linkorn90
کاربر سایت
High shool of dead گفتی یک سری خاطره ریز یادم اومد... وقتی مانگا نویسش فوت کرد دیگه تمومه و احتمال ادامه دادنش کمه... البته استثنا هم مثل bleach هست که با فوت صاحابش بازم از پا در نیومد! ولی امیدوار باش ممکنه بعد 13 سال شایدم 20 سال فصل جدیدی ازش ببینییکی از انیمه هایی که من هر چند وقت یک بار یادشت می افتم و دلم می خواد ادامش بیاد، High School of the Dead اه
متاسفانه این انیمه توی ژاپن خیلی موفق نبود اما توی غرب خیلی محبوب شد
هیچ خبری از فصل دومش نیست، نویسنده مانگا هاشم چند سال پیش مرد و خود مانگا اشم رفت روی هوا
راجه به قسمت Souten no Ken Re Genesis.. اصلا وضعیتی هست! حال و هوا چین ولی زبان ژاپنی.. دلم میخواد خود زنی کنم، طرف یک جور راه میره فیگور میگیره انگار کیهیکی نیست بگه اقای character artis استایل و هیکل چینیا به این حرفا نمیخوره! نهایت بترکونن 58 کیلو وزنشونهSouten no Ken Re Genesis قسمت اول
هوس کردم برای تنوع هم که شده یه انیمه مردونه ببینم (دیگه بسه هر چی کاوایی دیدم). تا این سه قسمتی که دیدم بد نبوده. داستان که هنوز جای باز شدن زیاد داره. از اونجایی که فضای انیمه هم اکشنه تمام CGI ساخته شده که به نظرم این کارشون به جا بوده چون انیمیشن ها اینطوری روونتر هستن و تم گرافیکی انیمه هم مدام بین صحنه های مبارزه و صحنه های بدون اکشن عوض نمیشه. فقط به نظرم سیاهی لشکر ها رو زیاد روشون وقت نذاشتن و کیفیت مدل هاشون خیلی پایینه، هیچکدوم هم خون ندارن، البته یه چیزهای قرمزی میپاشه بیرون ولی نمیدونم توی هوا بخار میشه چی میشه. حالا درسته که من با پیش زمینه انیمه مردونه رفتم سراغش ولی به نظرم دیگه شخصیت اصلی رو زیادی مردونه کردن، یه جورایی ترکیبی از بروسلی و آرنولد شده و از قرار معلوم مانگاکا موقع الهام گرفتن برای شخصیت اصلی توی انتخاب کردن بین این دو تا بازیگر سردرگم مونده بوده و آخر سر از هر دو استفاده کرده (دقیقاً این دلیلی بود که من Hokuto no Ken رو از قسمت اولش دراپ کردم، به غیر از مدل موی دهه هشتادیش). البته فقط شخصیت اصلی اینطوری نیست و تقریباً هر چی مرد توی انیمه اس روی دست آرنولد بلند شدن و یه جورایی دیگه شورش رو در آوردن بابا دیگه مانگاکای جوجو هم بعد از سه سری فهمید مردهای هیکلی از مد افتادن و زد توی خط slim ـیی (البته اونم دیگه از اونور پشت بوم افتاده و دیگه فرق زن و مرد هم نمیشه تشخیص داد). میرسیم به صداگذاری ساندترک های خوبی داره، بعضی وقت ها به حدی که زیرنویس رو ول میکنم و فقط به موسیقی گوش میدم. صداگذارها هم کارشون رو خیلی خوب انجام دادن، ولی با اینکه فی ین جزو شخصیت های مثبت انیمه اس هر وقت صداش رو میشنوم نمیدونم چرا ناخودگاه همچین چیزی جلوی چشمم میاد
پ.ن: انگار قبلاً هم یه سری دیگه از انیمه ساخته بودن، کسی میدونه این ادامه همونه یا اینکه بازسازیه؟
Last edited by a moderator: