Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
۹ قسمت این دارلینگ نم چی چی رو دیدم ! جالبه ! سرگرم کننده است ! ولی در نهایت چیزی مالی نیست ! از اون انیمه هاست که به چند ژانر چنگ انداخته و هیچکدوم هم نتونسته سفت و محکم بگیره و چیز قوی ارائه بده !

ایده کلی هم خیلی شبیه (تقلید؟) از پاسیفیک ریمه
........‌
از انیمه های فصل بعد در کنار همه اسمای معروف انیمه amanchu خیلی جالب به نظر میاد
Boogiepop wa Warawanai خیلی خیلی خوب بوده پروموشن ویدئوش
از الان برای آمانچو دورخیز کن و فصل اولش رو ببین که چیزی به شروع انیمه های بهار نمونده!:-"

۹ قسمت این دارلینگ نم چی چی رو دیدم ! جالبه ! سرگرم کننده است ! ولی در نهایت چیزی مالی نیست ! از اون انیمه هاست که به چند ژانر چنگ انداخته و هیچکدوم هم نتونسته سفت و محکم بگیره و چیز قوی ارائه بده !

ایده کلی هم خیلی شبیه (تقلید؟) از پاسیفیک ریمه
........‌
از انیمه های فصل بعد در کنار همه اسمای معروف انیمه amanchu خیلی جالب به نظر میاد
Boogiepop wa Warawanai خیلی خیلی خوب بوده پروموشن ویدئوش
ببین مازیار کلی صفحه های قبل راجه به این انیمه بحث شد.. دیگه نمیخوام چیزی بگم بحث بیهوده باز بشه. . Darling in the franxx واقعا انیمه خوبیه.. صدا گذاری شخصیت ها واقعا عالیه و دیالگ ها واقعا خوب و در بعضی سکانس‌ها قویه.. موسیقی بکگراند و موسیقی ending واقعا خوبه.. تنها مشکلش شخصیت پردازی و تخصیص داستان بین شخصیت های داستانیه.. و از همه مهمتر سوالها و ابهاماتی که تو داستان هست باید جواب داده بشه.. به چند تا ژانر دست ننداخته.. بالاخره سبک مکا نباید خشک و خالی باشه (تو این مورد سخت گرفتی)... در مورد تقلید هم بگیم الهام گرفتن یا ایده بهتره.. ولی فقط قسمت راهبری ربات تا حدودی

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
ببین مازیار کلی صفحه های قبل راجه به این انیمه بحث شد.. دیگه نمیخوام چیزی بگم بحث بیهوده باز بشه. . Darling in the franxx واقعا انیمه خوبیه.. صدا گذاری شخصیت ها واقعا عالیه و دیالگ ها واقعا خوب و در بعضی سکانس‌ها قویه.. موسیقی بکگراند و موسیقی ending واقعا خوبه.. تنها مشکلش شخصیت پردازی و تخصیص داستان بین شخصیت های داستانیه.. و از همه مهمتر سوالها و ابهاماتی که تو داستان هست باید جواب داده بشه.. به چند تا ژانر دست ننداخته.. بالاخره سبک مکا نباید خشک و خالی باشه (تو این مورد سخت گرفتی)... در مورد تقلید هم بگیم الهام گرفتن یا ایده بهتره.. ولی فقط قسمت راهبری ربات تا حدودی
منم گفتم کار خوبیه ! ولی فقط خوبه قابل دیدنه ! ولی چیزی نیست که های ریت باشه !
چرا اتفاقا بیشترین چیزی که تو چشم میاد همین چند ژانری بودنشه
شونن
Sci -fi
رومنس
پست اپوکالیپس
نظامی
مکا
با ساید ژانرای اچی و سیاسی ایدئولوژی و و و و و و
که نه در ارائه شون موفق بوده نه تونستی بهون بپردازه خصوصا جنبه های علمی تخیلیش و اخر الزمانیش که توجیه و تحلیل و علمی و ارائه اطلاعات وجود نداره در هیچ زمینه ای !
سه تا از کارکترای مونثشم همزمان پالس سوندره ارسال میکنن! این پالسا ها هم میخورن به هم تبدیل به پارازیت میشن میرن رو اعصاب بیننده!

