Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
قسمت اول کاپیتان سوباسا یا همون فوتبالیستا خودمون رو دیدم:D
گرافیک و طراحی ها خیلی خوب بودن به خصوص که سری افکت های مشابه جوجو هم براش گذاشته بودن و یه لحظه گفتم الانه که دیو بیاد براشون:-"، صداگذاری ها هم با اینکه به دوبله عادت کردم ولی واقعا خوب بودن... این عموی سوباسا هم دائم الخمر بود و من خبر نداشتم:))
درکل همه چیز خوب بود فقط امیدوارم همینطور به خوبی ادامه پیدا کنه و سرعت انیمه هم خوب باشه... و خوده انیمه به کنار کاش یه فن ساب درست حسابی بیاد براش ساب انگلیسی بزنه:|

خوب چند تا عکس از darling in the franxx اپیزود 13 امروز leak شد.....
پ. ن: از اولش مطمئن بودم تو گذشته بین این دو نفر اتفاقاتی افتاده.. و بنا به اتفاقاتی اونا پاک شدن... این عکسا داره نشون میده قسمت بعد چقدر تاریک و غم انگیز میشه:(

دوستان من خيلي تعريف انيمه Death Note را قبلا شنيده بودم، ولي به دلايلي نديده بودمش و اين چند روز اخير كه ديدم دوبله هم داره، شروع كردم به ديدنش و تا اين سه قسمت انصافا اين تمجيداش حقشه.

دوستان انيمه هاي ديگه اي با حال و هواي Death Note وجود نداره؟ كلا اگه يه جوانمرد يا جوانمرداني يه چند تا انيمه خوب و ترجيحا تموم شده با تم تخيلي كه توش شيطان ها و كلا از ما بهترون با دنياي انسان ها در ارتباط هستن ( ديگه هر چي فكر كردم بهتر از اين نتونستم چيزي كه ميخوامو توضيح بدم؛ شرمندتون. :D) را معرفي كنن آقايي كردن.

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
دوستان من خيلي تعريف انيمه Death Note را قبلا شنيده بودم، ولي به دلايلي نديده بودمش و اين چند روز اخير كه ديدم دوبله هم داره، شروع كردم به ديدنش و تا اين سه قسمت انصافا اين تمجيداش حقشه.

دوستان انيمه هاي ديگه اي با حال و هواي Death Note وجود نداره؟ كلا اگه يه جوانمرد يا جوانمرداني يه چند تا انيمه خوب و ترجيحا تموم شده با تم تخيلي كه توش شيطان ها و كلا از ما بهترون با دنياي انسان ها در ارتباط هستن ( ديگه هر چي فكر كردم بهتر از اين نتونستم چيزي كه ميخوامو توضيح بدم؛ شرمندتون. :D) را معرفي كنن آقايي كردن.
درست خوندم قسمت دوبله رو؟ :|:|
آب دستته بزار زمین برو هر چی با دوبله دانلود کردی شیفت دیلیت کن بره پی کارش :|
بعد هم یه دور زبان اصلی ببین اگه ابراز ندامت هم همراه دیدن انیمه بکنی شاید توبه ـت قبول بشه :D
این چیزی هم که گفتی خیلی گنگه :-" الان حتی مثلا Owari no seraph هم توش جا می گیره در حالی که هیچ شباهتی از نظر داستانی به death note نداره. ولی خب اگه شبیه به Death note چیزی بخوای ببینی من Code Geass رو پیشنهاد می دم که 3-4 سر و گردن هم بالاتره از Death note...

