Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اگه منظورت با منه! من ده برابر شما ها تو اون فروم فعالیت کردم و زحمت کشیدم یه مصرف کننده صرف نبودم! تمام پستای بازی سنتر شده متلک و خفن نمایی
منظورم کلی بود نه شخص خاص ولی تو اصلا مگه منو میشناسی که میگی فعالیتت از من بیشتره؟:-"

دوستان.. اتفاقی که افتاده....خدا رو شکر همه شما سواد دارین و چند ساله فیلم و سریال و انیمه دیدید.... نهایتش خودتون میشینید برای خودتون ترجمه میکنید دیگه(حتما باید هلو برو تو گلو باشه؟ ) یا انقدر زبانتون خوب شده تو این سالها که بیشتر زیر نویس براتون ترجمه میشه تو ذهنتون.. انقدر درگیر یک سایت نشین.. درسته سایت واقعا خوبی بود و چندتا از شما اونجا زحمت کشیدید..

از معدود محیط سالم تو فضای مجازی این مملکت بود، تخته شد؟ : |
آقا فقط بحث گرفتن انیمه،مانگا و زیرنویس نیست که بگیم با بسته شدن AW یکی دیگه ترجمه میکنه. خب درسته از کیفیت و کمیت کاسته میشه تا مدتی ولی متوقف نه، از طرفی این دوره و زمونه دیگه اکثر خانواده ها اولین کاری میکنن یه کلاس زبان میگیرن برای بچه و... ولی مشکل اصلی تعطیل شدن همچین جایی اون محیطی هست که از بین میره. لاگین میکردی قشنگ اون حس و حال انیمه ای داخل تار و پود انجمن قابل لمس بود! کلا خاص و یونیک بود.
خود من خیلی وقت میشه که اصلا چیزی از انجمن نگرفتم ولی هر وقت میام نت میرم یه سر میزنم و چند دقیقه ای همینجوری میچرخم و کامنت میخونم تا انگیزه انیمه/مانگا پیدا کنم و ریفرش شم...

پ.ن: نمیدونم پیام فقط هادی نوشت یا نه ولی خیلی بی پرده و تند رفتن که خب از نوع لحن مشخص بود این حرف ها حاصل بغض چندین و چندساله هست. کار ندارم سر کینه توزی،عدم حمایت،ریپورت،دزدی و فلان این تصمیم گرفتن چون توی این مملکت سیستم همینه و از اون طرف باید به X و Y باج بدی تا راحت فعالیت کنی ولی جمع شدن همچین جاهایی خدایی حیفه...

سلام
بجه ها لطفاً صحبت درباره AW رو توی پروفایلهای خودتون ادامه بدید .
پرهام خدایی مهم ترین اتفاق انیمه ایه ساله و جوری نیست که بشه خیلی راحت ازش گذشت و بحثی نکرد در موردش! سایت هم هیتلر بود، ولی وضعیتش مثل اون سایت های فیلم پارسال نبود که بگیرن ببرنشون، فکر نمیکنم مشکلی باشه بحث در موردش و در مورد تاثیراتی که گذاشته و میزاره!

اگه منظورت با منه! من ده برابر شما ها تو اون فروم فعالیت کردم و زحمت کشیدم یه مصرف کننده صرف نبودم! تمام پستای بازی سنتر شده متلک و خفن نمایی
بحث کلیه، الان از گوشه و کنار میشنویم و میبینیم که ملت میگن اصلا مهم نیست این سایت، یا همینطور که بقیه گفتن، میگن اصلا چه بهتر!!!! (چه بهتر!!!) این جماعت باعث چنین اتفاقی شدن، نه اونایی که فعالیت میکردن!
اما شک نکن درسته که سال 2004نیستیم ولی انجمن 10ساله و اون اعضا و روابط هم خبری نیست! ده سال طول بکشه تا دوباره برسیم به این نقطه ای که هستیم!

