Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
شما این دوتا رو میگید، من با همون Coco هم مشکل دارم:-"
کلا غیر از Wall-E و TS3 و Spirited Away با هیچکدوم از اسکارهای انیمیسن موافق نیستم:-" ( Inside Out رو ندیدم البته:-" وقت نمیشه:| )
به طور کلی هم میشه چشم بسته با تقریب زیادی گفت دیزنی انیمیشنی داشته باشه، اسکار مال اونه:-"

این Coco هم چند سال پیش یه انیمیشن با همین حال و هوا داشتیم، من همش حس میکردم یه کار تکراری دارم میبینم:-" (چنین حسی نسبت به Brave هم داشتم:-") ، ولی کلا این مکزیک و دنیای مردگانش خز شده دیگه! جذابیتی نداره:))
افتضاح ترین انیمیشن دیزنی Zootopia بود که خیلی هم ازش تعریف کرده بودن یه داستان چرت با یه پایان بی سر ته:| همینطور The Good Dinosaur سوپر کلیشه بود داستانش باز خوبه اون اسکار نگرفت:|

افتضاح ترین انیمیشن دیزنی Zootopia بود که خیلی هم ازش تعریف کرده بودن یه داستان چرت با یه پایان بی سر ته:| همینطور The Good Dinosaur سوپر کلیشه بود داستانش باز خوبه اون اسکار نگرفت:|
من باز زوتوپیا رو از Coco بهتر میدونم:-" جالب بود:-"

ولی یکی از انیمیشن هایی که هیچوقت درکش نکردم Upهه! اصلا نمیفهمم چرا انقدر تحویلش میگیرن، چون به نظدم آشغالی بیش نیست:-"

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
من باز زوتوپیا رو از Coco بهتر میدونم:-" جالب بود:-"

ولی یکی از انیمیشن هایی که هیچوقت درکش نکردم Upهه! اصلا نمیفهمم چرا انقدر تحویلش میگیرن، چون به نظدم آشغالی بیش نیست:-"
up فوق العاده بود از نظر من coco هم همینطور بنظرم از اشغالایی مثل brave خیلی بهتر بود
up داستان خیلی خوب و احساسی داشت ولی خب سلیقس دیگه
خداحافظی با خونه پیرمرده خیلی غم انگیز بود:((
اون جاش که گوسفنده دستگیر شد پلیسا از کجا اومدن؟؟ خیلی بیخود بود اون تیکه:|

آخرین باری که به یه انیمیشن خارجی جایزه دادن اصن کی بوده
در راستاي حرف اکیبا باید بگم هر سال اسم دیزنی میاد وضعیت اسکار معلوم میشه... خیلی وقته انیمه خارجی جایزه نبرده..بی انصافیه...دیزنی داره هر سال یک فرمول رو با کمی تغییرات به اصطلاح پیاز داغ رو کم و زیاد میکنه تحویل میده.. حالا چون غول بزرگی تو صنعت شده و ثروت هنگفتی داره دلیل نمیشه هر سال اسکار نوش جان کنه:|

اخرین بار نگو ! !! یه بار اونم زوری به میازاکی دادن که مثلا بگن ! ما تبعیض قائل نمیشیم !
اونم به قول خودت بزور.. چون استاد میازاکی پیر دنیای انیمه هست و به معنای واقعی تو این کار استاده... فکر کنید اون یک بار هم بهش اسکار نمیدادن:-".... یعنی این غربی ها برای همه چیز تبعیض قائل میشن و حرف از برابری و حق میزنن... خیلی مضحک و مسخره هستن

Kakegurui
سه قسمت تا اینجا ازش دیدم. کار خوبیه ولی ایده اش خیلی بهتره:D
یکی از نکات جالب انیمه نمایش انواع و اقسام مختلف قمارها و تکنیک(تقلب) هاشون بود که بسی جذابه>:)
البته هنوز چالش خاصی جلوی شخصیت اصلی قرار نگرفته و خیلی راحت داره یکی پس از دیگری همه رو درو میکنه ولی خب امیدوارم قسمت های بعدی قمارهای جذاب و حساس تری رو ببینیم که البته اگه انیمه تک شخصیتی بخواد پیش بره یکم بعید میدونم:-"
به جز اینا این حالت ارگاسم گونه ای(:D) که بعد از هر برد بهشون دست میدم برام رو اعصابه و دوست داشتم به جای فن سرویس و اینجور چیزا یکم به شخصیت پردازی و داستان عمق بیشتر میدادن ولی خب باید ادامه بدم ببینم در ادامه چی میشه:D

Mob Psycho 100
از اون انیمه هاییه که یهو به سرم میزنه دانلودش کنم و هیچ هدف خاصی ندارم ولی خب موب سایکو تو این سه قسمتی که دیدم از انتظارم جلوتر رفت واقعا:D
شخصیت موب یه پسر راهنمای خنگ، بی استعداد تو درس و ورزش، خجالتیه که با رئیس شیادش کار روحگیری رو انجام میدن و برخلاف موارد قبلی که موب هیچ استعدادی توشون نداشت ولی روحگیری فوق العاده ایه و در کنار رئیسش داستان جالبی رو میسازن:D
یکی از خوبی های انیمه اینه که علاوه بر طنز روی زندگی موب به عنوان یه دانش آموز راهنمایی هم تمرکز میکنن و با طنز تلخ و تاریکش به خوبی به این بخش میپردازه:x
=========
پ.ن: میبینم که ماشالله جمع اوتاکو و ویبو ها حسابی گرمه و خوب ریشه به تیشه بهترین انیمیشن های قرن میزنن... همگی نخسته:x:-"

