Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اممممم... کسی (@Police _ 110 ) زیرنویس فصل دوم 3Gatsu no Lion رو داره؟ اگر داره هلپ می! :-"
چند قسمت اخیر Mahoutsukai no Yome هم اگر دارید برسونید...چون یادم نیست... 5-10 قسمت اخیر:-"

و.... همچنان امیدواریم AW برگرده:(

Attachments

آخرین ویرایش:
فضای مجازی انیمه ای رو رصد کردم این سه چهار روز ! داره اتفاقات خوب که انتظار میرفت بیفته ! ملت دارن از خواب خرگوشی بیدار میشن و فهمیدن دوران اماده خوری تموم شده! حداقل امیدوارم این اتفاقات باعث بشه به تنوع و تکثر برسیم !

فضای مجازی انیمه ای رو رصد کردم این سه چهار روز ! داره اتفاقات خوب که انتظار میرفت بیفته ! ملت دارن از خواب خرگوشی بیدار میشن و فهمیدن دوران اماده خوری تموم شده! حداقل امیدوارم این اتفاقات باعث بشه به تنوع و تکثر برسیم !
عکس العمل بقیه سایتا چی بوده؟ رگه ای از پشیمونی درشون دیده میشه؟

امروز داشتم گینتاما فصل یکش رو دوباره میدییم...

فقط بگم تنها انیمه ای هست که منتظرم فیلر هاش شروع بشه ببینم...
فیلرهاشو از آرک هاش بیشتر دوز دارم...

^___^

یوروزیا سووووووووووووول....
کلا نقطه قوت اصلی گینتاما همین قسمت های اپیزودیکشه.برای همین منم فصل اول و نصفه ی اول فصل چهار رو ترجیح میدم بخوام ریواچ کنم تا اون ارک ها.اصن شخصیت پردازی گینتاما تو عنیمه ها که هیچی تو کل اثار ساخته شده تو دنیا کم نظیره.بعضی قسمتاشو ده بارم ببینه ادم سیر نمیشه:D.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: zack fair
کلا مخالم با این تیکه.. :-"
نمیدونم الان چیا تو ذهنتن که اینو رد میکنی ولی بعید میدونم فوقش بیشتر از 4 5 تا کار باشه.
چه شخصیتای یوروزویا...چه شینسنگومی(اصن مگه بهتر از سوگو وهیجیکاتا داریم :-").مادائو.کاتسورا.اصن همون الیزابت:D
شخصیتای دیگشم خدان.هر شخصیت یه دنیاییه واسه خودش.غیر این بود که تو 350 قسمت اپیزودیک نمیتونست دووم بیاره اینجوری و هر فصلش بالای لیست MAL باشه.همین شخصیتاشن که سرپا نگهش میدارن.وگرنه که ایده هاش بالاخره ته میکشه(که واقعا تهم کشید یه بخشاییش)

عکس العمل بقیه سایتا چی بوده؟ رگه ای از پشیمونی درشون دیده میشه؟
پشیمونی ؟؟؟ اتفاقا تو تلگرام کمپین حمایت از ایتاچی 14 زدن با 600 ممبر !

نه بحث این نیست ! اکثر سایتا فراخوان دادن برای مترجم ! و چند تاشون فعالیت شون رو شروع کردن و گسترش دادن ! امروز چند تا سایت رو دیدم حداقل تونستن زیر نویس انیمه های مطرح فصل رو اماده کنن !

قبلا هم گفتم چیزی که ضربه میخوره مانگا و زیرنویس انیمه های قدیمیه ! که تو مورد دوم خود aw هم این اواخر به خاطر کمبود داوطلب به مشکل خورده بود !

امیدوارم انقدر زیاد بشه سایتای فعال که به تکثر و تنوع برسیم و مثلا برای زیر نویس یه انیمه فقط یه زیر نویس از یع مترجم موجود نباشه !

چند سال پیش یه باور وجود داشت که چون اول راهیم و هیچ انیمه زیر نویس شده ای وجود نداره از دوباره کاری پرهیز کنن (حتی بین مترجمای aw و ap هماهنگی صورت میگرفت ! ولی الان که اکثر انیمه های خوب قدیمی زیر نویس شده ! و کار و تمرکز روی انیمه های فصلیه اون ذهنیت به نظرم هیچ معنی و سودی نداره دیگه !

آخرین ویرایش:
aw فکر می کنم زیادی تند رفت تو این مسئله دزدی زیرنویس و.... می دونم طرف که زحمت میکشه و زیرنویس میکنه بعد یه نفر دیگه میاد زیرنویس برمی داره میزاره تو سایت خودش اسم خودش میزاره تهش ادم عصبانی میشه ولی الا تو دوره زمونه ای هستیم که همه چیز کپی میشه و همه استفاده می کنند بدونه که بدونند که اینو کی ساخته یا....
یه مثال:
تو همین چین شرکتی میاد کلی رو طرح گوشی کار میکنه بعد گوشی رو میزنه میفرسته بازار و یه کوچه بالاتر همون گوشی رو به اسم دیگه ای دقیقا کپی هم می فرسته بازار کسی هم نمی تونه چیزی بهشون بگه و هرکس تو کار خودشه!
الا اگه این مدیر AW فکر کرده می تونه جلوی این کارارو بگیره که تو خواب هم نمی تونه بهش برسه!!چون هیچ گونه مرجعی واسه این جور شکایت ها نه تو ایران نه تو خارج هست!!!بیشتر مترجم ها هم بخاطر علاقه این کارو کردن تو همون سایت aw هم خیلی ها تشکر می کنند ازشون که هر دو طرف خوشحال هستن!ولی این که بیای هی بگی کارامون میدزدن و.... یه کاره خیلی بچه گانه ای هست به نظرم!
یا میگه بیا دکمه تشکر بزن وفتی زیرنویس دانلود میکنی!؟:|اخه اینم دلیل هست واسه نارحتی؟!مگه ارزش کار طرف با یدونه تشکر کردن یا نکردن من کم و زیاد میشه؟طرف میاد به خاطره علاقه و جو صمیمی که هست زیرنویس میکنه و کلی هم ازشون تشکر می کنند!ولی دنبال این باشی که همه رو مجبور به تشکر کردن کنی یجورایی مریضی روانی هست.....
اگه از اول بجای این که با توهین و... جلوی بری با ارامش یا رقابت کردن باهاش جلوی می رفتی الا وضع ما این ف..تر اینا نبود!میای توهین میکنی تهدید میکنی طرف که میشد با حرف به اشتباهش پی ببری بجاش طرف لج میکنه میاد تو رو ریپورت میکنه تو هم اونو....
خلاصه این بازی که شروع کردن اصلا برد نداره همه طرف بازنده اند چه سایت aw چه اون کسی که زیرنویس میدزده چه اون که می اومد زیرنویس هارو دانلود می کرد و یه تشکر و خسته نباشی به اون مترجم می فرستاد!
خلاصه این لج و لجبازی بود که خودشون شروع کردن و اگه به فکر انحصار طلبی یا این که بگن ما زیرنویس نکنیم دیگه کسی ترجمه نمی کنه و... هستن اشتباه کردن!!! اگه اینطور هست به نظرم خوب شد که سایت aw بسته شد که 2 حالت داره یا سایت ها شروع به فراخوان دادن برای مترجم و.. می کنند با مزایا که برای هر 2 طرف برد هست یا کلا ترجمه انیمه ها بکلی قطع میشه که بهتر از این بچه بازی و ریپورت کردن هم دیگه است!!

یا سایت ها شروع به فراخوان دادن برای مترجم
سایتا فراخوان دادن برای جذب مترجم...
ببین نظر شخصی من اینه. . ممکنه تنوع ترجمه از یک انیمه زیاد بشه و تعداد ترجمه از یک انیمه بالا بره ولی ترجمه داریم تا ترجمه... به شخصه ترجمه هایی دیدم که فوقالعاده به زبان و روح اثر ژاپنی نزدیک بوده!
پ.ن:شدیدا منتظر انیمه steins:gate zero هستم....

