Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من که بعد از dragon ball صد درصد سراغ انیمه های دیگه میرم:D ناروتو که دیدم وان پیسم تا قسمت3 :p حتما باید بقیشم ببینم
دوستان یه انیمه بود تو اسمش
Fullmetal بود اون چجور انیمه ای هست ؟:D

كاملا سر فرصت ببينش ، اصلا اصلا سر ديدنش عجله نكن
اگر تو عيد تمركز نداري شروعش نكن
واقعا حيف ميشه فول متال رو سرسري ديد
نسخه جديد تر رو ببين بعد هم برو براي نسخه هاي سينماييش

--------------------------------------------------------
اين گرافيست هاي وان پيس دارن چيكار ميكنن؟ رسما انيمه تبديل شده به نقاشي هايي بدون كمترين نشاني از تحرك و هنر!
مانگا رو كنار گذاشتم كه با انيمه پيش بيام و حقيقتش پشيمونم ...

من که بعد از dragon ball صد درصد سراغ انیمه های دیگه میرم:D ناروتو که دیدم وان پیسم تا قسمت3 :p حتما باید بقیشم ببینم
دوستان یه انیمه بود تو اسمش
Fullmetal بود اون چجور انیمه ای هست ؟:D
ژوبین فقط این رو بهم بگو با ناروتو بزرگ شدی یا نه؟
در مورد وان پیس هم بگم از 1 سال پیش دراپ کردم تا داستان به اونجایی که دوستان میدونن برسه بعدش بشینم همه قسمتاش رو با هم ببینم...
انیمه هم اگر چند ساله چیز جدید ندیدی کارت در اومده باید بشینی 30 تا انیمه ببینی :))

درود

دوستان اهل دل یکی هم به ما پیشنهاد بدید تا ببینیم :

لیست اوناییکه تا حالا دیدم :

Attack On Titans
BERSERK
Buko No Hero
Castlevania
Inuyashiki
Kabaneri of the Iron Fortress
One Punch Man
Tokyo Ghoul

از این سبک اینمه ها شدیدا لذت میبرم

ممنون میشم یه جی تو همین مایه ها پیشنهاد بدید

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
درود

دوستان اهل دل یکی هم به ما پیشنهاد بدید تا ببینیم :

لیست اوناییکه تا حالا دیدم :

Attack On Titans
BERSERK
Buko No Hero
Castlevania
Inuyashiki
Kabaneri of the Iron Fortress
One Punch Man
Tokyo Ghoul

از این سبک اینمه ها شدیدا لذت میبرم

ممنون میشم یه جی تو همین مایه ها پیشنهاد بدید

Attack on titan:claymore
Berserk: kingdom
Buko no hero: naruto-assassintion classroom
Castrlvania: helsing
Tokyo ghoul: Mirai nikki- psycho pass-owari no seraph- guilty crown
Inuyashiki: kiseijuu- gantz
One punch man : mob psycho
Kabaneri: high school of dead

اوووف چی بود قسمت جدید dragon ball super

یعنی اونقدر میخکوب شدم پاش بدون زیرنویس فارسی دیدمش جملاتی که نفهمیدمم نرفتم از گوگل کمک بگیرم چون میخکوب بودم !

به نظرم هرکی دراگون بالو ندیده هم بره برا این یه قسمت کل سریشو دان کنه ارزش داره

اوووف چی بود قسمت جدید dragon ball super

یعنی اونقدر میخکوب شدم پاش بدون زیرنویس فارسی دیدمش جملاتی که نفهمیدمم نرفتم از گوگل کمک بگیرم چون میخکوب بودم !

