vaan 2
کاربر سایت
What the hell are you saying ???اونو اصلا نویسندش اجازه نمیده بسازن
.........
What the hell are you saying ???اونو اصلا نویسندش اجازه نمیده بسازن
هم واقعی هست هم تو بعضی از شهرها مثل مکزیک تو مانیتور های غول پیکر شهری در حال پخش بود...طرفدارهای dragonball وحشتناک زیادن
عنوان عكس واقعيه؟
دارم ترغيب ميشم بيخيال صبر كردن بشم و دراگون بال رو شروع كنم
معمولا انيمه هاي طولاني و خوب رو ميزارم براي تابستون كه بين قسمت ها وقفه پيش نيادهم واقعی هست هم تو بعضی از شهرها مثل مکزیک تو مانیتور های غول پیکر شهری در حال پخش بود...طرفدارهای dragonball وحشتناک زیادن
پ. ن:تعجب میکنم تازه میخواس شروع کنی؟
بلیچسلام بر همه
من خیلی وقته انیمه ندیدم از اتک تایتان 1 به اینور ندیدم الان میخواهم فصل دومشو شروع کنم کسی تو سبک انیمه ناروتو چیزی میشناسه به جز وان پیس و دارگون بال چیزی میسناسید معرفی کنید من فقط همینا رو میشناختم حال گشتن ندارم ممنون....
+بلیچ
هانتر ایکس هانتر
فول متال آلکمیست :برادرهود
+
Boku no Hero Academia
Nanatsu no Taizai
و... Toriko و Fairy Tail... که این دوتا رو میشه گذاشت ته لیست
پیشنهاد میدم اینطوری خودت رو محدود نکنی... بشین 10 تا 12 انیمه های خوب هر سال رو نگاه کن... یک سرچ کوچیک انجام بدی متوجه میشی چیارو باید نگاه کنی..سلام بر همه
من خیلی وقته انیمه ندیدم از اتک تایتان 1 به اینور ندیدم الان میخواهم فصل دومشو شروع کنم کسی تو سبک انیمه ناروتو چیزی میشناسه به جز وان پیس و دارگون بال چیزی میسناسید معرفی کنید من فقط همینا رو میشناختم حال گشتن ندارم ممنون....
هر بار پست میزاری به یک طریق فوق زیر پوستی باید به چند تا انیمه hate ورزی کنی؟+
Boku no Hero Academia
Nanatsu no Taizai
پیشنهاد میدم اینطوری خودت رو محدود نکنی... بشین 10 تا 12 انیمه های خوب هر سال رو نگاه کن... یک سرچ کوچیک انجام بدی متوجه میشی چیارو باید نگاه کنی..
نه هیت ورزیه، نه زیر پوستیه و نه رو پوستی!پیشنهاد میدم اینطوری خودت رو محدود نکنی... بشین 10 تا 12 انیمه های خوب هر سال رو نگاه کن... یک سرچ کوچیک انجام بدی متوجه میشی چیارو باید نگاه کنی..
کلا
هر بار پست میزاری به یک طریق فوق زیر پوستی باید به چند تا انیمه hate ورزی کنی؟
فیری تیل اصلا بدترین انیمه تاریخ ! ولی باز به مراتب بهتر از فیلم هندی تایزایه ! باز حداقل ۴ تا شخصیت کول و جذاب توش هست !+
Boku no Hero Academia
Nanatsu no Taizai
فیری تیل اصلا بدترین انیمه تاریخ ! ولی باز به مراتب بهتر از فیلم هندی تایزایه ! باز حداقل ۴ تا شخصیت کول و جذاب توش هست !
هیرو اکادمی هم که سالاره بحثی درش نیست ! بهترین شونن عمرم بوده
یعنی زدی تو. خال اسکانور رو که میبینم یاد اون صحنه فیلم هندیه میفتم که مشت میزنه به قطار کل واگنا میرن تو اسمون ! اتفاقا یکی از دلایل انبالانس کردن داستان خود اسکانور بود ! شاید جالب و کول و فن پسند باشه ! ولی بدجور به جذابیت و منطق داستانی ؟! صدمه میزنهنگو...آقامون اسکانور تو ناناتسو نو تایزای به تنهایی میرزه به کلّ انجمن های کذایی فیری تیل (سیبیلشم عشقه...کجای فیری تیل همچین سیبیلی داریم آخه)