خوب اینطوری اصلا مزه نمیده که .. حداقل باید از اول dragon ball super شروع کنی... جریان بیاد دستت و در اخر لذت بخش بشه برات.. صحنه های فوقالعاده قشنگی تو episode های قبل هست:)
میدونم ولی چند وقتیه اصلا نمیتونم انیمه ببینم اخرین انیمه های که دیدم RE:Zero و چندتای دیگه توی همون زمان بود و بعد از اونا حتی ی قسمتم انیمه ندیدم کلا وضعیت عجیبی شده وقتایی که کاره خاصی ندارم ترجیح میدم wow بازی کنم یا چندتا mv از گروه ها یا خواننده های محبوبم تو kpop ببینم/گوش کنم یا میرم اخبار kpop/kdrama میخونم:D هر فصل میرم تو mal عوامل انیمه هارو میبینم خلاصه داستانارو میخونم و هایپ میشم و میگم این فصل دیگه برمیگردم ولی نمیشه الان تنها امیدم به فصل بهاره که قراره فصل جدید انیمه ی محبوبم steins gate zero بیاد حالا ببینم تا اون موقع چی میشه . همه ی اینارو گفتم که اخرش بگم اصلا شرایط شروع ی انیمه ی بلند مثله دراگون بالو ندارم فقط میخوام این قسمت اخرو ببینم البته دنبال ی بهانه هم میگشتم اینارو اینجا بگم شاید یکی که قبلا اینطوری شده بتونه کمک کنه:D
_____
درمورد اسکار خواستم بگم بزارین اینا خوش باشن هی بهم جایزه بدن باهم حال کنن کلا از انیمه دور بمونن

میدونم ولی چند وقتیه اصلا نمیتونم انیمه ببینم اخرین انیمه های که دیدم RE:Zero و چندتای دیگه توی همون زمان بود و بعد از اونا حتی ی قسمتم انیمه ندیدم کلا وضعیت عجیبی شده وقتایی که کاره خاصی ندارم ترجیح میدم wow بازی کنم یا چندتا mv از گروه ها یا خواننده های محبوبم تو kpop ببینم/گوش کنم یا میرم اخبار kpop/kdrama میخونم:D هر فصل میرم تو mal عوامل انیمه هارو میبینم خلاصه داستانارو میخونم و هایپ میشم و میگم این فصل دیگه برمیگردم ولی نمیشه الان تنها امیدم به فصل بهاره که قراره فصل جدید انیمه ی محبوبم steins gate zero بیاد حالا ببینم تا اون موقع چی میشه . همه ی اینارو گفتم که اخرش بگم اصلا شرایط شروع ی انیمه ی بلند مثله دراگون بالو ندارم فقط میخوام این قسمت اخرو ببینم البته دنبال ی بهانه هم میگشتم اینارو اینجا بگم شاید یکی که قبلا اینطوری شده بتونه کمک کنه:D
_____
درمورد اسکار خواستم بگم بزارین اینا خوش باشن هی بهم جایزه بدن باهم حال کنن کلا از انیمه دور بمونن
منم مثل خودت شده بودم.. وقت گیر میاوردم eso میزدم حتی بازی های روز هم حوصله نداشتم بازی کنم.. حتی منی که اهل اهنگ و نواخت هستم چند وقت بود درست اهنگ گوش نمیدادم فقط تو نت میگشتم اخبار خواننده ها و البوم رو پی گیری کنم.. انیمه هم هرچی ریلیز میشد نهایت 2 قسمت میدیدم بعد ول میکردم یا ترجیح میدادم اخبار انیمه رو دنبال کنم... خلاصه حواست باشه دپرس و افسرده نشی که کلی وقت و هزینه بابت دکتر و مداوا بهت تحمیل میشه..

kakegurui
اگه موقع جشن تولدتون بهتون خبر بدن که قراره سوپرایزتون کنن اونوقته که حتی اگه فیل هم تو خونه بیارن چندان شوکه نمیشین. این مورد تا حدود زیادی برای kakegurui اتفاق افتاده. در اوایل کار شخصیت اصلی یعنی یومکو به راحتی حریف هاش رو قلع و قمع کرد که برای شروع حرکت عادی ای به حساب میاد ولی با جلوتر رفتن داستان خبری از سوپرایز و غافلگیر شدن و چالش نبود... ته همه ی قمار ها میدونستی که شخصیت اصلی به راحتی آب خوردن بازی رو اونجور که خودش میخواد میبره و بقیه انگشت به دهان مانده به تعریف و تمجدیدش میپردازن... MEH:|
به جز این مورد شخصیت پردازی تو دیوار بود واقعا... بخش وسیعی از انیمه را فقط قمار کردن و برد های پیاپی یومکو و ترسو بازی های سوزویی پوشش میده و واقعا خبری از شخصیت پردازی نیست و حتی داستان هم خیلی وقت ها محو میشه و وسط انیمه اصلا آدم هنگ میکنه که واسه چی داره انیمه رو میبینه:-"
درکل ایده ی خوبی بود ولی از نوع اجراش اصلا خوشم نیومد و از قسمت 5ـم شدیدا برام تکراری و کسالت آور شد:D
نمره: 5.5//10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or