Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اتفاقا مصمم شدم VNهارو بازی کنم :D
نزدیک تابستون هم هست، بسی حال میده، یعنی از یک‌سو انیمه از اون ور هم بکوب بازی! ترتیب دیدن انیمه و بازی رو هم که اساتید گفتن، موفق باشی:D

آخرین ویرایش:
تا اونجا که یادم میاد...زیرنویس ـش رو باید خودم تنظیم کرده باشم...تنظیم ـش هم با نسخه ای که اورده بودم سخت بودش...بعضی از جاها...زیرنویس ها دوبله و سوبله میشد.

چندتا زیرنویس برات میزارم...تست کن ببین چطوره.

ته تهش...زیرنویس انگلیسی رو از خود انیمه extract کن...بده زیرنویس فارسی رو بر از روش برات تنظیم ـش میکنم
دستت درد نکنه:)
تست کردم سینک نیستن:((... من خودم سعی کردم سینک کنم زیر نویسا رو اما قسمت سه مخصوصا خیلی جا به جاس زیر نویس و اصن درست کردنش پروژه ایه .

Attachments

• Like
Reactions: m.a.t
دستت درد نکنه:)
تست کردم سینک نیستن:((... من خودم سعی کردم سینک کنم زیر نویسا رو اما قسمت سه مخصوصا خیلی جا به جاس زیر نویس و اصن درست کردنش پروژه ایه .

من اخر نفهمیدم این Haruhi دقیقا باید به کدوم ترتیب دید

• Like
Reactions: m.a.t and xbla69
Golden Kamuy چطوره؟
متوسط به پائین!
انیمه های خوبی این فصل اومده همه رو دنبال میکنی؟

من اخر نفهمیدم این Haruhi دقیقا باید به کدوم ترتیب دید
دنبال یک نسخه 28 قسمتی باش! به احتمال تو nyaa پیدا میکنی، بعد انیمه سینمایی Suzumiya Haruhi no Shōshitsu که سال 2010 ریلیز شد رو ببین، بعدش اگر حوصله کردی spin off هارو ببین
پ. ن:برات لینک تورنت 28 قسمت همراه با فیلم انیمه و مخلفات اضافی رو فرستادم

آخرین ویرایش:
باید LoGH رو هم قبلش دید دیگه؟!
این همون LoGH که دارن از اول بازسازی میکننش. در واقع از رو همون سورس اصلی دوباره دارن میسازنش یعنی کاری به نسخه ی قدیمی ندارن اصن.
تا جایی که اومده هم خوب بوده و به یه سری جزییات بهتر از نسخه ی اصلی پرداخته منتهی فعلا 24 قسمت تایید شده . (بماند که اونایی که کلاسیکش رو دیدن طبیعیه نتونن راحت خودشونو وفق بدن با این)
پیشنهاد منم اینه که یا همون قدیمی رو ببینید یا اگه میخواید سری جدید رو ببینید صبر کنید تا یه ذره جلوتر بره تا هم از لحاظ کیفیت هم از لحاظ نیمه کاره نموندنش مطمین بشید. ولی در کل دیدنش از نون شب واجب تره:دی

این همون LoGH که دارن از اول بازسازی میکننش. در واقع از رو همون سورس اصلی دوباره دارن میسازنش یعنی کاری به نسخه ی قدیمی ندارن اصن.
تا جایی که اومده هم خوب بوده و به یه سری جزییات بهتر از نسخه ی اصلی پرداخته منتهی فعلا 24 قسمت تایید شده . (بماند که اونایی که کلاسیکش رو دیدن طبیعیه نتونن راحت خودشونو وفق بدن با این)
پیشنهاد منم اینه که یا همون قدیمی رو ببینید یا اگه میخواید سری جدید رو ببینید صبر کنید تا یه ذره جلوتر بره تا هم از لحاظ کیفیت هم از لحاظ نیمه کاره نموندنش مطمین بشید. ولی در کل دیدنش از نون شب واجب تره:D
از اونجایی که نون شب گیرمون نمیاد به همین انیمه بسنده میکنم و لذت میبرم:))

من انیمه برزرک رو دیدم (سری قدیمیش رو) و بسی خوشم اومد.از اونجایی که اصلا با ویژوال این برزرک جدیده حال نمیکنم (3D :|:-&) تصمیم گرفتم برم مانگاش رو دنبال کنم.از کدوم چپتر باید شروع کنم منی که فصل اول انیمه رو دیدم؟:D

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
من انیمه برزرک رو دیدم (سری قدیمیش رو) و بسی خوشم اومد.از اونجایی که اصلا با ویژوال این برزرک جدیده حال نمیکنم (3D :|:-&) تصمیم گرفتم برم مانگاش رو دنبال کنم.از کدوم چپتر باید شروع کنم منی که فصل اول انیمه رو دیدم؟:D
از اول بخون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or