Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
one piece 904 هایپمون چسبید به سقف اسمون !

(البته هنوز اثرات نارضایتی ارک قبلی تو خونمه ! خصوصا با اون پایان بندی سر سری ! و بعدشم که خیلی جزئی به اثراتش و حواشیش پرداخت بیشتر خورد تو برجکم)
hail revolutionary army
عجب کارکترای جذابی وارد داستان کرد خیلی جذاب و با کاریزما ! البته یه اسکی خفنم رفت که خارج از اسپویل میگم ! اون تیکه اخرش که کارت ارتش انقلابی رو داد به مردم خیلی حال کردم !
فکر کن اینا جزیره به جزیره برن مردم به خیزش و قیام دعوت کنن

به نظرتون این چپتر وان پیس یه اسکی خفن از گاردین گالکسی نرفت ؟؟؟؟؟

زیرنویس کامل (14قسمت) Suzumiya-چان رو برات آپلود کردم....
زیرنویس فیلم سینمایی ـش رو هم گذاشتم..

اول خود انیمه رو ببین...بعدش فیلم سینمایی رو نگا کن، تا ریتم داستان برات کامل بشه.
ممنون ^:)^
زیر نویس با نسخه بلوری که دان کردم سازگاری نداشت . نمیدونی با کدوم نسخه سازگاره ؟:-??
غیر از این ترجمه و غلط املایی و خطا توی زیر نویس خیلی خیلی زیاده یکسریشو سعی کردم اصلاح کنم اگر خیلی حال داشتم همشو درست میکنم میزارم تو سایت اگر هم حالش نبود مجبورم زیر نویس انگلیسی ببینم :|

سلام :دی بعد از مدت ها بالاخره یه انیمه دیدم( فصل اول Danganronpa)و باهاش حال کردم:دی
خواستم بپرسم ترتیب دیدن این سری چجوریه ؟چون من یه فصل دیگه دانلود کردم ازش (Future arkاگر اشتباه نکنم) خیلی قمر در عقرب بود تقریبا نفهمیدم چخبره:|:D اساتید راهنمایی کنید لطفا:D

• Like
Reactions: BARDI YA and m.a.t
سلام :D بعد از مدت ها بالاخره یه انیمه دیدم( فصل اول Danganronpa)و باهاش حال کردم:D
خواستم بپرسم ترتیب دیدن این سری چجوریه ؟چون من یه فصل دیگه دانلود کردم ازش (Future arkاگر اشتباه نکنم) خیلی قمر در عقرب بود تقریبا نفهمیدم چخبره:|:D اساتید راهنمایی کنید لطفا:D

این حرف اساتید رو بگیر برو جلو

PLAY VISUAL NOVEL

مخصوصاً نسخه دوّم(نسخه اول اش رو انیمه رو دیدی دیگه داستان برات لو رفته)
نسخه دو هم انیمه هم نداره که بخوای بری سمتش یه حفره خالیه بین نسخه 1 و 3 که فقط با VN اش پر میشه و بسیار فوق العاده است

سلام :D بعد از مدت ها بالاخره یه انیمه دیدم( فصل اول Danganronpa)و باهاش حال کردم:D

Danganronpa رو اگر انیمه فصل 1 اش رو دیدی، باید بری VN نسخه دومش رو بازی کنی، بعد Ultra Despair Girls رو بازی کنی، بعد بیای انیمه های Future Arc, Despair Arc رو ببینی، بعدش Hope Arc رو ببینی، آخر سر هم OVA اش رو
این به ترتیب ریلیزش هست و توصیه هم می کنم همینجوری بری جلو :D
این ها رو که تموم کردی، برو New Danganronpa V3 رو بازی کن :D

ممنون ^:)^
زیر نویس با نسخه بلوری که دان کردم سازگاری نداشت . نمیدونی با کدوم نسخه سازگاره ؟:-??
غیر از این ترجمه و غلط املایی و خطا توی زیر نویس خیلی خیلی زیاده یکسریشو سعی کردم اصلاح کنم اگر خیلی حال داشتم همشو درست میکنم میزارم تو سایت اگر هم حالش نبود مجبورم زیر نویس انگلیسی ببینم :|
تا اونجا که یادم میاد...زیرنویس ـش رو باید خودم تنظیم کرده باشم...تنظیم ـش هم با نسخه ای که اورده بودم سخت بودش...بعضی از جاها...زیرنویس ها دوبله و سوبله میشد.

چندتا زیرنویس برات میزارم...تست کن ببین چطوره.

ته تهش...زیرنویس انگلیسی رو از خود انیمه extract کن...بده زیرنویس فارسی رو بر از روش برات تنظیم ـش میکنم
Angolmois: Genkō Kassen-ki

این اسم رو به خاطر بسپرید!!
چشم :D

Attachments

تا اونجا که یادم میاد...زیرنویس ـش رو باید خودم تنظیم کرده باشم...تنظیم ـش هم با نسخه ای که اورده بودم سخت بودش...بعضی از جاها...زیرنویس ها دوبله و سوبله میشد.

چندتا زیرنویس برات میزارم...تست کن ببین چطوره.

ته تهش...زیرنویس انگلیسی رو از خود انیمه extract کن...بده زیرنویس فارسی رو بر از روش برات تنظیم ـش میکنم

چشم :D
خلیل زیرنویس Gundam Iron Blooded Orphans هم داری؟ اگه داری که خدا حفظت کنه...بده من هیچی از ملازمات سیاسی داستان نمی فهمم :دی

• Like
Reactions: m.a.t
خلیل زیرنویس Gundam Iron Blooded Orphans هم داری؟ اگه داری که خدا حفظت کنه...بده من هیچی از ملازمات سیاسی داستان نمی فهمم :D
خودم که انیمه رو ندیدم...ولی زیرنویس ـش رو برات پیدا کردم...فصل اولش کامل هست...ولی فصل دومش 10قسمت ـش رو پیدا کردم

برای ادامه ی فصل 2...اگه فرصت کردم، کش فروم دنیای انیمه رو نگا میکنم.....ببینم اونجا تا کجا زیرنویس رو زدن.

Attachments

Danganronpa رو اگر انیمه فصل 1 اش رو دیدی، باید بری VN نسخه دومش رو بازی کنی، بعد Ultra Despair Girls رو بازی کنی، بعد بیای انیمه های Future Arc, Despair Arc رو ببینی، بعدش Hope Arc رو ببینی، آخر سر هم OVA اش رو
این به ترتیب ریلیزش هست و توصیه هم می کنم همینجوری بری جلو :D
این ها رو که تموم کردی، برو New Danganronpa V3 رو بازی کن :D
بنده خدا رو پشیمون کردید از دیدن انیمه! :D

• Like
Reactions: Shameless One
بنده خدا رو پشیمون کردید از دیدن انیمه! :D

کار خوبی کرد

مهم ترین بخشای داستانی تو بازی دوم اتفاق میوفته که انیمه هم نداره

و خب بهترین بازی عمر منه و هرکی بازی نکنه در جهل دنیوی به سر میبره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