Shameless One
کاربر سایت
4-5 قسمت از Haruhi رو دیدم الان احساس میکنم 20 درجه از آی کیوم کم شده
انیمه عادیش خیلی جذاب نیست، یه چیز کلیشهایه فقط چند قسمت اولش یه ذره جذاب به نظر میرسه. حالا یه آرک چرتی داره قسمتها فقط تکرار میشه و پایان این آرکه هم مسخره ترین پایان ممکنه.4-5 قسمت از Haruhi رو دیدم الان احساس میکنم 20 درجه از آی کیوم کم شده
اخ گفتی رسما دیوانه شدم سر اون چند قسمت که تکرار میشد اول نشستم یکی رو دیدم بعد تمام شد گفتم بریم قسمت بعد باز اونم نگاه کردیم فک کردیم حالا تمام شده دیگه ، دیدیم نه فایده نداره اصن ولی بقیش بنظرم بدک نبودانیمه عادیش خیلی جذاب نیست، یه چیز کلیشهایه فقط چند قسمت اولش یه ذره جذاب به نظر میرسه. حالا یه آرک چرتی داره قسمتها فقط تکرار میشه و پایان این آرکه هم مسخره ترین پایان ممکنه.
ولی از حق نگذریم، سینماییش بدک نیست، یه سر و گردن از سریالی بالاتره ولی متاسفانه لازمه که سریالیو دیده باشی تقریباً.
من از اولم میدونستم این محمد بن سلمان تو کار انیمه و مانگا بوده که انقدر روشن فکر بار اومده !یکی این سعودیا رو بگیره
Manga | Manga Productions
ملت شونن اکشن فانتزی میخواستن بعد این همه دختر...اثلا جواهر...این همه دختر...بعد رفتن جاش Black Clover دیدن
اقا مدتیه از انیمه زده شدم نمیدونم چرا پیشنهادی چیزی ندارید دوباره موتور انیمه بینیم روشن شه؟
نمیدونم والا.خیلی دلم میخواد انیمه ببینم ولی دست و دلم سمت هیچی نمیره نمیدونم چرااین فصل انقدر انیمه هست که هر کدومش یک پیشنهاده برای موتور روشن شدن
بستگی داره چه سبکی دوست داشته باشی
وقتی یه انیمه رو قرار باشه استدیو white fox بسازه دیگه نباس امیدی به فصلای بعدیش اونم به این زودی داشت. من از 2011 منتظر Steins;Gate 0 هستم تازه تاریخ انتشارش معلوم شده.دوستان تکلیف Re:Zero روشن نشده فصل دوم کی میاد کی نمیاد؟ فقط چندجا دیدم که قراره ova بیاد!
-------
خودم شخصا قبلا مانگا خون نبودم... ولی چند وقته برسرک رو شروع کردم واقعا عالیه...
ولی یک سوال دارم؟! دیدن انیمه ای که قبلا مانگاش رو خوندین دیگه چه لذتی می تونه داشته باشه؟
-----
این code geass قراره سینمایی بیاد؟ نمی دونم چرا حس خوبی ندارم بهش پایان خوبی داشت. هر چند، چند نشونه از اینکه... هست وجود داشت