Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اولشو دیدم فکر کردم ترنسلیت رد داده به ترکی ترجمه کرده :D
:))این دیگه تهش بود
................................
پ. ن:واقعا چطور تونستین boku no picco رو ببینید!.. و چطور انقدر پیشنهاد میدید در تعجبم! وجدانی میگم کاری با شرع و مسائل اعتقاد و اینطور حرفا ندارم...یادم میاد تا چند روز حالت تهوع داشتم و تا مدت ها افکارم بهم ریخته بود:-&. .... انقدر به خودتون و سلول های خاکستری مغزتون فشار نیارید سر همچین انیمه هایی.... دنیا قشنگ تر از این چیزاست:))

آخرین ویرایش:
پ. ن:واقعا چطور تونستین boku no picco رو ببینید!.. و چطور انقدر پیشنهاد میدید در تعجبم! وجدانی میگم کاری با شرع و مسائل اعتقاد و اینطور حرفا ندارم...یادم میاد تا چند روز حالت تهوع داشتم و تا مدت ها افکارم بهم ریخته بود:-&. .... انقدر به خودتون و سلول های خاکستری مغزتون فشار نیارید سر همچین انیمه هایی.... دنیا قشنگ تر از این چیزاست:))

طبعا دوستان دارن شوخي ميكنن
.
.
.
? right guys?... Guys

7c6m.gif

آخرین ویرایش:
با نهایت تاسف و تأثر بازنشسته شدن محمد کلی دنیای اوتاکو ها ماکنوچی ایپپو کبیر که مطمئنم خیلیامون باهاش خاطره داریم رو به عموم اوتاکوهای عزیز تسلیت میگم باشد که اخریش باشه

• Like
Reactions: m.a.t
با نهایت تاسف و تأثر بازنشسته شدن محمد کلی دنیای اوتاکو ها ماکنوچی ایپپو کبیر که مطمئنم خیلیامون باهاش خاطره داریم رو به عموم اوتاکوهای عزیز تسلیت میگم باشد که اخریش باشه
تموم شد مانگاش؟
این فلان فلان شده ها نمیخوان ادانه انینه رو بسازن؟ تو کفیم :|

................................
اتفاقا من چند سالی بود هی میخواستم بگیرم بالاخره دیشب گرفتمش :D
چیز خوبی بود B-)

• Like
دوستانی که اخبار انیمه ای دنبال میکنن لطفا به بنده بگن که برای انیمه Prison School فصل دومی وجود خواهد داشت یا خیر؟

فصل اولش رو با ریلیز Wailyn و حجم 19.2 گیگ گرفتم ولی داستانش یجوری تموم شد که آدم رو منتظر فصل دوم گذاشت. :D

والا همچینم منتظر فصل دوم نذاشت ها!!!!
فصل اول که به خوبی تموم شد، یک OVA هم ریلیز کردن که مقدمه چینی باشه برای فصل بعد، اما اینجوری نبود که آخر فصل 1 داستان نصفه کاره باشه

فصل دومی باید وجود داشته باشه، اما کی اش معلوم نیست، خود من فکر می کنم دیگه 2019 باید یک خبری ازش بشه :D

• Like
73845B62-A0AB-4D3A-AB83-4C8B3C16EE67.jpeg 7A97C587-085A-4E41-A5B1-0189138A390A.jpeg
هم دنیای کارتوناش و هم دنیای خودش چقدر زیباست8->
63307A8C-7620-4DF3-9BE9-384E401E2EA6.jpeg E064987E-808F-4273-8632-8D068D52F91D.jpeg
در مورد ماشینش هم مثل کارتوناش حرف میزنه. :D میگه وقتی رفتم فیلم the lovers رو دیدم از همه چی بیشتر ماشین غراضه اون فیلم به چشمم اومد."من میخواستم یه ماشین عجیب غریب سوار شم و ژیان همون چیزی بود که نظرمو جلب کرد" ( ظاهر ژیان هم مثل شکلو شمایل کارتوناشه:D) تازه دست دومم رفته خریده. بعد در رابطه با ظاهر ماشین عکس العمل بقیه نسبت به ماشین و تمام دردسرهایی که ماشینش داره و چرا هنوز دوستش داره میگه. اصلا میازاکی اول انیمیشن بوده بعدا واقعی شده:D
عکسها از صفحه توییتر حسین شریف

