Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
خیلی دوست داشتم دراگون بال رو ببینم ولی ۲۰ قسمت از فصل ۱ رو دیدم ناامید شدم
داستان جدی تر نیشه یا همینطوری ادامه داره؟
کلا داستان خاصی نداره سری دراگون بال به این چشم دنبالش نباش
به چشم مورتال کمبت بهش نگاه کن همه چیز بهانس برای شکل گیری مبارزات اگه نتونی با مبارزات دراگون بال ارتباط بگیری عملا چیزی برای لذت بردن باقی نمیمونه بجز کمی طنز کار

کیسی جای سراغ نداره ترجمه مانگا رو بده؟
از اول یا هفتگی؟
فعلا که نه جایی رو سراغ ندارم برای هیچکدوم، ولی کمی دیگه صبر کنید شاید خبری بشه! و آرشیو رو حداقل بیابیم!(بعید میدونم از بچه های اینجا هم کسی آرشیو 900چپتر رو داشته باشن:دی)
همچنان...انسان به امید زنده ست!:-" امیدوار باشیم که به خونه مون برگردیم:دی

از اول یا هفتگی؟
فعلا که نه جایی رو سراغ ندارم برای هیچکدوم، ولی کمی دیگه صبر کنید شاید خبری بشه! و آرشیو رو حداقل بیابیم!(بعید میدونم از بچه های اینجا هم کسی آرشیو 900چپتر رو داشته باشن:D)
همچنان...انسان به امید زنده ست!:-" امیدوار باشیم که به خونه مون برگردیم:D
نه آرشیو که یه چندتای سایت گذاشتن هفتگی می خواستم

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
این چپتر 900 وان پیس زد تو برجکم !اخه این چی بود ! شده برنامه کودک ! شعر میخونن و شیرینی میخورن و میزنن و میرقصن ؟ اونم نه ادما (دیو و دلبره ؟) پیش بینی نگران کنندمم داره واقعی میشه

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
125996.jpg

SONIC mania adventureقسمت اول:D

hikarinoakariost هم private شد=(( البته من اکانت داشتم توی فرومشون ولی اطلاعاتش یادم رفته امیدوارم وقتی سایت اومد بالا بتونم ریکاور کنم + از بین دوستان کسی تو jpopsuki اکانت داره؟ اگه دارید و براتون ممکنه لطفا ی inv هم برای من بفرستید. دیگه میشناسید که منو مشکلی پیش نمیاد
Police _ 110@ خلیل دونو شما نمیتونی دعوت کنی؟

شرمنده بابت اف تاپیک ولی تنها جایی که تو این فروم میشد مطرحش کرد همینجا بود

hikarinoakariost هم private شد=(( البته من اکانت داشتم توی فرومشون ولی اطلاعاتش یادم رفته امیدوارم وقتی سایت اومد بالا بتونم ریکاور کنم + از بین دوستان کسی تو jpopsuki اکانت داره؟ اگه دارید و براتون ممکنه لطفا ی inv هم برای من بفرستید. دیگه میشناسید که منو مشکلی پیش نمیاد
Police _ 110@ خلیل دونو شما نمیتونی دعوت کنی؟

شرمنده بابت اف تاپیک ولی تنها جایی که تو این فروم میشد مطرحش کرد همینجا بود
اون jpop رو من حداقل یه ۲ سالی هست چک میکنم مرتب که ثبت نامش کی باز میشه ولی چیزی ندیدم:| . نمیدونم حالا یا دیگه فعالیت نمیکنن یا چیه داستان:( ولی خلیل جان اگه میشه برا avistaz بهم دعوت نامه بدید قبلا اکانت داشتم اما یادم رفت یه مدتی لوگین کنم نامردا اکانتو حذف کردن :((

این توکیو غول جدید که داره میاد داستانش چیه؟ ادامه انیمه س؟
گویا بر طبق مانگاست. داستان مانگای Tokyo Ghoul:re رو به تصویر میکشه.
درباره افرادی هست که گویای اعضای جدید CCG هستن، انسان‌هایی که میتونن از قابلیت‌های گول‌های استفاده کنن و از این طریق باهاشون مبارزه میکنن، بیشتر هم هدفشون گروه درخت آئوگیری هست. حالا ممکنه کانکی هم که حافظه‌شو از دست داده، عضوی از افراد این گروه باشه. :-?

درود ناکاماها...

لطفا کمکی بنمایید برای انیمه استین گیت...
بعد از فصل اولش- دیدم کلی OVA داره و یک فیلم قبل از سری 0 کدومارو ببینم و الزامی هستن ؟

تشکر...

^______^

اگر به نیت 0 می خوای ببینی، بعد از تموم کردن انیمه فقط یک قسمت داره به اسم 23B، اون رو ببین کفایت می کنه (به عبارتی کلا می تونی انیمه رو تا قسمت 22 ببینی، بعد 23B رو ببینی و تمام، صبر کنی تا Steins;Gate 0 بیاد)

اگر به نیت 0 می خوای ببینی، بعد از تموم کردن انیمه فقط یک قسمت داره به اسم 23B، اون رو ببین کفایت می کنه (به عبارتی کلا می تونی انیمه رو تا قسمت 22 ببینی، بعد 23B رو ببینی و تمام، صبر کنی تا Steins;Gate 0 بیاد)
من قاطی کردم مگه 25 قسمت نبود؟ یعنی 0 داستانش بین قسمت 22 تا 23 روایت میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• HK0

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or