بعد هم یه دور زبان اصلی ببین اگه ابراز ندامت هم همراه دیدن انیمه بکنی شاید توبه ـت قبول بشه :D
:))وای از دستت نصفه شبی ترکیدم!
اقا چند تا انیمه تو سبک dead notes معرفی کن دیگه! حال و هوا معنی نداره اینجا....
پ. ن: psycho-pass و full metal alchemist هم تو لیستت باشه، خواستی به این دوستمون چند تایی معرفی کنی

آخرین ویرایش:
:))وای از دستت نصفه شبی ترکیدم!
اقا چند تا انیمه تو سبک dead notes معرفی کن دیگه! حال و هوا معنی نداره اینجا....
والا اینو ما ارشادش نکنیم در این زمینه بعدا به سرنوشت یه عده خاصی دچار می شه :-":D
تو اون سبک متاسفانه من زیاد چیزی ندیدم همون Code Geass رو فقط می تونم پیشنهاد بدم:-??
خودت دست به کار بشو کار بنده خدا رو راه بنداز:-"

والا اینو ما ارشادش نکنیم در این زمینه بعدا به سرنوشت یه عده خاصی دچار می شه :-":D
تو اون سبک متاسفانه من زیاد چیزی ندیدم همون Code Geass رو فقط می تونم پیشنهاد بدم:-??
خودت دست به کار بشو کار بنده خدا رو راه بنداز:-"
Psycho- pass, full metal alchemist,claymore, darker than black, guilty crown, black lagoon, cowboy, trigun, code Geass, death parade
پ. ن:انیمه هایی که از نظر سبک شبیه death notes هستن!
دوستان با تجربه تر و اساتید مطمعنا لیست بهتری به دوستمون پیشنهاد میدن

آخرین ویرایش:
سلام انیمه برسرک ترتیبش دیدنش چجوریه؟
--------------
امروز بعد مدت ها رفتم فرام همسایه در کمال ناباوری دیدم بسته شده فقط میشه گفت افسوس :(:(

سلام شما برسرك 1997 رو ببين
بعد كه اينو ديدي ديگه هيچي ازش نبين
بزار خاطره خوبش تو ذهنت بمونه :D
برو سمت مانگاش بعدش

تصور كن چيزي بنام برسرك 2016 نداريم
اون سه تا ارك سينمايي berserk the golden age هم بازسازي سينمايي برسرك 1997 هست
-------------
چه بهاري بشه بهار امسال >:D<

n8j2_5bfd82a5200f65df12e547a869d702db1522962043_large.jpg

It is with a heavy heart that Crunchyroll reports the death of Isao Takahata, a legendary anime director and one of the co-founders of Studio Ghibli. Mr. Takahata passed away at a hospital in Tokyo on April 05, 2018. According to sources, the director's health began to decline in the summer of last year, and he was frequently hospitalized for conditions related to his heart. Mr. Takahata was 82 years old.

Mr. Takahata's notable works as a director include Heidi, Girl of the Alps (1974), Grave of the Fireflies (1988), Pom Poko (1994), and The Tale of Princess Kaguya (2013), which was nominated for the Academy Award for Best Animated Feature Film at the 87th Academy Awards in 2015

Rest in peace, Mr. Takahata. You will be missed​

Legendary Anime Director Isao Takahata Passes Away at 82

درست خوندم قسمت دوبله رو؟ :|:|
این چیزی هم که گفتی خیلی گنگه :-" الان حتی مثلا Owari no seraph هم توش جا می گیره در حالی که هیچ شباهتی از نظر داستانی به death note نداره. ولی خب اگه شبیه به Death note چیزی بخوای ببینی من Code Geass رو پیشنهاد می دم که 3-4 سر و گردن هم بالاتره از Death note...
به چند خط اول این حتما عمل بشه!!!! دیدن انیمه با زبون غیر ژاپنی از گناهان کبیره هم اونورتره! :|

پیشنهاد هم، Psycho-Pass رو توی این مورد شدیدا پیشنهاد میدم!
Fate/Zero و Death Parade هم میتونند پیشنهاد داده بشن:-"

اما همچنان اگر اصرار به دیدن انیمه با دوبله هست، کلا هیچی پیشنهاد نمیدم:-"

به چند خط اول این حتما عمل بشه!!!! دیدن انیمه با زبون غیر ژاپنی از گناهان کبیره هم اونورتره! :|

پیشنهاد هم، Psycho-Pass رو توی این مورد شدیدا پیشنهاد میدم!
Fate/Zero و Death Parade هم میتونند پیشنهاد داده بشن:-"

