجیب غریب سوار شم و ژیان همون چیزی بود که نظرمو جلب کرد" ( ظاهر ژیان هم مثل شکلو شمایل کارتوناشه) تازه دست دومم رفته خریده. بعد در رابطه با ظاهر ماشین عکس العمل بقیه نسبت به ماشین و تمام دردسرهایی که ماشینش داره و چرا هنوز دوستش داره میگه. اصلا میازاکی اول انیمیشن بوده بعدا واقعی شده
عکسها از صفحه توییتر حسین شریف