moxA.J
کاربر سایت
این چپتر اخر وان پیس خیلی خوب بود همه بودن یادش بخیر انیم ورلد بعد از هر چپتر همه در مورد وان پیس تو تاپیکش بحث می کردن الان دیگه نیست متاسفانه
احتمالاً سانسور نشده ترین نسخه ها، نسخه های BD باشن که می تونی از اینجا بگیری:سلام دوستان توکیو غول نسخه بدون سانسورشو از کجا بگیرم و زیر نویس سینک باهاش هست؟
زیرنویس هم فکر نمی کنم کسی هماهنگ کرده باشه.
خلیل san! میگم شما پدر ارشیو انیمه ایران تشریف داری؟ يا باب الحوائج! هم ارشیو blue ray جمع میکنی هم زیر نویس fix میکنی...من معمولاً اگه حوصله کنم، آرشیوم رو بلوری میکنم و زیرنویس ها رو تنظیم میکنم....
زیرنویس هماهنگ با بلوری توکیو غول فصل اول
تکمیل حرفت بگم... بستگی به درجه سن بندی که استودیو برای انیمه در نظر میگیره داره ولی قطعا نسخه blue ray بیشتر سکانسها، طراحی صحنه و طراحی کاراکتر کمی با نسخه tv فرق داره...احتمالاً سانسور نشده ترین نسخه ها، نسخه های BD باشن که می تونی از اینجا بگیری:
Tokyo Ghoul | Anime Tosho
زیرنویس هم فکر نمی کنم کسی هماهنگ کرده باشه.
در مجموع انیمه حتی نسخه BD هم نسبت به مانگا هم حذفیات داره و هم سانسور.
آقا واقعا ممنونتم نمیشد فقط به لایک بسنده کرد من هر وقت کمکی یا درخواستی داشتم به دادم رسیدی خیلی گلیمن معمولاً اگه حوصله کنم، آرشیوم رو بلوری میکنم و زیرنویس ها رو تنظیم میکنم....
زیرنویس هماهنگ با بلوری توکیو غول فصل اول
بهترین کانال تلگرام حال حاضرسلام
چند تا سایت یا کانال تلگرام معرفی کنید که زیرنویس فارسی انیمه ها رو داره
این قسمت آخر دیگه خیلی هندی شد در کل افت و خیز زیاد دارههر چقدر این Grancrest.Senki بیشتر می بینم منو بیشتر یاده GOT میندازه!!
انیمه تا الا عالی بوده از دست ندین اینو.......
این قسمت آخر دیگه خیلی هندی شد در کل افت و خیز زیاد داره
باید همون آیشلا ترتیب این مردک میرزا رو می داد.
الکی این یارو تئو با قدرت دوستی و خوبی زدش
اگه نه هیچ جور تو هیچ مبارزه ای کسی که فقط دفاع می کنه نمی تونه ببره...
کلا بهترین کاراکترش همون آیشلا هست حیف که بهش میدون ندادن
الان انقدر انیمه تو لیست شخصیم هست که جا نداره برای این یکیهر چقدر این Grancrest.Senki بیشتر می بینم منو بیشتر یاده GOT میندازه!!
انیمه تا الا عالی بوده از دست ندین اینو.......
این my boku academia که گفتی یاد این انیمه های yaoi افتادمالان انقدر انیمه تو لیست شخصیم هست که جا نداره برای این یکی
از my boku academi بگیر برو تا captain tsubasa و digimon adventure و devil line, megalo box به اضافه کلی انیمه فصل پیش و قبل ترش....
یک اخلاقی هم دارم زیاد انیمه هارو باهم نمیبینم و ترجیح میدم در طول روز نهایت بیشتر از 3 تا نشه