Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خوب حرف بدی نزده! من نمی دونم کی این DN رو بزرگش کرده! خیلی ها چون برای ورود به دنیای انیمه برای اولین بار این اثر بوق:دی رو دیدن و عاشق انیمه شدن براشون ارزشمنده!!!

من بعد چند سال که کارهای بیشتری رو دیدم وقتی دوباره DN رو دیدم، گفتم یا خدا این چه مضخرفی بود:دی یک اثر کاملا مضخرف! حتی از شروعشم قابل نقد هست دیگه چه برسه به اواخرش!!

من یک دوست داشتم اصلا انیمه نمی دید این اومد AOT رو دید بعدش رفت سراغFA:B...
اون با اینکه هنوز زیاد با انیمه اشنا نشده بود وقتی DN رو دید بعد چند قسمت خودش گفت این چی بود؟:دی دیگه نزاشت به قسمت 10 برسه ولش کرد!دیگه چه برسه کسی که ده ها اثر دیده بعد شروعش کنه!:دی

خوب حرف بدی نزده! من نمی دونم کی این DN رو بزرگش کرده! خیلی ها چون برای ورود به دنیای انیمه برای اولین بار این اثر بوق:D رو دیدن و عاشق انیمه شدن براشون ارزشمنده!!!

من بعد چند سال که کارهای بیشتری رو دیدم وقتی دوباره DN رو دیدم، گفتم یا خدا این چه مضخرفی بود:D یک اثر کاملا مضخرف! حتی از شروعشم قابل نقد هست دیگه چه برسه به اواخرش!!

من یک دوست داشتم اصلا انیمه نمی دید این اومد AOT رو دید بعدش رفت سراغFA:B...
اون با اینکه هنوز زیاد با انیمه اشنا نشده بود وقتی DN رو دید بعد چند قسمت خودش گفت این چی بود؟:D دیگه نزاشت به قسمت 10 برسه ولش کرد!دیگه چه برسه کسی که ده ها اثر دیده بعد شروعش کنه!:D

نمیگم خیلی خفنه و بهترینه و از این حرفا
اتفاقا خودمم زیاد با ال و لایت حال نمیکردم تو کل داستان
ولی Code Geass رو نمیشه گفت اونقدر ازش بهتره (البته فصل دومشو ندیدم)

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
راجع به تموم شدن Violet عجیبه کسی صحبتی نکرد :-"
به نظرم انیمه ای بود که اگه همون قسمت ۹ تمومش میکردن بهتر بود :D
این حالت اپیزودیکش دیگه این آخرا واقعا داشت تکراری میشد و یکمم دیگه تخیلی شده بود آخراش ! شخصیت پردازی بعضی از کاراکتراش به شدت ضعیف بود و داستان کلیم که اونجور که باید اصلا خوب شکل نگرفت و جمع نشد.

نمونش دیتفرید که به شدت آدم مسخره ای نشونش دادن حتی نکردن گذشتش با وایولتو نشون بدن که بفهمیم چی به چیه فقط به یه گفتن مادره که این خیلی گیلبرتو دوست داشت بسنده کردن ! اون پسر مو طلاییه که یه دفعه قسمت آخر نینجا شد (:D) و دختر عینکیه مثلا عاشقش شده بود که بگن رو هوا نمیمونه ؟
اون مو قرمزه که نامه واسه بچش مینویسه که چی الان ؟ وقتی شخصیت انقدر بد و نچسب توصیف شده حالا بیاد به بچه‌ی آیندش نامه احساسی بنویسه باید تأثیرگذار باشه ؟
انیمه انقدر تمرکزش رو داستانای هر اپیزود بود که به کل فراموش کرد یه سری شخصیت هستن که قراره تا تهه انیمه نشون داده بشن و شخصیت پردازی لازم دارن.
کلا به نظرم خیلی بد بستن انیمه رو قسمتای اول واقعا ایمپکتو داشت داستانای اپیزودی و ... هر چی رفت جلوتر ضعیفتر شد دیگه اوجش همون قسمت ۸ و ۹ بود.
انیمه رو هم که پایان باز تموم کردن میشه گفت، البته از صحنه‌ی آخر برداشت من این بود که گیلبرت زندست و الانم یه اپیزود OVA ازش مونده اگه اشتباه نکنم و یه پروژه ی جدید که احتمالا فیلم باشه حالا اینا ادامه ی داستان باشن یا برگردن گذشته یا حالت اپیزودیک معلوم نیست ولی
بعد تموم کردن انیمه رفتم گشتم مثل اینکه تو ناول گیلبرت زندست حالا اینا یا خواستن پایان باز بکنن کارو یا خواستن مخاطبا رو جذب کنن با اون صحنه ی آخر که منتظر پروژه ی بعدی باشن و ناولو تغییر دادن و گیلبرت مرده تو انیمه

ولی خب به شخصه لذت بردم از بعضی داستانای اپیزودیکش و چنتاشون واقعا خوب بودن!

