Kaiki
کاربر سایت
درست میگی الان که فکر میکنم میبینم اکثرا کارای که برای اون دوره بودن از VN اقتباس شدنبرو بابااصلا هم الکی نیست
خودمم زیر سوال نمیبرم
البته مشکل از کیوتو انیمیشن تو طراحی نیستا!مشکل از منبع اقتباسه
(ویژوال ناول)
درست میگی الان که فکر میکنم میبینم اکثرا کارای که برای اون دوره بودن از VN اقتباس شدنبرو بابااصلا هم الکی نیست
خودمم زیر سوال نمیبرم
البته مشکل از کیوتو انیمیشن تو طراحی نیستا!مشکل از منبع اقتباسه
(ویژوال ناول)
در مورد وایولت نمیدانستم، خو اول هر قسمت نتفلیکس میزنه، آدم این حس بهش دست میده
سطح کیفی کار هم جزو کاراای شاخه و کمی متفاوت حتی، آدم میگه کار ، کار خود نامردشونه
خوب پس از لیست خط میخورن، همون کسلوانیا به عنوان تنها کار خوبی که ازشون دیدم، فعلا راضی کننده بوده
لایو اکشن که کلا آشغاله، نتفلیکس بسازه یا خود ژاپنی ها یا هالیوودکلا آشغاله
صرفا بحث خود انیمه رو داشتم، نه بقیه ی انواع اقتباس
---
البته من نمیگم کار خوب پیدا نمیشه ها! هست، و هرکسی حداقل تو هر فصل به نظرم بتونه 5تا کار که ارزش دیدن داشته باشه پیدا کنه!و یکی دوتاشون حتما خوب در میاد
اما خدایی تعداد انیمه های کپی شده و اینا فراوونه!!!! بعضی وقتا هم یک موضوع انقدر میگیره(نمونش رفتن تو دنیای بازی ها) و انقدر زیاد از این ایده استفاده میشه، که خزش میکنند میره!شورش رو در میارن
یعنی کسی از کلیشه هم دور بشه، میان تبدیلش میکنند به کلیشه(یا هم مثلا سری Fate رو خودشون میلکش میکنند که
)
---
در مورد انیمه های بلند هم موافقم و هم مخالف! درسته که وقت بیشتری دارن و ... ولی اصلا دلیل بر افت کیفیت این مدلی نمیشه دیگه!نمیشه که گرافیک مثلا نسبت به آرک واتر7 پسرفت کنه! کلا Toei هیچ انیمه ایش الان درست حسابی نیست وضعش! ببینم کار جدیدی میسازن و خوشمم بیاد، اسم اینا رو ببینم از لیستم خطش میزنم
ولی دوباره انیمه های فصلی محدودیت زمان دارن، همین شوکوگکی فصل دومش قشنگ معلوم بود از سر و تهش دارن میزنند!حتی من که مانگا نخوندم هم برام واضح بود، که مانگاخون ها تایید کردن
یا مثلا حتی F/Z میگفتن به خاطر 24قسمتی بودن بعضی بخش های ناول رو نتونستن پوشش بدن!(البته این صرفا انتقاد به مضرب 12بودنه)
در مورد یک کاری مثل وان پیس، از نظر فیلر امر جدا از آرک اصلی باشه به نطرم خیلی خوب جواب میده، چون حالت جزیره جزیره داره و هر آرک تقریبا جداست، راحت میتونند تو راه تو به یک جزیره بر بخورن! فیلر باحالم زیاد داشته تا حالا
این هیچ، اصلا یک عالمه کاور صفحه اول داره وان پیس که داستان های جالب و حتی مهمی رو روایت میکنند! ولی انیمه نمیشن! فیلر نمیدن، حداقل اینا رو بسازن فاصله زیاد بشه، اگر مشکلشون فاصله ست!
