Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من انیمه برزرک رو دیدم (سری قدیمیش رو) و بسی خوشم اومد.از اونجایی که اصلا با ویژوال این برزرک جدیده حال نمیکنم (3D :|:-&) تصمیم گرفتم برم مانگاش رو دنبال کنم.از کدوم چپتر باید شروع کنم منی که فصل اول انیمه رو دیدم؟:D
از اول بخون (2):D
کلا انیمه رو بریز دور و از اول بخون، نگران طراحی چپترهای اول هم نباش، یه کم که جلوتر بره طراحی ها هم مثل داستان عالی میشن.
=============***============
دوستان کسی batman ninja رو دیده؟به نظرتون چطور بود من که تا یه جاهاییش دیدم و چیزخاصی توش ندیدم تا الان:| ففط اکشنش خوبه:D
چیز خاصی نداره ولی یه انقلاب توی انیمیشن های ساخته شده از روی کمیک به حساب میاد. :D
و البته اون مبارزه آخرش هم خیلی خفنه، مخصوصاً موسیقیش:>
چپتر اخیر کوبرا واقعاً پشم ریزون بود، یعنی این حجم اطلاعات رو هنوز که هنوزه مخم نمیتونه پردازش کنه. و البته پلات توئیستی که آخر چپتر بود خدا بود و البته کاملاً غیرمنتظره... اگه چند سال پیش که این مانهوای کمدی رو شروع میکردم یکی بهم میگفت داستان قرار اینطوری پیچ و تاب پیدا کنه میگفتم یا داره یه مانهوای دیگه میگه یا سرکارم گذاشته...

از اول بخون (2):D
کلا انیمه رو بریز دور و از اول بخون، نگران طراحی چپترهای اول هم نباش، یه کم که جلوتر بره طراحی ها هم مثل داستان عالی میشن.

چیز خاصی نداره ولی یه انقلاب توی انیمیشن های ساخته شده از روی کمیک به حساب میاد. :D
و البته اون مبارزه آخرش هم خیلی خفنه، مخصوصاً موسیقیش:>
چپتر اخیر کوبرا واقعاً پشم ریزون بود، یعنی این حجم اطلاعات رو هنوز که هنوزه مخم نمیتونه پردازش کنه. و البته پلات توئیستی که آخر چپتر بود خدا بود و البته کاملاً غیرمنتظره... اگه چند سال پیش که این مانهوای کمدی رو شروع میکردم یکی بهم میگفت داستان قرار اینطوری پیچ و تاب پیدا کنه میگفتم یا داره یه مانهوای دیگه میگه یا سرکارم گذاشته...
از اون نظر که اره واقعا انقلابی و خیلی بهتر از انیمیشنای این چندسال اخیر بتمنه (نمونش tkj که خیلی چرند بود و یه صحنه wtf داشت:Dخیلی مسقرست که میخوان باربارا گوردن رو به بتمن بچسبونن تا جایی که میدونم کمیکش فرق داشت) اخرین انیمیشنی که ازش دیدم و خوب بود under the red hood بود:D

ادمیزادیش چیه دیگه!؟ انگار subtitle انیمه دیگه رو گذاشتی رو بتمن نینجا داری نگاه میکنی! میری سراغ english dub اونم به همین وضعیت هست... هنوز هم subtitle درست ندیدم اگر کسی subtitle درست پیدا کرده بزاره استفاده کنیم

• Like
Reactions: m.a.t and BARDI YA
درود...
بچه هایی که زیرنویس انگلیسی هماهنگ با صدای ژاپنی رو میخوان برای بتمن نینجا :

TinyUpload.com - best file hosting solution, with no limits, totaly free

اینجا آپلودش کردم...
^__^

نه با صدای آمریکایی هماهنگه و نه زیرنویس انگلیسی مزخرفه اضافه هست...
کاملا با صدای ژاپنی هماهنگه و نه کم داره و نه بیشتر...

Gundam 00

فوق العادست

فکرشو نمیکردم از Iron-Blooded Orphans بهتر باشه ولی برا من بود و رفت تو لیست انیمه های شاهکاری که دیدم

Iron-Blooded Orphans از یه نظر اونم مبارزات به نظرم بهتر بود ولی به صورت کلی 00 برا من خیلی خیلی دوست داشتنی تر بود

بهترین انیمه مکایی که دیدم شد 3:

گزینه غلط کردم رو انتخاب میکنم

من فصل 2 Iron-Blooded Orphans رو ندیده بودم و این 2 روزه دیدم و خب برام عجیبه که نه تنها اینجا بلکه هیچ گروه و فروم ایرانی دیگه ای این انیمه رو به کسی پیشنهاد نمیده

اگه ندیدین 2 گزینه همیشگی رو بهتون پیشنهاد میکنم یکی که خودتونو بکشید یکی هم اینکه با سر برید تو دیوار و بزنید سریع دانلود بشه و بشینید ببینید

و مایعات زیاد مصرف بکنید تا مثل من چشماتون خشک نشه وقتی به آخرش میرسید

انیمه از نظر مبارزات اگه بهترین نباشه تو سری گاندام بدون شک جز 3 تای اوله

از نظر داستانی شدیدا داستان واقعیی داره و هیچ چیز توش بزرگنمایی نشده و شخصیتای اصلی مثل انیمه های تیپیکال شونن نیست که با قدرت دوستی و عشق همه دشواری هارو پشت سر بزارن و هر انتخابی که میکنن هرچقدر احمقانست همونقدر هم کشته میدن. کارایی که هرکسی برا بالا بردن خودش یا حفظ خودش میکنه کاملا واقعیه و میشه حتی سیاست واقعی امروزی رو هم توش دید

از نظر شخصیتا همه شخصیتا بدون استثنا شدیدا دوست داشتنی هستن و حتی اگه کسی باشه اول ازش خوشتون نیاد جلوتر شک نکنید عاشقش میشید . . . . . مخصوصا وقت مرگ شخصیتا :((

یه سری از کول ترین صحنه های کل انیمه هارو هم داره

برا کسایی هم که ممکنه ندونن هیچ پیش زمینه ای برا دیدن این انیمه نیست و 2 فصل 25 قسمتیه (مثل اکثر گاندام ها ) کلا یونیورس خودشو داره و به هیچ کدوم از قبلیا مرتبط نیست

و اگه شروع کردین یه شخصیت از قسمت اول توش هست به اسم کودلیا . . . این فلان فلان شده رو تحملش بکنید فقط. تنها مشکلی که از انیمه میتونم بگیرم این شخصیته که خب بعدا درست میشه و جوری که باید از اول میبود میشه

و پایانش, پرفکت ترین پایان ممکن براش بود

واقعا حیفه زودتر نبینید من خیلی وقته دیگه چیزی پیشنهاد نمیدم ولی اینو حتما ببینید

آخرین ویرایش:
سلام

از نظر داستانی شدیدا داستان واقعیی داره و هیچ چیز توش بزرگنمایی نشده و شخصیتای اصلی مثل انیمه های تیپیکال شونن نیست که با قدرت دوستی و عشق همه دشواری هارو پشت سر بزارن و هر انتخابی که میکنن هرچقدر احمقانست همونقدر هم کشته میدن. کارایی که هرکسی برا بالا بردن خودش یا حفظ خودش میکنه کاملا واقعیه و میشه حتی سیاست واقعی امروزی رو هم توش دید

از نظر شخصیتا همه شخصیتا بدون استثنا شدیدا دوست داشتنی هستن و حتی اگه کسی باشه اول ازش خوشتون نیاد جلوتر شک نکنید عاشقش میشید . . . . . مخصوصا وقت مرگ شخصیتا :((

برا کسایی هم که ممکنه ندونن هیچ پیش زمینه ای برا دیدن این انیمه نیست و 2 فصل 25 قسمتیه (مثل اکثر گاندام ها ) کلا یونیورس خودشو داره و به هیچ کدوم از قبلیا مرتبط نیست

و اگه شروع کردین یه شخصیت از قسمت اول توش هست به اسم کودلیا . . . این فلان فلان شده رو تحملش بکنید فقط. تنها مشکلی که از انیمه میتونم بگیرم این شخصیته که خب بعدا درست میشه و جوری که باید از اول میبود میشه

واقعا حیفه زودتر نبینید من خیلی وقته دیگه چیزی پیشنهاد نمیدم ولی اینو حتما ببینید
کدوم انیمه ؟ :-?
اگر پست ها رو ادغام نمیکردم اصلاً معلوم نبود پست دوم درباره کدوم انیمه داره صحبت میکنه .

گزینه غلط کردم رو انتخاب میکنم

من فصل 2 Iron-Blooded Orphans رو ندیده بودم و این 2 روزه دیدم و خب برام عجیبه که نه تنها اینجا بلکه هیچ گروه و فروم ایرانی دیگه ای این انیمه رو به کسی پیشنهاد نمیده

اگه ندیدین 2 گزینه همیشگی رو بهتون پیشنهاد میکنم یکی که خودتونو بکشید یکی هم اینکه با سر برید تو دیوار و بزنید سریع دانلود بشه و بشینید ببینید

و مایعات زیاد مصرف بکنید تا مثل من چشماتون خشک نشه وقتی به آخرش میرسید

گزینه غلط کردن نداریم! :-"
برای چشم هم تا میتونی عدسی بخور! نمیزاره چشم خشکی بگیره
ببین کاری ندارم کسی اینجا چه انیمه ای دیده یا نه.ولی اکثریت سبک mecha رو نمیبینن....مخصوصا اگر سبک اورجینال mecha باشه....

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
گزینه غلط کردن نداریم! :-"
برای چشم هم تا میتونی عدسی بخور! نمیزاره چشم خشکی بگیره
ببین کاری ندارم کسی اینجا چه انیمه ای دیده یا نه.ولی اکثریت سبک mecha رو نمیبینن....مخصوصا اگر سبک اورجینال mecha باشه....

خب اکثریت اشتباه می کنن :دی
منم دارم این انیمه رو الان می بینم و به شدّت به همه پیشنهادش می کنم

خب اکثریت اشتباه می کنن :D
منم دارم این انیمه رو الان می بینم و به شدّت به همه پیشنهادش می کنم
خوب من اکثریت نیستم که! :D به هرکی که میشناسم میگم سبک mecha میبینی! یک کلمه تحویل میدن...نه! یا میگن خوشمون نمیاد
من منظورم اسم مشخص مثل gundom یا سری خاصی نبود! کلا سبک مکا اورجینال رو میگم
یعنی انیمه های mecha دهه 90 تا الان رو نگاه کردی؟نمیگم هرچیزی که ریلیز شده! اونایی که خوب بوده رو عرض میکنم!

• Like
Reactions: zack fair
خوب من اکثریت نیستم که! :D به هرکی که میشناسم میگم سبک mecha میبینی! یک کلمه تحویل میدن...نه! یا میگن خوشمون نمیاد
من منظورم اسم مشخص مثل gundom یا سری خاصی نبود! کلا سبک مکا اورجینال رو میگم
یعنی انیمه های mecha دهه 90 تا الان رو نگاه کردی؟نمیگم هرچیزی که ریلیز شده! اونایی که خوب بوده رو عرض میکنم!

سبک مکا اورجینال دیگه چیه که تاحالا نشنیدم؟ D: مکا مکائه

من خودم مکا دهه 70-80 هم نگاه کردم D: اولین گاندام و خویشاوندانش (هنوز هم دارم نگاه میکنم و اکثرشون رو میخوام ببینم) کاملا هم برام جالبن که نزدیک 40 سال پیش اینا چی ساختن و چقدر با فضای جنگ واقعی شباهت داره

و خب اگه کسی گاندام های قدیمی رو نبینه با شخصیت شاهکاری مثل Char آشنا نمیشه که هر دفعه تو رای گیری محبوب ترین شخصیتای کل سری همیشه اوله D:

حالا قدیمیا رو نمیگم کسی ببینه چون انیمه قدیمی دیدن واقعا اعصاب هم میخواد ولی گاندام های "تقریبا" جدید رو باید دید مثل همین IBO و 00

مثلا به جای اینکه کسی فیری تیل پیشنهاد بده بیاد IBO پیشنهاد بده . . . . :D

• Like
Reactions: m.a.t
سبک مکا اورجینال دیگه چیه که تاحالا نشنیدم؟ D: مکا مکائه

من خودم مکا دهه 70-80 هم نگاه کردم D: اولین گاندام و خویشاوندانش (هنوز هم دارم نگاه میکنم و اکثرشون رو میخوام ببینم) کاملا هم برام جالبن که نزدیک 40 سال پیش اینا چی ساختن و چقدر با فضای جنگ واقعی شباهت داره

و خب اگه کسی گاندام های قدیمی رو نبینه با شخصیت شاهکاری مثل Char آشنا نمیشه که هر دفعه تو رای گیری محبوب ترین شخصیتای کل سری همیشه اوله D:

حالا قدیمیا رو نمیگم کسی ببینه چون انیمه قدیمی دیدن واقعا اعصاب هم میخواد ولی گاندام های "تقریبا" جدید رو باید دید مثل همین IBO و 00

مثلا به جای اینکه کسی فیری تیل پیشنهاد بده بیاد IBO پیشنهاد بده . . . . :D
مکا اورجینال یعنی چی؟شوخی قشنگی نیست! مکا اورجینال یعنی چند سبک دیگه قاطی ماجرا نکرده باشن.... مثل تمام سری های gundom یا سری super dimension یا fang of the sun یا سری dancouga و غیره که بخوام نام ببرم از حوصله مطلب خارجه!
نه عزیز من هر گردی گردو نیست! وقتی انیمه ای ریلیز میشه و سبک mecha رو یدک میکشه دیگه نباید 3 یا 4 تا سبک دیگه بهش بچسبه(نظر شخصیه منه)

مثلا به جای اینکه کسی فیری تیل پیشنهاد بده بیاد IBO پیشنهاد بده
من حاظرم worse تر از fairtail پیشنهاد بشه ولی انیمه با حال و هوای kawaii girl و school girl های امروزی پیشنهاد نشه:D

آخرین ویرایش:
مکا اورجینال یعنی چی؟شوخی قشنگی نیست! مکا اورجینال یعنی چند سبک دیگه قاطی ماجرا نکرده باشن.... مثل تمام سری های gundom یا سری super dimension یا fang of the sun یا سری dancouga و غیره که بخوام نام ببرم از حوصله مطلب خارجه!
نه عزیز من هر گردی گردو نیست! وقتی انیمه ای ریلیز میشه و سبک mecha رو یدک میکشه دیگه نباید 3 یا 4 تا سبک دیگه بهش بچسبه(نظر شخصیه منه)

من حاظرم worse تر از fairtail پیشنهاد بشه ولی انیمه با حال و هوای kawaii girl و school girl های امروزی پیشنهاد نشه:D

original mecha - Google Search

همچین چیزی که میگی وجود خارجی نداره و ساخته ذهن خودته D:

منظور شما مکا خالصه نه مکا اورجینال که هیچ معنی نمیده D:

البته تمام سری Gundam هم مکا خال. . . اورجینال نیستن نمونش سری Build Fighters حالا بماند

والا من نگفتم هر گردی گردوئه ولی به هر حال D:

Fairy Tail*

• Like
original mecha - Google Search

همچین چیزی که میگی وجود خارجی نداره و ساخته ذهن خودته D:

منظور شما مکا خالصه نه مکا اورجینال که هیچ معنی نمیده D:

البته تمام سری Gundam هم مکا خال. . . اورجینال نیستن نمونش سری Build Fighters حالا بماند

والا من نگفتم هر گردی گردوئه ولی به هر حال D:

Fairy Tail*
کلا از اول تا اخر ایراد گرفتی که! انقدر اون کلمه fairy tail مهم بود اونم خواستی گوشزد کنی:))
مکا خالص نداریم مگه من گفتم داریم؟ مکا اورجینال یعنی پایبند به ریشه های این سبک... من نمیگم انیمه مکا ساخته میشه دقیقا مثل دهه 80 یا 90 باشه چون تو این دوره زمونه تقریبا دور از انتظار و سلیقه عمومیه، چه از لحاظ روند دیالوگ و داستان سرایی تا گرافیک وطراحی صحنه و طراحی کاراکتر
درضمن من گفتم مکا منظورم این نیست که تنها gener انیمه مکا باشه! یا شما بد برداشت میکنی یا دوس داری بکوبی!حرف من اینه مکا باید به ریشه ها پایبند باشه نه این که انیمه به سبک مکا ریلیز بشه 4 تا 5 سبک دیگه هم چنگی بندازه و روی انیمه تاثیر بزاره

آخرین ویرایش:
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or