Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این دوتا کلا انیمه نیستن:-" برای همین احتمالا دوبله ژاپنی هم ندارن:-"

چرا داشتن یادمه اون موقع که من اهل انیمه نبودم و دانلودش کردم قسمت آخرش دوبله ژاپنی بود و من خیلی حرص خوردم سرش که چرا انگلیسی نیست(به دوبله انگلیسی اش عادت کرده بودم :دی)

چپتر 904 وان پیس این هفته میاد بلاخره یا نه؟ خیلی دیر شده...breakـی هم که در کار نبود.:-?
Golden Week ! کلا جامپ منتشر نمیشه!

---
وای وای وای!!!! چقدر خوبه این انیمه! چقدر خوب بود این قسمت! :x
مبارزه بچه های کلاس B ! خیلی خوبه که بقیه ی کلاس ها هم کمی بهشون پرداخت میشه! از مسابقات فصل قبل چندتا کاراکتر دیگه هم هستن که میخوام بازم ببینمشون:x
آخرشم توکویامی که کنترلش رو از دست داده! :(( :x واقعا صبر ندارم برای قسمت بعد:(( شیطونه میگه برم سراغ مانگا :|

بین این بدمن ها جدید هم دابی از همشون امیرپسند تر میزنه! طراحیش بسی خوفه>:)

در کل خیلی خوبه که بعد از تموم شدن ناروتو و بلیچ و غم از دست دادن 2تا شونن خفن، یهو چنین چیزی متولد بشه و امیدوار بشی به زندگی! :x
نسبت به بقیه ی شونن های جدیدتر، هیرو آکادمی برام کاملا تو یک سطح دیگه ایه:x

Golden week مگه هفته قبل نبود؟
در مورد هفته پیش که گفتن بریک نداشتیم منظورم بود،وان پیس بریک نداشت، به خاطر گلدن ویک کلا جامپ نبود.
این هفته با اقتدار آرک جدید شروع مینماییم>:)

Capture.JPG

HypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHypeHype

کسی اینجا گلدن کامویی رو دنبال میکنه؟ چرا انقدر کیفیتش پایینه؟ انیمیشن هاش خیلی خشک و مصنوعی ان. خرس و گرگ هم که سه بعدی کردن.
1اپیزود دیدم! همراه با اون انیمه چینی ژاپنیه souten no ken re Genesis دراپ کردم... این 2 تا به همراه 2 تا انیمه highschool girls واقعا نوبر این فصل هستن
پ. ن:حیف megalo box و devil line نیست! یا
Saredo Tsumibito wa Ryuu to Odoru!
الان انیمه ای که بدجور به دلم نشسته caligula هست!
سبک گرافیک خاک گرفته و تاریکش همراه با دیالوگ های سرد و تو مخی، چاشنیش موسیقی ارومش که یکدفعه تند تند میکوبه تو مغزت و سکانس های اکشن پشت سر هم از جلو چشمت میگذره... Wow..
شدیداً پیشنهاد میکنم از دست ندین

آخرین ویرایش:
@linkorn90

خوب قسمت 16 رو دیدم ! خوب موضوع خوبی رو برای 8 قسمت اینده مطرح کرد ! حالا نگران این شدم که اصلا تو این فصل تموم میشه یا نه ! اون موضوع اوپنینگم اصلا چیز جدی نبود ! فکر نمیکنم ربطی به اتفاقات داستان داشته باشه یعنی اگه داشته باشه میخوان مسیر ff xv رو پیش بگیرن

قبل اینکه نگران سرنوشت دسته و کارکترا باشیم باید به این فکر کنیم که پرفسور چه هدفی رو دنبال میکنه !

1- از این دسته خوشش اومده میخواد شرایطی رو ایجاد کنه و نجاتشون بده ! که عمرا از کسی که بچه هارو شکنجه میکرده و به کشتن میداده همچین چیز انسان دوستانه ای انتظار داشت!
2- میخواد با کمک این دسته جلوی شورا بایسته (احتمالش قریب به یقیینه و مطمئنم تو داستان باهاش مواجه میشیم )
3- میخواد صلح و همزیستی به وجود بیاره و دو طرف رو متقاعده به متارکه جنگ بکنه ! که پیوند دادن زرو تو و هیرو کاملا برای همین هدف بوده که دو نفر از دو نژاد متخاصم مسبب این اتفاق باشه !
...............................

در مورد اون نگرانیت هم احتمالش هست تلفات داشته باشیم چند تایی ! ولی خیلی خیلی خیلی بعید میدونم پایان انیمه دارک و تراژدیک باشه ! میشه نسیم های هپی اندینگ رو از همون اول توش حس کرد !

این قسمتم که ترکیب المان های س / ک / س /ی و میلک اند هانی بود .
........
قشنگ حدسم راجع به زرو تو و مرتبط بودنش با اون دشمنا درست بود ! یعنی از همون اول هویتش برام سوال بود و تو قسمت 13 هم مطمین شده بودم که عمرا این کارکتر با ازمایش به وجود اومده باشه و فکر میکردم اسیری چیزیه ! یا هویتش مربوط به چیزیه که ما هنوزنمیدونیم که الان با این قسمت مشخص شد !

