Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان انیمه سریالی ژانر درام و دارک (خیلی درام D: ) و واقع گرایانه چی خوبه ببینم؟
انیمه 3gatsu no Lion رو که ندیدین؟ درام واقع‌گرایانه که هست؛ منتهی دارک به اون معنی نه. یه جور تلخ و شیرینه. ظاهرش همون‌طور که دوستان گفتن خیلی ملایم و بامزه می‌زنه، ولی تو باطن‌ش کار خسته‌ایه؛ بد خسته‌س! یه جاهاییش غم دنیا می‌شینه رو دل آدم کلا.

Monster:D
جنایی روان شناختی هم هست!
انیمه 3gatsu no Lion رو که ندیدین؟ درام واقع‌گرایانه که هست؛ منتهی دارک به اون معنی نه. یه جور تلخ و شیرینه. ظاهرش همون‌طور که دوستان گفتن خیلی ملایم و بامزه می‌زنه، ولی تو باطن‌ش کار خسته‌ایه؛ بد خسته‌س! یه جاهاییش غم دنیا می‌شینه رو دل آدم کلا.
ممنون ازتون نه والا 3gatsu no Lion رو ندیدم. فعلا همون مانستر رو شروع کردم 2 قسمتشو دیدم بنظر خیلی جالب میاد D:
بعد از مانستر میرم سراغ 3gatsu no Lion
بازم ممنون

ممنون ازتون نه والا 3gatsu no Lion رو ندیدم. فعلا همون مانستر رو شروع کردم 2 قسمتشو دیدم بنظر خیلی جالب میاد D:
بعد از مانستر میرم سراغ 3gatsu no Lion
بازم ممنون

مانستر از مریض ترین انیمه هاست :D

سری جدیده و از سوم ماه april شروع میشه، قرار هست 12 اپیزود داشته باشه.... امیدوارم اشتباه نکرده باشم..
تریلر رو که دیدم بازسازی قسمت 1 نسخه اولیه بود!! ولی بقیه اش معلوم نیست چقدر داستان رو بالا پایین کرده باشن ولی امیدوارم به هیچی دست نزده باشن خوده انیمه شاهکار بوده همین رو هم کامل بازسازی بکنند عالی میشه!!!!!!

900چپتری شدن وان پیس به طرفدارهاش مبارک:x :x :x
انشاالله 9000چپتری شدنش:)) :x

عکس رنگی این هفته هم برای اونایی که آرک زو رو دیدن اسپویلی نداره، صرفا کاراکترهای اون آرک هم توش حضور دارن، پس انیمه بین ها هم میتونند ببینند:x

900چپتری شدن وان پیس به طرفدارهاش مبارک:x :x :x
انشاالله 9000چپتری شدنش:)) :x

عکس رنگی این هفته هم برای اونایی که آرک زو رو دیدن اسپویلی نداره، صرفا کاراکترهای اون آرک هم توش حضور دارن، پس انیمه بین ها هم میتونند ببینند:x

کیسی جای سراغ نداره ترجمه مانگا رو بده؟

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or