ce7en44
کاربر سایت
باتوتو که خدابیامرز شد، انیم ورلد هم دیگه بسته شده،
در مورد Houeski no Kuni خیلی وقته که توی گوشیم ریختمش منتهی رغبت نمیکنم شروعش کنم، ایشالا در آینده ای نزدیک
پ.ن: فکر کنم یکی از دلایلی که انیمه هایی که گفتی کمتر دیده شدن اینه که زیرنویسشون نصفه نیمه رها شده
=====================================
با مرحوم شدن باتوتو و بسته شدن انیم ورلد دیگه جایی نمونده که آدم در مورد مانگاها/مانهواهایی که هفتگی منتشر میشن بحث کنه. حالا بازم یه سری از مانگاها رو اینجا دنبال میکنن ولی مثلاً من برای چپتر این هفته کوبرا کلی مشغله ذهنی جدید برام بوجود اومده که نیاز شدیدی احساس میکنم که با یکی مطرحشون کنم ولی متاسفانه نمیتونم
اتفاقاً من Sora Yori mo tooi Bashou رو کامل دیدم و حتی یادمه یه بار غیرمستقیم اشاره هم کردم که انیمه خوبیه منتهی کسی منظورم رو متوجه نشد با اینکه با انیمه های کاملاً دخترونه زیاد حال نمیکنم ولی این انیمه یه سادگی و جذابیت خاصی داشت که نمیشد ولش کرد (هر چند بعضی جاهاش زیادی دخترونه میشد و من میزدم جلو) ولی در کل یکی از بهترین های فصل قبل بود، منم پیشنهادش میکنم
پاییز رو یادتونه؟ هیچ کدومتون Houeski no Kuni رو ندیدید انیمه به اون شاهکاری به اون خفنی....تو پاییز با این که کلّی طرفدار پیدا کرد ولی من هرچی دور و برمو گشتم انگار نه انگار وجود داشته باشه اصلاً انیمه
حالا همین تراژدی دوباره سر انیمه خفن Sora Yori mo tooi Bashou هم دقیقاً هین زمستون افتاد...یعنی شماها با خودتون فکر نمی کنید وقتی منتقد ANN انیمه رو بالاتر از Violet Evergarden میذاره اکثر هفته ها یا امتیازش تو MAL یهویی این قدر خرکی بالا میشه باید یه نیگاهی به انیمه بندازید؟ مخصوصاً همچین انیمه هایی که کلّاً حاصل هایپ هم نیستند نمره هاشون واقعاً حقیقی ـه(و مثل Shokugeki نیست که هر فصل بیشتر به مانگا گند میزنه نمره اش هنوزم بالاست...)
خب بگذریم...انیمه کار اقتباسی از حضرت مدهوس ـه(شما الان دیگه باید قانع شده باشید برید سراغش ) و کلّاً هم 13 قسمته و پرونده خودش رو تر و تمیز می بنده
قصّه هم در مورد چهار تا دختر کاوایی ـه که تصمیم می گیرن به دلایل مختلف برن قب جنوب، یکیشون میخواد تو جوونی اش یه کار خفن انجام داده باشه، یکیشون به خاطر مادرش واینا(اسپویل) یکیشون یوتیوبره و مجبورش کردن بره اون جا ولی دوست نداره و اون یکی هم یه حالت عرفانی ای داره و کلّاً خوشه(منو یاد یکی از رفیق های خودم میندازه )
انیمه کاملاً پتانسیل اینو داره که به یه انیمه moe که چهار تا دختر دور هم تو قطب جنوب جمع میشن کارهای کاوایی می کنن تبدیل بشه که خدا رو شکر نمیشه (اشاره می کنن اسم انیمه مذکور که میتونست بشه رو هم نام ببرم....میدونم این جا طرفدار داره نمیگم) عوضش انیمه خیلی خفن حول سختی های سفر و در عین حال شیرینی هاش می چرخه...شما رو نمیدونم ولی من به واسطه این اردوهای کمک به محرومین با سیستم این جور سفرها آشنام...تقریباً هیچی طبق برنامه پیش نمیره تو این جور چیزها...و همینه که باحالش می کنه انیمه هم به خاطر همین خفن میشه...و برای همین کلّاً با این که موضوعیت انیمه تو قطب جنوبه، این ها کلا سر جمع چهار، پنج قسمت اون جان(که هر قسمتش معرکه است) و کلّاً یجوریه که آدم بعد انیمه دلش یکی از یان سفرها بخواد و کلّاً انیمه ای که آدم بعدش دلش یه چیزی بخواد انیمه های شاهکارین به نظرم...
شخصیّت پردازی ها هم محشر اند...چهار تا دختر اصلی داستان هر کدوم یه مشت تراژدی دارن که خیلی خوب پیاده سازی میشه کنار اون هم دوستیشون خیلی بامزّه شکل میگیره و کلّاً هم ته خندست...بقیه شخصیّت های فرعی هم عالی اند تیمی که اینا همراهشون میرن قطب جنوب واقعاً آدم های باحالین دیگه موسیقی و طرّاحی و اینا رو هم که گفتم حضرت مدهوس اوّلش دیگه(یه ترک داره در به در دنبالشم)
خلاصه همون طور که سرتون شیره مالیده شد پاییز، فصل قبل هم سرتون شیره مالیده شد و اینم از کف تون رفت...اگه فکر می کنید Violet Evergarden خفن ترین انیمه فصل پیش بود، یه نیگاهی هم به این چیزیکه مدهوس قایمکی ساخته بزنید
در مورد Houeski no Kuni خیلی وقته که توی گوشیم ریختمش منتهی رغبت نمیکنم شروعش کنم، ایشالا در آینده ای نزدیک
پ.ن: فکر کنم یکی از دلایلی که انیمه هایی که گفتی کمتر دیده شدن اینه که زیرنویسشون نصفه نیمه رها شده
با مرحوم شدن باتوتو و بسته شدن انیم ورلد دیگه جایی نمونده که آدم در مورد مانگاها/مانهواهایی که هفتگی منتشر میشن بحث کنه. حالا بازم یه سری از مانگاها رو اینجا دنبال میکنن ولی مثلاً من برای چپتر این هفته کوبرا کلی مشغله ذهنی جدید برام بوجود اومده که نیاز شدیدی احساس میکنم که با یکی مطرحشون کنم ولی متاسفانه نمیتونم