mldqaz
کاربر سایت
خودت هم داری میگی، دلیل اصلی نااُمیدی اوکابه این هست که فکر میکنه برای تغییر آینده باید عدد دیورژانسِ مربوط به این دنیا رو از 1 بیشتر کنه. واکنش مایوشی هم این نااُمیدی و عدم اشتیاق به تلاش رو توش تقویت میکنه. توی این شرایط، اگر سوزوها ویدئو رو داشته باشه، طبیعتا باید به اوکابه بگه که داداش، داری اشتباه میزنی! یه راه دیگه هم برای دور زدن این مشکل وجود داره، لازم نیست اون همه دردسر بکشی. همه این موارد به کنار، خودِ اوکابهی آینده به سوزوها میگه که منِ گذشته بعد از یک بار تلاش و شکست خوردن، قطعا نااُمید میشم و اون موقع باید به من ویدئو رو نشون بدی. خوب چرا نشون نمیده؟ الان چندین ماه از اون داستان گذشته. اگه واقعا ویدئو دست سوزوها باشه، اون موقع به نظر من طرح داستان مشکل اساسی داره، یعنی داستانی که میتونه توی دو قسمت بیست دقیقهای تموم بشه، داره 23 قسمت طول میکشه! این فاجعه است.
ولی ممکنه دلیل این که سوزوها ویدئو رو به اوکابه نشون نداده، این باشه که اصلا ویدئویی وجود نداره، حداقل تویِ این خط زمانی. توی این شرایط اون فاجعه اول رخ نمیده، ولی کلِ انیمه قراره تبدیل به فرآیندی بشه که توش اوکابه به این نتیجه برسه که تنها راه نجات دنیا این هست که خودِ گذشته اش رو فریب بده. در نتیجه اون ویدئو رو درست میکنه و به سوزوها میگه به گذشته بره و این بار وقایع قسمت 23 سری اول اتفاق میافته. این موضوع، هدفِ فصل جدید انیمه رو تبدیل به توجیه نقطهی عطف فصل قبلش میکنه. این موضوع یه مقدار به نظرم نااُمید کننده هست. اگر قراره چنین اتفاقی بیافته، اصلا نباید قسمت 23 انیمه اصلی رو میساختن، چون رسما داره آخر این فصل رو اسپویل میکنه!
البته حالت سومی هم هست، اونم اینکه اصلا قضیه ویدئو رو حذف کرده باشن ولی خوب، شواهدی زیادی وجود داره که احتمالا سناریوی دوم قراره تکرار بشه:
1- توی فیلمی که اوکابه آینده میفرسته، چهرهاش معلوم نیست. در نتیجه ممکنه همین اوکابهی فعلی فرستاده باشدش و برای جلوگیری از پارادوکس زمانی این کار رو کرده باشه.
2- اوکابه آینده با اطمینان میگه که اوکابه گذشته بعد از یک بار شکست خوردن نااُمید میشه، خوب از کجا با چنین اطمینانی داره حرف میزنه؟
3- ابتدای قسمت اول این فصل، مایوشی با حسرت از گذشته یاد میکنه. اینکه ای کاش اوکابه رو تشویق میکرد که تلاش بکنه. این موضوع این احتمال رو که قراره به نحوی وقایع اون قسمت عوض بشه، تقویت میکنه.
اون تئوری هایی که در ادامه ی حرفت گفتی رو قبول ندارم.کلا همون اولیه قطعا.اینکه خود اوکابه تو آینده اون ویدیو رو داده.