دوستان.. اتفاقی که افتاده....خدا رو شکر همه شما سواد دارین و چند ساله فیلم و سریال و انیمه دیدید.... نهایتش خودتون میشینید برای خودتون ترجمه میکنید دیگه(حتما باید هلو برو تو گلو باشه؟ ) یا انقدر زبانتون خوب شده تو این سالها که بیشتر زیر نویس براتون ترجمه میشه تو ذهنتون.. انقدر درگیر یک سایت نشین.. درسته سایت واقعا خوبی بود و چندتا از شما اونجا زحمت کشیدید..
فقط بحث ترجمه نیست! شاید برای یه عده بودن توی چندتا گروه تلگرامی و ... بازی و انیمه و این چیزا کافی باشه، ولی اونایی که اهل فروم هستن میدونند که هزارتا مزیت داره وجود فروم!
اصلا فعالیت های مفید(غیر از ترجمه) که توی فروم میشه صد سال سیاه توی گروه ها و اینا نمیشه، بسترش میست که بشه!
بحث ترجمه هم فقط روی ما تاثیر نداره(خیلی ها حوصله ندارن انگلیسی ببینند حتی اگر بلد باشن، خیلی ها وقتی 10-20قسمت ماراتونی تو یک روز میبینند، میخوان کاملا راحت و سریع باشه! اینا برای قدیمی ترهاست)، و نسل جدید همه اهل زبان نیستن بر خلاف چیزی که فکر میکنی، و قشر نوجوان هم همه انگلیسیشون فول نیست که راحت بتونند ببینند! از بین رفتن چنین فرومی مطمئنا روی آینده انیمه بینی اینجا تاثیر میزاره! همینطور که وجود خودش و سایت های قبلش(که هیچوقت به بزرگی AW نبودن) تاثیر زیادی گزاشتن و خیلی ها رو اصلا با انیمه آشنا کردن! شاید اگر این سایت ها نبودن، خیلی هامون که الان کاربرای فعال همین تاپیک هستیم، به انیمه ها میگفتیم کارتون:|

از معدود محیط سالم تو فضای مجازی این مملکت بود، تخته شد؟ : |
آقا فقط بحث گرفتن انیمه،مانگا و زیرنویس نیست که بگیم با بسته شدن AW یکی دیگه ترجمه میکنه. خب درسته از کیفیت و کمیت کاسته میشه تا مدتی ولی متوقف نه، از طرفی این دوره و زمونه دیگه اکثر خانواده ها اولین کاری میکنن یه کلاس زبان میگیرن برای بچه و... ولی مشکل اصلی تعطیل شدن همچین جایی اون محیطی هست که از بین میره. لاگین میکردی قشنگ اون حس و حال انیمه ای داخل تار و پود انجمن قابل لمس بود! کلا خاص و یونیک بود.
خود من خیلی وقت میشه که اصلا چیزی از انجمن نگرفتم ولی هر وقت میام نت میرم یه سر میزنم و چند دقیقه ای همینجوری میچرخم و کامنت میخونم تا انگیزه انیمه/مانگا پیدا کنم و ریفرش شم...

پ.ن: نمیدونم پیام فقط هادی نوشت یا نه ولی خیلی بی پرده و تند رفتن که خب از نوع لحن مشخص بود این حرف ها حاصل بغض چندین و چندساله هست. کار ندارم سر کینه توزی،عدم حمایت،ریپورت،دزدی و فلان این تصمیم گرفتن چون توی این مملکت سیستم همینه و از اون طرف باید به X و Y باج بدی تا راحت فعالیت کنی ولی جمع شدن همچین جاهایی خدایی حیفه...
واقعا عالی بود! هیچوقت هیچ بحثی وجود نداشت که تیکه بندازن به هم، ترول کنند، توهین کنند و یا رو اعصاب برن!(البته یکبار وجود داشت خدایی:)) :-" خیلی وقت پیش!)
حتی همینطور که مخالفین پیام هم میگن از معدود سایت هایی بود که شاید تعداد پیر و دخترهاش برابر بود و اصلا هم کسی دنبال کارهایی که تو خیابون و دانشگاه و اینستگرام و ... میکنند، نبود اونجا=))
کلا فضای عالی و بیستی داشت! همه چیز انیمه ای بود!

---
در مورد ترجمه زیرنویس ها... فقط یک نگاه به ترجمه ی اسم قسمت های Mahoutsukai no Yome بندازید، چنین چیزی رو من شخصا هیچ جایی ندیدم(غیر AW ) که انقدر خوب انتخاب کنند که به جو انیمه بیاد ، اونایی که میشد اپنینگ و اندینگ رو ترجمه میکردن، هزارتا فونت مختلف، نوشته های روی در و دیوار! اصطلاحات ژاپنی! حتی مثلا اسم انیمه و سایت رو که اول کار میزدن بعضیا سعی میکردن به فونت اصلی اثر نزدیک باشه چه خود فونت چه رنگ(نمونش فصل سوم هایکیو، یا همین ماهوتسوکای نو یومه)
کسی که به چنین کیفیت هایی عادت کرده باشه، یک ترجمه ی ساده خوب...براش خوشایند نیست!

در مورد مانگا اونقدر چون نمیخونم اطلاع ندارم، اما کاری مثل برج خدا که حتی موخره هم ترجمه میشد، Sfxها ویرایش میشدن و ...
خدایی شما چنین زحماتی رو با " بسته شد که بسته شد، ما همه زبان بلدیم بریم انگلیسی بخونیم" سر و تهش رو میبندید؟:|

---
پارسال ترکیدن Nyaa تا مرز سکته بردمون، امسال هم AW... امیدوارم، امیدوارم و باز هم امیدوارم AW برگرده و مثل سابق به کارش ادامه بده!:( گرچه اونقدرا امید ندارم!:(

آخرین ویرایش:
در مورد ترجمه زیرنویس ها... فقط یک نگاه به ترجمه ی اسم قسمت های Mahoutsukai no Yome بندازید، چنین چیزی رو من شخصا هیچ جایی ندیدم(غیر AW ) که انقدر خوب انتخاب کنند که به جو انیمه بیاد ، اونایی که میشد اپنینگ و اندینگ رو ترجمه میکردن، هزارتا فونت مختلف، نوشته های روی در و دیوار! اصطلاحات ژاپنی! حتی مثلا اسم انیمه و سایت رو که اول کار میزدن بعضیا سعی میکردن به فونت اصلی اثر نزدیک باشه چه خود فونت چه رنگ(نمونش فصل سوم هایکیو، یا همین ماهوتسوکای نو یومه)
کسی که به چنین کیفیت هایی عادت کرده باشه، یک ترجمه ی ساده خوب...براش خوشایند نیست!

«اسم قسمت های Mahoutsukai no Yome» چه مثال خوبی زدید. دم شما گرم.
این یکی به خاطر من رسید که دوسش داشتم :

152095741860321.jpg

این اتفاق به خیلی ها تلنگر زد و همچنان بعضی ها رو به شوک فرو برده. امیدوارم تو ادامه راه حلی پیدا بشه و سایت مجدداً مشغول به کار بشه.

ای بابا حالا چکار کنیم؟ یعنی برای مانگا در به در این سایتای خارجی بشیم؟ اگه برای دانلود انیمه و زیرنویس اشتراک میفروختن وضعیت خیلی بهتر بود یا میتونستن حتی زیرنویس ها رو توی subscene بذارن که کسی نتونه اسم مترجم و سایت رو عوض کنه

من بارها و بارها بهشون پیشنهاد دادم ولی گفتن ما رایگان کار میکنیم که واقعا قابل تحسین بود بهمین خاطره که زورم میاد همچین سایتی بسته شه چون داشتن خدایی فعالیت میکردن
در مورد subscene هم میخواستم بگم اگه دسترسی زیرنویسها رو بدن به یکی و مسئولش کنند که اونجا آپلود کنه واقعا عالی میشد حق کسی هم ضایع نمیشد و همیشه هم اونجا میموند و چه بسا زحمت مترجم هم بیشتر به چشم میومد (اگه کسی باهاشون در ارتباطه حتما این مورد رو بهشون بگه)
در مانگا هم سایتشو هی رپورت میکنند واقعا یه عده نمک نشناسن، آرشو مانگا هم فعال و فوق العاده بود، آدم وقتی بهش فکر میکنه میسوزه :(

راه دوری نمیرم، خودمو مثال میزنم:
زبانم بد نیست ولی اونقدر روون نیست که زیرنویس انیمه رو همون لحظه بخونم متوجه شم و برم جمله بعدی(تازه بعضی انیمه ها اصطلاحاتی دارن که مترجم زحمت میکشه گوشه تصویر یه توضیح مختصری میده )، در مقطعی هم نیستم که برم دنبال زبان چون نه حسشو دارم نه وقتشو نه حوصله شو، تازه لذت زیرنویس فارسی خیلی بیشتره
چند آشنا هم دارم که تازگی انیمه میبینن زبانشونم خوب نیست حالا اگه زبان انگلیسی بخوان بخونن که کلا قیدشم میزنن

فقطم موضوع زیرنویس نیست، انجمن خوبی هم داشت، بحث های خوبی هم میشد در مورد انیمه ها شخصیت ها کل کل ها و کلی چیز دیگه فضای خوبی داشت

