Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خوب تمام انیمه های قسمت 1 رو گرفتم دیدم تا اینجای کار.. کلا یک سرو گردن از انیمه های زمستونی سرتره ... امید من به انیمه sword art online در رأس انیمه ها قرار داره .. به چند تا انیمه امید دارم از قبیل saredo tsumibito wa ryuu to odoru و persona 5 و gundom build divers و megalo box
انیمه devils line افکارم رو مشغول کرده، ایا میتونه تو این gener به جایی برسه!
انیمه gundom build divers قطعا باید از build fighters بهتر باشه...

آخرین ویرایش:
امروز قسمت 13 darling in the franxx رو دیدم
چقدر سر گذشت 002 غم انگیز و دردناک بود..واقعا حس کردم. اشکم سرازیر شد..
داستان دیو و شاهزاده(یا همون دیو و دلبر) واقعیت داره.. هیچ وقت این دنیا نمیزاره داستان به خوبی و خوشی تموم بشه.. فرقی نمیکنه چقدر بهای سنگینی پرداخت کنی، اخرش معلومه

• Like
Reactions: zack fair
خوب از این هفته انیمه های بهار شروع شدن و یه سریشون رو دیدم، ت ااینجا که از همه انیمه ها تقریبا راضی بودم :D

Boku no Hero Academia 3 - اولین اپیزود زیاد جالب نبود، چون نصفش فلش بک بود :| :D ولی خوب اگه با همون فرمول قبلی پیش بره، یه فصل عالی رو پیش رو داریم. مخصوصا این آرک که خیلی مهم هستش....

Captain Tsubasa - من به جز یه سری کاراکتر ها و یه سری اپیزود های مهم، دقیقا یادم نیست توی سری اصلی چه اتفاقاتی افتاد و ... :| ولی دیدن اپیزود اول این کلی خاطره زنده کرد :D از طراحی و صداگزاری کاراکتر ها هم به شدت خوشم اومد :D

Tokyo Ghoul re - اپیزود اول بد نبود ولی 2 تا انیمه قبلی توکیو گول انقدر بد بودن که کلا نمینونم دید مثبت به این انیمه داشته باشم :| فقط برام جالبه که چجوری انیمه رو ادامه میدن. چون توی فصل های قبلی کلا داستان و شخصیت ها رو زدن پر پر کردن :| الان اونایی که فقط انیمه ها رو دیدن یم سخت میشه که به داستان و .... عادت کنن.

Megalo Box - منو یکم یاد آکیرا میندازه :D داستان و شروع انیمه یکم کلیشه ای بود ولی انیمه خیلی خوش ساختی به نظر میاد، مخصوصا موزیک هایی که توی انیمه استفاده شده بود نیخلی خوب بودن. احتمالا از خوبای این فصله :D

Persona 5 - داستان خیییلی سریع جلو رفت :| داستان پرسونا 5 و جزییاتش به عنوان یه بازی خیلی خوب بودن و هنوز زوده که در مورد انیمه نظر داد. فقط امیدوارم به اندازه کافی برای معرفی شخصیت ها وقت بزارن.
کلا خیلی سخته از یه بازی 100-120 ساعته انیمه 24 قسمتی درست کرد :| :D

38484468979467311151.jpg

امروز تولد Kirino Kousaka از Oreimo هست
تولدش مبارک :D

همونطور که CITRUS فصل قبل رو فتح کرد این فصل AKKUN TO KANOJO شگفتی ساز میشه :D
داداچ او email کارگردان یا نویسنده citrus رو داری برام بفرستی؟... کارشون دارم:-?:-"
پ. ن:هر فصل از این دسته انیمه های خزعبلات داریم دیگه کاریش نمیشه کرد...

• Like
دارلینک رسما با این قسمت 10-20 پله سطحش ارتقاع پیدا کرد ! از نظر خودم بهترین تک قسمت تاریخ بود ! اصلا یه وضعی ! کف کردم ! چطوری باور کنم 12 قسمت قبل و این قسمت تو یه انیمه بودن
مازیار من قشنگ اشکم ناخودآگاه سرازیر شد... واقعا شاهکاری بود برای خودش..داستان، دیالوگ، طراحی صحنه، موزیک، حرکات واقعا محشر بود
من تو چند تا پیج و فروم خوندم که بعد قسمت 13 مردم نزدیک 50 میلیون پست راجع به این قسمت تبادل کردن! درسته ایا؟
پ. ن:002 بدبخت نگون بخت چه گذشته تاریک و دردناکی داشته،چه گذشته عذاب اوری داشته! حالم خیلی بد شد! :((واقعا قابل حس بود... گذشته به صورت ناخودآگاه رو تمام افکارو حرکات حال حاظرش تاثیر گذاشته(خیلی دلم میخواست بدونم چرا همچین رفتاری داره و حرفای دردناک میزنه... )

آخرین ویرایش:
مازیار من قشنگ اشکم ناخودآگاه سرازیر شد... واقعا شاهکاری بود برای خودش..داستان، دیالوگ، طراحی صحنه، موزیک، حرکات واقعا محشر بود
من تو چند تا پیج و فروم خوندم که بعد قسمت 13 مردم نزدیک 50 میلیون پست راجع به این قسمت تبادل کردن! درسته ایا؟
پ. ن:002 بدبخت نگون بخت چه گذشته تاریک و دردناکی داشته،چه گذشته عذاب اوری داشته! حالم خیلی بد شد! :((واقعا قابل حس بود... گذشته به صورت ناخودآگاه رو تمام افکارو حرکات حال حاظرش تاثیر گذاشته(خیلی دلم میخواست بدونم چرا همچین رفتاری داره و حرفای دردناک میزنه... )
کدوم انیمه؟

Last edited by a moderator:
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or