همچنان هیچی انیمه بلند نمیشه
---
در مورد راه مانگا خوندن که گفتم، اینم هست! ولی خوب... بحث انیمه ها هست، برو مانگا/لایت ناول/کتاب بخون، جواب مسئله نیست
![]()
درست میگی الان که فکر میکنم میبینم اکثرا کارای که برای اون دوره بودن از VN اقتباس شدن
همممم...حرف های خوبی زدی...ولی،من از 10 سال دیگه میترسم...وقتی میخوای مثل الان انیمه های خوب رو لیست کنی برامون ولی میبینی لیستت بزور به 3 تا انیمه میرسه..مگر این که تا اون موقع انیمه های هنتای و بچه مدرسه ای گوگولی مگولی علایقت شده باشه
پ.ن:امیدوارم ناراحت نشده باشی...منظورم بیشتر انیمه فن ها بود نه فقط شما....چون این اتفاق داره میفته!
در مورد نظرت در مورد کلاناد فقط میتونم بگم بمیراتفاقا چندوقتی بود میخواستم بحث حضور نتفلیکس رو توی صنعت انیمه باز کنم و ببینم نظر بقیه در این مورد چیه!
من به شخصه 2کار ازشون دیدم، و هر 2تا به نظرم عالی بود!
کسلوانیا که واقعا عالی بود! دقیقا انتظاری که من از دراکولا و خون آشام جماعت دارم یه چنین حسیه،نه چیزایی که الان توی غرب دارن به خوردمون میدن(توالایت و این خزعبلات) که الان به خیلی ها بگی خون آشام و اینا،دقیقا فکرشون میره سمت 4تا بچه سوسول
غیر از این، الان هم Violet Evergarden رو داریم که فوق العاده دوست داشتنیه!
سطح کیفی کاراشون هم که عالیه! تا الان نتفلیکس کارایی که من دیدم حداقل،عالی بودن!
اما دقیقا همین نگرانی رو دارم که نکنه کم کم بخوان سلیقه ی غربی رو وارد کنند و انیمه رو از اون حس و حالی که داره دور کنند! (یکهو مثلا...چی بود اسمش؟ Reflection ؟ همین یکی دو فصل پیش اومد)یه چنین سم هایی رو وارد دنیای انیمه ها کنند!
الان کار سوپرهیرویی هم که بین انیمه ها داریم(همین هیرو آکادمی نزدیک ترین مثال!)،اما کاملا با سوپرهیرویی غربی متفاوته
---
در مورد انیمه های خوب و بد و به فنا رفتن یا نرفتن و ...!
این درسته که خیلی هامون(تقریبا فکر کنم همه،حالا هروقتی که انیمه دیدن رو شروع کرده باشیم!) یه عالمه کار خوب رو پشت سر هم دیدیم! و انتظار داریم همیشه7-8-10تا کار این مدلی توی فصل باشه! و خوب انتظار اشتباهیه!
اما ... خدایی افتضاحه وضعیت فعلی! خلاصه انیمه های فصل رو میخونی،قشنگ میشه 75% انیمه ها رو خلاصه ی داستانشون رو کپی کرد،به عنوان انیمه ی فصل بعد تحویل داد! تنها فرقش اینه که اسم کاراکترها عوض میشه!
کلا اوضاع فاجعه ست خدایی
---
در مورد انیمه های بلند،من که به شدت از نداشتنشون ناراحتم! به دلایل زیاد
اول اینکه اصلا حسی که با انیمه های بلند(حتی اگر فیلر باشه،ولی خوب باشه!) میگیری رو نمیشه با کاراکترهایی که یک فصل میبینی، در بهترین حالت دوباره یک سال بعد میبینیشون بگیریاون موندگاری رو ندارن،حداقل برای من!