آخرین ویرایش:
سایتا فراخوان دادن برای جذب مترجم...
ببین نظر شخصی من اینه. . ممکنه تنوع ترجمه از یک انیمه زیاد بشه و تعداد ترجمه از یک انیمه بالا بره ولی ترجمه داریم تا ترجمه... به شخصه ترجمه هایی دیدم که فوقالعاده به زبان و روح اثر ژاپنی نزدیک بوده!
اره این کاملا درست!ولی اگه رقابت بشه و زیرنویس هارو تو subscene و.... اپلود کنند که اونجا مشخص میشه مال کی بهتره مال کی متوسط یا......راحت می تونی مترجمی که بهترین زیرنویس رو کرده رو از اونجا پیدا کنی!!ولی زمان میبره تا عملی بشه....

الا اگه این مدیر AW فکر کرده می تونه جلوی این کارارو بگیره که تو خواب هم نمی تونه بهش برسه!!چون هیچ گونه مرجعی واسه این جور شکایت ها نه تو ایران نه تو خارج هست!!!بیشتر مترجم ها هم بخاطر علاقه این کارو کردن تو همون سایت aw هم خیلی ها تشکر می کنند ازشون که هر دو طرف خوشحال هستن!ولی این که بیای هی بگی کارامون میدزدن و.... یه کاره خیلی بچه گانه ای هست به نظرم!
بحث اینه مدیر، ادمین و همه دست اندرکاران انیم ورلد میدونن که از نظر قانونی نمیشه جلوش رو بگیرن. هادی یه زمانی تند برخورد کرد و زیاده روی کرد این درسته ولی الان تنها خواسته شون اینه که اسم و تگ سایت رو از فایل زیرنویس برندارن و دومی هم اینکه لینک مرجع رو بزارن. الان سایت انیم لیست اینکارو کرده و درسته که با هم رابطه ی حسنه ای ندارن و حداقل تو سر و کله ی هم نمیزنن. هر دو هم دارن به رقابتشون میپردازن. ولی یه سایتی مثل تک انیمه بارها محترمان خواسته شده ازش و خیلی راحت گفته "دلم نمیخواد دلیلی نمیبینم لینک مرجع رو بزارم" خب اینکه نشد حرف حساب. از یه طرف سریع ریپورت میدن از یه طرف ساب ها رو میبرن و حتی لینک مرجع هم نمیزارن. اینجوری آمار بازدیدکننده های ورلد کم میشه، جذب کاربرش میاد پایین خوده مترجم و ادیتورهاش هم دلسرد میشن و نتیجه اش میشه افت کمی و کیفی کارها.
فکر نمیکنم اینکه بخوان چیزی که از سایت برداشتن رو تغییر ندن و لینک مرجعش رو بزارن چیز زیاد یا غیرمعقولانه ای باشه:D

