linkorn90
کاربر سایت
عزیزم ممنون بابت لیست... من تمام دیجیمون ها رو دیدم میخوام از اول دوباره شروع کنم ببینم تا به اخری برسمحتما ببین البته فقط این 4 سری رو
digimon adventure 1
digimon adventure 2
digimon tamers
کل فیلمای مربوط به این سری ها
digimon adventure tri
( سری های دیگه شنیدم تعریفی ندارن )
که به نظرم tri و tamers از همشون بهترم هستن ... این tri لامصب کلا سبک دیجیمونو عوض کرده ! قدیم هر دشمنو با یه ضربه نابود میکردن الان مثل دراگون بال دقیقه ها میفتن جون هم و قدرتای خفن و عجیب مثل طرف آسمانو شکافت از یه دنیای دیگه اومد, اون یکی ضربش فضا رو خمیده کرد و ... جز این از لحاظ شخصیت پردازیم کلا ترکونده, برا همین یه سریشم که شده بهتره همه انیمشو شروع کنن
حالا بحث ضربه خوردن و شکست عشقی شداونجایی من دنیای انیمه رو بوس کردم گذاشتم کنار که فهمیدم کاراکتر دختر انیمه رو به صورت معجزه گونهای پسر غالب کردن و قاشق قاشق به خوردمون دادن(نوش جونمون، تونستن و کردن! )می دونی، من بعد از فصل دوم TG انیمه دیدن رو دراپ کردم. یعنی جوری ضربه خوردم که دیگه از اون به بعد کلاً انیمه ای ندیدم
راجه به tg فصل 2 بگم... مشکل داشت و مشکلاتش از نظر کاربرای فروم های گوناگون با شدت های مختلف بحث میشد ... اصلا فصل اول کجا و فصل دوم کجا و کلی فلسفه و اما و اگر و زباله و زباله دونی تاریخ انیمه و غیره، بگذریم... من امیدم به این tg بشدت بالاست و منتظر بازخورد های فوقالعاده هستم.. امیدوارم استدیو و عوامل سازنده درس عبرت گرفته باشن...
اخر شبی چشمم به art work زیبا از violet evergarden افتاد...
Last edited by a moderator: