Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خب منم در جریان اتفاقاتی شروعش انیمه قاب(آپ) بوده هستم!الا هم می دونم بحث بزرگتر از این ریپورت و... هست که قضایی هم شده....
ولی بازم میگم اگه از اول بی خیال اون سایت ها میشدن هیچ کس این طرف اسیب نمی دید!
الا یه شرکتی با کلی هزینه و.... میاد یه گیمی میزنه بعد فرداش که بازی عرضه میشه بازیش کرک میشه!!خب این شرکت میاد میگه چون بازیم کرک شده دیگه من بازی نمی سازم؟دیگه از خیر بازی می گذرم؟شرکت بره واسه این شرکتی که بازیرو کرک کرده شکایت کنه به هیچ جا نمی رسه بره درخواست هم بده عمرا کرکرها گوش بدن بیاد توهین و تهدید و... کنه 2برابر بیشتر لج می کنند میان سایت شرکت هک می کنند:D:Dولی می بینید اگه چیزی ارزش داشته حتی اگه کرک هم بشه بازم تو بازار موفق میشه و خیلی ها میرن نسخه اصلی بازی رو تهیه می کنند واسه حمایت!!!
الا هم اگه از روز اول وفتی طرف میگه "دلم نمیخواد دلیلی نمیبینم لینک مرجع رو بزارم" دیگه باید بحث با همچین ادمی رو همونجا تموم می کردن!!چون اگه به یه دیونه سنگ بندازی اون میاد 10 سنگ بدتر می ندازه سرت و تا تو رو نکشه هم ول نمی کنه!!الا هم وقتی AW میاد که حق هم داره به طرف شکایت و.... میکنه طرف هم از سره لجبازی میاد هرچی توان داره استفاده میکنه واسه تخریب ریپورت و....چون دیونه نمی فهمه که اگه اونجا بسته بشه خوده سایتش هم دیگه ارزش نداره!!
می تونست خیلی راحت مدیر سایت بی خیال قضیه بشه و می رفت سراغ سایت های مثل subscene تا اونجا ثبت کنه و.......یا اصلا سرش تو کار خودش می بود که قبل ریپورت انصافا سایت خیلی برو بیای داشت!!و اصلا لازم هم نبود واسه یه سایت کوچیک کپی کار اینقدر حساسیت نشون بدن!

به دلیل استقبال تعداد زیاد دوستان از راهندازی تیم ترجمه اختصاصی و درخواست نام نویسی ، به دلیل تکمیل شدن ظرفیت فعلی ، برای مدتی نام نویسی انجام نمیشه

طبق تصمیم گرفته شده در مرحله اول ، کیفیت و سرعت ترجمه و چگونگی فعالیت این دوستان در روز های آینده برسی خواهد شد و بعد از راهندازی گروه ترجمه ، در روز های آینده دوباره برای دوستانی که علاقه به شرکت در تیم زیرنویس داشتند نام نویسی در تیم امکان پذیر خواهد بود

صمیمانه از دوستانی که درخواست دادند اما به دلایلی که برای انها توضیح داده شد فعلا امکان ثبت نام آنها نبود عذرخواهی می کنم و همون طور که بهشون وعده داده شد در صورتی که کار تیم ترجمه فعلی بدون مشکل پیش بره ، به زودی امکان نام نویسی این دوستان هم خواهد بود

از کاربران عزیز بابت قرار نگرفتن زیرنویس ها عذرخواهی می کنم ، به زودی برنامه ریزی هایی خواهد شد و سعی میشه این مشکل زیرنویس ها تا حدودی حل بشه ، پس لطفا یه کم دیگه هم صبر داشته باشید

..................
اینطوریاست!

ولی حالا که دنبال مقصر میگردید ! میشه به من بگید انیمه پردیس اولین سایت انیمه ای ایران با ۳۰ هزار کاربر و ۳۰۰ بازدید همزمان ! اونطور نابود شد !
چطور شد که چند تا عکس تو پرت ترین تاپیک های فروم اپلود شد و کل مدتی که از گذاشتن عکس ها و فیلتر شدن انجمن ۲۴ ساعت هم نشد! کسی میتونه این رو برای من توضیح بده ! چطور مادر سایتای انیمه ای ایران نابود شد! از اونجا که ادمین کاملا محترم و فرهیخته ش هم تو کانادا زندگی میکرد امکان پیگیری برای رفع فیلتر هم نبود براشون !

آخرین ویرایش:
باز برداشتن فیام برای Psycho-Pass معرفی کردن...اصلا اینکه دوتا شخصیت اصلی هاش نچسب ترین ها هستن...مخصوصا دختره که یکی از آشغال ترین کاراکترهای دنیا هست...نشون میده که با فیام افتضاحی طرف خواهیم بود:|

حیف...حیفه اون فصل اول فوق العاده که اینجوری به گند زدن/میزننش:|

باز برداشتن فیام برای Psycho-Pass معرفی کردن...اصلا اینکه دوتا شخصیت اصلی هاش نچسب ترین ها هستن...مخصوصا دختره که یکی از آشغال ترین کاراکترهای دنیا هست...نشون میده که با فیام افتضاحی طرف خواهیم بود:|

کوگامی توش نیست؟پس بدرد نمیخوره8-|

امیر داغ دلمو تازه کردی:((
واقعا نمیدونم چطور از اون فصل اول شاهکار با اون شخصیت های فوق العاده به این وضعیت رسیدن... آقا اگه نمیتونید نسازید... یه مووی و یه فصل کاملا داغون ساختن ازش کافی نبود؟:|
فصل دوم اصلا داستان و کاراکتر پردازی کیلومترها با فصل اول فاصله داشت... اوج کار اینجاست که میومدن شخصیت منفی آبکی فصل دوم رو با ماکشیما شوگو مقایسه میکردن:|:| یعنی موقع این مقایسه میخواستم سر نویسنده رو بکوبم به دیوار(کریتوس استایل):D
اگه درست یادم باشه نویسنده ی فصل اول هم ققط وظیفه کنترل و نظارت روی داستان رو به عده داشت توی مووی و سری دوم که خب کاملا نشون میده چرا سایکو پاس اینقدر افت کرد:-w

دیدم کسی خبرشو نزاشته :D

90444l.jpg
اولین اپیزود Steins Gate 0 روز چهارشنبه، 11 آپریل پخش میشه.
ولی نکته مهمتر اینه که انیمه 23 اپیزود خواهد داشت >:D< (+ 1 اپیزود که فقط توی بلو ری ـش هست)
+
آقا فصل بعد خیلی خفنه :D
من به لیست انیمه های بهار نگاه میکنم میترسم اصلا :D تا الان 9-10 تا انیمه هستن که حتما دنبالشون میکنم :D
+
من دقیق متوجه نشدم.سیکوئل هست یا یه خط داستانی جدید تو یه دنیای موازی؟
یه خط داستانی دیگه....
داستان SG 0 توی دنیا/خط داستانی هست که توی اون اوکابه نمیتونه کوریسو رو نجات بده.... (اخر Steins gate)
و کلا با داستان دارک تر و جدی تری طرفیم :D

آخرین ویرایش:

ولی نکته مهمتر اینه که انیمه 23 اپیزود خواهد داشت >:D< (+ 1 اپیزود که فقط توی بلو ری ـش هست)
+
من به لیست انیمه های بهار نگاه میکنم میترسم اصلا :D تا الان 9-10 تا انیمه هستن که حتما دنبالشون میکنم :D

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
چندوقت بعد اینکه قرار شد انیمه ش ساخته بشه ی اپیزود ازش اومد به اسمه 23beta شما برو اونو ببین همه چیز قشنگ دستت میاد فقط تا ی جاییش همون اپیزود 23 اورجینال هست ی وقت فکر نکنی تکراریه
اونایی که این 23بتا رو ندیدن حتما برن سراغش خیلی مهمه

امیر داغ دلمو تازه کردی:((
واقعا نمیدونم چطور از اون فصل اول شاهکار با اون شخصیت های فوق العاده به این وضعیت رسیدن... آقا اگه نمیتونید نسازید... یه مووی و یه فصل کاملا داغون ساختن ازش کافی نبود؟:|
فصل دوم اصلا داستان و کاراکتر پردازی کیلومترها با فصل اول فاصله داشت... اوج کار اینجاست که میومدن شخصیت منفی آبکی فصل دوم رو با ماکشیما شوگو مقایسه میکردن:|:| یعنی موقع این مقایسه میخواستم سر نویسنده رو بکوبم به دیوار(کریتوس استایل):D
اگه درست یادم باشه نویسنده ی فصل اول هم ققط وظیفه کنترل و نظارت روی داستان رو به عده داشت توی مووی و سری دوم که خب کاملا نشون میده چرا سایکو پاس اینقدر افت کرد:-w
ماکیشیما قشنگ از اون بدمن های تاپ و شاخ دنیای انیمه ست! شاید اگر TOP10 بدمن های کل انیمه ها رو بدیم(حداقل برا خودم) ماکیشیما مطمئنا اونجا هست:D
بعد از این، کاراکترهای تیم فصل اول همشون خوب شخصیت پردازی شده بودن.
طراحی کاراکترها هم در راستای Cool نشون دادنشون خوب بود:))

