Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
وایلت تموم شد آیا؟! :-" با این حال و هوایی که این قسمت داشت موندم اگه قسمت بعدی ای در کار باشه چه اتفاقی قراره بیوفته:D ولی با اینکه اون وسطا یه ذره زد جاده خاکی در کل ازش راضی بودم :x

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
وایلت تموم شد آیا؟! :-" با این حال و هوایی که این قسمت داشت موندم اگه قسمت بعدی ای در کار باشه چه اتفاقی قراره بیوفته:D ولی با اینکه اون وسطا یه ذره زد جاده خاکی در کل ازش راضی بودم :x
نه هنوز 5 اپیزود مونده

• Like
کلا تمام قوا و توانم رو جمع کردم برای روزهای کسالت بار عید بشینم 24 ساعته انیمه های ندیده رو ببینم:D... هیچ چیز لذت بخش تر از این نیست که تو خلوت خودت با صدای بلند بشینی انیمه ببینی:-"... یکی از همین انیمه ها kimi no na wa هست.. میخوام چند فصل گریه کنم با این شاهکار

کلا تمام قوا و توانم رو جمع کردم برای روزهای کسالت بار عید بشینم 24 ساعته انیمه های ندیده رو ببینم:D... هیچ چیز لذت بخش تر از این نیست که تو خلوت خودت با صدای بلند بشینی انیمه ببینی:-"... یکی از همین انیمه ها kimi no na wa هست.. میخوام چند فصل گریه کنم با این شاهکار

بشین Love Live ببین با صدای بلند :D

• Like
p82271_p_v8_aa.jpg

فیلم Sennen Juyuu رو دیدم... داستان تلاش دختری که برای رسیدن به عشق زندگیش خودش رو به آب و آتش میزنه و در این راه تبدیل به یکی از معروفترین بازیگران ژاپن میشه و فیلم بازیگر هزاره سرگذشت این دختر رو که حالا دیگه به سن کهولت رسیده رو با تلفیقی از صحنه های واقعی زندگیش و آثار سینمایی ای که در طول دوران کاریش ساخته نمایش میده. در این فیلم خبری از شوخی های جنسی، لاو کمدی های مدرسه ای، پلات توئیست های بی مورد و صحنه های تخیلی رایج انیمه ها نیست و سعی شده تا جای ممکن یه تجربه ناب از عشق واقعی رو به بیننده ارائه بدن. استایل هنری فیلم هم اون حالت انیمه ای رو نداره و در طراحی چهره ها و پشت صحنه ها بیشتر تلاش شده واقع گرا باشن که این مورد شاید به مذاق بعضی ها خوش نیاد ولی برای منی که یکی از طرفداران آثاری مثل پدرخوانده های توکیو هستم واقعاً لذت بخش بود:x

هممم... این انیمه منو به وجد(ارضا) نمیاره...از سن من گذشته:D. .بیشتر انیمه های عقلانی تر و رمنس میپسندم در عین حال هر انیمه ای میاد تا اخر پی گیری میکنم

بشین اینا رو ببسن اگه ندیدی

:x:x:x:x:xTasogare Otome × Amunesia
mahou shojo madoka magica:x
سه گانه سینماییش توصیه میشه !
Ano hana:x:x
Barakamon
:x:xDeath parade
:x:x:xEscaflowne
:x:x:xEureka seven
:x:x:x:xGosick
:x:xHanasaku iroha
Kino's journey 2003
Nodame cantabile:x:x:x
:x:x:xSummer wars

اینا که قرمزن بیشتر توصیه میکنم ! تعداد اسمایلی ها هم نشانگر سطح رمنس انیمه ان ! اگه دیده بودی اینا زو بگو بیشتر معرفی،میکنم برای عیدت

بشین اینا رو ببسن اگه ندیدی

:x:x:x:x:xTasogare Otome × Amunesia
mahou shojo madoka magica:x
سه گانه سینماییش توصیه میشه !
Ano hana:x:x
Barakamon
:x:xDeath parade
:x:x:xEscaflowne
:x:x:xEureka seven
:x:x:x:xGosick
:x:xHanasaku iroha
Kino's journey 2003
Nodame cantabile:x:x:x
:x:x:xSummer wars

اینا که قرمزن بیشتر توصیه میکنم ! تعداد اسمایلی ها هم نشانگر سطح رمنس انیمه ان ! اگه دیده بودی اینا زو بگو بیشتر معرفی،میکنم برای عیدت
مازیار دستت درد نکنه.. همین انیمه هایی که معرفی کردی نصفش رو ندیدم... لیستم کم کم کامل داره میشه

• Like
عوامل dragonball پیام دادن که تا اخرین قسمت ببینید هم چیزای special میبینید هم سوپرایز بزرگی در راهه:think:
واقعا تحمل سخت شده برام.... 2 هفته برای قسمت 130 صبر کنم
اسپویلر قست بعد امده بود اگخ نمیتونی صبر کنی اون ببین من که نتونستم

• Like
۹ قسمت این دارلینگ نم چی چی رو دیدم ! جالبه ! سرگرم کننده است ! ولی در نهایت چیزی مالی نیست ! از اون انیمه هاست که به چند ژانر چنگ انداخته و هیچکدوم هم نتونسته سفت و محکم بگیره و چیز قوی ارائه بده !

ایده کلی هم خیلی شبیه (تقلید؟) از پاسیفیک ریمه
........‌
از انیمه های فصل بعد در کنار همه اسمای معروف انیمه amanchu خیلی جالب به نظر میاد
Boogiepop wa Warawanai خیلی خیلی خوب بوده پروموشن ویدئوش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or