Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
The Melancholy of Haruhi Suzumiya رو میخواستم ببینم زیر نویسشو پیدا نکردم کلا:|
غیر از زیر نویس تو ویکیپیدا دیدم انگار ترتیب قسمتاش قاطی پاتیه و چند تا چینش مختلف داره داستان چیه

زیرنویس کامل (14قسمت) Suzumiya-چان رو برات آپلود کردم....
زیرنویس فیلم سینمایی ـش رو هم گذاشتم..

اول خود انیمه رو ببین...بعدش فیلم سینمایی رو نگا کن، تا ریتم داستان برات کامل بشه.

Attachments

The Melancholy of Haruhi Suzumiya رو میخواستم ببینم زیر نویسشو پیدا نکردم کلا:|
غیر از زیر نویس تو ویکیپیدا دیدم انگار ترتیب قسمتاش قاطی پاتیه و چند تا چینش مختلف داره داستان چیه :-??
اگه میخوای سوزومیا هاروهی نگاه کنی و صد البته چیزی هم از داستان متوجه بشی باید فصل یک و دو رو با همدیگه بگیری و بریزی توی مخلوط کن و حسابی همشون بزنی:))
ولی جدا از شوخی ترتیب قسمت های فصل یک و دو رو میتونی توی لینک زیر پیدا کنی و اگه هم تونستی یهوی نسخه 28 قسمتی رو پیدا کنی که چه بهتر چون اون مرتب شده هم هست:> البته از آرک endless eight میتونی فقط قسمت آخر رو ببینی و اون هفت های دیگه رو بیخیال شی:-"
The Melancholy of Haruhi Suzumiya (anime)

آخرین ویرایش:
اخبار جدید از darling in the franxx
کارگردان با یکی از مجله ها مصاحبه کرده و چند تا نکته درست حسابی اسپویل کرده
@vaan 2
مازیار انصافاً خوب پیشبینی کردی...
پ. ن:نیشیگوری مشکل خود ازاری داره؟دلم میخواد چند تا افسری نثارش کنم!.. یکجا میگه در تعجبم اخرش چند تا کاراکتر به اخر میرسه... بعدش میگه:نه ،میدونم فقط دردناکه برام

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t and zack fair
اگه میخوای سوزومیا هاروهی نگاه کنی و صد البته چیزی هم از داستان متوجه بشی باید فصل یک و دو رو با همدیگه بگیری و بریزی توی مخلوط کن و حسابی همشون بزنی:))
ولی جدا از شوخی ترتیب قسمت های فصل یک و دو رو میتونی توی لینک زیر پیدا کنی و اگه هم تونستی یهوی نسخه 28 قسمتی رو پیدا کنی که چه بهتر چون اون مرتب شده هم هست:> البته از آرک endless eight میتونی فقط قسمت آخر رو ببینی و اون هفت های دیگه رو بیخیال شی:-"
The Melancholy of Haruhi Suzumiya (anime)

مسلم...من اون 14تا قسمت اضافه که تو پخش مجدد انیمه بودش(28قسمتی)، یعنی میشه قسمت های 8 و 12تا19 و 20تا24 رو کلاً ندیدم :D
دقیق یادم نیس...جریان مال 6سال پیشه...چرا ندیدم یا چرا سراغش نرفتم...رو نمیدونم

حالا اگه چیز خاصی داره...برم بیارمش نگاش کنم.

مسلم...من اون 14تا قسمت اضافه که تو پخش مجدد انیمه بودش(28قسمتی)، یعنی میشه قسمت های 8 و 12تا19 و 20تا24 رو کلاً ندیدم :D

اگر بخوایم به اصل قضیه نگاه کنیم جریان مال 12 سال پیشه... ولی تو سبک و زمان خودش نامبر 1 بود.. هر چند که الان سلیقه ها عوض شده

• Like
اگر بخوایم به اصل قضیه نگاه کنیم جریان مال 12 سال پیشه... ولی تو سبک و زمان خودش نامبر 1 بود.. هر چند که الان سلیقه ها عوض شده
آرش، جریان تو جریان شد.
جریان 6سال پیش من...مربوط به زمانی ـه که خودم انیمه رو دیدم....جریات 12سال پیش تو...مربوط به پخش انیمه تو TVـه

آرش، جریان تو جریان شد.
جریان 6سال پیش من...مربوط به زمانی ـه که خودم انیمه رو دیدم....جریات 12سال پیش تو...مربوط به پخش انیمه تو TVـه
نه من فکر کردم با تغییر تحول دوباره 6 سال پیش ریلیز شده.... اشتباه برداشت کردم(بالاخره کلی سال گذشته یکم حافظه یاری نمیکنه دیگه)