، حتی کاراکترهای فرعی کارهایی مثل وان پیس و ناروتو و بلیچ هم برام خیلی درجه ی بالاتری از اکثر کارهای فصلی،حتی خوب هاشون،دارن
دوم اینکه کار طولانی با کیفیت هم داشتیم،هانتر +100 قسمت بود، بلیچ هم حتی به نظرم کیفیتش کاملا خوب و قابل قبول بود! ، ناروتو هم تا همونجا که اوج داستان بود عالی بود! دقیقا بعد از اونجا کیفیت گرافیک و فیلر و همه چی سقوط کرد
، وان پیس هم تا قبل از دو سال گرافیکش خوب بود
اینکه چرا الان وان پیس از نظر گرافیکی حتی از قسمت های Xسال پیشش پایین تره رو واقعا من هیچ دلیلی براش نمیدونم! قاعدتا با پیشرفت تکنولوژی،پیشرفت نکنه،پسرفت نباید داشته باشن! ناروتو هم البته همین مشکل رو داشت! یهو انگار قحطی رنگ اومد تو انیمه! (و طراحی اینا!)
کلا من ترجیح میدم انیمه ی بلند داشته باشیم،به سبک هانتر که نمیشه ساخت چون مانگاش آماده بود،ولی به سبک بلیچ میشه ساخت! وان پیس بیان اصلا بین هر آرک فیلر 50 قسمتی بدن! ولی مثل درسروزا وسط داستان اصلی فیلر ندن! گرافیک هم خوب...برگردن به چند سال قبل! پیشرفت نمیخوایم،انتظار Ufotable هم نداریم
مورد بعدی اینه انیمه های فصلی برای هر فصلشون باید همیشه خدا خدا کنیم! خیلی از کارها شاید دیگه هیچوقت انیمه ـشون رو نبینیم(ارسلان سنکی؟ گین نو ساجی؟ بعید میدونم هیچکدومشون دیگه بیان! مخصوصا دومی!) ، یا اگر بیان بعد از 2قرن میان که حال و هوای انیمه اصلا رفته! شینگکی فصل اولش چه هایپی داشت برای هممون! فصل دومش یک دهم اون هایپ رو هم نداشت دیگه! ، قرن ها از آخرین فصل Hajime no Ippo اومده ولی خبری از فصل جدیدش نیست مانگاش هم انقدر محتوا دارن که 10 فصل دیگه هم میتونند بسازن! ، چیهایافورو بعد از 5سال فصل دومش تایید شد،که فکر کنم با خبر تموم شدن مانگا،حتی خیلی ها امیدشون رو برای دیدن فصل سوم انیمه هم از دست داده بودن!
یک کاری مثل Space Brothers هم داشتیم بس خفن،بنده خدا تا 99 قسمت هم پیش رفت و ...! ترکیدیم
کلا الان کارهای فصلی،ایمن ترین راهی که برای دیدنشون هست،کارهای اورجیناله!حداقل خیالت راحته تموم میشه میره! ، یا هم اهل مانگا باشی،هرکاری رو دیدی و خوشت اومد بری مانگاش رو بخونی!
