Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اونو اصلا نویسندش اجازه نمیده بسازن
What the hell are you saying ???
n5db_tenor(2).gif

.........
c3y_tenor(3).gif

x62z_img_3613.png

عنوان عكس واقعيه؟
دارم ترغيب ميشم بيخيال صبر كردن بشم و دراگون بال رو شروع كنم :D
هم واقعی هست هم تو بعضی از شهرها مثل مکزیک تو مانیتور های غول پیکر شهری در حال پخش بود...طرفدارهای dragonball وحشتناک زیادن

پ. ن:تعجب میکنم تازه میخواس شروع کنی؟

هم واقعی هست هم تو بعضی از شهرها مثل مکزیک تو مانیتور های غول پیکر شهری در حال پخش بود...طرفدارهای dragonball وحشتناک زیادن

پ. ن:تعجب میکنم تازه میخواس شروع کنی؟
معمولا انيمه هاي طولاني و خوب رو ميزارم براي تابستون كه بين قسمت ها وقفه پيش نياد
بعلاوه نميخوام همه انيمه هاي خوب رو يكجا ببينم تا بعدا دستم خالي بمونه و فقط منتظر انيمه هاي فصلي باشم
دراگون بال هم بخاطر اهميتش دست نگه داشته بودم تا تابستون پروژه شو شروع كنم

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
سلام بر همه

من خیلی وقته انیمه ندیدم از اتک تایتان 1 به اینور ندیدم الان میخواهم فصل دومشو شروع کنم کسی تو سبک انیمه ناروتو چیزی میشناسه به جز وان پیس و دارگون بال چیزی میسناسید معرفی کنید من فقط همینا رو میشناختم حال گشتن ندارم ممنون....

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
سلام بر همه

من خیلی وقته انیمه ندیدم از اتک تایتان 1 به اینور ندیدم الان میخواهم فصل دومشو شروع کنم کسی تو سبک انیمه ناروتو چیزی میشناسه به جز وان پیس و دارگون بال چیزی میسناسید معرفی کنید من فقط همینا رو میشناختم حال گشتن ندارم ممنون....
بلیچ
هانتر ایکس هانتر
فول متال آلکمیست :برادرهود
بوکو نو هیرو آکادمیا

سلام بر همه

پیشنهاد میدم اینطوری خودت رو محدود نکنی... بشین 10 تا 12 انیمه های خوب هر سال رو نگاه کن... یک سرچ کوچیک انجام بدی متوجه میشی چیارو باید نگاه کنی..

کلا
+
Boku no Hero Academia
Nanatsu no Taizai
و... Toriko و Fairy Tail... که این دوتا رو میشه گذاشت ته لیست:-"
هر بار پست میزاری به یک طریق فوق زیر پوستی باید به چند تا انیمه hate ورزی کنی؟:-"

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: m.a.t and zack fair
پیشنهاد میدم اینطوری خودت رو محدود نکنی... بشین 10 تا 12 انیمه های خوب هر سال رو نگاه کن... یک سرچ کوچیک انجام بدی متوجه میشی چیارو باید نگاه کنی..

سلام بر شما
وقتشو ندارم اخه سربازم هم سره کار میرم همین عیدو میخواهم یکی دو تا انیمه در کنار بازی های که دارم و کارهام انجام بدم برای همین میخواستم ببینم تو اون سبکی که دوست دارم چیزی بود یا نه که بچه ها چند تا گفتن گذاشتم تو لیست دانلود بگیرم ببینم ........

• Like

کلا

هر بار پست میزاری به یک طریق فوق زیر پوستی باید به چند تا انیمه hate ورزی کنی؟:-"
نه هیت ورزیه، نه زیر پوستیه و نه رو پوستی!
صرفا سطح این دوتا رو پایین تر از بقیه ی کارهایی که اسم برده شده، توی این سبک میدونم!

اگر میخواستم هیت بورزم اصلا اسمشون رو هم نمیوردم!
از اونطرف توریکو رو که مانگاش رو هم خوندم، فیری تیل هم منتظر فصل آخرشم! ولی در کل جفتشون به نظرم تا تقتی بقیه ی لیست هستن، میرن ته کار!:-"

+
Boku no Hero Academia
Nanatsu no Taizai
و... Toriko و Fairy Tail... که این دوتا رو میشه گذاشت ته لیست:-"
فیری تیل اصلا بدترین انیمه تاریخ ! ولی باز به مراتب بهتر از فیلم هندی تایزایه ! باز حداقل ۴ تا شخصیت کول و جذاب توش هست !

هیرو اکادمی هم که سالاره بحثی درش نیست ! بهترین شونن عمرم بوده

• Like
فیری تیل اصلا بدترین انیمه تاریخ ! ولی باز به مراتب بهتر از فیلم هندی تایزایه ! باز حداقل ۴ تا شخصیت کول و جذاب توش هست !

هیرو اکادمی هم که سالاره بحثی درش نیست ! بهترین شونن عمرم بوده

نگو...آقامون اسکانور تو ناناتسو نو تایزای به تنهایی میرزه به کلّ انجمن های کذایی فیری تیل (سیبیلشم عشقه...:>کجای فیری تیل همچین سیبیلی داریم آخه:-")

نگو...آقامون اسکانور تو ناناتسو نو تایزای به تنهایی میرزه به کلّ انجمن های کذایی فیری تیل (سیبیلشم عشقه...:>کجای فیری تیل همچین سیبیلی داریم آخه:-")
یعنی زدی تو. خال اسکانور رو که میبینم یاد اون صحنه فیلم هندیه میفتم که مشت میزنه به قطار کل واگنا میرن تو اسمون ! اتفاقا یکی از دلایل انبالانس کردن داستان خود اسکانور بود ! شاید جالب و کول و فن پسند باشه ! ولی بدجور به جذابیت و منطق داستانی ؟! صدمه میزنه

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or