از همه‌ی اینا بگذریم کیفیت ساخت انیمه واقعا محشر بود به شدت چشم نواز/ گوش نواز و ...
در نهایت در کنار بهترین کارای کیوتو انیمیشن حرفی برا گفتن نداشت ( داستانم مشکل داشت که این دیگه بر میگرده به نویسنده ناول ) و در بهترین حالت !! کار خوبی بود نه بیشتر :D

من قسمت 13 رو هنوز ندیدم....ولی این که شما به انیمه اپیزودیک مشکل دارید یه بحث دیگس...
در حقیقت انیمه به نوعی کامل اپیزودیک بود به غیر از دو تا قسمت 8 و 9 و دو تا قسمت 13 و 12.
قسمت های اپیزودیک اش هم تو سبک خودش خیلی خوب بودن

و این که قطعاً کدگیاس بهتر از دث نوت است....\m/

منم خیلی هارو دیدم از CG خوششون نیومده ولی فرق هست بین اثری که با سلیقه جور در نمیاد با اینکه کلا مشکل داره!:D
اتفاقا ما توی این دو اثر دو شخصیت رو داریم که کمال گرا هستند! ولی CG فضای داستان و محیط طوری هست که این قدرت طلبی شخصیت مثل DN در تضاد نیست! کاملا کار ها و اتفاقاتی که میوفته قابل توجیه هست!

من قسمت 13 رو هنوز ندیدم....ولی این که شما به انیمه اپیزودیک مشکل دارید یه بحث دیگس...
در حقیقت انیمه به نوعی کامل اپیزودیک بود به غیر از دو تا قسمت 8 و 9 و دو تا قسمت 13 و 12.
قسمت های اپیزودیک اش هم تو سبک خودش خیلی خوب بودن

و این که قطعاً کدگیاس بهتر از دث نوت است....\m/

وقتی میخوای برای مخاطب یه داستان کلی تعریف کنی اینکه انقدر رو اپیزودیک بودن اصرار داشته باشی که داستان اصلی به حاشیه رونده بشه و شخصیتایی که تو داستان اصلی هستن یکی از یکی ضعیفتر باشن و داستان اصلی رو در نهایت فقط ببندی که بسته باشیش ایراده ! اگه انیمه داستان کلی/اصلی نداشت قبول ولی این انیمه قسمت اول رو با داستان کلیش شروع کرد در نتیجه من مخاطب انتظار دارم حداقل همون حد به داستان اصلی بها داده بشه که به هر قسمت داده میشه.
همون قسمتای اپیزودیکش هم یه تعدادیش کاملا معمولی بودن و گاهی اوقات حس میشد نهایت زورشونو دارن میزنن که فقط مخاطبو احساساتی کنن و خود داستان اون قسمت به حاشیه رونده میشد و ارزش چندانی نداشت انیمه های اپیزودیک دیگه ای داریم که کیفیت به مراتب بهتری دارن.

آخرین ویرایش:
عزیز من dn از اواسط واقعا چیز در هم برهمی میشه.. و پتانسیل سری واقعا له شد رفت و تمام.. و حرفی باقی نمیمونه، code geass نه از dn بلکه اگر بشینیم انالایز کنیم از خیلی انیمه سری ها قوی تره

وقتی میخوای برای مخاطب یه داستان کلی تعریف کنی اینکه انقدر رو اپیزودیک بودن اصرار داشته باشی که داستان اصلی به حاشیه رونده بشه و شخصیتایی که تو داستان اصلی هستن یکی از یکی ضعیفتر باشن و داستان اصلی رو در نهایت فقط ببندی که بسته باشیش ایراده ! اگه انیمه داستان کلی/اصلی نداشت قبول ولی این انیمه قسمت اول رو با داستان کلیش شروع کرد در نتیجه من مخاطب انتظار دارم حداقل همون حد به داستان اصلی بها داده بشه که به هر قسمت داده میشه.
همون قسمتای اپیزودیکش هم یه تعدادیش کاملا معمولی بودن و گاهی اوقات حس میشد نهایت زورشونو دارن میزنن که فقط مخاطبو احساساتی کنن و خود داستان اون قسمت به حاشیه رونده میشد و ارزش چندانی نداشت انیمه های اپیزودیک دیگه ای داریم که کیفیت به مراتب بهتری دارن.
من هنوز تمومش نکردم و همچنان منتظر بازگشت زیرنویسم:-"
ولی اینکه داستان خودش رو نبست رو مخالفم! قسمت 9 به نظرم میشد قسمت پایانی انیمه باشه! به هدف کلی داستان رسید! و قسمت های قبل، ذره ذره این داستانی که باید روایت میشد و اتفاقاتی که باید پیش می افتاد، افتاد!
به نظرم تا قسمت 9 که دیدم،انیمه واقعا عالی بود! نمیگم توی TOP10ـمه و اینا! ولی کار خیلی خوفی بود:دی
ایپرودیک بودنش هم مشکلی نداشت! اتفاقا به عنوان یک نامه نویس،کسی که قراره شخصیت انسانی خودش رو پیدا کنه و راهش تعامل با انسان هاست، ایپزودیک بودن خیلی خوب جواب میده! :دی که داد به نظرم! :دی