سوزوها ویدیو رو داشته.از همون اولم داشته.ولی چرا نشون نداده؟چون که اصلا قبل از اینکه دوباره اخر کار برگردن به بتا که معنی ای نداشته بخواد نشون بده.کاری از دست اوکابه بر نمیومده تو الفا.اول هدف این بود که برگرده به بتا
یه بخشیتو قرمز کردم.این شاید بتونه کمک کنه.چون اوکابه ی آینده همین اوکابه ی زمان حاله.میدونه که بعدا قراره چه قدر حسرت بخوره و درگیر چه چیزایی بشه یا دنیا به کدوم سمت کشیده میشه(اصلا اول Zero رو ببین.چه قدر اوکابه داغونه.من مخاطب چه قدر له میشم وقتی جو اولای فصل قبل SG رو میبینم که اوکابه Mad scientist ه با اون قهقهه هاش و اون روپوش آزمایشگاهش و اینجا که یه پیرهن سیاه پوشیده و درگیره با خودش.حالا اگه مثل من پایان یکی از مسیر های VN این Zero رو میدونستی تازه میفهمیدی چهقدر قراره دارک تر هم بشه ).و میدونه که دقیقا چه اتفاقاتی برای این اوکابه میفته.(یعنی یه بار تلاش میکنه و بعد بیخیال میشه).حالا تو ویدیو به اوکابه ی حال میگه تو یه بار شکست خوردی.معنیش اینه که اوکابه ی آینده دقیقا میخواسته ویدیو تو این لحظه به اوکابه نشون داده بشه.(حالا به دلایلی که اصن مهم نیست چون ما چیزی از اوکابه ی آینده نمیدونیم که بخوایم دلایل کاراشم بفهمیم).حالا میرسیم به بعد از تلاش اول اوکابه که باید ویدیو نشون داده بشه که تو پست قبل گفتم چراییش رو.(این جام پرانتز باز کنم و بگم که اوکابه هیچ اشتباهی نکرده همه چی حساب شده بوده دقیقا سهل انگاری سوزوها بود که سر این butterfly effect های ایجاد شده توسط دیالوگ های مایوشی ویدیو رو نشون نداد)
کلا تو یه چیزی مث SG که این پیچیدگی ها زمانی و غیر خطی بودن رو داره و از طرفی سعی میکنه از بعد علمی هم سوتی نده طبیعتا یه سری Plot twist بوجود میاد که خطرناکه و ممکنه پارادوکس ایجاد کنه یا منطق بلنگه یه جاهایی که به نظرم SG فعلا مشکلی براش پیش نیومده. بحث خوبیم بود چسبید بهم .
سوزوها ویدیو رو داشته.از همون اولم داشته.ولی چرا نشون نداده؟چون که اصلا قبل از اینکه دوباره اخر کار برگردن به بتا که معنی ای نداشته بخواد نشون بده.کاری از دست اوکابه بر نمیومده تو الفا.اول هدف این بود که برگرده به بتا
یه بخشیتو قرمز کردم.این شاید بتونه کمک کنه.چون اوکابه ی آینده همین اوکابه ی زمان حاله.میدونه که بعدا قراره چه قدر حسرت بخوره و درگیر چه چیزایی بشه یا دنیا به کدوم سمت کشیده میشه(اصلا اول Zero رو ببین.چه قدر اوکابه داغونه.من مخاطب چه قدر له میشم وقتی جو اولای فصل قبل SG رو میبینم که اوکابه Mad scientist ه با اون قهقهه هاش و اون روپوش آزمایشگاهش و اینجا که یه پیرهن سیاه پوشیده و درگیره با خودش.حالا اگه مثل من پایان یکی از مسیر های VN این Zero رو میدونستی تازه میفهمیدی چهقدر قراره دارک تر هم بشه ).و میدونه که دقیقا چه اتفاقاتی برای این اوکابه میفته.(یعنی یه بار تلاش میکنه و بعد بیخیال میشه).حالا تو ویدیو به اوکابه ی حال میگه تو یه بار شکست خوردی.معنیش اینه که اوکابه ی آینده دقیقا میخواسته ویدیو تو این لحظه به اوکابه نشون داده بشه.(حالا به دلایلی که اصن مهم نیست چون ما چیزی از اوکابه ی آینده نمیدونیم که بخوایم دلایل کاراشم بفهمیم).حالا میرسیم به بعد از تلاش اول اوکابه که باید ویدیو نشون داده بشه که تو پست قبل گفتم چراییش رو.(این جام پرانتز باز کنم و بگم که اوکابه هیچ اشتباهی نکرده همه چی حساب شده بوده دقیقا سهل انگاری سوزوها بود که سر این butterfly effect های ایجاد شده توسط دیالوگ های مایوشی ویدیو رو نشون نداد)
کلا تو یه چیزی مث SG که این پیچیدگی ها زمانی و غیر خطی بودن رو داره و از طرفی سعی میکنه از بعد علمی هم سوتی نده طبیعتا یه سری Plot twist بوجود میاد که خطرناکه و ممکنه پارادوکس ایجاد کنه یا منطق بلنگه یه جاهایی که به نظرم SG فعلا مشکلی براش پیش نیومده. بحث خوبیم بود چسبید بهم .
Last edited by a moderator: