Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
درود ناکاماها...

لطفا کمکی بنمایید برای انیمه استین گیت...
بعد از فصل اولش- دیدم کلی OVA داره و یک فیلم قبل از سری 0 کدومارو ببینم و الزامی هستن ؟

تشکر...

^______^
قبل از 0، فقط دیدن Steins Gate: Episode 23 (β) یا kyoukaimenjou no missing link لازم هست.
ولی دیدن فیلم و ova ها هم پیشنهاد میشه :D
+
من قاطی کردم مگه 25 قسمت نبود؟ یعنی 0 داستانش بین قسمت 22 تا 23 روایت میشه؟
داستان توی اپیزود 23 تموم میشه یجورایی :D
0 ادامه داستان بعد از اپیزود 23b هست....

من قاطی کردم مگه 25 قسمت نبود؟ یعنی 0 داستانش بین قسمت 22 تا 23 روایت میشه؟

Steins;Gate خودش 24 قسمت بود
برای ریلیز Steins;Gate 0 اومدن یک نسخه جدید از قسمت 23 اش دادن که اتفاقات داستان رو تغییر می داد، Steins;Gate 0 داستانش بعد از قسمت 23 جدید اتفاق می افته، انگار که انیمه اصلی 23 قسمت بوده و تمام شده رفته، نه خبری از OVA بوده نه فیلم نه ONA، نه قسمت 24 و نه قسمت 23 اولیه

کلا از دیدگاه Steins;Gate ای بخواید نگاه کنید، Steins;Gate 0 میاد داستان یک World Line دیگه رو روایت می کنه که Okabe در نجات Kurisu شکت می خوره. این شکست در قسمت 23B به نمایش در اومده که نام گزاریش یاد آور Beta World Line هست تا اشاره کنه که داستان کلا توی یک World Line دیگه ادامه پیدا می کنه و قسمت های 23 اولیه و 24 به همراه فیلم و OVA و ONA توی Word Line ای مجزا از Word Line ای که 23B در اون اتفاق افتاده، اتفاق افتادند

آخرین ویرایش:
این darling in the franxx هم داره به جاهای خوبی می رسه :D
فقط خیلی قدرت عشق و علاقه رو وارد داستان نکنن آینده خوبی براش پیش بینی می شه:-"

ibtd_1522515899688.png

این darling in the franxx هم داره به جاهای خوبی می رسه :D
فقط خیلی قدرت عشق و علاقه رو وارد داستان نکنن آینده خوبی براش پیش بینی می شه:-"
من که 2 ماهه دارم داد و فریاد میکنم که darling جا داره برای بهتر شدن... ولی الانم میگم هنوز جا داره... یعنی کشش داره... حالا عشق و علاقه به اندازه باشه اشکال نداره:D

fate extra امروز اخرین قسمتش پخش شد
اون پخش مخصوصی که قبل شروع انیمه معرفی کرده بودن هم مثل اینکه در واقع همون ادامه انیمه است که قراره سه قسمت باشه و قراره تیر پخش بشه (چهار ماه!!!!)
این که تموم شد ولی امیدوارم اگه سر عقل اومدن و fate extra ccc رو ساختن شخصیت اصلی hakunon باشه

جدا برن بمیرن این همه صبر کردیم گفتم hakunon رو که الکی نمیارن تو انیمه حتما نقش مهمی داره و واسه خودم رویا پردازی میکردم اخرش این شد تنها نقش مهمش این بود داستان نرو رو بگه :| جدا کاشکی اصلا از هاکونن استفاده نمیکردن و یه شخصیت دیگه بود :-<
اینطوری هم که داستان پیش میره و چهار قسمت مونده فکر کنم حداقل قراره دو ارک دیگه داشته باشیم موندم چطوری قراره داستان پیش بره چهار قسمت اصلا کافیه واسه تموم کردن داستان!!:|
به هر حال این قسمت جدا از بحث هاکونن عالی بود , نرو :( اون لحظه که هاکونن دستش رو گرفت:((هاکونن هم مثل همیشه مظلوم واقع شد :-<

ولی خداییش دارن خیالی زیاد از NGE کپی می کنن
تو اپیزود بعدی اگه همچین حرکتی بزنن دیگه خیلی تابلو میشه :D
من هنوز قسمت 12 darling رو ندیدم... انقدر نگو کپی. . حالا چند تا ایده برداشتن... نمیخوام بحث این که خیلی از انیمه ها پس رفت کردن یا خیلی از این انیمه بچه مدرسه ای ها که داستان ابکی و حتی کاراکترا وحشتناک شبیه هم هست رو راه بیندازم...بزار این داغ در سینه من حبس بمونه:-"
پ. ن: امروز قسمت 12 darling رو دیدم.. خیلی زود تر از او چیزی که فکرش رو میکردم اون اتفاق خاص داره میفته! من فکر میکردم قسمت 18 به بعد همچین چیزی برای 002 اتفاق میفته

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t and zack fair
دارلینگ این قسمت یه تکونی خورد ؟ که البته هنوز تا قسمت بعد نمیشه هیچ نظری داد که خوب میشه یا بدتر از اینی که هست ! ولی خب به هر حال این قسمت بالاخره تونست کنجکاوی ادم رو برای دیدن قسمت بعد تحریک کنه !

میگم جز تک انیمه جای دیگه ای هم ساب میکنه دارلینگ رو ؟

• Like
دارلینگ این قسمت یه تکونی خورد ؟ که البته هنوز تا قسمت بعد نمیشه هیچ نظری داد که خوب میشه یا بدتر از اینی که هست ! ولی خب به هر حال این قسمت بالاخره تونست کنجکاوی ادم رو برای دیدن قسمت بعد تحریک کنه !

میگم جز تک انیمه جای دیگه ای هم ساب میکنه دارلینگ رو ؟
مازیار خودم به شدت دنبال زیر نویس درست میگردم... تا نسخه bluray یا نسخه dvd از انیمه بعد تموم شدن فصل 1 release نشه،ساب درست انگلیش نمیاد براش..میتونی این حرف منو رد کنی و یا توجه نکنی ولی حقیقته که این ساب انگلیش که 2 ساعت بعد از پخش هر قسمت release میشه، ساب دقیق و درست نیست و مشکل زیاد داره....

• Like
مازیار خودم به شدت دنبال زیر نویس درست میگردم... تا نسخه bluray یا نسخه dvd از انیمه بعد تموم شدن فصل 1 release نشه،ساب درست انگلیش نمیاد براش..میتونی این حرف منو رد کنی و یا توجه نکنی ولی حقیقته که این ساب انگلیش که 2 ساعت بعد از پخش هر قسمت release میشه، ساب دقیق و درست نیست و مشکل زیاد داره....
داری به من میگی ! من خودم دارم با این ساب انگلیسیش سر و کله میزنم ! ولی به نظر کیفیت ترجمه و ساب دارلیگ بهتر از بقیه انیمه هاست !

digimon adventure tri قسمت 21

یعنی این انیمه خداس ها خدا ! حتما ببینین که بهترین داستان, شخصیت پردازی و اکشن ممکنو داره

یعنی اصلا انتظار نداشتم انیمه ای مثل دیجیمون روزی به این سطح شخصیت پردازی و جذابیت برسه واقعا عالیه, گرافیکشم ترکونده

ملاقات مجدد با شخصیتای قدیمی سری حرف نداشت یعنی فقط با دیدن خالیشون کل سری لبخند رو لب و شادی تو دلم بود, همینه که مردم همیشه دوست دارن معمولا تو بازیام همون شخصیت قدیمیارو ببینن خاطره دارن بجای یه مشت شخصیت جدید ناشناخته بی هویت

دارک ترین سری دیجیمونم همینه

digimon adventure tri قسمت 21

یعنی این انیمه خداس ها خدا ! حتما ببینین که بهترین داستان, شخصیت پردازی و اکشن ممکنو داره

یعنی اصلا بعید نداشتم انیمه ای مثل دیجیمون روزی به این سطح شخصیت پردازی و جذابیت برسه واقعا عالیه, گرافیکشم ترکونده

ملاقات مجدد با شخصیتای قدیمی سری حرف نداشت یعنی فقط با دیدن خالیشون کل سری لبخند رو لب و شادی تو دلم بود, همینه که مردم همیشه دوست دارن معمولا تو بازیام همون شخصیت قدیمیارو ببینن خاطره دارن

دارک ترین سری دیجیمونم همینه

دارک ترینش به نظرم Tamers هست
Tri خیلی خوبه اما هنوزم به نظرم به Tamers نمی رسه، بعد از Tamers قرار می گیره

داری به من میگی ! من خودم دارم با این ساب انگلیسیش سر و کله میزنم ! ولی به نظر کیفیت ترجمه و ساب دارلیگ بهتر از بقیه انیمه هاست !
عزیزم خواستم گوش زد کرده باشم! :-"ولی راست میگی بعضی جاهاش واقعا خوب انگلیش ساب شده.. ولی بیشتر جاهاش داره فریاد میزنه با زبون بی زبونی میگه من فقط دارم منظور میرسونم:D

• Like
Reactions: zack fair

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or