linkorn90
کاربر سایت
برای arakawa میتونی منتظر بمونی لینک مستقیم کنم؟کسی لینک دانلود dark then black و Arakawa under the bridg رو نداره برام پی ام بفرسته
برای arakawa میتونی منتظر بمونی لینک مستقیم کنم؟کسی لینک دانلود dark then black و Arakawa under the bridg رو نداره برام پی ام بفرسته
کمی صبر کن بفرستم براتدوستان کسی لینک 4 قسمت جدید انیمه ReLife رو نداره؟
اصلاً کسی دیده این قسمتارو؟ چجوریاست؟
اره قربون دستتبرای arakawa میتونی منتظر بمونی لینک مستقیم کنم؟
مازیار از نظر من تا اینجای کار انیمه متوسطی هست(ولی از نظر view گرافیک و طراحی کاراکتر خوبه) ... مگر این که تو اپیزود های بعدی پیشرفت داشته باشه.. خودت death match رو دیدی؟اینجا کسی انیمه فصلی death march رو دیده ! کسی ممکن هست از این خوشش بیاد ؟ چرا هر جا میرم میگن انیمه پر بیننده و طرفداریه ؟
دیدم من بسیار ضعیف بوده تا الان به نظرم. کلیتش اینه که یه نفر طی یه قضایایی می ره تو دنیای بازی بعد طی یه اتفاقی یهو انقدر قوی می شه هیچکس جلودارش نیست بعد همه اینا به کنار می زنه تو کار زندگی معمولی و بی دردسر. یه جورایی حس می کنی سبک انیمه slice of life هست انقدر که داستان آبکیه و بی هیجاناینجا کسی انیمه فصلی death march رو دیده ! کسی ممکن هست از این خوشش بیاد ؟ چرا هر جا میرم میگن انیمه پر بیننده و طرفداریه ؟
عزیزم شما به اعصابت مسلط باش.4 تا نفس عمیق بکش. .. خدایی نکرده سکته ناقص نکنی... اتفاق خوبیه که افتاده...تو عرشی مواظب باش نیفتی پایین'Vinland Saga' Announces Anime Series
بگید من خواب نیستم ! بگید رویا نمیبینم ! بگید ای خبر واقعیه ! بگید فیک نیست ! بگید این عید رویاییه ! بگید دیگه !
الان تو عرشم !
خوندی حماسه وینلند رو ؟!عزیزم شما به اعصابت مسلط باش.4 تا نفس عمیق بکش. .. خدایی نکرده سکته ناقص نکنی... اتفاق خوبیه که افتاده...تو عرشی مواظب باش نیفتی پایین
خوندی حماسه وینلند رو ؟!
هیستوری! نظامی هست ! ولی پرسونال تره ! و فرمت کشور گشایی و ارتش های بزرگ نداره ! تمرکزش روی یکی دو تا کارکتره !تو سبک Kingdomعه؟
'Vinland Saga' Announces Anime Series
بگید من خواب نیستم ! بگید رویا نمیبینم ! بگید ای خبر واقعیه ! بگید فیک نیست ! بگید این عید رویاییه ! بگید دیگه !
الان تو عرشم !