تقریبا اکثر کارهای اورجینال هم خوب در میان(اوه ... کار اورجینال هم داشتیم رو هوا موند البته! Death Parade
)
---
و یک مورد دیگه که ترور میشمClannad رو من با همون چوبی میزنم که خیلی از کارهای فصلی میزنم
چی بود آخه این
... حداقل فصل اولش انقدر چیز بود،که ارزش نداشت دیدن فصل دومش
دقیقا مهدکودک دخترونه راه انداخته بودن
![]()
ببین..بزار برات با مثال صحبت کنم...شما صنعت لباس رو در ایران در نظر بگیر..چطور هر سال رنگ خاص مد میشه یا مدل خاص ..چطور تو مغز و تفکر مردم میگنجونن..از چه راه های غیر مستقیم و تبلیغات مستقیم مردم رو ترغیب به خرید لباس هایی میکنن که خود تولید کننده ها و وارد کننده ها میخوان...حالا مرحله اصلی کارگاه های لباسه که دست به کار میشن به لباس هایی که مردم انتظار دارن ببینن(یه شخصه خودم تو کارگاه لباس دوزی دیدم)...مردم هم میخرن و اکثر هم میپوشن..اقلیت هم مثل من که لباس بگ دوس دارن اگر بخوان همینطور ادامه بدن انگشت نما میشن و به چشم دیگران لباس مسخره و چیپ تنشونه....سود اصلی رو رو معلومه داره کی میبره بحثی نیست....یعنی خاطرات منو زنده کردید ! سال 2011 یود یه یحثی بین چند تا کاربر تو aw که به لفت دادن یا بن شدن منجر شد ! بحث سر اثار کیوتو انیمیشن شروع شد و بعد به کل صنعت کشیده شد که کیو صنعت انیمه رو به لجن کشیده ! و موئه داره روح انیمه رو میمکه و انیمه هیچ اینده ای نداره و سالهاست صنعت انیمه افت کرده و دیگه خبری از انیمه های شاهکار نیست (دقت کنید 2011 یعنی حتی یکی دو سال قبل از ادعای دوستان ! یعنی ما از 2010 به این ور هر سال این بحث کذایی رو داشتیم )
لیست انیمه های 3 سال اخیر در بین 100 انیمه برتر myanime list
1- Your name 2016
2- Gintama season 4 spring 2015
3- Gintamw 2018
4- Owarimonogatari season 2 summer 2017
5- A silent voice summer 2016
6- Haikyuu season 3 fall 2016
7- Made in abyss summer 2017
8- March comes in like a lion 2nd season fall 2017
9- Kizumonogatari iii winter 2017
10- Your lie in april fall 2014
11- Haikyuu season 2 fall 2015
12- Descending stories : showa genroku rakugo shinju winter 2017
13- Mushishi zoku season 2 fall 2014 (بیست و پنچ انیمه برتر مای انیمه لیست 13 تاش مال 2-3 سال اخیره)
14- My hero academia 2 spring 2017
15- Mushshi zoku shou spring 2014
16- Monogaatari series second season summer 2013
17- No game no life zero summer 2017
18- Natsume season 6 spring 2017
19- One punch man fall 2015
20- Kizumonogaatari part 2 summer 2016
21- Mushshi zoku shou movie spring 2015
22- Assassination classroom season 2 winter 2016
23- Hajime no ippo fall 2013
24- Haikyuu spring 2014
25- Naatsune season 5 fall 2016
26- Ping pong the animation spring 2014
27- Jojo bizarre aadvanture: diamond is unbreakable spring 2016
28- Saikai kusou no Y-nan 2 spring 2018 البته این هنوز رو ایره نمیشه روی جایگاه نهاییش حساب کرد
29- Gintma perori hen fall 2017
30- Boku daka ga inai machi winter 2016
31- Kuroshisuji: book of atlantic winter 2017
32- Jojo bizarre aadvanture: season 2 winter 2015
33- Kokoro no basket 3rd season winter 2015
34- Shokugeki no souma spring 2015
35- Saikai kusou no Y-nan summer 2016
36- Kiseijuu: sei no kakuritsu fall 2014
37- Mob psycho 100 summer 2016
38- Bakemono no ko summer 2015
39- Shokugeki no souma: san no sara : fall 2017
40 درصد تاکید میکنم از 100 درصد 40 درصد انیمه های 100 انیمه برتر و پرطرفدارن از نظر مخاطبین مربوط میشه به همین 3 سال اخیر ! و 60 درصد دیگه مربوط میشه به کل تاریخ ! اینم مفهوم افت کردن صنعت انیمه به ادعای دوستان ! کاری به درست و غلطی جایگاه این انیمه اینکه جایگاه واقعیشون این هست یانه یه بحثه ولی اینکه اکثریت مخاطبین همچین باوری دارن و صد البته استودیو ها میرن سمت نظر اکثریت نه چند تا سلیقه خاص ! یه پیش دستی هم بکنم و اگه کسی خواست به مووی و سریال بودن لیست گیر بده ! از فقط سری بود اوضاع بدتر بود به لطف استودیو گیبلی کلی فیلم قدیمی تو لیست 100 تاست!