View attachment 88497 View attachment 88498
هم دنیای کارتوناش و هم دنیای خودش چقدر زیباست8->
View attachment 88500 View attachment 88499
در مورد ماشینش هم مثل کارتوناش حرف میزنه. :D میگه وقتی رفتم فیلم the lovers رو دیدم از همه چی بیشتر ماشین غراضه اون فیلم به چشمم اومد."من میخواستم یه ماشین عجیب غریب سوار شم و ژیان همون چیزی بود که نظرمو جلب کرد" ( ظاهر ژیان هم مثل شکلو شمایل کارتوناشه:D) تازه دست دومم رفته خریده. بعد در رابطه با ظاهر ماشین عکس العمل بقیه نسبت به ماشین و تمام دردسرهایی که ماشینش داره و چرا هنوز دوستش داره میگه. اصلا میازاکی اول انیمیشن بوده بعدا واقعی شده:D
عکسها از صفحه توییتر حسین شریف
عزیز من داریم راجع به استاد میازاکی حرف میزنیم نه هن*تای کش. استاد کاملا حال و هوای عرفانی داره نگاهش به همه چیز ماورای تصوره و از درک و بینش خیلی از ما انسان ها فراتر رفته(کلمه انسان کامل برازنده ایشون هست) ^:)^،
من شخصا کشته مرده پیشبند کارشم:-"

• Like
Reactions: stanley
دوستانی که وان پیس فن هستن ولی مانگا رو دنبال نمیکنند، شاید SBS اخیر رو ندیده باشن ولی یه مورد بدون اسپویل و جالبی داره! متن توضیحاتشم بخونید :دی

Specifically they asked how would Luffy look at 20 and while that's only a year away so not that different, he did draw him at 40 and 60 (Both ages he's asking for meat, lol.)

On the bottom is Oda's version of a "what if" future. (I'm not sure of what that means but Oda says the future is unpredictable so he drew two different scenarios.) The first says on the side "Pirate king? Quit yer dreaming!" and the other says "Can I have that meat you got?"

Here's Ace where a fangirl of his asked how he'd look when he's 40 and 60 years old. On the side it says "Yo Luffy, you never change do ya?" and at 60 he says "I've retired!" Bottom what if: "Luffy, lend me some money" and "Chopper, a little out of the fridge..."

BTW, the Ace question came *before* the Luffy question, so Oda just sorta followed the same pattern.
---
لوفی عالیه!!! 40 سالگیش خیلی Coolهه و یه جورایی من رو یاد Noctis میندازه!
و 60سالگیش، به شدت قیافش به پادشاه دزدان دریایی بودن میخوره!!! فوق العاده خفنه>:)

خوشم میاد ملتم بیکار ننشستن و کمتر یه هفته فن آرت کشیدن=))

لوفی آدم نمیشه=))

از وان پیس...نگذریم هنوز:دی

اول اینکه WTF و این حرفا در مورد صفحه آخر! :-"
واقعا نمیفهمم یه کلاه چی میتونه باشه که راز اژدهایان آسمانیه و نقطه ضعفشونه! :|
و جدا از این واقعا دوست ندارم که کلاه حصیری یه آیتم خاص باشه! آخه کلاه حصیری آیتم خاص؟:| یا حتی نماد خاص؟:| نمیدونم...ولی اینو دوست ندارم....آخه کلاه حصیری؟:))

ولی نکته ای که هست تو فلش بک دوفلامینگو نشون داد به بچه ها میگن Dها غولن و شما رو میخورن و ...! گویا اشاره به این کلاه سایز غول ها بوده! و صرفا بزرگ نمایی نبوده:-"
و... مثل اینکه یه بازیی که اخیرا منتشر شده کارگردانش قبل ساخت بازی یه سر پیش اودا رفته و ازش مشاوره گرفته=))

---
اینجا هم WTF ! :|
یعنی یه ثانیه میگی WoW و یوهاهاهاها >:)
و البته در کنارش میگی عمرا برنده باشن، چون انیمه تقریبا تموم میشه که=))
بعد یهو زاراکی،آیزن،مادارا،وایت بیرد و شنکس، کلا یکی با چاکارا،هاکی،ریاتسوی خفن وارد میشه و بوووم! :|
یه شکست دیگه ثبت شد برا هیروها...نهههه:((
باکوگو هم باز گرفتن که:(

و نکته...آقا من چیکار کنم شخصیت منفیه اصلیه اینجا و وان پیس ، صداپیششون صداپیشه ی محبوبمه:(( آقا من تو دو راهی گیر میکنم خو! :((

و در کل تف! :| اوضاع برای هیروها داره خیلی بد پیش میره:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or