linkorn90
کاربر سایت
من اونقدر تو پروفایلم بحث کردم انگشت درد گرفتم... واقعا این 2 قسمت 129 و 130 شاهکاری بود.. مدت ها این چند قسمت سر زبون انیمه فن ها میمونه... همه چی عالی و شاهکار...اوووف این قسمت 130 دراگون بال سوپرم دوباره مث قسمت قبلش خدا بود
حالا تا وسطاش که بگیم مبارزه بود اتفاق خاصی نیفتاد اما اخرش چی بود این آخه ! یعنی به عقل جنم نمیرسید اون صحنه آخریا ادم بیست بار ببینه هم سیر نمیشه
این مردک اندروید هفده چطوری هنوز زنده بود ؟؟؟؟؟!!!!!!!! واقعا بیخود نیس بهش لقب MVP واقعی تورنمنتو دادن ! ... از اونطرف اون صحنه یهو پشت گوکو پاره شد, جیرن خواست دوستاشو بکشه, کلا چی بود اصلا بخوام تعریف کنم یه طومار باید بنویسم ... فقط 10-15 دقیقه انیمه رو میشه یه مقاله نوشت نقد و بررسی کرد
راستی انیمه ورلدم که بسته شد ! دیگه باید بشینیم انیمه با زیرنویس انگلیسی ببینیم باقی عمر مث اینکه !
وقتی به شاهکار بودن قسمت 129.و 130 پی میبرید که نسخه 1.5 گیگ رو تو led 50 اینچ ببینید... اون لحظه های نابش قشنگ فکم باز مونده بود. چون باورم نمیشد با چه سرعت نفس گیری داشتن fight میکردن باهم... چنان میخکوب میشی که حتی حاظر نمیشی 1 ثانیه رو ازدست بدی...
راجه به اخر قسمت 130 بگم معلومه فریزا نقشه درست درمون کشیده...
انتظار فوق العاده سخت شده برای قسمت 131