اولی Mari Funami شخصیت انیمه Yuru Yuri دومیم که امیر گفت Umaru شخصیت انیمه Himouto! Umaru-chan ه
نه هنوز 5 اپیزود موندهوایلت تموم شد آیا؟! با این حال و هوایی که این قسمت داشت موندم اگه قسمت بعدی ای در کار باشه چه اتفاقی قراره بیوفته ولی با اینکه اون وسطا یه ذره زد جاده خاکی در کل ازش راضی بودم
کلا تمام قوا و توانم رو جمع کردم برای روزهای کسالت بار عید بشینم 24 ساعته انیمه های ندیده رو ببینم... هیچ چیز لذت بخش تر از این نیست که تو خلوت خودت با صدای بلند بشینی انیمه ببینی... یکی از همین انیمه ها kimi no na wa هست.. میخوام چند فصل گریه کنم با این شاهکار
هممم... این انیمه منو به وجد(ارضا) نمیاره...از سن من گذشته. .بیشتر انیمه های عقلانی تر و رمنس میپسندم در عین حال هر انیمه ای میاد تا اخر پی گیری میکنمبشین Love Live ببین با صدای بلند
هممم... این انیمه منو به وجد(ارضا) نمیاره...از سن من گذشته. .بیشتر انیمه های عقلانی تر و رمنس میپسندم در عین حال هر انیمه ای میاد تا اخر پی گیری میکنم
Five centimetres per secondهممم... این انیمه منو به وجد(ارضا) نمیاره...از سن من گذشته. .بیشتر انیمه های عقلانی تر و رمنس میپسندم در عین حال هر انیمه ای میاد تا اخر پی گیری میکنم
مازیار دستت درد نکنه.. همین انیمه هایی که معرفی کردی نصفش رو ندیدم... لیستم کم کم کامل داره میشهبشین اینا رو ببسن اگه ندیدی
Tasogare Otome × Amunesia
mahou shojo madoka magica سه گانه سینماییش توصیه میشه !
Ano hana
Barakamon
Death parade
Escaflowne
Eureka seven
Gosick
Hanasaku iroha
Kino's journey 2003
Nodame cantabile
Summer wars
اینا که قرمزن بیشتر توصیه میکنم ! تعداد اسمایلی ها هم نشانگر سطح رمنس انیمه ان ! اگه دیده بودی اینا زو بگو بیشتر معرفی،میکنم برای عیدت
اسپویلر قست بعد امده بود اگخ نمیتونی صبر کنی اون ببین من که نتونستمعوامل dragonball پیام دادن که تا اخرین قسمت ببینید هم چیزای special میبینید هم سوپرایز بزرگی در راهه:think:
واقعا تحمل سخت شده برام.... 2 هفته برای قسمت 130 صبر کنم
شک دارم به اسپویل قسمت 130...باید با چشمای خودم ببینیم چی میشه.. خدا کنه از خر شیطون بیان پایین امشب پخش کنن....اسپویلر قست بعد امده بود اگخ نمیتونی صبر کنی اون ببین من که نتونستم
ایده کلی هم خیلی شبیه (تقلید؟) از پاسیفیک ریمه