• Like

راستش خودم هم همون حدود 4-5 سال پیش دیدمش و الان یادم نیست چی به چی بوده:D ولی چون فیلم از ادامه قسمت 24 سریال هست پس دیدنش همچین خالی از لطف هم نیست (به غیر از اون هشت قسمت کذایی:-" منو باش که هر 8 قسمت رو نگاه کردم به این امید که الان یه اتفاقی میوفته:)))
فصل اول سریال مال 12 سال پیشه، بعدش یه فصل دوم در سال 2009 و یه فیلم سینمایی هم در سال 2010 اومد که حسابی صدا در کرد (البته اگه اسپین آف ها رو بخصوص آشغالی به نام Nagato Yuki-chan no Shoushitsu رو بحساب نیاریم:-"). همین حالا هم از محبوبیتش کم نشده منتهی چون چیز دندون گیری ازش منتشر نمیشه کسی هم در موردش حرف نمیزنه وگرنه اینکه یه انیمه سریالی بعد از این همه سال هنوزم ازش یاد بشه خودش اثبات میکنه که چقدر محبوبه:D

راستش خودم هم همون حدود 4-5 سال پیش دیدمش و الان یادم نیست چی به چی بوده:D ولی چون فیلم از ادامه قسمت 24 سریال هست پس دیدنش همچین خالی از لطف هم نیست (به غیر از اون هشت قسمت کذایی:-" منو باش که هر 8 قسمت رو نگاه کردم به این امید که الان یه اتفاقی میوفته:)))

فقط به هرکی پیشنهادش میدید داستان اون ۸ قسمت رو براش توضیح بدید:D که مثل ما هی نگاه نکنه بگه شاید بعدی یه فرقی داره =))8-|
این اسپویلر رو اگه ندید به هیچ وجه باز نکنید :-"
خب بالاخره منم خدا میدونه بعد از چه مدت جرئت کردم بشینم مارینفورد رو ببینم ! البته چند روز پیش دیدم گذاشتم تا جوگیری درموردش نظر ندم . احتمالا خیلی ها مخالف باشن ولی بنظرم مارینفورد آنچنان آرک خفنی هم نبود دلایل اش هم زیاده . انتظار مرگ ایس و اویاجی رو هم نداشتیم :(( حالا فکر میکردم اویاجی اینجا خودش رو فدا کنه ولی دیگه فکر میکردم ایس نجات پیدا بکنه مورد بعدی اینکه حس میکنم تیچ اینجا به شدت قوی شده باشه و این خودش به تنهایی خیلی رو مخمه:| . در کل نبرد هاشم بجز جنگ های اویاجی آنچنان حس و حال جنگ های معمول وانپیس که تا ته ته جونشون میجنگیدن رو نداشت :-"

Fate/Stay Night: Heaven's Feel - I. Presage Flower

fate_stay_night_heavens_feel_movie_poster.jpg

تازه دیدمش...بدک نبودش، ولی ریتم داستان برای یه فیلم 2ساعته یه مقدار خسته کننده بودش...دوست داشتم که اتفاقات سریعتر بی افته.
امیدوارم که تو پارت 2 و 3 بهتر بشه

تازه دیدمش...بدک نبودش، ولی ریتم داستان برای یه فیلم 2ساعته یه مقدار خسته کننده بودش...دوست داشتم که اتفاقات سریعتر بی افته.

خب با یه حساب کتاب ساده میشه فهمید با یه شاهکار طرفیم :دی

درود ناکاماهای گل...

قسمت 1 انیمه ی Black Clover رو دیدم - با اینکه نباید با یک قسمت نتیجه گیری کرد ولی یکم Meh بود برام...
یکم هایپ کنید بچه ها و نظراتتون رو بگید که بقیشم ببینم...
فن بیسش و مانگاش وضعش چجوریاست ؟
:D:D

فیری تیل رو دوست دارم ولی یک فیری تیل دیگه نمیخوام ببینم (یعنی اگر این شبیهش باشه وگرنه منتظر فصل آخر فیری تیل هستم شدید :D:D)

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
درود ناکاماهای گل...

قسمت 1 انیمه ی Black Clover رو دیدم - با اینکه نباید با یک قسمت نتیجه گیری کرد ولی یکم Meh بود برام...
یکم هایپ کنید بچه ها و نظراتتون رو بگید که بقیشم ببینم...
فن بیسش و مانگاش وضعش چجوریاست ؟
:D:D

فیری تیل رو دوست دارم ولی یک فیری تیل دیگه نمیخوام ببینم (یعنی اگر این شبیهش باشه وگرنه منتظر فصل آخر فیری تیل هستم شدید :D:D)

هایپت کنم؟

ادامه نده :| لطفاً... برو انیمه های بهتر ببین...

====

فصل سوم Boku no Hero Academia پنج قسمتی که اومده رو دیدم و ماشالله به Bones...با این که مانگا رو خونده بودم هنوزم سر ذوق میام با دیدن انیمه

Steins;Gate 0 هم که اصّن هیچی...عالم سر تعظیم فرود بیاره :دی

تنها انیمه ایه که دوست دارم خلیل ازش خوشش بیاد! اصلا امیدوارم نامبر1 لیستش بشه!
در این حد :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or