به نظرم هرکی دراگون بالو ندیده هم بره برا این یه قسمت کل سریشو دان کنه ارزش داره
بخداوندی خدا یک چشمم اشک بود یک چشمم خون... فقط اون صحنه ای که وجیتا بلند شد خیلی رویایی صحبت کرد... تو این چند سال از عمرم که dragon ball دیدم، وجیتا رو این طوری ندیده بودم(اونایی که از قدیم این انیمه رو میبینن میدونن وجیتا چه اخلاقی داره).. اونجایی چشمم خون شد که وسط حرکت و صحنه goku چشماش رو بست... Omg... جلوی jiren؟.. اونجا خودم به حرف چندین صفحه قبلم تو این تاپیک رسیدم only pure heart and soul can reach deeper than instinct

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: zack fair
هعی...هعی...هعی...
درسته که چند چپتریه مشخص بود دیگه حتما و باید لوفی از این مبارزه رد بشه و خبری از شکست خوردن به هیچ طریقی نیست! کله شقی لوفی و بلند شدنش،نتیجه مبارزه رو نشون میداد! (برای این چیزاست هیچوقت شخصیت اصلی انیمه ها،نمیتونه شخصیت محبوبم بشه:)) کم نمیارن نامردا! باید بزنند،به هر قیمتی که شده )

ولی خوب...یکی از خفن ترین مبارزات وان پیس رو شاهد بودیم و حقش بود که خیلی بهتر از این ها،حتی با همین نتیجه! تموم بشه! یعنی حداقل یکی دو چپتر دیگه باید میزدن،و بعدش ما این صفحات رو میدیدیم! و توی این یکی دو چپتر،باز هم لوفی کمی بیشتر پیشرفت میکرد و ضربه میزد!

اون صفحه ای هم که مشت هر 2تا رو نشون داد،مشخص نشد خورد و اودا اون رو از چند زاویه و صحنه آهسته به قولی نشون داده،یا مشتشون رو نگه داشتن آخر کار و به قولی از مبارزه دست کشیدن!(چون زمین زیر پای لوفی هم اونجا حتی داشت خراب میشد،نمیشه گفت به خاطر ضربه ی کاتا زیر پاش ترکید و پخش زمین شد!

کاری ترین ضربه ای که کاتا خورد هم،ضربه ای بود که خودش به خودش زد:-"
---
کلا که به نظر لوفی پیروز شد! اما از یک طرف اینکه کاتا بیاد بالا سر لوفی باهاش حرف بزنه، بعد با دست باز هم بیفته زمین،از یک طرف شبیه دست کشیدن از مبارزه ـست!

در کل به عنوان یک فن حضرت کاتاکوری ساما :p ، نتیجه ی مبارزه رو دلچسب نمیدونم،و دوست ندارم قبول کنمش :)) ، و شکر خدا راه برای قبول نکردنشم یکمی هست:)) ، اما دوست دارم که خود لوفی چپتر بعد مثلا بگه "کاتا اجازه داده برم " و این حرفا!

از این ها بگذریم،جدا از قدرت و جذابیت مبارزه،از نظر شخصیتی کاتاکوری چه تحولی کرد، و لوفی چه آدم وار رفتار کرد! اون چپتر خفن ناک، 4تا جمله ی بسی سنگین فرمود! و این حرکت آخر که کلاهش رو گذاشت روی صورت کاتا هم فوق العاده حرکت دوست داشتنیی بود! :x

از مبارزه بگذریم!
----
پودینگ :((
موقع خوندن تنها فکرم به همون بوسه و این حرفا رفت! اما خوب...بعدش که اومدم تو فروم و بحث با بچه ها...پاک کردن حافظه هم اومد وسط...:(
اگر پودینگ چنین حرکتی رفته باشه،بدترین شکست آرک،که شکست عشقی هست رو پودینگ خورده:(( درسته ناکاما شدنش یک جورایی محاله! (وقتی جینبی داره میاد! و یا حتی کروت هم احتمالش بالاست(نوموخوامش:-" ) ، اما اینکه خاطرات مربوط به خودش رو از حافظه ی سانجی پاک کنه...بسی غمناکه:( امیدوارم اینطور نباشه!:(