چقدر آدم میتونه بیکار باشه زنگ بزنه راپورت یه سایتو بده

خیلی نمک نشناس هستن، واقعا وجدان ندارن، هر کاری دوست دارن میکنند و به عواقبشم فکر نمیکنند، فقط به فکر سود خودشونن و مثل زالو چسبیدن ول نمیکنند

mansour2023@
گه کسی باهاشون در ارتباطه حتما این مورد رو بهشون بگه
اگه اشتباه نکنم ROBBIE-WILLIAMS@ همون Thomas(حبیب خان) AW هستن بعلاوه یکی دیگه از ادمین ها هم اینجا فعاله که دیگه فکر کنم همه میشناسید. پشینهادی دارین خودتون تو پروفایل بهشون بگین

من خودم بعضي انيمه ها رو كه گرامر ساده اي دارن با زيرنويس انگليسي ميبينم ولي واقعا ديدن با زيرنويس تعداد خيلي زيادي از انيمه ها براي كسي مثل من كه زبانش معمولي هست امكان پذير نيست و اين سايت از اين نظر داشت كار فوق العاده اي ميكرد
من خودم اكانت داشتم ولي نميتونستم پست بدم نه چيزي دانلود كنم (فكر كنم يبار هم اينجا مطرحش كردم ،مشكل مرورگر يا هرچي بود) ولي از نوشته هاي بقيه كه استفاده ميكردم واقعا عالي بود

چيزي كه من همون يكي دوسال پيش بنظرم رسيد اين بود كه يه هزينه كمي رو (مثلا ماهي ٣ تومن ) به عنوان حق عضويت طلايي ماهانه بگيرن و قابليت خوندن مانگا و دانلود زيرنويس و انيمه رو بدن
با جمع شدن اين پول هم ميشد زحمت مترجم ها رو جبران كرد هم سايت رو ارتقاع داد ...
اون قضيه شيل تر شدن هم براش خيلي راه ها هست ، نمونش ساير سايت هاي عرضه فيلم و موسيقي...

اون قضيه شيل تر شدن هم براش خيلي راه ها هست ، نمونش ساير سايت هاي عرضه فيلم و موسيقي...
اون مورد رو چند روز پیش تو بخش اطلاعیه ها یا نمیدونم اون دور و برا دیدم(هیچوقت اونطرفا نمیرفتم نمیدونم رو چه حسابی رفتم)
میگفتن شیلتر شدن صرفا به خاطر کار خلاف قانونه و کاریت ندارن بعدش، اما IPعوض کردن و ... میشه دور زدن قانون ، اونجوری میفتن دنبال ادمین ها و ... اتفاقی که پارسال برای یک سری سایت ها افتاد

حالا نمیدونم دقیقا چطوره سیستم قضایی و ایناشون.

در مورد هزینه اشتراک، حالا اگر طبق خواست خودشون میخوان مجانی در اختیار بزارند که دمشون هم گرم،ولی مثلا بخش دانلود و یا مانگاریدر آنلاین رو حداقل میتونند اشتراک براش بزارن! البته خوب شاید خیلی ها همینجا هم مخالف باشن(شایدم برعکس اصلا جواب نده و ریزش مخاطب بگیره:| )، اما از یک طرف شاید بخسی از مشکلات مالی حل بشه.
در کنارش برای ترغیب کاربرها میتونند این اشتراک رو هم به خاطر فعالیت بدن بهشون!
---
علاوه بر دو ادمینی که اشاره شد، یکی از تکن فن های سخت و صفت سایت هم اینجا هستن.
ما همچنان منتظرشونیم بتونند راه بازگشتی بگشایند! از دیشب کل فکر و ذکرمون شده این اتفاق!:|

اون مورد رو چند روز پیش تو بخش اطلاعیه ها یا نمیدونم اون دور و برا دیدم(هیچوقت اونطرفا نمیرفتم نمیدونم رو چه حسابی رفتم)
میگفتن شیلتر شدن صرفا به خاطر کار خلاف قانونه و کاریت ندارن بعدش، اما IPعوض کردن و ... میشه دور زدن قانون ، اونجوری میفتن دنبال ادمین ها و ... اتفاقی که پارسال برای یک سری سایت ها افتاد

حالا نمیدونم دقیقا چطوره سیستم قضایی و ایناشون.

