اتفاقا مصمم شدم VNهارو بازی کنمبنده خدا رو پشیمون کردید از دیدن انیمه!
اتفاقا مصمم شدم VNهارو بازی کنمبنده خدا رو پشیمون کردید از دیدن انیمه!
نزدیک تابستون هم هست، بسی حال میده، یعنی از یکسو انیمه از اون ور هم بکوب بازی! ترتیب دیدن انیمه و بازی رو هم که اساتید گفتن، موفق باشیاتفاقا مصمم شدم VNهارو بازی کنم
دستت درد نکنهتا اونجا که یادم میاد...زیرنویس ـش رو باید خودم تنظیم کرده باشم...تنظیم ـش هم با نسخه ای که اورده بودم سخت بودش...بعضی از جاها...زیرنویس ها دوبله و سوبله میشد.
چندتا زیرنویس برات میزارم...تست کن ببین چطوره.
ته تهش...زیرنویس انگلیسی رو از خود انیمه extract کن...بده زیرنویس فارسی رو بر از روش برات تنظیم ـش میکنم
اتفاقا مصمم شدم VNهارو بازی کنم
دستت درد نکنه
تست کردم سینک نیستن... من خودم سعی کردم سینک کنم زیر نویسا رو اما قسمت سه مخصوصا خیلی جا به جاس زیر نویس و اصن درست کردنش پروژه ایه .
متوسط به پائین!Golden Kamuy چطوره؟
دنبال یک نسخه 28 قسمتی باش! به احتمال تو nyaa پیدا میکنی، بعد انیمه سینمایی Suzumiya Haruhi no Shōshitsu که سال 2010 ریلیز شد رو ببین، بعدش اگر حوصله کردی spin off هارو ببینمن اخر نفهمیدم این Haruhi دقیقا باید به کدوم ترتیب دید
Ginga Eiyuu Densetsu: Die Neue These - Kaikou تا اینجا عالی بودبه نظرم هرکی ندیده یا گذاشته ته لیست زود بره ببینه که سرد نشه انیمه
این همون LoGH که دارن از اول بازسازی میکننش. در واقع از رو همون سورس اصلی دوباره دارن میسازنش یعنی کاری به نسخه ی قدیمی ندارن اصن.باید LoGH رو هم قبلش دید دیگه؟!
از اونجایی که نون شب گیرمون نمیاد به همین انیمه بسنده میکنم و لذت میبرماین همون LoGH که دارن از اول بازسازی میکننش. در واقع از رو همون سورس اصلی دوباره دارن میسازنش یعنی کاری به نسخه ی قدیمی ندارن اصن.
تا جایی که اومده هم خوب بوده و به یه سری جزییات بهتر از نسخه ی اصلی پرداخته منتهی فعلا 24 قسمت تایید شده . (بماند که اونایی که کلاسیکش رو دیدن طبیعیه نتونن راحت خودشونو وفق بدن با این)
پیشنهاد منم اینه که یا همون قدیمی رو ببینید یا اگه میخواید سری جدید رو ببینید صبر کنید تا یه ذره جلوتر بره تا هم از لحاظ کیفیت هم از لحاظ نیمه کاره نموندنش مطمین بشید. ولی در کل دیدنش از نون شب واجب تره
از اول بخون.من انیمه برزرک رو دیدم (سری قدیمیش رو) و بسی خوشم اومد.از اونجایی که اصلا با ویژوال این برزرک جدیده حال نمیکنم (3D ) تصمیم گرفتم برم مانگاش رو دنبال کنم.از کدوم چپتر باید شروع کنم منی که فصل اول انیمه رو دیدم؟