Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
حیفه واقعا اگه دائمی باشه (خدا نکنه)
آرشیو بزرگی داشت
خداکنه دوباره راهش بندازه
از این به بعد چه کنیم؟ :(
امیدی هست مترجما سایتی چیزی راه بندازن شروع کنن به ترجمه؟

سال 2004 نیستیم که ، الان انیمه ها رو دوبله هم دارن میکنن و سایتای دانلود فیلم و سریال انیمه هم میزارن تو سایتشون ! واقعا فکر میکنید قرار نیست دیگه کسی یا جایی انیمه زیرنویس کنه ؟ البته تا یه مدت کمیت خیلی کاهش پیدا میکنه ! ولی خوب این سرگرمی و فن هاش هم مسیرشون رو پیدا میکننن ! قبل انیمه ورلد هم انیمه زیر نویس میشد (انیمه پردیس و انیمه سنترال) بعدشم میشه ! من نگرانیم الان فقط مانگائه که ترجمش و ادیتش کار هر کس نیست ! و دیتا بیس و ارشیویه که از دست رفته !

سال 2004 نیستیم که ، الان انیمه ها رو دوبله هم دارن میکنن و سایتای دانلود فیلم و سریال انیمه هم میزارن تو سایتشون ! واقعا فکر میکنید قرار نیست دیگه کسی یا جایی انیمه زیرنویس کنه ؟ البته تا یه مدت کمیت خیلی کاهش پیدا میکنه ! ولی خوب این سرگرمی و فن هاش هم مسیرشون رو پیدا میکننن ! قبل انیمه ورلد هم انیمه زیر نویس میشد (انیمه پردیس و انیمه سنترال) بعدشم میشه ! من نگرانیم الان فقط مانگائه که ترجمش و ادیتش کار هر کس نیست ! و دیتا بیس و ارشیویه که از دست رفته !
من آینده ی خوبی رو پیش رو نمیبینم اگر AW کلا(به زودی) برنگرده! :|
درسته قبلا هم بودن، ولی به هر حال آخرش همه تو AW جمع شدن، به طور کلی هم ندیدم سایتی بترکه و اعضای باقی موندش سایت دیگه ای بزنند و اون سایت جدید زیاد عمر کنه!

اینکه چقدر از کاربرهای فعال فعلی، برن سایت های فیلم و سریال های دیگه فعالیت کنند هم باز به نظرم خیلی کاهش پیدا میکنه! اصولا کاربرهای قدیمی، یه جور وابستگی به سایت پیدا میکنند و به خاطر وابستگی هست که به کارشون ادامه میدن...و اکثر ترجمه های خوب هم کار همین کاربرهای قدیمی تره

بگیم اینا میرن و موج جدیدی میان زیرنویس میکنند...یا همونایی که فیلم و سریال میزنند، میان سراغ انیمه ها...
هممم... جدا از اینکه از این جماعت جز Str چیزی ندیدیم:| ، همون فیام هاشونم 50تا زیرنویس امتحان میکنیم باز یکیشون خوب در نمیاد:| در صورتی که مترجمین کار درست زیادی داشتیم تو AW ، که با دیدن اسمشون خیالمون راحت میشد یه زیرنویس تاپ تحویل میگیریم!

اینا رو بگذریم، تنها(درست حسابی ترین) سایت انیمه ای بود، شاید فعالیت خیلی نسبت به قبلا کم شده بود، اما باز یه جماعت بزرگی که همه اهل انیمه هستیم دور هم جمع میشدیم! یک سایت یک طرفه هم نبود که فقط خدماتی باشه لینک بزارن و تنها راه تماس و انتقاد و پیسنهاد، تماس با مدیریتی باشه که هیچ جا استفاده نمیشه:-"

به هر حال من اصلا خوشبین نیستم به آینده ی انیمه تو ایران! و به نظرم نسبت به قبل بیننده های کمتری جذب میشه!(اگر جذب بشه:-")

---
اما ترکوندن سایت یک دفعه ای دیگه نهایتش بود:| حداقل اخطاری چیزی! هم عزا میگرفتیم و حرف های آخرمون رو میزدیم!
و همینطور که گفتی، اصلا آرشیوی که وجود داشت رو میگرفتیم! حیف اون آرشیو نیست اینجوری به فنا بره:| حیف این همه زحمتی نبود که اعضا این همه وقت کشیدن؟:|