در مورد هزینه اشتراک، حالا اگر طبق خواست خودشون میخوان مجانی در اختیار بزارند که دمشون هم گرم،ولی مثلا بخش دانلود و یا مانگاریدر آنلاین رو حداقل میتونند اشتراک براش بزارن! البته خوب شاید خیلی ها همینجا هم مخالف باشن(شایدم برعکس اصلا جواب نده و ریزش مخاطب بگیره:| )، اما از یک طرف شاید بخسی از مشکلات مالی حل بشه.
در کنارش برای ترغیب کاربرها میتونند این اشتراک رو هم به خاطر فعالیت بدن بهشون!
---
علاوه بر دو ادمینی که اشاره شد، یکی از تکن فن های سخت و صفت سایت هم اینجا هستن.
ما همچنان منتظرشونیم بتونند راه بازگشتی بگشایند! از دیشب کل فکر و ذکرمون شده این اتفاق!:|

با دانیال صحبت کردم ! تصمیمی نبود که یکشبه گرفته باشن ! خلاصه تا همین جا هم خیلی زحمت کشیدن و کلی خاطره ! داستان و ماجرا و یه کنجینه و ارشیو فوقالعاده برامون به جا گذاشتن ! دم همشون گرم ! یه روز خوبم میاد ! که همه چیز تو این مملکت غیر قانوننی و جرم نباشه ! و بشه به صورت رسمی فعاایت کرد
........
استکبار ساما جان من بیا وضعیت tower of god رو مشخص کن ! ادامه میدید یا اونم تعطیل

با دانیال صحبت کردم ! تصمیمی نبود که یکشبه گرفته باشن ! خلاصه تا همین جا هم خیلی زحمت کشیدن و کلی خاطره ! داستان و ماجرا و یه کنجینه و ارشیو فوقالعاده برامون به جا گذاشتن ! دم همشون گرم ! یه روز خوبم میاد ! که همه چیز تو این مملکت غیر قانوننی و جرم نباشه ! و بشه به صورت رسمی فعاایت کرد
........
استکبار ساما جان من بیا وضعیت tower of god رو مشخص کن ! ادامه میدید یا اونم تعطیل
فعلاً دلم نمی خواد در این مورد حرفی بزنم. این کاملاً یه انتخاب از سر اختیار نبوده. یه وقتایی شرایط بیرونی انقدر بد میشه که آدم مجبوره یه کاری بکنه که دوست نداره.
------------------
در مورد ToG هم الان نمی تونم جواب بدم. فعلاً که بی انگیزگی در من به اوج رسیده. انرژی هیچ کاری رو ندارم.
خیلی سخته بخوام تصور کنم که بعد از AW بخوام چیزی رو ترجمه کنم. من به خاطر فعالیت توی AW کار ترجمه انجام میدادم.

فعلاً دلم نمی خواد در این مورد حرفی بزنم. این کاملاً یه انتخاب از سر اختیار نبوده. یه وقتایی شرایط بیرونی انقدر بد میشه که آدم مجبوره یه کاری بکنه که دوست نداره.
------------------
در مورد ToG هم الان نمی تونم جواب بدم. فعلاً که بی انگیزگی در من به اوج رسیده. انرژی هیچ کاری رو ندارم.
خیلی سخته بخوام تصور کنم که بعد از AW بخوام چیزی رو ترجمه کنم. من به خاطر فعالیت توی AW کار ترجمه انجام میدادم.
فعلا عید رو خوش باشید ! یه کم حال و هوا عوض کنید بقیش خدا بزرگه

------------------
حق هم داری.. هم شما و هم ادمین های دیگه... میدونی گاهی ادم چیزایی میبینه که کفرش در میاد، خونش به جوش میاد، سر درد میگیره... بدون هیچ مزدی دارید کار میکنید. و واقعا خیلی از انیمه هارو قشنگ و شسته رفته ترجمه میکنید.. مانگا هم جای خود.. وقعا حرکت بعضی از سایتا و اشخاص و hater بد جور حال ادم رو ناخوشایند میکنه...
درسته شرایط هم یکم سخته تو این وضع گل و بلبل، جو بد...
ولی لطفا، خواهشا، خواهشا و خواهشا سرد نشید و دست از این کار نکشید...

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
اممممم... کسی (@Police _ 110 ) زیرنویس فصل دوم 3Gatsu no Lion رو داره؟ اگر داره هلپ می! :-"
چند قسمت اخیر Mahoutsukai no Yome هم اگر دارید برسونید...چون یادم نیست... 5-10 قسمت اخیر:-"

و.... همچنان امیدواریم AW برگرده:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or