من هنوز تمومش نکردم و همچنان منتظر بازگشت زیرنویسم:-"
ولی اینکه داستان خودش رو نبست رو مخالفم! قسمت 9 به نظرم میشد قسمت پایانی انیمه باشه! به هدف کلی داستان رسید! و قسمت های قبل، ذره ذره این داستانی که باید روایت میشد و اتفاقاتی که باید پیش می افتاد، افتاد!
به نظرم تا قسمت 9 که دیدم،انیمه واقعا عالی بود! نمیگم توی TOP10ـمه و اینا! ولی کار خیلی خوفی بود:D
ایپرودیک بودنش هم مشکلی نداشت! اتفاقا به عنوان یک نامه نویس،کسی که قراره شخصیت انسانی خودش رو پیدا کنه و راهش تعامل با انسان هاست، ایپزودیک بودن خیلی خوب جواب میده! :D که داد به نظرم! :D

دقیقا مشکل اینه که فقط تا قسمت ۹ دیدی :D
دقت کنی اول پست قبلیم هم گفتم اگه انیمه قسمت ۹ تموم میشد بهتر بود :-"
نگفتم با اپیزودیک بودنش مشکل دارم ! گفتم وقتی نویسنده میخواد اپیزودیک بکنه یا داستان کلی نذاره واسه کارش یا اگه میذاره مطمئن باشه از پس جمع کردن هر دو سمت بر میاد که دقیقا این انیمه یکی از مشکلاتش همین بود که نتونست دو سمت رو جمع کنه و به هر دو ور ضربه زد این موضوع.
هم کیفیت بعضی قسمتای اپیزودیکش پایین بود ( به علت اینکه اومد بار احساسی رو تقسیم کنه و یه مقداریش رو بذاره رو این بخش و همین پافشاری باعث شد کلا داستان بعضی قسمتا ... ) هم داستان اصلی و شخصیتاش کلی مشکل و کم و کاست براشون بوجود اومد.
در نهایت به نظر من همون بتونیم بهش بگیم کار خوب نه بیشتر :D

B: The Beginning
دیشب تونستم این انیمه رو تموم کنم. انیمه ای بود که حس و حال مختلفی برام به وجود آورد. یه جاهایی اینقدر خوب بود که با دث نوت و سایکو پاس مقایسه اش میکردم و یه جاهایی اینقدر احمقانه و مسخره میشد که به خودم فحش میدادم بابت تلف کردن وقتم:D
B: The Beginning یه انیمه ی 12 قسمتیه که تبدیل به دو نیمه ی کاملا متفاوت میشه... نیمه ی اول و 6-7 قسمت ابتدایی که بسیار رمز آلوده، شخصیت پردازی ها و دیالوگ ها راضی کننده هستند و داستان هم به خوبی و با سرعت و هیجان بالا پیش میره... ولی بخش دوم کاملا متفاوته... شخصیت پردازی ها متوقف میشه و حتی تو دو قسمت پایانی با چندتا شخصیت مهم آشنا میشیم که اصلا پردازش نمیشه راجبشون... افت شدید پلات ها و تکنیک های آبکی که از همون اول مشخصه به کدوم سمت میخواد بره... و از همه بدتر یه پایان فوق کلیشه ای و احمقانه:-"
ولی به هرحال از نظر تکنیکی انیمه ی خوب و خوش ساختی بود، انیمیشن های به کار رفته بسیار خوب و روان بود، گرافیک و طراحی ها جالب بود و در کنار این موارد صداگذاری ها هم بسیار خوب و اندینگ انیمه هم بسیار خفن بود\m/
درکل B: The Beginning انیمه ی خوبی بود که متاسفانه نتونست از تمام پتانسیلش استفاده کنه. پخش و پلا بودن داستان انیمه و مشخص نبودن هدف انیمه حتی تا قسمت پایانی و روابط نامشخصی که خیلی سریع و بدون هیچ پردازشی تو صورت بیننده پرت میشن باعث میشه که B: The Beginning نتونه از پتانسیل واقعیش استفاده کنه.
نمره ی کل: 6.5/10