ماشاالله تمام اتفاقات این چپتر در هاله ای از ابهامه و باید ببینیم کی جواب دقیقشون رو میگیریم! حداقل در مورد پودینگ میشه مطمئن بود مشخص میشه چه اتفاقی افتاده بین این دوتا!
---
و میرسیم به فرار لوفی از آینه...هممم... بعید میدونم مبارزه ای در بگیره! احتمالا بزن در رو سانجی میپره و لوفی رو میگیره و پرواز میکنه میره! سانجی هم قربونش برویم،این آرک هم پاور آپ نشد:-"
الان تنها جبه جذاب،کاپون هست! ببینیم چجوری میخوان از دست بیگ مام در برن! زدن که بعیده:)) ، ولی به نظر میرسه اعتماد به نفس زیادی داره:)) ، یعنی قراره پودر بشن؟ ترکیدنشون هم جذابه! :)) منتظریم اینا هم زودتر ببینیم! :دی

---
از وان پیس بگذریم! :دی ، غیر از وایولت اورگاردن،هیچ انیمه ای رو هفتگی نیستم!:| افتضاحه! نمیشه هم به بازی رسید و هم انیمه! :| کلا وضعیت بیخودیه:|
چه وضعشه اینجا :)) ، اختلاف قدرت بیداد میکرد! در راستای اینکه میدونیم جبهه ی خیر،پیروز میشه! الان موندم چه پاور آپ گولاخی باید بکنند تا بتونند مبارزه کنند! این قسمت یکی از فاحش ترین اختلاف قدرت ها رو شاهد بودیم:-"
بعد معمولا اونی که اول میاد،معمولا ضعیف ترین یا جزو ضعیف ترین هاست:-" حالا حساب کار بقیه رو باید کرد:دی
ملیوداس حالا یک منبع قدرت نهفته داره که میشه فعلا ازش قدرت کشید بیرون و میگیم چون نمیتونه کنترل کنه هنوز، اینی که این قسمت نشون داد یک دهم قدرتشم نیست! اما بقیه کاراکترها...هممم...کلا کار سختی در پیش است! ببینیم چیکار میکنند:دی

هعی...هعی...هعی...
درسته که چند چپتریه مشخص بود دیگه حتما و باید لوفی از این مبارزه رد بشه و خبری از شکست خوردن به هیچ طریقی نیست! کله شقی لوفی و بلند شدنش،نتیجه مبارزه رو نشون میداد! (برای این چیزاست هیچوقت شخصیت اصلی انیمه ها،نمیتونه شخصیت محبوبم بشه:)) کم نمیارن نامردا! باید بزنند،به هر قیمتی که شده )

ولی خوب...یکی از خفن ترین مبارزات وان پیس رو شاهد بودیم و حقش بود که خیلی بهتر از این ها،حتی با همین نتیجه! تموم بشه! یعنی حداقل یکی دو چپتر دیگه باید میزدن،و بعدش ما این صفحات رو میدیدیم! و توی این یکی دو چپتر،باز هم لوفی کمی بیشتر پیشرفت میکرد و ضربه میزد!

اون صفحه ای هم که مشت هر 2تا رو نشون داد،مشخص نشد خورد و اودا اون رو از چند زاویه و صحنه آهسته به قولی نشون داده،یا مشتشون رو نگه داشتن آخر کار و به قولی از مبارزه دست کشیدن!(چون زمین زیر پای لوفی هم اونجا حتی داشت خراب میشد،نمیشه گفت به خاطر ضربه ی کاتا زیر پاش ترکید و پخش زمین شد!

کاری ترین ضربه ای که کاتا خورد هم،ضربه ای بود که خودش به خودش زد:-"
---
کلا که به نظر لوفی پیروز شد! اما از یک طرف اینکه کاتا بیاد بالا سر لوفی باهاش حرف بزنه، بعد با دست باز هم بیفته زمین،از یک طرف شبیه دست کشیدن از مبارزه ـست!

در کل به عنوان یک فن حضرت کاتاکوری ساما :p ، نتیجه ی مبارزه رو دلچسب نمیدونم،و دوست ندارم قبول کنمش :)) ، و شکر خدا راه برای قبول نکردنشم یکمی هست:)) ، اما دوست دارم که خود لوفی چپتر بعد مثلا بگه "کاتا اجازه داده برم " و این حرفا!

از این ها بگذریم،جدا از قدرت و جذابیت مبارزه،از نظر شخصیتی کاتاکوری چه تحولی کرد، و لوفی چه آدم وار رفتار کرد! اون چپتر خفن ناک، 4تا جمله ی بسی سنگین فرمود! و این حرکت آخر که کلاهش رو گذاشت روی صورت کاتا هم فوق العاده حرکت دوست داشتنیی بود! :x

از مبارزه بگذریم!
----
پودینگ :((
موقع خوندن تنها فکرم به همون بوسه و این حرفا رفت! اما خوب...بعدش که اومدم تو فروم و بحث با بچه ها...پاک کردن حافظه هم اومد وسط...:(
اگر پودینگ چنین حرکتی رفته باشه،بدترین شکست آرک،که شکست عشقی هست رو پودینگ خورده:(( درسته ناکاما شدنش یک جورایی محاله! (وقتی جینبی داره میاد! و یا حتی کروت هم احتمالش بالاست(نوموخوامش:-" ) ، اما اینکه خاطرات مربوط به خودش رو از حافظه ی سانجی پاک کنه...بسی غمناکه:( امیدوارم اینطور نباشه!:(

ماشاالله تمام اتفاقات این چپتر در هاله ای از ابهامه و باید ببینیم کی جواب دقیقشون رو میگیریم! حداقل در مورد پودینگ میشه مطمئن بود مشخص میشه چه اتفاقی افتاده بین این دوتا!
---
و میرسیم به فرار لوفی از آینه...هممم... بعید میدونم مبارزه ای در بگیره! احتمالا بزن در رو سانجی میپره و لوفی رو میگیره و پرواز میکنه میره! سانجی هم قربونش برویم،این آرک هم پاور آپ نشد:-"
الان تنها جبه جذاب،کاپون هست! ببینیم چجوری میخوان از دست بیگ مام در برن! زدن که بعیده:)) ، ولی به نظر میرسه اعتماد به نفس زیادی داره:)) ، یعنی قراره پودر بشن؟ ترکیدنشون هم جذابه! :)) منتظریم اینا هم زودتر ببینیم! :D

---
از وان پیس بگذریم! :D ، غیر از وایولت اورگاردن،هیچ انیمه ای رو هفتگی نیستم!:| افتضاحه! نمیشه هم به بازی رسید و هم انیمه! :| کلا وضعیت بیخودیه:|
چه وضعشه اینجا :)) ، اختلاف قدرت بیداد میکرد! در راستای اینکه میدونیم جبهه ی خیر،پیروز میشه! الان موندم چه پاور آپ گولاخی باید بکنند تا بتونند مبارزه کنند! این قسمت یکی از فاحش ترین اختلاف قدرت ها رو شاهد بودیم:-"
بعد معمولا اونی که اول میاد،معمولا ضعیف ترین یا جزو ضعیف ترین هاست:-" حالا حساب کار بقیه رو باید کرد:D
ملیوداس حالا یک منبع قدرت نهفته داره که میشه فعلا ازش قدرت کشید بیرون و میگیم چون نمیتونه کنترل کنه هنوز، اینی که این قسمت نشون داد یک دهم قدرتشم نیست! اما بقیه کاراکترها...هممم...کلا کار سختی در پیش است! ببینیم چیکار میکنند:D
یا خدا.. چی کار میکنی که به جفتش نمیرسی:D
انیمه darling in franxx رو اضافه کن پشیمون نمیشی:-"

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
Overlord ii
خیلی خوبه که به شخصیت های جانبی بها میدن ! دمشون گرم دستشون درد نکنه ! داستان خیلی عمیق تر و گسترده تر میشه ! و و و و
ولی قرار نیست دیگه تبدیل به شخصیت های اصلی بشن ! و ما همچنان منتظر بشینیم حداقل یه نیم فریم از کارکترهای اصلی باشیم ! اصلا خوب نیست این وضعیت ! اگه انیمه بلند بود باز میشد تحمل کرد ! ولی یه انیمه ۱۳ قسمتی ۹۵ درصد ایر تایمش برسه به شخصیت های فرعی بیشتر شبیه جکه ! اگه تو چند قسمت باقی مونده
........................ ‌‌

یعنی انصافا baby boss و Ferdinand
بهتر از
Your name
A silent voice
In the corner of the world

بودن ؟؟؟!!!!!

