Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این no game no life zero رو دقت کردین. تو گوگل جستجو میکنی برا دانلود, 100 تا سایت داخلی با لینک مستقیم گذاشتن برا دانلود!!

سایتای داخلی "انیمه باز" شدن یا قضیه چیز دیگه ایه من خبر ندارم؟! قبلنا اینطور نبود.
امیدوارم همین روند انیمه گذاشتنو ادامه بدن. :)
-----------
تو اون سایت anidb که جستجو می کردم انیمه های قدیمی رو, اتفاقی یه موزیک ویدیوی ژاپنی قدیمی و کوتاه دیدم درباره ی ایرانِ 34 سال پیش! تعجب برانگیز بود! لالایی هستش!
براتون آپلود کردم (7 مگ):
Download MVP.mp4 - MirrorAce
Sendit.cloud - Send your files to the cloud
MVP.mp4
MVP.mp4 | openload
MVP.mp4 | streamango

آخرین ویرایش:
این no game no life zero رو دقت کردین. تو گوگل جستجو میکنی برا دانلود, 100 تا سایت داخلی با لینک مستقیم گذاشتن برا دانلود!!

سایتای داخلی انیمه باز شدن یا قضیه چیز دیگه ایه من خبر ندارم؟! قبلنا اینطور نبود.
-----------
تو اون سایت anidb که جستجو می کردم انیمه های قدیمی رو, اتفاقی یه موزیک ویدیوی ژاپنی قدیمی و کوتاه دیدم درباره ی ایرانِ 34 سال پیش! تعجب برانگیز بود! لالایی هستش!
همونه، سایتای انیمه‌ای داخلی این یکی دو ساله خوب تعدادشون رفته بالا و خب یه سری از این سایت‌های فیلم و سینما هم بیشتر به انیمه روی خوش نشون دادن؛ حتی این سرویس‌های اشتراک فیلم مثل فیلیمو و ندمبه فلان و بهمان هم (دهان‌ش را آب می‌کشد) یه بخش انیمه دارن. ولی خب از یه طرف دردسرای سایت‌های انیمه‌ای زیاد شده؛ بعضی‌هاشون وضعیت آدرس و دامنه سایت‌هاشون فضایی شده رسما!
----
عجب ویدیویی بود! :O
خیلی خوبه. تشکر

ویرایش: خونواده تا دیدن ویدیو رو یاد «لالایی پری زنگنه» افتادن که دیدیم اره، آهنگه خودشه

آخرین ویرایش:

سایتای داخلی انیمه باز شدن یا قضیه چیز دیگه ایه من خبر ندارم؟! قبلنا اینطور نبود.
-----------
اقا من هرچي صبر كردم لود صفحه كامل نميشد كه لينك دانلود بده
اگر برات امكانش بود بي زحمت يه جاي ديگه اپ كن ممنون

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
اقا من هرچي صبر كردم لود صفحه كامل نميشد كه لينك دانلود بده
اگر برات امكانش بود بي زحمت يه جاي ديگه اپ كن ممنون

باید روی اون click here ها کلیک کنی. چند تاشو جدا کردم. بفرما:

MVP.mp4
MVP.mp4 | openload
MVP.mp4 | streamango

اسم موزیک هم هستش:

Persia no Komoriuta Watashi no Hana
Persian Lullaby My Flower

باید روی اون click here ها کلیک کنی. چند تاشو جدا کردم. بفرما:

MVP.mp4
MVP.mp4 | openload
MVP.mp4 | streamango

اسم موزیک هم هستش:

Persia no Komoriuta Watashi no Hana
Persian Lullaby My Flower
دستت درددنکنه خیلی خوب بود... بابت فایل های تورنت هم سعی میکنم رسیدگی کنم بابت اون هم تشکر

Mahouka Koukou no Rettousei Movie Hoshi wo Yobu Shoujo

خیلی وقت بود منتظرش بودم بعد مدتیه اومده بود و من حواسم نبود ! خوب هیچ چیزی به داستان اضافه نمیکنه صرفا مثل یه اسپین اف میمونه یه چند قسمت انیمه مثل خیلی از انیمه های مدرسه ای که تعطیلات تابستونی رو میرن مسافرت ! البته مسافرت رفتن کارکترای عزیزمون به سبک سیاق دنیا و داستان Mahouka Koukou no Rettousei و نکته مهمتر طبقه اجتماعی خیلی خفنشون بود !

اینکه بخش اکشن و ماجرایی داستان خیلی خوب بود اصلا گذر زمان رو حس نکردم یهو به خودم اومدم دیدم 5 دقیقه اخر انیمه است ! ولی خبری از داستان عمیق و غیره و صحنه های درام و صد البته نکته مهمتر رمنس خواهر برادری نبود متاسفانه !

امیدوارم اگه بخوان دنباله انیمه رو درست کنن فکری به حال قدرت و توانایی های تاتسویا بکنن ! تو فصل اول قابلیت ها و قدرت و هوش تاتسویا بخش مثبت انیمه بود و جذابش میکرد ولی از اینجا به بعد کاملا تخریبیه ! واقعا نمیشه هر اتفاقی که افتاد تاتسویا کمی از ابر ابر قدرتیش رو کنه و همه چیز به خیر و خوشی تموم شه ! امیدوارم یه سری محدودیت بزارن و تمرکز رو به جای این کارکتر بزارن روی سایر شخصیت ها و دنیای داستان که هر دوی اینها به شدت غنی و فوق العاده هستن

انیمه B The Beginning توسط Netflix ریلیز شده، توصیه می شه ببینید
سازندش کمپانی اعظم Production I.G هست که در کارنامش عناوین درخشانی مثل Psycho-Pass و Ghost in the Shell و ... هست
تو اولین نگاه انیمه خوبی بنظر میاد... منتظرم نسخه 1080p دانلود بشه تا ببینم چی به چیه
پ. ن: این المپیک هم تاریخ ریلیز هفتگی چند تا از انیمه ها رو نابود کرده..

من که بعد از dragon ball صد درصد سراغ انیمه های دیگه میرم:D ناروتو که دیدم وان پیسم تا قسمت3 :p حتما باید بقیشم ببینم
دوستان یه انیمه بود تو اسمش
Fullmetal بود اون چجور انیمه ای هست ؟:D
fullmetal alchemist هست که شاهکاریه واسه خودش!ولی به نظرم بری سراغ hunter x hunter بهتره اول اینو ببین بعد.....

Boku no Hero Academia
هر دو فصل آکادمی هیرو رو تموم کردم. تا سه قسمت ابتدایی واقعا فکر نمیکردم زیاد جذبم کنه ولی خب بعد سه قسمت اول با اومدن شخصیت ها و داستان های جور واجور خیلی خوب شد:D
کاراکتر میدوریا رو بزارم کنار بقیه ی سطح شونن بودن و ژاپنی بازیشون خیلی خوبه و خیلی از Power of Friendship خبری نیست:D
مبارزات هم خیلی خوب طراحی شدن و به کمک انیمیشن های عالی و روان حسابی هیجان انگیز شدن، مخصوصا مبارزه مقابل ویلین ها که بحث سر مرگ و زندگیه>:)
درکل با اینکه جدیدا از انیمه های شونن و شونن بازی خسته شدم ولی آکادمی هیرو با دنیای جالب و جذاب و داستان و شخصیت های جالب و جذاب تر تونست به خوبی تو دلم جا کنه:x
نمره ی فصل اول: 8/10
نمره ی فصل دوم:8.5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or