XsmokeX
کاربر سایت
darling in the franxxکدوم انیمه؟
darling in the franxxکدوم انیمه؟
یکم زحمت بدین ب خودتون و از تگ اسپویار استفاده کنین تا به کسای که هنوز انیمه رو ندیدن کُد ندین که فلان قسمت قراره ی اتفاق درام بیوفته یا حالا هرچی بعلاوه زمان پخش اشتاین گیت نزدیکه و ممکنه همه نتونن همون روز که انیمه ریلیز میشه ببینش پس لطفا رعایت کنید تا دلخوری پیش نیاد
توی خوده انیمه اوکابه چی میگفت؟ "اشتاین" نه "استاین" ماشالا همه فاز استادی برداشتنمن یک نکته ای بگم
استاینز-گیت هست اسم این انیمه
در کل همه انیمه های این فصل حاشیه ان، اصل کار Steins;Gate 0 اه
توی خوده انیمه اوکابه چی میگفت؟ "اشتاین" نه "استاین" ماشالا همه فاز استادی برداشتن
جالبه شما چند صفحه پیش اگه اشتباه نکنم داشتین به دوستان میگفتین بعد از قسمت 22 مستقیم میتونن قسمت 23b رو ببین و نیازی به دیدن قسمت 24 نیست بعد حالا میان راجع تلفظش به من ایراد میگیرن ؟ واقعا جالبه. شما قبل از اینکه انیمه شروع بشه برو تو کاره ریواچ که هم یادت بیاد قسمت 24 چقدر مهم بود هم با اسامی دوباره اشنا بشین
دوبله انگلیسی؟ این انیمه ساخت کجاست ؟ ژاپن درسته؟ پس حداقل برای من ذره ای اهمیت نداره که توی انگلیسی چی تلفظ میشهاگر Visual Novel رو بازی کرده باشید یا حتی انیمه رو با دوبله انگلیسی دیده باشید می بینید که تلفظش استاینز گیت هست
دوم این که بنده قبل از انیمه یک دور ناول رو با پایان های مختلف اش تموم کرد، Steins;Gate 0 هم بازی کردم و تموم کردم
انیمه هم تمامی قسمت هاش رو با OVA و ONA و فیلمش دیدم
چند صفحه پیش هم به دوستان می گفتم که اگر صرفا برای Steins;Gate 0 می خواید انیمه رو ببینید تا همون قسمت کفایت می کنه، Steins;Gate 0 بلافاصله بعد از 23B روایت می شه و کلا اتفاقات قسمت 24، OVA و فیلم رو نادیده می گیره
خوبه که ذرست متن رو بخونید
محض اطلاعتون بنده کل سری Science Fiction رو رفتم
مطمئنی ! ؟من یک نکته ای بگم
استاینز-گیت هست اسم این انیمه
در کل همه انیمه های این فصل حاشیه ان، اصل کار Steins;Gate 0 اه
اگه منظورتون من هستم که والا منظورم من شما نبودی . پست شما که اصلا اسپویلی نداشت. اینکه نقل قول نکردم بخاطره این بود که دوباره پستی که توش اسپویل داشت بالا نیاد همین.مطمئنی ! ؟
این که بخواید به کسی بگید از اسپویلر استفاده کنه دیگه نیاز نداره به تلگرامی و کنایه ای پست بزنید ! نقل قول کنید ببینیم با کی هستید اصلا!
فکر نمیکنم گفتن این قسمت فوق العاده بود لذت انیمه دیدن کسی رو خراب کنه !
به به سطح شعور و ادب بیداد میکنهاین دوستمون که حالش خرابه من کلا کاری به کارش ندارم دیگه
シュタインズゲートمردید کامل تلفظش کنید و بنویسید