درود

Captain Tsubasa 2018 - Ep 1
به به! همونیه که می‌خواستم. زمستونی دو سه قسمت اول سری قدیمی‌ش رو دیدم و خب سری جدید تا اینجا به نظرم هم گرافیک خیلی خوبی داره و هم به‌اندازه تغییر ایجاد کرده تو کار؛ ضمن اینکه اتفاقای مهم قبلی رو هم حفظ کرده. اضافه شدن گوشی‌های موبایل هم حرکت پسندیده‌ایه. فقط جای خالی دوبلورهای وطنی کاردرست‌مون (طبیعتا دوبلورها، نه بر و بچ سانسورچی) توش حس می‌شه؛ به‌ویژه صداپیشه‌ی واکیبایاشی.

3D Kanojo - Ep 1
اندر مصائب اوتاکو بودن! از اسم انیمه احتمالا قضیه‌ش مشخصه، ولی به طور خلاصه داستان آشنا شدن یه پسر اوتاکوی خسته‌س با دختری که... خب لو ندم چیزی رو. در کل قسمت اول‌ش خوب بود و بیش از انتظاراتم، ولی هنوز معلوم نیست چطور پیش بره. انتظار کار رومنس قوی نداریم البته.

Akkun to Kanojo - Ep 1
یه کار کوتاه ۳ دقیقه‌ایه در مورد دختر و پسری که رفتارشون با هم خاصه؛ البته همین رفتار اغراق‌آمیز حکایت خیلی از ما آدماس. شخصا دلم برای دختره می‌سوزه. پیشنهاد می‌شه کلا.

Comic Girls - Ep 1
انیمه‌هایی که شخصیت‌های اصلی‌شون همه دخترن گاهی عالی از کار درمیان، اما خیال‌تون رو راحت کنم که این از اونا نیست. شروع بامزه‌ای داره و شخصا هم به‌ش امید داشتم، ولی در ادامه مسخره‌بازی درمیاره و همین قسمت اول دراپ شد.

Sword Art Online Alternative - Gun Gale Online - Ep 1
تقریبا هیچ‌وقت طرفدار Sword Art Online نبودم و اصلا اسم کریتو و آسونا میاد روم رو می‌کنم اونور و فرار رو بر قرار ترجیح می‌دم. اما خب این انیمه درباره‌ی شخصیت‌های دیگه‌ایه و ظاهرا این دو مرغ عشق‌مون توش نیستن و امیدوارم نباشن. راست‌ش پوستر انیمه باعث شد تصمیم بگیرم ببینم‌ش (!)؛ چرا که شخصیت اصلی‌ش تیریپ کاوایی‌ای داره که با فضای کار پارادوکس جالبی درست می‌کنه. موضوع انیمه هم درباره یه بازی بتل رویاله و منو که جذب کرد؛ حتی با اینکه از بازی‌های آنلاین چندان دل خوشی ندارم.

Hinamatsuri - Ep 1
عجیبه... انیمه عجیبیه. نمی‌دونم درست چه حسی به‌ش دارم. بهتره خودتون ببینید و اونم بدون پیش‌زمینه.

Tada-kun wa Koi wo Shinai - Ep 1
خدا می‌دونه چقدر خندیدم پاش! خیلی خوبه. همون اول منو یاد Gekkan Shoujo Nozaki-kun عزیز انداخت که دیدم بله، استودیوی سازنده‌شون یکیه. کمدی عالیه و کار بامزگی خاصی داره. یکی دوجاش تو ذوقم زد البته، ولی امیدواری که سهله؛ مطمئنم که کار خیلی خوبیه و می‌ترکونه.

هیرو اکادمی بد نبود ! و تمرکزش روی یه خلاصه از دو فصل قبل بود ! همین که ما چشممون یه بار دیگه به جمال المایت کبیر افتاد خودش کافیه

Sao اشغال به تمام معنا ! دقیقا همون حسی رو بهش پیدا کردم تو همین یه قسمت که فن های ناروتو به بروتو دارن البته صد مرتبه بدتر ! Sao بدون شخصیت های اصلیش ! ؟ این دیگه چه .....

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or