ولی بازم..
فصل دوم و فیلم هرچقدرم بد بودن....دیگه تو بیای این دختره که افتضاح ترین کاراکتر سری هست رو بزاری به عنوان شخصیت اصلی:| حتی دلم نمیخواد فیلم رو ببینم! هایپ = 0% ! :|
همون روزی که گفتن فصل دوم قراره براش ساخته بشه، مشخص بود که هیچجوره نمیتونه به فصل اول برسه! کلا هم دیگه نمیشه انتظاری داشت، چون همه نکات جذاب توی همون فصل اول روشن شد، الان دیگه چیزی هم ندارن که باهاش حالت مرموز بودن به دنیای انیمه بودن!

+
+

یه خط داستانی دیگه....
داستان SG 0 توی دنیا/خط داستانی هست که توی اون اوکابه نمیتونه کوریسو رو نجات بده.... (اخر Steins gate)
و کلا با داستان دارک تر و جدی تری طرفیم :D
فصل بعد به راحتی یکی از بهترین و گولاخ ترین فصل های چند سال اخیر هست!!!! عالیه عالیه:x چند روزه میخوام بیام لیست بدم...حسش نمیاد ولی:))
به هر حال اگر سایتمون برگرده، 7-8تا انیمه که از همون اول کار میبینم...جدا از اینکه چندتا کار دیگه هست که به نظر با پتانسیل میان و اگر یکی تعریف کنه، اونارم میبنم:D ...اگر برنگرده...شاید به 2-3تا کاهش پیدا کنه:|

در کل بهار عالیه:x

اوووف این قسمت 130 دراگون بال سوپرم دوباره مث قسمت قبلش خدا بود

حالا تا وسطاش که بگیم مبارزه بود اتفاق خاصی نیفتاد اما اخرش چی بود این آخه ! یعنی به عقل جنم نمیرسید اون صحنه آخریا ادم بیست بار ببینه هم سیر نمیشه
این مردک اندروید هفده چطوری هنوز زنده بود ؟؟؟؟؟!!!!!!!! واقعا بیخود نیس بهش لقب MVP واقعی تورنمنتو دادن ! ... از اونطرف اون صحنه یهو پشت گوکو پاره شد, جیرن خواست دوستاشو بکشه, کلا چی بود اصلا بخوام تعریف کنم یه طومار باید بنویسم ... فقط 10-15 دقیقه انیمه رو میشه یه مقاله نوشت نقد و بررسی کرد

راستی انیمه ورلدم که بسته شد ! دیگه باید بشینیم انیمه با زیرنویس انگلیسی ببینیم باقی عمر مث اینکه !

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
اوووف این قسمت 130 دراگون بال سوپرم دوباره مث قسمت قبلش خدا بود

حالا تا وسطاش که بگیم مبارزه بود اتفاق خاصی نیفتاد اما اخرش چی بود این آخه ! یعنی به عقل جنم نمیرسید اون صحنه آخریا ادم بیست بار ببینه هم سیر نمیشه
این مردک اندروید هفده چطوری هنوز زنده بود ؟؟؟؟؟!!!!!!!! واقعا بیخود نیس بهش لقب MVP واقعی تورنمنتو دادن ! ... از اونطرف اون صحنه یهو پشت گوکو پاره شد, جیرن خواست دوستاشو بکشه, کلا چی بود اصلا بخوام تعریف کنم یه طومار باید بنویسم ... فقط 10-15 دقیقه انیمه رو میشه یه مقاله نوشت نقد و بررسی کرد

راستی انیمه ورلدم که بسته شد ! دیگه باید بشینیم انیمه با زیرنویس انگلیسی ببینیم باقی عمر مث اینکه !

یکی دو هفته دیگه شرایط عادی میشه ! میشینیم انیمه ها رو با زیر نویس فارسی میبینیم ! (اطلاعات موثق دارم که میگما)

فکر نمیکنم انیمه ورلدم تا ابد بسته بمونه ! احتمالا یکی دو ماهه بر میگردن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or