xbla69
کاربر سایت
سلام دوستان مانگای توکیو غول ترجمه فارسیشو پیدا نکردم یدونه پیدا کردم که اونم از اولش نیست (berserk رو هم قبلا ترجمه گرفتم تصویر هارو سانسور کرده بودن بیخیال خوندنش شدم )
آره بازیش منظورم New Gundam Breakerـه به به
آها ممنون فقط اسم این 3 تا فیلم سینمایی چین؟
اونش مشکلی نیست چون منم که با زبان انگلیسی دیدم بازم نفهمیدم داستان از چه قراره ولی مشکل اصلی اینجاست که دوبله انگلیسیش افتضاحه، انگاری که اصلاً براشون مهم نبوده و همینجوری چهارتا آدم بی تجربه رو برای صداگذاری آوردن
در هر حال من دوبله ژاپنیش رو ترجیع میدم، با شنیدن دوبله انگلیسیش همون احساسی بهم دست میده که اولین بار موقع شنیدن صدای Aerith توی KH داشتم یه چند دقیقه ای هم که مقایسه کردم ظاهراً توی دوبله انگلیسی پر حرف تر هم شدن و دیالوگ های اضافه تر میگن و البته با اینکه من دانش زیادی از زبان ژاپنی ندارم ولی نمیدونم چرا همش این احساس رو دارم که چیزی که زیرنویس انگلیسی نوشته با اونی که دارن میگن کلاً فرق میکنهخدا مرگم بده بتمن نینجا رو میگی؟ دوبله انگلیسیش عالی بود و خیلیاشون قبلا بتمن صداگذاری کردن
خیلی خیلی خوب بودن صداهاشون. صدای خود بتمن و جوکر و هارلی و کت وُمن و رابین و آلفرد و تقریبا همشون عالی بود
زدم سه تا فیلمش هرکدوم دو گیگ لیچ بشن شب دانلود کنم. سه زبانهس این نسخه تازهفیلم سینمایی 1 و 2 و 3
Mobile Suit Gundam the movie
Mobile Suit Gundam Soldiers of Sorrow
Mobile Suit Gundam Encounters in Space
و یه چیزی بگم ملت اینجا بریزن سرم D: ترجیحا 2 صدائه بگیر و انگلیسیش رو ببین D: چون دوبله انگلیسی این 3 تا فیلم معرکه به تمام معناست فوق العاده دوبله شدن و خیلی خیلی بهتر از ژاپنیشه
دیگه هزار سال پیش بوده هیچ کدوم از صدا پیشه های محبوبمون اصلا نمیدونستن دوبلری چی هست یا اصلا به دنیا نیومده بودن D:
دوبله انگلیسی این 3 تا حتی از ژاپنی حس بیشتری دارن خلاصه خیلی خوبه 3:
مسلم خان، اصلا خیلی از کلمات یا معنی نمیشه یا اشتباه برداشت میشه! قضیه انیمه batman ninja خیلی فرق داره به قول دوستمون ترجمه فوقالعاده ناقص رسیده دستشون، خودشون نشستن هرچی که بهشون الهام شده هم زیر نویس کردن هم به خورد دوبلور دادن... الان تو خیلی از انیمه ها یا کلمات معنی نمیشه یا کاملا اشتباه برداشت میشه... طرف داره 15 ثانیه جمله ژاپنی بلغور میکنه ولی subtitle کلا 2 جمله کوتاه هست!....در هر حال من دوبله ژاپنیش رو ترجیع میدم، با شنیدن دوبله انگلیسیش همون احساسی بهم دست میده که اولین بار موقع شنیدن صدای Aerith توی KH داشتم یه چند دقیقه ای هم که مقایسه کردم ظاهراً توی دوبله انگلیسی پر حرف تر هم شدن و دیالوگ های اضافه تر میگن و البته با اینکه من دانش زیادی از زبان ژاپنی ندارم ولی نمیدونم چرا همش این احساس رو دارم که چیزی که زیرنویس انگلیسی نوشته با اونی که دارن میگن کلاً فرق میکنه
از تورنت دانلود میکنی؟ اگر دیدی اذیت میکنه و با سرعت کمی دانلود میکنه اطلاع بده من تبدیل به لینک مستقیم کنم، انگار چندتا از دوستان راغب دانلود 3 سری هستنزدم سه تا فیلمش هرکدوم دو گیگ لیچ بشن شب دانلود کنم. سه زبانهس این نسخه تازه
دستت درد نکنه ولی دقت کنی نوشتم زده لیچ بشه یعنی لیچر مستقیم کننده انداختممسلم خان، اصلا خیلی از کلمات یا معنی نمیشه یا اشتباه برداشت میشه! قضیه انیمه batman ninja خیلی فرق داره به قول دوستمون ترجمه فوقالعاده ناقص رسیده دستشون، خودشون نشستن هرچی که بهشون الهام شده هم زیر نویس کردن هم به خورد دوبلور دادن... الان تو خیلی از انیمه ها یا کلمات معنی نمیشه یا کاملا اشتباه برداشت میشه... طرف داره 15 ثانیه جمله ژاپنی بلغور میکنه ولی subtitle کلا 2 جمله کوتاه هست!....
از تورنت دانلود میکنی؟ اگر دیدی اذیت میکنه و با سرعت کمی دانلود میکنه اطلاع بده من تبدیل به لینک مستقیم کنم، انگار چندتا از دوستان راغب دانلود 3 سری هستن
یک چیزی بگم! دیروز darling in the franxx special اومد که مصاحبه با تمام voice actor ها و در اخر نیشیگوری صحبت کرد... نگاه کردی یا نه؟خوب از گاد فارغ شدم بالاخره وقت پیدا کردم یه کم انیمه ببینم !
دارلینگ رو دو قسمت دیدم ! ادمی مثل ایچیگو فقط لیاقتش چک افسریه !
انیمه همچنان روی لبه تیغ داره راه میره و هر لحظه ممکنه فرو بریزه !
حالا که اینا رسیدن به هم موندم میخواد روی چی تمرکز کنه ! پیروزی بشریت ! فرار اینا یا از بین بردن شورا و پاپا ! تنها چالش قطعی داستان که پیش رو داره اینه که چرا بچه ها نمیتونن بزرگ سال شن! میکشنشون یا بر اثر اثران تزریق میمیرن؟
پرسونا ۵ هم دو قسمت دیدم ! داستان برام کاملا تکراریه حال نمیده !خخخ ولی حجم خلاصه سازیش خیلی بالاست!
فول متال پنیک ! کیفیت داستانی به روایتش و شخصیت پردازی بهتر از دو فصل قبل شده و نوید این رو میده که جایگاه این سری رو توtop 10 م تقویت کنه ! واقعا عاشق این انیمه و شخصیتاشم !
.....
مانگای وان پیس ۹۰۳ ! تا چپتر بعد نظری ندارم ! ولی واقعا وان پیس تغییر کرده ومثل گذشته نیست ! یه جای کار میلنگه !
درود بردیا san... کدوم سریا رو دیدی؟ اگر ندیدی و کمی به قضیه با وسواس بخوای نگاه کنی طبقه بندی کن نسبت به تاریخ ریلیز! از اولش بشین ببین با تمام anime movie های اومده.. اصلا توجه نکن کدوما به هم ربط داره یا نداره، طبق ریلیز بشین ببین تا به اخرین gundam برسی!درود بچه های گل...
بچه ها- انیمه ی Gundam : Origin همون بازسازی سری اصلی هست ؟
بنظرتون Origin رو ببینم یا انیمه ی اصلی ؟
سلامسلام
زیرنویس Shokugeki no Souma: San no Sara رو از کجا بگیرم؟قسمت 4 زیرنویسش اومده؟
پ.ن:خدا بیامرزه انیم ورد رو