آخرین ویرایش:
yzr_8qaicwpguiculg35mcbg4pz94zm.jpg

فیلم sword art online فوق العاده بود ! واقعا عالی حسابی حال کردم باهاش ! مبارزه اخرش از بهترین مبارزات مبارزات تاریخ انیمه بود با بالاترین سطح جلوه های ویژه ! واقعا الان دیگه دارم برای شروع فصل سه له له میزنم

منم گفتم کار خوبیه ! ولی فقط خوبه قابل دیدنه ! ولی چیزی نیست که های ریت باشه !
چرا اتفاقا بیشترین چیزی که تو چشم میاد همین چند ژانری بودنشه
شونن
Sci -fi
رومنس
پست اپوکالیپس
نظامی
مکا
با ساید ژانرای اچی و سیاسی ایدئولوژی و و و و و و
که نه در ارائه شون موفق بوده نه تونستی بهون بپردازه خصوصا جنبه های علمی تخیلیش و اخر الزمانیش که توجیه و تحلیل و علمی و ارائه اطلاعات وجود نداره در هیچ زمینه ای !
سه تا از کارکترای مونثشم همزمان پالس سوندره ارسال میکنن! این پالسا ها هم میخورن به هم تبدیل به پارازیت میشن میرن رو اعصاب بیننده!
منم میگم خوبه.. حالا با تخفیف بگیم سبک مکا هست واقعا قابل دیدنه.. ولی به قول خودت high rate نیست.. ولی با توجه به 24 قسمت بودنش هنوز وقت داره مدیریت سبک کنه و بهبود بده.. هنوزم وقت داره شخصیت پردازی و تقسیم و تخصیص داستان بین شخصیت هارو قویتر کنه.. در مورد تیکه اخر هم کامل موافقم...

yzr_8qaicwpguiculg35mcbg4pz94zm.jpg

فیلم sword art online فوق العاده بود ! واقعا عالی حسابی حال کردم باهاش ! مبارزه اخرش از بهترین مبارزات مبارزات تاریخ انیمه بود با بالاترین سطح جلوه های ویژه ! واقعا الان دیگه دارم برای شروع فصل سه له له میزنم
هیییی.. اینم گذاشتم برای عید....صدا گذاری کاراکترا فوقالعاده هست.. مبارزات و سطح جلوه ویژه و موسیقی و داستان و ارتباط کاراکترا با بیننده... واقعا شاهکاریه برای خودش.. دقیق تر بگم میخکوب میشی پای تصویر

کسی اگه یوزر هادی رو داره بزاره اینجا بریم باهاش حرف بزنیم شاید از خر شیطون اومد پایین... این همه سال زحمت که زحمت یه مجموعه ی بزرگ بوده واقعا هدر رفتنش دردناکه:-s
اگه مشکل پوله بگه چون مطمئنم اونقدر طرفدار داره انجمن که به این راحتی بسته نشه... اگه هم مشکل فعالیته خب بازم بگه مطمئنم یه سری خودجوش میریزن وسط... هرچند همین الانم فعالیت سایت خوب بود.
درکل نمیدونم چی بگم فقط لعنت بر باعث و بانی فیلتر و تعطیل شدن انیم ورلد :|:|:|

جالبه من هر چی تو گروه های تلگرامی هم میپرسم جریان چیه هیچ کس پاسخ گو نیست ! ادمیناشونم بسته شدن احتمالا

ولی گمان نکنم طولانی مدت باشه ! ولی اگه واقعا برای همیشه بستن رفت ! حرکت انقلابی ای بود !

واقعا یه حرکت چیپ مضخرف زدن به ملت ! یعنی بدون اعلام قبلی ! میخواستن لج کی رو در بیارن ؟! یا از کی انتقام بگیرن ! یعنی الان مانگایی که خودمم تو ترجمش سهیم بودم رو نباید خق داشته باشم دانلودش کنم و ناقص مونده رو دستم ! اصلا درک نمیکنم ! این بچه بازیا چیه دیگه ! اونم از متن خداحافظیشون که همش فقط فقط توهینه به همه به بدترین شکل !
فیری تیلم ۵۰ چپتر اخرشم هی امروز قردا میکردم نگرفتم ! برام مهم نیست ککمم نمیگزنه برم انگلیسی بخونم ! خدا رو شکر مشکلی ندارم از این بابت ! همیشه چیزایی که میگرفتم رو میدم دوستانم ! خیلی زشت بود این حرکت خیلی
!
از بقیه ناراحت بودن چرا ماهاییی که ۹ سال اونجا فعالیت کردیم رو نقره داغ کردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عيسي به رهي ديد يکي کشته فتاده
حيران شدو بگرفت به دندان سر انگشت
گفتا که ای کشته کرا کشتي تا کشته شدي زار
تا باز که او را بکشند آنکه تو را کشت

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or