لیست دادن هم خیلی ساده است برای همین یه لیست فصلی از 2014 به اینور اماده کردم با ملاحظه تعداد بیننده ! نمرات و مطرح بودن انیمه و سبک های همه پسند (انیمه های شوجو ! ژاپنی پسند مثل گاندام و انیمه های ایدولی با وجود کیفیت مطلوب و مخاطب بالا و نمرات قابل قبول نزاشتم تو لیست ! )
winter 2014
1- Noragami
2- Nisekoi
3- Chuunibyou demo koi gaa shitai! Ren
4- D-frag
5- Space dancy
6- Seitokai yakuindomo
7- Gin no saji season 2
8- Kill la kill دنباله
9- Kingdom دنباله
10- Magi kingdom of magic دنباله
11- Kuroko no basket دنباله
12- Nagi no asakura دنباله
13- Hajime no ippo دنباله
Spring 2014
1- No game no life
2- Haikyuu
3- Mahouka koukou no rettousei
4- Faity tail 2014
5- Mokuraa wa minna kawaisou
6- Jojo bizarre advancer
7- Sidonia no kishi
8- Mushshi zoku shou
9- Ping pong animation
10- Love live
11- Dragon bal kai
12- Baby step
Summer 2014
1- Barakamon
2- Tokyo ghoul
3- Sword art online
4- Akame ga kill
5- Znkyou no terror
6- Gekkan shoujo nazaki kun
7- Ao haru raide
8- Free!
9- Hanamono gatari
10- Kuroshitsuji: book of circus
11- Space dandy 2
Fall 2014
1- Shirobako سالار
2- Shingeki no bahamut
3- Your lie in april
4- Kiseijuu
5- Nanatsu no taizai
6- Fate stay night
7- Akatsuki ni yona
8- Psycho pass 2
9- Amagi brilliant park
10- Log hirozen 2
11- Tsukimonogatari
12- Ookami shoujo to kouro ouji
13- Mushshi zoku shou 2
Winter 2015
1- Death parade
2- Tokyo ghoul 2
3- Assassination classroom
4- Kuroko ni basket 3
5- Durarara 2 shou
6- Jojo bizzare advanture 2
7- Kamisama hajimemashite
8- Saenai heroine no sodatekata
Spring 2015
1- Shokugeki no souma
2- Dungeon ….
3- Owari no seraph
4- Kekkai sensen
5- Yahari …
6- Plastic memories
7- Fate stay night
8- High school dXd born
9- Ore monogatari
10- Nisekoi
11- Arsalan seki
12- Hibike euphonium
13- Gintama
14- Grisaia no rakurn
15- Sidonia ni kishi
16- Dimond no ace
17- Baby steps 2
summer 2015
1- Overlord
2- Prison school فاجعه
3- Gate
4- Charlotte
5- Gangesta
6- Himouto!umaru chan
7- Akagami ni shirayuki hime
8- Gragon ball super
9- Durarara 2 ten
10- Working
11- To love ru darkness
12- Nono bayori repeat
fall 2015
1- One punch man
2- Noragami arigato
3- Rakudai kishino cavlry
4- Haikyuu 2
5- Owari no seraph 2
6- Gakusen toshi asterisk
7- Owarimonogatari
8- K: rok
9- Yuri yuri
10- Lupin 3
Winter 2016
1- Boku dake ga inai machi
2- Kono subarashi sekai ni….
3- Assassination classroom 2
4- Hai to gensou no grimgar
5- Ajin
6- Gate 2
7- Durarara 2 ketsu
8- Shouwa genroku rankugo shinjuu
9- Akagami no shirayuki hime 2
Spring 2016
1- Boku no hiro academia
2- Re zero
3- Koutetsujou no kabaneri
4- Bungou stray dogs
5- Kiznaiver
6- Sakamoto desu ga
7- Jojo bizzare advanture
8- Magi : Sinbad
9- Gakusen toshi asterisk 2
Summer 2016
1- Mob psycho 100
2- Relief
3- Shokugeki no souma
4- Orange
5- 91days
6- New game
7- Saikai kusuo no …
8- D.gray man
9- Arsalan senki 2
Fall 2016
1- Yuri no ice
2- Haikyuu 3
3- Bungou stray dogs2
4- 3 gatsu no lion
5- Ajin 2
6- Hibike euphonium 2
7- Natsume
8- Poco's udon world
9- Drifters
Winter 2017
1- Kono subarashi sekai … 2
2- Kobayashi's dragon maid
3- Ao no exorcist
4- Youjo senki
5- Kuzu no honkai
6- Little witch academia
7- Demi chan wa kataritai
8- Gintama
9- Showa genroku ….
Spring 2017
1- Attack on titan 2
2- My hero academia 2
3- Boruto
4- Re creators
5- Tsuki ga kirei
6- Worldend: what doyou do at the end of the world?
7- Shingekino bahamut virgin souls
8- Sennai heroine no sodetakata
9- Sakura quest
10- Natsume
11- Unhouten kazuku 2
Summer 2017
1- Made in abyss
2- New game 2
3- Tsurezure children
4- Kakegurui
5- Classroom of the elite
6- Ballroom e youkoso
7- Owarimonogatari
8- Princess principal
Fall 2017
1- Mahoutsukai no yome
2- Shokugeki no soumaa 3
3- Inuyashiki
4- Recovery of an mmo junkie
5- Kekai sensen & beyond
6- Houseki no kuni
7- Girls last tour
8- Himouto umaru chan
9- 3gatsu no lion 2
10- Children of the whales
11- Gintama
هر فصل تقریبی 10 تا انیمه خوب رو به بالا و قابل دیدن داشتیم و داریم ! من نمیدونم دیگه این ناله ها و شکایت ها چیه دیگه !!! اون سالایی که دوستان ادعا دارن خیلی رویایی بوده میتونم با همون شرایط بالا لیست کنم ! ببنید اگه بدتر نباشه بهتر نیست خصوصا تابستون 2012
اشخاصی که این انیمه رو کوبیدن و مسخره کردندر مورد clannad هم اضافه کنم کسی با مسخره کردن این انیمه نمیتونه چیزی از ارزش هاش کم کنه فقط خودش رو زیر سوال میبره
چه درشت اشاره کردیدر مورد نظرت در مورد کلاناد فقط میتونم بگم بمیر![]()
خوب من اصلا منظورم اون چیزی نبود که به نظر میاد...سوءتفاهم شدهاینکه در طول زمان سلایق عوض میشه چه در یک فرد چه در کل انسانها و تغییر هنر به سبب همین تغییر سلایق که خب یه چیز طبیعیه و همیشه اتفاق افتاده. کسیم نمیتونه بگه ۱۰ سال دیگه چی میشه و چه مدل انیمه ای رو بورسه حتی اگه واقعا چیزی باشه که شما بهش میگی هنتای و گوگولی موگولی بازم محصولی بوده که اکثریت مخاطبین اون زمان تونستن باهاش به عنوان یه هنر ارتباط برقرار کنن فارغ از ارزشی که از نظر ما داره () و مسلما در اینجا منظور از مخاطبین کسایی هست که به فروش محصول کمک میکنن. نمونه بارز این چند وقت میتونه Yuri on Ice باشه که اومد و کلی طرفدار پیدا کرد و کلی فروش کرد، همین باعث شد راه برا انیمه های این سبکی هموارتر بشه طی فصول اخیر