اما همچنان اگر اصرار به دیدن انیمه با دوبله هست، کلا هیچی پیشنهاد نمیدم:-"
شما برو 100 هزار بار سجده شکر به جا بیار ایشون دنبال دوبله فارسی نبوده باشه.. گناه دوبله فارسی فراتر از هر چیزی هست که فکرش رو میکنی و طرف دوچار نفرین ابدی میشه!
راستی ergo proxy رو دیدی؟ نظرت چیه دربارش؟

71Y4c3UaX4L._SX463_.jpg
انیمه ergo proxy
اولین چیزی که نظر منو جلب کرد نوع گرافیک و طراحی صحنه بود، ناهنجاری خاصی دیده میشد... همه چیز تاریک و خاک گرفته!
اپیزود اول انیمه feb 25 سال 2006 ریلیز شد،
سبک انیمهsci-fi, mystery, science, fiction, psychological هست....
امتیاز من به همراه مجموع امتیاز کاربران 8.5/10

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: zack fair
راجع به تموم شدن Violet عجیبه کسی صحبتی نکرد :-"
به نظرم انیمه ای بود که اگه همون قسمت ۹ تمومش میکردن بهتر بود :D
این حالت اپیزودیکش دیگه این آخرا واقعا داشت تکراری میشد و یکمم دیگه تخیلی شده بود آخراش ! شخصیت پردازی بعضی از کاراکتراش به شدت ضعیف بود و داستان کلیم که اونجور که باید اصلا خوب شکل نگرفت و جمع نشد.

نمونش دیتفرید که به شدت آدم مسخره ای نشونش دادن حتی نکردن گذشتش با وایولتو نشون بدن که بفهمیم چی به چیه فقط به یه گفتن مادره که این خیلی گیلبرتو دوست داشت بسنده کردن ! اون پسر مو طلاییه که یه دفعه قسمت آخر نینجا شد (:D) و دختر عینکیه مثلا عاشقش شده بود که بگن رو هوا نمیمونه ؟
اون مو قرمزه که نامه واسه بچش مینویسه که چی الان ؟ وقتی شخصیت انقدر بد و نچسب توصیف شده حالا بیاد به بچه‌ی آیندش نامه احساسی بنویسه باید تأثیرگذار باشه ؟
انیمه انقدر تمرکزش رو داستانای هر اپیزود بود که به کل فراموش کرد یه سری شخصیت هستن که قراره تا تهه انیمه نشون داده بشن و شخصیت پردازی لازم دارن.
کلا به نظرم خیلی بد بستن انیمه رو قسمتای اول واقعا ایمپکتو داشت داستانای اپیزودی و ... هر چی رفت جلوتر ضعیفتر شد دیگه اوجش همون قسمت ۸ و ۹ بود.
انیمه رو هم که پایان باز تموم کردن میشه گفت، البته از صحنه‌ی آخر برداشت من این بود که گیلبرت زندست و الانم یه اپیزود OVA ازش مونده اگه اشتباه نکنم و یه پروژه ی جدید که احتمالا فیلم باشه حالا اینا ادامه ی داستان باشن یا برگردن گذشته یا حالت اپیزودیک معلوم نیست ولی
بعد تموم کردن انیمه رفتم گشتم مثل اینکه تو ناول گیلبرت زندست حالا اینا یا خواستن پایان باز بکنن کارو یا خواستن مخاطبا رو جذب کنن با اون صحنه ی آخر که منتظر پروژه ی بعدی باشن و ناولو تغییر دادن و گیلبرت مرده تو انیمه

ولی خب به شخصه لذت بردم از بعضی داستانای اپیزودیکش و چنتاشون واقعا خوب بودن!

از همه‌ی اینا بگذریم کیفیت ساخت انیمه واقعا محشر بود به شدت چشم نواز/ گوش نواز و ...
در نهایت در کنار بهترین کارای کیوتو انیمیشن حرفی برا گفتن نداشت ( داستانم مشکل داشت که این دیگه بر میگرده به نویسنده ناول ) و در بهترین حالت !! کار خوبی بود نه بیشتر :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or