اما ترکوندن سایت یک دفعه ای دیگه نهایتش بود:| حداقل اخطاری چیزی! هم عزا میگرفتیم و حرف های آخرمون رو میزدیم!
امیر با چندتا از مدیرهای سایت صجبت کردم دلایلی که برای اینکار گفتن این بود:
کپی کردن بیشتر از حد زیرنویس ها و تغییر اسمش به نام خودشون.
ریپورت های پی در پی(تازگی مانگا ریدر رو هم بستن)
فروش مانگاهایی که بچه ها کار کردن که یه دزدی علنیه.

ولی طبق گفته شون بستن سایت دائمی نیست و اگه نیروی لازم گیر بیاد انجمن به امید خدا چند روز بعد از عید برمیگرده. این حرکت بیشتر برای این بود که نشون بده اگه انیم ورلد نباشه سایت های کپی کار هم دستشون کوتاهه پس بهتره دست از ریپورت کردن انیم ورلد بردارن:D
امیدوارم مشکل هرچی که هست درست بشه و بقیه ی شیادین گرامی هم یکم سر عقل بیان. به شخصه خودمم الان تصمیم گرفتن اگه سایت برگشت حداقل یه کمکی در حد توان انجام بدم چون واقعا حیفه انجمنی به بزرگی انیم ورلد با اون آرشیو فوق العاده اش نابود بشه:(
پ.ن: نابودی انیمه ورلد به نفع هیچکس نیست حتی شما دوست عزیزی که ممکنه فکر کنی خیلی خفنی و بدون نیاز به انیم ورلد میتونی انیمه و مانگاهات رو ببینی و بخونی:-"

سلام حداقل برای من بود و نبود این انجمن (AW) فرقی نداره ... قبل از این درگیری ها با سایت های دیگه هم به بعضی از مدیران این سایت ها هم گفته بودم که این بازی های بچه گانه را تمام کنید و به همدیگر احترام بگذارید این درگیری ها و رپورت کردن ها به ضرر تمام سایت های فعال تو این زمینه هست ولی همانطور که تو این پیام آخر این سایت می بینید با ادبیات و ادب سایتی که به اصطلاح خودش کار فرهنگی می کند بیشتر آشنا شدم! (هرچند حساب بعضی کاربراش جداست)
برای اینکه پستمم بدردی هم بخوره چند قسمت از انیمه ای که یکی از دوستان خواسته بود را آپلود کردم

ولی طبق گفته شون بستن سایت دائمی نیست و اگه نیروی لازم گیر بیاد انجمن به امید خدا چند روز بعد از عید برمیگرده. این حرکت بیشتر برای این بود که نشون بده اگه انیم ورلد نباشه سایت های کپی کار هم دستشون کوتاهه پس بهتره دست از ریپورت کردن انیم ورلد بردارن:D
امیدوارم مشکل هرچی که هست درست بشه و بقیه ی شیادین گرامی هم یکم سر عقل بیان. به شخصه خودمم الان تصمیم گرفتن اگه سایت برگشت حداقل یه کمکی در حد توان انجام بدم چون واقعا حیفه انجمنی به بزرگی انیم ورلد با اون آرشیو فوق العاده اش نابود بشه:(
پ.ن: نابودی انیمه ورلد به نفع هیچکس نیست حتی شما دوست عزیزی که ممکنه فکر کنی خیلی خفنی و بدون نیاز به انیم ورلد میتونی انیمه و مانگاهات رو ببینی و بخونی:-"
شاید برگرده...شایدم برنگرده!
وقتی یکبار چنین اتفاقی بیفته، یعنی سایت واقعا وضعش وخیمه و هر لحظه ممکنه دیگه بره و دیگه برنگرده!:(

برگردن هم باز فرقی نمیکنه، باز دزدی هست، باز ریپورت هست، باز کاربرهای طلبکار هم هست!
ولی کلا اگر میخوان برن، دیگه بی خبر نرن! زحمات Xساله ی نه فقط خودشون، بلکه همه ی کاربرها رو یکدفعه ای به فنا ندن!