زنده باشی جوونمنم با بعضی از دوستان موافقم، به نظر منم الان مشکل اصلی انیمه ها و مانگاها اینه که صرفاً فقط سلیقه مشتری ها رو در نظر میگیرن و تلاششون فقط در جهت سودآوری بیشتر هست و نه ازائه کارهای ناب و بیاد موندنی و همینم میشه که مثلاً یه انیمه ای مثل ناناتسو نو تایزای یه شخصیت خوک رو بزور توی داستان جا میکنه تا بعداً عروسک و جاکلیدی و قاب گوشی و ... ازش بفروشه یا با اینکه فصل اولش به نوبه ی خودش خوب بود توی فصل دوم میاد غلظت هندی بازی رو میبره بالا و قدرت شخصیت ها رو مثل بازی های jprg با عدد بیان میکنن (چیزی که الان خیلی مد شده و حتی توی مانهواهای معروف هم دیگه ازش استفاده میشه و یا یه آرک بی ربط اضافه میکنن که وارد دنیای بازی میشن). خلاصه اینکه مشتری این وسط حرف اول رو میزنه و سرمایه گذار هم برای رضای خدا نمیاد انیمه بسازه![]()
جدا من متوجه نمیشم کجای کلامت رو بچسبم بس که از این شاخه به اون شاخه زدی !ببین..بزار برات با مثال صحبت کنم...شما صنعت لباس رو در ایران در نظر بگیر..چطور هر سال رنگ خاص مد میشه یا مدل خاص ..چطور تو مغز و تفکر مردم میگنجونن..از چه راه های غیر مستقیم و تبلیغات مستقیم مردم رو ترغیب به خرید لباس هایی میکنن که خود تولید کننده ها و وارد کننده ها میخوان...حالا مرحله اصلی کارگاه های لباسه که دست به کار میشن به لباس هایی که مردم انتظار دارن ببینن(یه شخصه خودم تو کارگاه لباس دوزی دیدم)...مردم هم میخرن و اکثر هم میپوشن..اقلیت هم مثل من که لباس بگ دوس دارن اگر بخوان همینطور ادامه بدن انگشت نما میشن و به چشم دیگران لباس مسخره و چیپ تنشونه....سود اصلی رو رو معلومه داره کی میبره بحثی نیست....
بحث انیمه هم بی ربط نیست..ببین از سال 2010 تا الان چقدر انیمه ها فرق کرده...استانداردها داره به کجا کشیده میشه...چرا چون کلمه ای داریم به نام تجارت...طرف انیمه میسازه باید سود دهی داشته باشه....بهترین راه تاثیر گذاشتن رو بیننده هست کاری میکنن علایق و سلیقه ها برگرده به انیمه هایی که قبلا گفتم...من باز میگم مشگلی با سبک josei و shojo و seinenندارم..و حتی با دختر مدرسه ای و داستان های حول حوش این قضیه هم ندارم...بحث من سر اینه که به صورت غیر مستقیم دارن رو انیمه باز تاثیر میزارن و علایق رو به سمت دیگه شتاب میدن(قضیه همون لباسه)...بدون زحمت و نو اوری میخوان شیر دوشی راه بندازن و تجارت کنن...خوب هرچی انیمه ها تجاری تر بشه معلومه کارهای یونیک و خاص کم میشه جایگاهش رو میده به انیمه های با دخترای رنگی و تحریک امیز(خودتون میدونید تحریک امیز چیه) داستان های تکراری و کلیشه ای...شخصیت پردازی سطحی...خواهشا بشین فکر کن ببین واقعیت چیه...مقایسه جدول 2012 تا 2017 خیلی خوبه باعث امیدواریه....ولی دردی از اینده صنعت انیمه دوا نمیکنه چون کم کم معلوم میشه چه خبره!
اشخاصی که این انیمه رو کوبیدن و مسخره کردن...نظر کاملا شخصی داشتن...مستند نگفتن
چه درشت اشاره کردی
خوب من اصلا منظورم اون چیزی نبود که به نظر میاد...سوءتفاهم شده....مراجعه کن به پستی که برای vaan2 گذاشتم...
من آنلاین میخونم، ترجمه فارسی باشه که :مانگای انیمه ها رو از کجا دانلود میکنید؟