به نظر من که تو قسمت های بعد این رویه روبروی هم قرار دادن هیرو و زرو تو رو از سر میگیره ! ولی به نظرم نهایت داستان رستگاریه

درود

پس از کش و قوس های فراوون تا رسید به جای خوبش رفتن برای فلش بک :|
اذیت نکنید دیگه، البته اینکه بدونیم تو کودکی چی به سر بیگ مام اومده و این مادرش که اینقدر رو عکسش حساسه و قضیه چیه خوبه منتها تشنه مبارزه بودیم مثلا
کاتاکوری تا الان چه با ابهت نشون داده دوبلرش هم که میدونید کیه :D
مطمئنا مبارزه ش با لوفی جذاب خواهد بود خداکنه فقط بد زمینش نزنن چون از اینا بعید نیست (چشم بسته غیب گفتم :| )
دلم روشنه سیزار گند میزنه چون روش حساب باز کردن، ولی نمیدونم چرا دوسش دارم :D

سانجی که کار خودشو کرد و جروما 66 رو فعلا آزاد کرده ولی باید میذاشت بمیرن (خشن و بی احساس خودتونید)

طبق معمول تا این انیمه رو تماشا میکنم گشنم میشه و حتما باید همراش چیزی بخورم، بدتر منو تو خرج میندازه باید دراپ شه :|

امیدوارم سوما ببازه که نمیبازه :|
به خاطر علاقه خاصی که کلا به ادویه دارم جهتم مشخصه دیگه توضیحی لازم نداره :D

آلدینی و دختر سیریشه قراره با نفر دوم مسابقه بدن یا ایشون داوره؟ اگه مسابقه س که بیخیال :|

سلام به جَو گیر عالم، میدوریا :|
خوبی این انیمه اینه که آدرنالین خوبی ترشح میشه و اکشن خوبی داره، یه جور گفت یه میلیون درصد برگام ریخت :D
هدفشون باکو ـه چرا؟ درسته قویه ولی دیگه نه اونقدر، اولویتشون باید پسر یخی و آتیشی باشه ( منو باش اسمشو فراموش کردم :| )
ببینم با هم چه گلی به سر هم میزنن البته طبق معمول اگه میدوریا نپره وسط معرکه که همین کارو هم میکنه

این یه تیکه ش مربوط به قسمت قبله، بعد یک و نیم فصل تازه عضو آخرو پیدا کردن، نامرد چه غول تشنیه، هر چند مثل آتشفشان نیمه فعاله ولی خوب چیزیه، ایده شون برای باگ نشدنش قابل ستودنه :|

دختر غوله داره کم کم میره رو اعصابم :D
سریعتر اینم پاورآپش کنید بره، میخوان با رقص قدرت بدن بهش؟ ولمون کنید :D

آها اون گوثر ـم حدسشو نزده بودم که شیطانه ولی میدونستم چیز خوفیه که اینا یا نمیدونن یا رو نکردن

Tokyo Ghoul re- ep05 - بنده عذر میخوام که همچین انیمه ای داره پخش میشه، چه شیر تو شیریه تو انیمه اصلا معلوم نیست چی به چیه

Steins Gate 0- ep04 - اوه مای لُرد، شما هم دارید به همون چیزی که من فکر میکنم فکر میکنید؟ عمرا اگه اینجوری باشه چون زیادی فانتزی میشه

Sword Art Online Alternative Gun Gale Online- ep05 - اصلا خوب نبوده این فصل از انیمه meh

Tada-kun wa Koi wo Shinai- ep05 - جهت کُشتن زمان خوبه و هنگام تماشا زیاد بهش فحش نمیدید و اینکه ارزش دیگه ای نداره نمیدنم درآپ شه یا نه فعلا ادامه میدم :D

Wotaku ni Koi wa Muzukashii- ep04 - اینو دوس دارم، اولویت برای ترجمه شدن زیرنویسش رو مترجم عزیز باید اینو بزاره در صدر، این قسمت هنوز ترجمه نشده سر سری دیدم فقط :D

3D Kanojo Real Girl- ep05 - بد نیست، قسمت اولشو دیدم گفتم خوب چیزیه ولی الان اونقدرا راضیم نکرده درآپ نمیشه منتها انتظار بهتری داشتم در کل انیمه کم آوردید ببینید :D

Captain Tsubasa (2018)- ep05 - هنوزم که هنوزه نمیدونم بعد پنج قسمت چرا دارم میبینم، چندین بار دیدم انیمه رو (سری قدیم رو میگم) ولی بازم دارم میبینم، من چِمه؟ کمک :|

High School DxD Hero - اِهم چیزه :D خواستم بگم دیگه رو مود اینجور انیمه ها نیستم و دیگه خوشم نمیاد، سرد شدم و ایشون اولین انیمه فصل میشه که درآپ شد (شِیم آن می)

بدورد

The Melancholy of Haruhi Suzumiya رو میخواستم ببینم زیر نویسشو پیدا نکردم کلا:|
غیر از زیر نویس تو ویکیپیدا دیدم انگار ترتیب قسمتاش قاطی پاتیه و چند تا چینش مختلف داره داستان چیه :-??

----------------------------------------------------------

توکیو غول فصل اولشو دیدم بعد 11 قسمت بیخیال شدم انگار حتی برای خود تیم سازنده اهمیت نداشت داستان و کلا پوکر فیس بودم از ابتدا تا انتها. انیمت افتضاح و key frame های داغونش هم بماند !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t and zack fair

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or