Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
وان پیس تو اوج درخششه !!! عالی ! سه چپتر فوق العاده پشت سر هم ! فقط یه نگرانی دارم که امیدوارم اون احتمالی که میدم واقعی نشه !

بیگ مام کیک رو بخوره .از مزه کیک خوشش بیاد و برگرده ، جنگ رو تموم کنه و لوفی اینا رو با سلام و صلوات از زیر قران رد کنه برن دنبال دریانوردیشون

یعنی اگه انقدر پلشت این ارک تموم شه من قطعا دراپ میکنم وان پیس رو !

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: m.a.t and zack fair
دوستان کسی لینک 4 قسمت جدید انیمه ReLife رو نداره؟
اصلاً کسی دیده این قسمتارو؟ چجوریاست؟
کمی صبر کن بفرستم برات
پ. ن:لینک ها رو فرستادم.. پیام های خصوصی رو چک کن

آخرین ویرایش:
اینجا کسی انیمه فصلی death march رو دیده ! کسی ممکن هست از این خوشش بیاد ؟ چرا هر جا میرم میگن انیمه پر بیننده و طرفداریه ؟
مازیار از نظر من تا اینجای کار انیمه متوسطی هست(ولی از نظر view گرافیک و طراحی کاراکتر خوبه) ... مگر این که تو اپیزود های بعدی پیشرفت داشته باشه.. خودت death match رو دیدی؟

پ. ن:البته رده‌بندی سنی اون کسایی که میگن انیمه خیلی خوبیه وطرفداری میکنن مهمه! :-"

آخرین ویرایش:
اینجا کسی انیمه فصلی death march رو دیده ! کسی ممکن هست از این خوشش بیاد ؟ چرا هر جا میرم میگن انیمه پر بیننده و طرفداریه ؟
دیدم من بسیار ضعیف بوده تا الان به نظرم. کلیتش اینه که یه نفر طی یه قضایایی می ره تو دنیای بازی بعد طی یه اتفاقی یهو انقدر قوی می شه هیچکس جلودارش نیست بعد همه اینا به کنار می زنه تو کار زندگی معمولی و بی دردسر. یه جورایی حس می کنی سبک انیمه slice of life هست انقدر که داستان آبکیه و بی هیجان :-??:D
دلیل پر بیننده و پر طرفدار بودنش رو هم باید از طرفداراش پرسید چون من که شخصا دلیلی نمی بینم غیر از امید به اینکه شاید بهتر بشه..

'Vinland Saga' Announces Anime Series

بگید من خواب نیستم ! بگید رویا نمیبینم ! بگید ای خبر واقعیه ! بگید فیک نیست ! بگید این عید رویاییه ! بگید دیگه !
الان تو عرشم ! :((:((:((
عزیزم شما به اعصابت مسلط باش.4 تا نفس عمیق بکش. .. خدایی نکرده سکته ناقص نکنی:-?... اتفاق خوبیه که افتاده:D...تو عرشی مواظب باش نیفتی پایین :-"

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
تو سبک Kingdomعه؟
هیستوری! نظامی هست ! ولی پرسونال تره ! و فرمت کشور گشایی و ارتش های بزرگ نداره ! تمرکزش روی یکی دو تا کارکتره !
داستان ارک اول و کارکتراش به نظرم بهترین ارک مانگایی تاریخ رو خلق کردن ! البته ارک دوم گند میخوره به داستان و خیلی کند و کسل کننده میشه!
اما بعدش بهتر از قبل بر میگرده و تازه داستان اصلی شروع میشه ! بعد ۱۰۰ چپتر تازه داستان شروع میشه!
تنها مشکلش ماهیانه منتشر شدنشه....
........
از قضا الان که همه تو جو god of war هستن باید بگم داستاشم تو نورث هست ! اسکاندیناوی و ایسلند^:)^\m/

بخونید حس الان من رو میفهمید ! فقط امیدوارم یه انیمه مضخرف و پشمکی مثل کینگدوم نصیبش نشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or