اگه از اول بجای این که با توهین و... جلوی بری با ارامش یا رقابت کردن باهاش جلوی می رفتی الا وضع ما این ف..تر اینا نبود!میای توهین میکنی تهدید میکنی طرف که میشد با حرف به اشتباهش پی ببری بجاش طرف لج میکنه میاد تو رو ریپورت میکنه تو هم اونو....
اتفاقا همون اول اوضاع اینقدر خراب نبود. به هرحال این بحث رقابت یه چیز نخ نما و تکراریه که الکی یه عده ازش استفاده میکنن مگرنه رقابت واقعی رو زمان فعالیت بزرگ ورلد، پردیس انیمه و انیم فا دیدیم که با وجود رقابت و دشمنی شدید هیچوقت آمار فیلتر شدن در این حد زیاد نبود(نهایا هر سه چهار ماه یک بار) و هیچوقت هم این مسائل به وجود نیومد.
استارت اصلی اینکارو موسس انیم سنترال سابق که بعد از فروپاشی انجمن انیم قاپ(انیم آپ) رو زد شروع کرد. پست هاش هم هرکسی که اون موقع تو جریان بوده یادشه. اولش گفت من به حرف هادی اهمیت نمیدم اگه مترجم/ادیتوری مشکل داره بیاد بگه بعد که دید بقیه مشکل دارن زد زیرش و با هوچی گری یا توهین جواب بقیه رو داد و روند شیلترینگ رو آغاز کرد. به جز اون حرکات زیادی مثل حذف نام مترجم و تگ انیم ورلد، کپی کردن ترجمه ی خلاصه های انیمه و اینجور چیزا انجام داد.
الانم استارت یه کاری زده شده و یه سری سودجو ادامه اش دارن میدن. موارد زیادی الان هستن مانگاهای انیم ورلد رو چاپ میکنن و میفروشن خب همه ی اینا رو جمع کنیم واقعا اعصاب واسه کسی نمیمونه. من خودم یه عضو کوچیکی از تیم مانگا بودم ولی این کارا واقعا دلسردم کرد... هم اینا هم کاربرهایی که خیلی راحت میومدن توهین میکردن و انگ های مختلف میزدن:|

خلاصه این بازی که شروع کردن اصلا برد نداره همه طرف بازنده اند چه سایت aw چه اون کسی که زیرنویس میدزده چه اون که می اومد زیرنویس هارو دانلود می کرد و یه تشکر و خسته نباشی به اون مترجم می فرستاد!
خلاصه این لج و لجبازی بود که خودشون شروع کردن و اگه به فکر انحصار طلبی یا این که بگن ما زیرنویس نکنیم دیگه کسی ترجمه نمی کنه و... هستن اشتباه کردن!!! اگه اینطور هست به نظرم خوب شد که سایت aw بسته شد که 2 حالت داره یا سایت ها شروع به فراخوان دادن برای مترجم و.. می کنند با مزایا که برای هر 2 طرف برد هست یا کلا ترجمه انیمه ها بکلی قطع میشه که بهتر از این بچه بازی و ریپورت کردن هم دیگه است!!
من واقعا درک نمیکنم اینکه انتظار داشته باشن وقتی کسی زیرنویسی برمیداره حداقل تگ و نام مترجم رو دستکاری نکنه و لینک مرجع رو هم بزاره مگه چه کار سختیه و اصلا چه ربطی به انحصار گرایی داره؟ من نمیگم تمام رفتاری که تیم مدیریتی ورلد سر زده درست یا هرکاری که هادی کرده همه باهاش موافقن ولی این فشاری که از یه طرف بهشون وارد میشه از هیچ جهتی درست نیست.

اگر سایت های دیگه بالاخره دست از تنبلی برداشتن و میخوان تیم ترجمه بزنند که کار AW برعکس همه طرف برنده داشته!(اگر برگردن:-") هم 4تا دزد آثار کم میشه، هم به قولی زیرنویس های متنوع تر میبینیم(میبینید:-"... شایدم میبینند:-" )
ولی منم که میگید لج و لجبازی رو خودشون شروع کردن خیر، منم در جریان اتفاقاتی که @Max Blood گفت هستم، بحث یکی دو روز و این اواخر نیست که اینا لج و دشمنی رو شروع کرده باشن!

البته تعطیلیه سایت اگر موقت باشه...که با وضع فعلی من بعید میدونم برگردن:| چون گویا مذاکرات نتیجه نمیده و البته خیلی ها هم رغبتی برای چک و چونه زدن نمونده براسون چون اوتا هم دلشون پره از خیلی چیزا... باز چیزی رو عوض نمیکنه! اگر برگردن باز بقیه میدزدن، باز بقیه اسم و منبع رو حذف میکنند، باز بقیه گزارش میدن و سنگ میندازن ! انتظار تغییر و تحولی نباید داشته باشن!
اونم تو مملکتی که همه چیمون پایرته و کلا عادت کردیم و یک امر عادی محسوب میشه برامون:-" داخلی و خارجی فرق نداره:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or