گویا این قسمت اخریکه از dragon ball super اومده چیزه عجیبیه همه جا دارن راجع بش بحث میکنن. بیاید ی لینک یوتویوبی چیزی از این قسمت بزارین اینجا یا pm کنید ببینیم چیه شاید ماهم طرفدار db شدیم
خوب اینطوری اصلا مزه نمیده که .. حداقل باید از اول dragon ball super شروع کنی... جریان بیاد دستت و در اخر لذت بخش بشه برات.. صحنه های فوقالعاده قشنگی تو episode های قبل هست:)

Overlord ii
یعنی انصافا baby boss و Ferdinand
بهتر از
Your name
A silent voice
In the corner of the world

بودن ؟؟؟!!!!!
احتمالاً اونا رو جز سال 2016 به حساب آوردن. هر چند Your name و In the corner of the world خیلی نزدیک به 2017 بودن:-"

من تمام فیلم های انیمه ای 2017 رو ندیدم ولی از اونایی که دیدم مطمئنم که حداقل لیست زیر خیلی خیلی بهتر از baby boss و Ferdinand بودن:D
Kizumonogatari III: Reiketsu-hen
Seitokai Yakuindomo Movie
Kuroko no Basket: Last Game
No Game No Life: Zero
PLANETARIAN: HOSHI NO HITO
The Night Is Short, Walk on Girl

احتمالاً اونا رو جز سال 2016 به حساب آوردن. هر چند Your name و In the corner of the world خیلی نزدیک به 2017 بودن:-"

من تمام فیلم های انیمه ای 2017 رو ندیدم ولی از اونایی که دیدم مطمئنم که حداقل لیست زیر خیلی خیلی بهتر از baby boss و Ferdinand بودن:D
Kizumonogatari III: Reiketsu-hen
Seitokai Yakuindomo Movie
Kuroko no Basket: Last Game
No Game No Life: Zero
PLANETARIAN: HOSHI NO HITO
The Night Is Short, Walk on Girl
تو امریکا ۲۰۱۷ رلیز شدن ! کرانچی رولم جز ۲۰۱۷ خساب کرد و جز جوایز امسالشون بود ! ضمن اضافه کردن این نکته که کاندیدا های سال پیش هم بهتر از الان نبودن

.........
همین no game no life رو بگو ! انصافا اعضای اکادمی اوارد فازشون چیه ؟!

شما این دوتا رو میگید، من با همون Coco هم مشکل دارم:-"
کلا غیر از Wall-E و TS3 و Spirited Away با هیچکدوم از اسکارهای انیمیسن موافق نیستم:-" ( Inside Out رو ندیدم البته:-" وقت نمیشه:| )
به طور کلی هم میشه چشم بسته با تقریب زیادی گفت دیزنی انیمیشنی داشته باشه، اسکار مال اونه:-"

این Coco هم چند سال پیش یه انیمیشن با همین حال و هوا داشتیم، من همش حس میکردم یه کار تکراری دارم میبینم:-" (چنین حسی نسبت به Brave هم داشتم:-") ، ولی کلا این مکزیک و دنیای مردگانش خز شده دیگه! جذابیتی نداره:))

این Coco هم چند سال پیش یه انیمیشن با همین حال و هوا داشتیم، من همش حس میکردم یه کار تکراری دارم میبینم:-" (چنین حسی نسبت به Brave هم داشتم:-") ، ولی کلا این مکزیک و دنیای مردگانش خز شده دیگه! جذابیتی نداره:))
حال و هواش به کنار، به قدری با انیمیشن های قبلی دیزنی شباهت داشت که من تمام مدت احساس میکردم دارم همون موآنا رو میبینم که فقط شخصیت اصلیش یه پرنسس نیست:)) ( البته با استورک، زوتوپیا، شرکت هیولاها، شجاع، همین فردیناند و... هم شباهتش انکار نشدنیه) یه جورایی انیمیشن های دیزنی شدن مثل بازهای COD و AC و مدام یه روال موفق رو تکرار میکنن:D

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or