فکر نمیکنم اگر برگرده، کاربرهایی که براشون مهمه ، همه در حد توانشون چه کمک نقدی، چه فعالیت میکنند! چون برای ما تصور نداشتن AW به عنوان قطب انیمه و مانگای ایران فاجعست!:(
اونی هم که حس میکنه نیاز نداره، روی زخم خورده های این واقعه نمک نپاشه!

---
در مورد پیام خداحافظی ، درسته میشد خیلی بهتر نوشت، ولی مشخصه هادی جوش اورده و خسته شده از وضعیت! بهش هم حق میدم، حداقل در مورد اونایی که دشمنی میکنند حق داره هرچی میخواد بگه!:|
اما در مورد کاربرهایی که یه زمانی فعالیت داشتن تند رفته و ... چه بهتر میبود اگر بیشتر به کاربرهایی که تا الان پای سایت موندن میپرداخت و از اونا تشکر و قدردانی میکرد برای این همه سال!

وضعیت خوب نیست! افتضاحه:| امیدوارم همه چی درست بشه:(

ای بابا حالا چکار کنیم؟ یعنی برای مانگا در به در این سایتای خارجی بشیم؟ اگه برای دانلود انیمه و زیرنویس اشتراک میفروختن وضعیت خیلی بهتر بود یا میتونستن حتی زیرنویس ها رو توی subscene بذارن که کسی نتونه اسم مترجم و سایت رو عوض کنه

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
شاید برگرده...شایدم برنگرده!
وقتی یکبار چنین اتفاقی بیفته، یعنی سایت واقعا وضعش وخیمه و هر لحظه ممکنه دیگه بره و دیگه برنگرده!:(

برگردن هم باز فرقی نمیکنه، باز دزدی هست، باز ریپورت هست، باز کاربرهای طلبکار هم هست!
ولی کلا اگر میخوان برن، دیگه بی خبر نرن! زحمات Xساله ی نه فقط خودشون، بلکه همه ی کاربرها رو یکدفعه ای به فنا ندن!

فکر نمیکنم اگر برگرده، کاربرهایی که براشون مهمه ، همه در حد توانشون چه کمک نقدی، چه فعالیت میکنند! چون برای ما تصور نداشتن AW به عنوان قطب انیمه و مانگای ایران فاجعست!:(
اونی هم که حس میکنه نیاز نداره، روی زخم خورده های این واقعه نمک نپاشه!

---
در مورد پیام خداحافظی ، درسته میشد خیلی بهتر نوشت، ولی مشخصه هادی جوش اورده و خسته شده از وضعیت! بهش هم حق میدم، حداقل در مورد اونایی که دشمنی میکنند حق داره هرچی میخواد بگه!:|
اما در مورد کاربرهایی که یه زمانی فعالیت داشتن تند رفته و ... چه بهتر میبود اگر بیشتر به کاربرهایی که تا الان پای سایت موندن میپرداخت و از اونا تشکر و قدردانی میکرد برای این همه سال!

وضعیت خوب نیست! افتضاحه:| امیدوارم همه چی درست بشه:(
اخه دوستان که میگن تند رفتن دارن از دید خودشون نگاه میکنن به داستان شما خودتو جای اونا بزار این همه سال فعالیت بکنی بعد هی بیان تمام زحمات رو به اسم خودشون بزنن و تازه یه سریا بابتشم پول بگیرن ؟ حالا من نمیگم پیام هیچ مشکلی نداشت یا ادبیاتش خیلی مناسب بود ولی وقتی همین الان یه سریا ( بچه های اینجا منظورم نیست:D) بهشون میگی انجمن تعطیل شده میگن بهتر اخه آدم چی بگه دیگه :| یا یکی دیگه میگه چقدر اینا رودارن :|
الانم اگه باز برگرده خیلی تغییر خاصی رخ نمیده همونایی که همیشه لایک میزدن برا زیرنویسا همونایی گه هیچوقت نمیگفتن زیرنویس دیر شده همونایی که واقعا دوست داشتن انجمنو یه کمکی میکنن وگرنا اونایی که زورشون میاد یه لایک بزنن و دائما طلبکارن از مترجمین هیچ تغییر رفتاری ازشون نمیبینی .

اگه منظورت با منه! من ده برابر شما ها تو اون فروم فعالیت کردم و زحمت کشیدم یه مصرف کننده صرف نبودم! تمام پستای بازی سنتر شده متلک و خفن نمایی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or